עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by roeezab,

שלום, השאלה בכותרת אולי לא הכי מובנת, אבל אני אסביר. כשאני מחפש באתרים של החנויות בארץ את המעבד הנ"ל, הוא לא מופיע בתוספת Black Edition, זאת בניגוד ל-720 שכן רשום עליו שהוא Black Edition. לעומת זאת, בכל מקום אחר באינטרנט, ה-550 תמיד מופיע בצירוף הכיתוב Black Edition. השאלה שלי היא האם המעבד 550 הוא רק BE או שיש לו גם גירסה שהיא לא? תודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. יש לי 6GB זיכרון ראם וינדוס 7 64ביט וכרטיס של1GB SAHPIRE RADEON 6850 האם הכרטיס יכול לתת יותר אבל המעבד יוצר צוואר בקבוק? ועם בעתיד הקרוב אשדרג ל7850 או דגם יותר חזק האם זה יצור צוואר בקבוק? תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by arikg,

שלום חברים, מה דעתכם על הנושא בכותרת ? ניסיתי לרכוש אותו בשבוע האחרון בגירסה מקורית RETAIL ללא הצלחה , ואם כבר הבטיחו לי ושילמתי דמי קדימה, אחרי יום היגיע המעבד "והיתה אי הבנה" המעבד היה TRAY - אני לא קונה לעולם חומרת OEM - באתרים השונים מפרסמים מחיר סביר וכותבים" BOX" - בפועל מתברר שהיתה "תקלה" בפירסום ולא מדובר רק בחנות אחת או שלוש... זה כמעט גורף... מוכנים להזמין לך, וגם אם יזמינו אי אפשר להיות בטוח מה יגיע עבור דמי הקדימה כפי שקרה לי רק היום, הזמנתי ושלמתי עבור BOX והיגיע TRAY כמובן שביטלתי - מישהו יודע איכן יש חנות שמילה זו מילה והמחיר שפוי - צ"ל בסביבות 1600 ש"ח לא שקל אחד יותר עבור BOX מקורי. הכוונה לקודמיו : Q6600 ו - Q9450 תודה וערב טוב.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by PiniP,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  7. אני מתכוון לבעיית האי תאימות עם GF4. האם זה מתקן את זה?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by gilad sela,

אני רוצה לקנות מארז חדש ובכללי גם לוח אם חדש אבל כל הלוחות אם שאני מוצה תומכים בדור הרביעי של המעבדים של אינטל ולי יש של הדור הרביעי אז השאלה שלי היא אם ROG STRIX B360-H GAMING תומך במעבד-i7-4790 ואם הוא לא תומך ואתם מכירים לוחות אם אחרים שכן תומכים אז איזה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by amit14,

האם המעבד שבכותרת מהווה כבר כיום צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חזקים כדוגמת gtx 1080? ואם יש צוואר בקבוק.. האם שולל לגמרי אופציה של שדרוג עתידי בגזרת כ. המסך(הדור שאמור לצאת בקרוב) או שהוא רק יגביל את הפוטנציאל.. אבל עדיין יהיה שיפור? תודה מראש!

10. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by Jack_g,

תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. *כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by keypod,

הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי קנה מחשב ובהצעה ובחשבונית כתוב שיש לו זיכרון ADATA אבל שהסתכלנו על הזיכרון עצמו כתוב VDATA, האם זה שייך לADATA או שעבדו עליו? בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by EthanDW,

בחודש שעבר קניתי מחשב עם לוח האם GA-H77-DS3H. אני מרגיש שקצת רומיתי כי מהכתובת הבאה: http://www.gigabyte.com/microsite/306/images/graphics.html הבנתי שבכל סדרה 7 יש תמיכה בVirtuMVP. אבל - בעמוד של לוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4146#ov לא קיים הפיצ'ר כלל. אני הבנתי שההבדל היחיד בין Z77 ל-H77 הוא OVERCLOCKING השאלה שלי - האם הלוח אכן לא תומך או שניתן להתקין את התוכנה הזו בכל מקרה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RAPIDFIRE,

שלום , רציתי לדעת אם WINDOWS XP 32 BIT תומך ב 4 גיגה זכרון פנימי ? לי נאמר שהוא תומך רק ב 3 גיגה , האם זה נכון ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by crockner,

בקיצור, אני מרכיב מפרט למחש בגיימינג סביב התקציב 3700 פלוס מינוס, עכשיו יש לי דילמה, ישלי מסך 19' אז אני לא לוקח כרטיס מסך חזק מידי והחלטתי על ה5770 של ATI עכשיו השאלה היא אם יספיק לי המעבד X3 720 בשביל גיימינג וריבוי משימות שירוץ חלק? או שכדאי לרד במארז ובעוד כמה דברים ולקנות תX4 955? (שממש לא באלי כי אני רוצה להשאיר תמארז ולעשות לו קצת מודינג בעתיד). מה כדאי? אני ממש ישמח לתגובות D: זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by Meturlal,

קניתי מחשב לא מזמן וביקשתי שישימו לי זכרונות של Infineon (שני זכרונות ב-Dual Channel). אתמול הרצתי את Sandra וקיבלתי את המידע הבא על הזכרונות: Memory Module 1 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) Memory Module 3 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) גם AIDA32 ו-CPU-Z מחזירים מידע דומה. האם הזכרונות שלי הם של Infineon או של Xerox? האם Xerox בכלל מייצרת זכרונות? בתודה מראש! הערה: על הזכרונות יש גוף קירור של Thermaltake (הוא בא עם הזכרונות, אני לא ביקשתי אותו) שמסתיר את שבבי הזיכרון (ולא ניתן לראות מה כתוב עליהם).

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by KF,

יש לי לוח מסוג : gigabyte ep35-ds3r כרגע יש לי על הלוח 2X2GB מסוג DDR2 האם אני יכול להוסיף לו עוד סטיק של DDR3 ככה שבסופו של דבר אהיה עם נפח של 8GB ? תודה

22. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  23. מעט פרטים Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz 4GB RAM המחשב כעיקרון סבבה, אני צריך טיפה יותר מהירות האם שידרוג ה RAM ל 6/8 יעזור לי?להזמין מ EBAY לדוגמא? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by eli_790,

ברשותי ישנו מעבד אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ עם לוח אם של אינטל intel desktop board d815epea ובנוגע למעבד יש אפשרות להחליף תמעבד ליותר מהיר על הלוח אם הזה

• 1 תגובה
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.