מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן עם חיבורי "sata 1". אני רוצה לדעת מתי הומצא חיבור ה- SATA כדי שאדע בן כמה לוח האם שלי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יכול להרכיב חומרה חדשה וחזקה כמו כרטיסי מסך, מעבדים וזיכרון בלי בעיה או שצריך לשדרג?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
...ב-firewire? אני קונה לוח-אם Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN. לא רשום חיבור firewire (או 1394) אבל יש לו pci-express, השאלה אם ה-pci-express מכיל firewire או אם יש מתאם לקנות או אם אני צריך לקנות גם כרטיס firewire? ושוב תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
או שלא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם משהו מכיר לוחות ל-Haswell שתומכים בשני ערוצים של X16 (ששומרים על הקצב ולא יורדים ל-X8 ?) המליצו לי על לוחות עם CHIPSET כפול, האם יש כאלה לשוק הרחב, או שצריך ללכת על פתרון HIGH END ? תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם 4 הליבות יבואו לידי שימוש אצלי גם ככה
-
- 71 תגובות
- 11.1k צפיות
- 5 followers
-
-
כרגע ראיתי שזכרונות SUPER TALENT של ג'יגה 667MHZ עולים בסה"כ 357 ש"ח... מה זה אומר? שאנחנו נכנסים לתוך סערה של הנחות? אולי לא כדאי בכלל לקנות מחשב עכשיו? מה שזה לא יהיה, אני נהנה מזה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח!! האם כדאי לי להוסיף למפרט שלי עוד שני גיגה זכרון? המפרט שלי מופיע בצד בשביל ארינטרנט ואופיס שני גיגה מספיקים אבל אני גם משחק במשחקים כבדים,עוד לא היה משחק שלא יכולתי להריץ אבל אם אוסיף עוד שני גיגה זכרון(בסה"כ יהיה ארבע גיגה זכרון) האם אראה שינוי לטובה בהרצת משחקים? תודה רבה וחג שמח ליאור
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מתכון לעשות OC אז אם הזכרונות של GEIL הם בסדר ? מכיום שאם זולים יותר משאר ב100 שקל ויותר וגם אם עדיף שבב אחד של זכרון עם 512מגה אוו שני שבבים שכל אחד 256מגה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כדי לחכות למעבדי אינטל 64BIT ואם יש כבר לוחות אם שתומכים בהם
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כל זכרון שיש לי יכול לעבוד בדואל אם אני מחבר אותו בשני סטיקים למשל יש לי 2 זכרונות DDR 400 של אותה חברה אבל הם מאד ישנים ופשוטים האם הם יכולים לעבוד בדאול ? כי לפי מה שאמרו לי חייבים שהזכרון יהיה מיוחד לדואל ושלא כל 2 סטיקים שמחברים הם יעבדו בדואל . אשמח לתגובות תודה מראש....... עריכה: הלוח אם שלי תומך בדואל כמובן.....
-
שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
או שיש תחלופת ביניים שמפשרת ביניהם? כי להגיע לשיאי OC אני לא רוצה, אני רק שומר את האופציה הזאת לעתיד, לא לחודשים הקרובים, אז מה אתם אומרים? ואם כבר פתחתי אשכול, אז מה ההבדל בין DS-3 לS-3?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כמו שזכרונות 800 יעבדו על לוח 667 במהירות 667.
-
- 25 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
*** לא הייתי בטוח באיזה פורום לשאול את זה, אז שאלתי את זה כאן *** אם אני מבצע עידכון BIOS והמחשב לא מצליח לבצע RESTART אחרי זה, רואים רק מסך שחור. האם האחריות מכסה את זה (בהנחה שביצעתי עדכון לפי ההוראות של החברה שיצרה את הלוח אם) ?? (לא ביצעתי עדיין עדכון כי קראתי על הרבה בעיות עם עדכון ה BIOS של ה P4P800)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חבר שלי בחר סיסמא לפני שנה ללוח אם שלו שככה רק הוא יוכל לגשת לשם, עברה שנה שהוא לא נגע בביוס וכעת הוא שכח את הסיסמא, אם מוציאים את הסוללה מהלוח הביוס יפתח שוב?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם, והחנות אומרת שהיא מוכנה להחליף אותו, אבל כרגע אין במלאי את אותו לוח אם כמו שלי, אלא יש לוח אם אחר עם צ'יפסט אחר. האם זה מחייב להתקין את הוינדוס מחדש? (וינדוס ויסטה) זה דחוף מאוד, תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי פרוייקט להגיש בנושא השוואה בין מעבדי אינטל למעבדי amd . אם מישהו יוכל להפנות אותי לנושיאים: ארכטקטורה. תאימות המעבדים לתוכנות ומערכת הפעלה. ???
-
- 3 תגובות
- 412 צפיות
-
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כרטיסי זיכרון של KINGSTON כל אחד 512MB 800MHZ הם עובדים ב HT היום הביאו לי עוד שני זכרונות (לא של KINGSTONE) כל אחד מהם 1GB במהירות 800MHZ רציתי לדעת אם המחשב עדיין יעבוד לי ב HT עם הזכרונות??או שעצם זה שהוספתי זכרונות מחברה שונה ונפח שונה מאט לי את קצב העבודה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-