מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
תגידו נדמה לי או שAMD ירו לעצמם ברגל ברגע שהגבילו את הזיכרון המתמון ל 1/2 מגה למעבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
את התדר של הזיכרון הבנתי אבל זה בא בנוסף ל 5-5-5-12 לי אמרו תסתכל רק על המספר הראשון הוא הכי חשוב. אמרו לי שהזיכרון הוא מטריצה של שורות ועמודות כאשר הזיכרון ממלא נתונים הוא ממלא שורות שורות. כאשר נגמר שורה הוא עובר לשורה הבאה וזה לוקח לפי המספר הראשון שהוא במקרה הזה 5 , אני מניח 5ms אבל זה רק אני. ואומר כמה שיותר נמוך יותר טוב. מישהוא יכול לאשר את זה , ואם זה נכון אז למה שאר המספרים?? אני יודע שזה לOC אבל מה זה אומר?? כי אני רוצה לדעת לפני שאני קונה.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים לשאלה... אני ישאל בכל זאת: באתר www.performance-pcs.com מוכרים את הלוח של evga 680i ב-255$. יש לציין כי זה הלוח הראשון והיחיד שהם מוכרים מאחר והם לא מתעסקים בלוחות בכלל. האחריות היא ישירות מ-EVGA, ואני יודע שהאתר הנ"ל שולח לארץ (כבר הזמנתי מאווררים משם בעבר) את הלוח ניתן להשיג בארץ בכ-1600 ש"ח . האם משהו הזמין לוח אם מחו"ל בעבר? האם צריך לשלם מכס ? בקיצור, האם ישתלם לי לבצע את ההזמנה?
-
- 49 תגובות
- 26.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהמטרה המרכזית שלו היא עבודה עם וידיאו. כלומר, הורדת קטעים ממצלמת וידאו למחשב, ועריכה שלהם בתוכנת Studio 10 או Adobe Premier. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה, אבל את העיבוד בתוכנות האלה עושה המעבד ולא כרטיס המסך נכון? ולמעשה אין לי מה להשקיע כמה מאות שקלים בכרטיס מסך ועדיף לי לשים אותם על מעבד כמה שיותר חזק. בהקשר הזה, לסוג כזה של עיבוד איזה מעבד עדיף היום? של אינטל או AMD? ואיזה פרמטרים יותר חשובים לסוג כזה של עיבוד? זכרון על המעבד? מהירות שעון? BUS? קחו למשל את שני המעבדים הבאים של אינטל: Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray הם עולים פלוס מינוס אותו הדבר, אבל שונים בכל כך הרבה פרמטרים... זה…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום האם הלוח: DFI LanParty NF4 SLI-DR (Nforce 4 ultra) - 939 תומך במעבד Opteron 165 בתושבת 939 למרות שלא מצויין שם ? יש פה בעלי ניסיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD3200 939 .. עכשיו שאלה שלי אם כדי לשדרג לאיזה 4200 דואל 939 או משהו דומה? בכל מקרה לא הייתי רוצה להחליף גם לוח אם וגם זכרונות ככה שמה שלא יהיה אני ישאר עם 939..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירת מעבד השאלה שלי אם אני קונה מעבד של AMD 4200 האם הוא מספיק חזק לכל הצרכים כגון משחקים ויסטה ואני לא יודע למה המעבד הזה עושה לי את זה למרות שE6300 חזק יותר אני שמעתי מאנשים שיש להם 6300 עם כרטיס מסך טוב שלא מקבלים ביצועים מספיק טובים במשחקים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
בוקר טוב חברים! לפני כמה ימים פניתי לפורום "מפרטי מחשב" בבקשה למחשב סטודנט, בפקולטה להנדסת חשמל. וקיבלתי שתי אופציות: האחת מבוססת על AMD ATHLON 64 3000+ ושניה על AMD ATHLON XP 2500 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85738.0 אני לא יודע במה לבחור, במיוחד אחרי שקראתי את המדריך המתורגם של תום (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85738.0) אני פוחד שה-64Bit יהיה אוברקייל, ותאמינו לי, אני לא רוצה להוציא כסף סתם.... תודה מראש, וגמר חתימה טובה, בן.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום חברים , האם לשים מעבד רייזן 7 3700x עם זכרון קרוסייר ונג'ס 8*2 2666 מגה הרץ זה הבדל עצום מלשים זכרון 3600 מגה הרץ ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 4GB זיכרון, 800MHZ, שתי סטיקים של 2GB. מה קורה אם אחבר 2GB (שתי סטיקים של 1GB) 667MHZ ? ה 800MHZ יקלט כ 667MHZ?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
וכמובן שיהיה לו S VIDEO
-
- 18 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לוח אם לסוקט 754..ושיהיה לו תמיכה בזכרונות SDRAM... יש דבר כזה..?
