מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ASUS Exclusive EPU Saves Up to 80.23%CPU Power מה המקבילה בלוחות היום . והאם כולם פחות או יותר אותו דבר ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום כולם היום הורדתי סנדרה וראיתי כי בסנדרה 2005 לייט זה מזהה את ה512 ראם שלי כ511 האם זה ככה אמור להיות ?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חשבי לעצמי שאולי השאלה הזאת תוכל לעזור לכל אלה אשר כמוני שואלים הרבה שאלות לגבי שני סוגי המעבדים הללו ואולי כל אחד מכם אשר באמת חושב שיכול אולי לתת אינפורמציה אשר תעזור בסופו של דבר להחליט איזה הוא המעבד המתאים לו. תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני עם ביוס F10 בלוח אם 7VRXP REV2.0 אנא כתבו מה יכול להשתנות באנגלית במה שרשום בערך בביוס!!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב לפני עלית מערכת ההפעלה מופיעה לי unknown cpu isdetected updating bios is required to unieash full power ואז הוא נותן אופציה ללחוץ אל f1 ורק אז הוא ממשיח לעלות מערכת הפעלה ניסתי לעדכן ביוס וגם נישאר אותו הדבר הלוח הוא לוח של asus p5kc והמעבד של intel והדגם q9300 הודעה אם תוכלו לעזור לי מה עלי לעשות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חברים שלום שדרגתי את המחשב והוספתי 2G ע"י 2 סטיקים הזהים במהירות והחברה התקנתי אותם בסלוטים הצהובים כאשר הישנים בכחולים 512M המחשב מזהה רק 2G מתוך ה3 בדקתי ההתקנה הזכרונות יושבים טוב איפה ומה עלי לבדוק לסיבה בברכה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מעונין להרכיב כרטיס למצלמות ונאמר לי שאני צריך צ'יפ סט של אינטל יש לי מחשב נייח HP מישהוא יודע איזה לוח אם יש בו ? הדגם 6330 תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש בחלקים מספק שעובד עם חבר של אבא שלי הזמנתי מעבד 2.4 ג'יגה .. רק עכשיו גילתי משהו מאוד מוזר. כשאני מדליק את המחשב בתצוגה הראשונית של הביוס הוא מציג לי שאכן המעבד הוא 2.4 אך כשאני מגיע לווינדוס ואני בודק בdevice meneger הוא אומר לי שהמעבד הוא 1.8 ומהירות 2.41 וזה מבלבל אותי.. איזה מעבד יש לי 1.8 או 2.4??
-
- 74 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש- לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום. ביוס חדש ביותר מעודכן. ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות) לאחרונה יש לי בעיה- לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב. ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור... הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן. מה עושים?מישהו נתקל בזה ? קשור ללוח? ספק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! במחשב מותקנים 2 סטיקים (512 מ"ג-DDR 400 ) הזכרונות הם של חברת Kingston . הלוח שיש לי הוא של חברת Abit NF7-S2G . הלוח-אם עבד באופן תקין במשך שנה ולפני מספר שבעות השתגע ונאלצתי להחליף אותו אצל היבואן ללוח חדש ולאחר ההחלפה שמתי לב שהוא מזהה עכשיו את הזכרונות כ- DDR 333 . יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אפשרות להגדיר את המהירות של הזכרונות כך שהיא תתאים ל- DDR 400 ( לפי מה שיודע לי המחשב אמור לזהות זאת לבד בלי שום בעיה ?!?) ? 2. כאשר הסתכלתי על הדגם שכתוב על גבי הלוח החדש היה כתוב NF7-S כך שאני רואה שזה אותו דגם. בדקתי את הנתונים של הדגמים השונים מאותה סדרה וכולם תומכים ב- DDR 400 מפני שחשבתי שאולי החליפו בטעות לדגם "דומה שתומך ב- DDR 333 אך זה לא המקרה !! אני מודה מרא…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הי יש לי לוח GA-P31-DS3L ולו שני חיברי מאוררים. המארז שלי הוא פוסידון עם 2 מאוררים של 120, אבל שני הכבלים שלהם מתמזגים לכבל אחד. כשני מחבר אותו לחיבור אחד בלוח הכל בסדר. אבל כשאני מחבר לחיבור השני המאוררים "מנסים" להסתובב, עושים חצי סיבוב וחוזרים למצב הקודם, ככה כמה פעמים ואז הלוח מצפצף על כשל מאוררים? זו בעיה בלוח? או שחיבור אחד לא יכול לסחוב שני מאוררים והשני כן?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הלוח אם הזה : http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=528 ויש לי את הרמקולים האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378895 כשאני רוצה לחבר את הרמקולים ללוח אם אין שם מספיק חיבורים .. יש רק איזה 3 חיבורים לרמקולים .. אז אני לא יכול לחבר את כל הרמקולים למחשב .. מה לעשות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי AMD 4400 ולוח M SS5-3 שיחקתי עם המעבד וכמה פינים יצאו מהמקום , ואחד מהם תקוע בלוח M מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 וקניתי אותו עם זכרונות של G.Skill - DDR2, 800MHz http://img13.imageshack.us/img13/7628/img0054uj.jpg הגיעו לידי זיכרונות של Kingston - DDR2, 667Mhz http://img684.imageshack.us/img684/7227/img0055ry.jpg http://img7.imageshack.us/img7/3337/img0056bc.jpg וכששמתי אותם עלה המסך הבא: http://img696.imageshack.us/img696/9476/img0051ke.jpg זה נותן לי 15 שניות לבחור בינהם ואחרי שעוברות 15 שניות זה פשוט לא מגיב. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למה מופיע לי שה - CPU רץ על - 1.2 Ghz כשזה אמור להיות על 2.2 ?.. יש לי E4500 ... אהה וגם לפעמים זה קופץ ל - 2.2 אבל זה חוזר ל - 1.2 http://img478.imageshack.us/img478/5651/75861222aa2.jpg
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היום קניתי 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שהמחשב מזהה את ה-1 ג'יגה הישן שלי, ורק 1 ג'יגה מהשתיים החדש . שאני עושה אפשרויות ב"המחשב שלי" הוא מראה לי כאילו יש 2 ג'יגה זיכרון אבל התוכנה אברסט מראה לי שיש 3 .. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף השתחררתי אחרי 3 שנים מצה"ל ושוב חזרתי אז ככה יש לי בעיה בנוגע לזכרונות ברשותי לוח אם P5N-D של ASUS שהוא תומך ב DDR2 667/800 יש לי שני סטיקים של G.SKILL בתדר 800 היום מצאתי שני סטיקים ( כל אחד 1GB ) של סמסונג DDR2 אבל במהירות של 667 לאחר שהוספתי אותם ללוח המחשב לא נדלק לי, ניסתי כמה אופציות ולהוריד אחד מהם וכלום, המחשב לא עולה לי. לפי מה שידוע לי כן אפשר לשלב זכרונות והם פשוט כולם יעבדו בתדר הכי נמוך.. יכול להיות שבגלל שהחברות של הזכרונות לא משתלבות ביחד?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-