עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rikus,

הלוח אם שלי במפרט ASROCK DUAL SATA2....הוא כרגע עובד לי על 256X4 בדואל, השאלה אם לא תהיה סתירה בגלל שזה גדלים אחרים?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  2. בדיוק לפני יום הזמנתי לו מפרט עם 3000+ (s754) עדיף לחכות ל939 ?? זה תלוי גם בזמן עד שיגיעו המעבדים וגם במחירים? ואם בכלל יש לוחות טובים היום או שצריך לחכות גם לNF4 בקיצור הרבה בלאגן

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  3. ענקית השבבים ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה עם שמונה דגמים חדשים, מדורות ה-Skylake וה-Broadwell, לנייחים וניידים אנחנו יודעים שיצרניות המעבדים נוהגות להוסיף דגמים נוספים לקווי המוצרים שלהם ככל שעובר הזמן, הייצור ממשיך, רמות התפוקה מתייצבות וניתן להתחיל לחלק את השבבים לעוד ועוד תתי-קטגוריות אותן ניתן למתג באופן שונה – אלה מהלכים שמלווים אותנו בשוק זה כבר שנים. כעת מגיעה תוספת מעבדים נוספת שכזו מאינטל – עם שינוי קטן שעשוי להפוך את היכולת להבדיל בין אותם מעבדים חדשים למעבדים 'וותיקים' יותר לנוחה ופשוטה יותר. מדובר על שמונה דגמים חדשים שנצפו בקובץ המחירים הרשמי של החברה לדצמבר 2015, אשר משתייכים הןלדור הסקיילייק העדכני שהושק לקראת סוף שנת 2015 והן לדור ה-Broadwell מתחיל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם, כבר מספר שבועות אני רוצה לקנות מחשב. אבל יש לי התלבטות בין לחכות ל AMD 939 שיהיה נפוץ ונתמך יותר, או לקנות את ה 745 הנפוץ יותר. אני אודה לכם אם בבקשה תייעצו לי בנושא - לקנות עכשיו או לחכות קצת, וכמה זה קצת ??? בנוסף, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום מה היתרונות ב 939 שמגיע עכשיו לבין ה 745, הבדלי מחירים, טמפרטורות, והאם בכלל כדאי לקנות, ומתי ? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by timont,

כיצד אני יכול לבדוק ללא מערכת ההפעלה במבט בלבד האם המעבד שלי הוא Pentium D 2.88 2x2. ולאחר התקנת מערכת הפעלה איזה כלי יכול לאשר לי בוודאות שזה מה שקיבלתי? האם יש הבדל משמעותי בין 2x2 ל - 2x1 במעבדי D?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by redbull52,

היי, איך אני בודק כמה סלוטים של זיכרון יש לי במחשב? ומאיזה חברה הזיכרונות שיש לי כרגע במחשב? אבל בלי לפתוח את המחשב. אני יכול לבדוק את זה מהתוכנה everest? תודה!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by HitmanW,

עשיתי בדיקה לזכרונות עם התוכנה memtest86+ במשך 9 שעות. זה עשה 23 PASS ולא היו ERRORS. האם זה מספיק או שהייתי צריך לחכות שהבדיקה תיפסק לבד? כי אחרי 9 שעות כבר נמאס לי ושמתי לב שהבדיקות חוזרות על עצמן אז כיביתי את הבדיקה.

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  11. http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by X - DreaM,

אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Canter-Points,

אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4506 זה המחיר הכי טוב ברשת שקיבלתי ל-1600 האם הזכרון טוב

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  15. היום פורסמה באתר hardwarezone סקירה מקיפה הכוללת מבחני ביצועים ודירוג ביצועים למחיר. לא משהו חדש אבל בכל זאת סקירה מעודכנת ומקיפה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965P-DS3 rev 3.3 אבל אני לא בטוח שקיבלתי את ה rev הנכון. על האריזה של הלוח אם כתוב שהוא תומך ב FSB1333 ככה שזה אמור להיות ה 3.3 , החוברת הוראות לעומת זאת היא של גירסה 2.0 , וב CPU-Z כתוב שזה C2 האם יש דרך פיסית לבדוק מה הרויסיון של הלוח אם, כלומר זה כתוב איפשהו על הכרטיס? אם לא אז איך אני יכול לדעת בוודאות מה קיבלתי?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by erwrxstier,