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בבקשה תענו בהמוניכם! אני פונה לכל מי שיש מעבד את'לון XP!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה לוח אם. איך אני צריך להגדיר אותו...צריך להגדיר משהו עם הSATA...ומה עוד?...אין כמה ג'מפרים כדי להגדיר אותו??
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מדובר במחשב פשוט.אין דרישות מיוחדות.גלישה .אופיס.כרטיס מסך מובנה אני לא פונה למדור מפרטים כי אני לא צריך מפרט שלם רק לדעת מה עדיף ? שני אפשרויות לוח-H55 עם מעבד-I5-670 או לוח- H67 עם מעבד-I3-2100 המחיר של השילוב זהה במקרה הזה. מה יתן לי תוצאה יותר טובה.אפילו שאין דרישות מיוחדות מהמחשב ? עם הבחור היה מתכוון לעשות OC היתי הולך על ה-670. אבל הוא לא מבין על מה אני מדבר בכלל.אז זאת לא אפשרות. עריכה: ציטוט של אבא של הבחור-"לא יודע למה.שיהיה מחשב בבית"
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
חברה עזרתכם בבקשה. אני מחפש לוח רציני למחשב (הלוח הישן שלי הלך.....) יש לי כבר מעבד AMD 2000 XP הלכתי ל-KSP לבדוק דווקא את ה -EPOX K3A ואז נכנסתי לדילמה כי שם דווקא המליצו לי על ה - CHAINTECH 7VJL APOGEE אותו לוח שנמצא בחדשות האתר. למראית עין הוא נראה מדהים - גם כבלים עגולים , גם אוזניות SURROUND וגם פנל USB 2.0 קדמי והכי חשוב LINUX חינם - כולם באים עם הלוח. לצערי לא מצאתי הרבה ביקורות על הלוח מאחר והוא מאוד חדש. אשמח אם משהו יוכל לתרום מידע נוסף.... מה דעתכם על הלוח הזה ?
-
- 207 תגובות
- 28.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מחשב אודיו עם מעבד בC2Q Q6600 2.4 ולוח אם P5QC, עם 4 ג'יגה רם של קינגסטון בDDR2 עם ווינדוס 7 64 ביט וגם קיובייס 5 64 ביט בלוח אם הזה יש אופציה גם לDDR2 וגם לDDR3 בשלבים מסוימים כשהקיובייס עובדת עם הרבה ערוצים ועומס המחשב נתקע לפעמים, עשיתי בדיקת זכרון בווינדוס והראה תקין וגם אין התחממות של המעבד כך שנראה לי שזה רק אופציה אחרונה של עוד זכרון, אשמח מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר במה האופציות שלי להרחיב את הזכרון, כלומר להוסיף עוד לסלוטים של הDDR3 ומה המקסימום שאפשר להוסיף שם בתודה אור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי במחשב החדש שלי זיכרונות מסוג: CORSAIR TWIN2X2048 6400 C4 DDR2 2GB (1GBX2)800MHZ CL4-4-4-12 כאשר נכנסתי לתוכנת CPUZ הוא הציג לי את הזכרונות עם CL 5 (מצורפת תמונה). מישהו יכול לומר לי למה ומדוע? יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-X38-DQ6. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
https://videocardz.com/newz/epic-games-launcher-makes-amd-ryzen-cpus-run-hotter-even-without-any-game-running אצלי זה הוריד 15-20 מעלות ב-IDLE.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-