איזה תוכנות מומלצות? המפרט הוא E6300 ,512*2 667,INTEL965X מצאתי בינתיים בחיפוש של הפורום על התוכנה Super Pi ועשיתי בדיקה של 32M ולא הייתה שום בעיה ניסיתי גם בדיקה של 1M ויצא 30 שניות , התוצאה מתאימה למפרט? לי זה נראה די חרא כי אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל ראיתי שE6600 מוציא 21 שניות למישהו כאן יש E6300 סטנדרטי שגם מוציא 30 שניות? משהו דפוק אצלי במערכת? או שפשוט ההבדל בין ה6600 ל6300 =9שניות? איפה אפשר לראות תוצאות של מערכות סטוק ולא משופרות באוברקלוק? כל מה שהגוגל מוצא זה משופרים תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. https://www.besonline.com.au/Script/MCH/ShopProductS.asp?ObjectID=A5CE0E47-0F14-4EFA-9B13-6CC3CFBDC215 למה מצויין שמעבדי AMD יהיו זולים יותר מאינטל כאשר המחיר ל- AMD 500$ http://hwzone.co.il/news/1229862374/49253/ איך ניתן להשוות מבדקים בין I7 ע ם OC מול מעבד 3 GHZ של AMD עם OC הכוונה 940 AMD מול 920 אינטל יש אתר בחו"ל שבדק ?

20. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2397\ ככל הנראה מראים ביצועים טובים מאוד , ביצועי מולטיטסקינג יפים מאוד , בהרצת עוד ישום ביחד עם DOOM3 היתה נפילה רק של 8% בביצועים לעומת 18% אצל אינטל , לא יצא לי ממש להתעמק בכתבה אז תסלחו לי שאני לא מפרט יותר מדי. מבחינת מחיר זה די שנוי במחלוקת , ה4400X2 עולה אומנם בסביבות ה550 דולר שזה הערך חצי מ840EE ועוקף אותו בביצועים אבל אין לAMD שום מרובה ליבות זול יותר , מה שאומר שאם אין לכם 3000 שקל להוציא על מעבד - Pentium D הוא הבחירה הכי הגיונית למי שרוצה מרובה ליבות. כמו כן התאמתו הידיעות לפיהם המעבדים פועלים על כל לוח 939 ישן על ידי עדכון ביוס , לצערי אין שם בדיקות של צריכת הספק חשמלי ופליטת חום. הדף הזה מעניין במיוחד : h…

• 142 תגובות
    • 8.9k צפיות
  21. השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ashbit_q,

עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by Blackend,

שאלתי לפני כמה ימים איך אפשר לראות עם השני סטיקים שלי 2x512 עובדים במצב דואל אחרי שהם הוכנסו ל 1 ו3 המסומנים גם בכחול ככה שצריך להיות ממש במצב רע כדי לטעות. בכל מקרה אמרו לי עם התוכנה cpu-z אבל יש לי בעיה ..בעמודה של הממורי היא מראה לי רק את הכמות ! ושאני לחוץ על ה spd בסוף הוא אומר שאי אפשר למדוד . למישהו יש רעיון או דרך אחרת רק לראות שזה עובד בדואל וזה כל מה שאני רוצה כדי להיות בנאדם מאושר בתודה מראש דניאל :'(

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום לקחתי מחבר זיכרונות בידיעה שהם עברו שריפת ספק.בבדיקת התוכנה שכתובה בכותרת קיבלתי הודעת שגיאה.אינני זוכר אותה כרגע. אבל הזיכרונות עובדים.האם אפשר להשתמש בהם למרות שיש הודעת שגיעה בממטסט? חשוב לציין שיחד הם לא עבדו אבל כל אחד לחוד עבדו בסדר גמור עד לאיבחן השגיאה של התוכנה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by benor,

שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים