עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shura,

אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש ובמסך הראשון כתוב שם DDR333. אני חושב שזה אומר שהמהירות היא 333MHZ למרות שהבוא אמרו להיות 400MHZ איך אני יכול לבדוק את זה? ד"א אם כבר, אז אני יודע שזה לא הפורום אבל אני צריך גם לבדוק את התצורה של הזכרונות בכרטיס מסך שלי (64BIT/128BIT)

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  3. האם זה זהה? ברכישת מעבד Centrino במהירות של 1.4 האם הוא באמת יהיה שווה ביצועים בערך ל-Pentium 4 2.2 ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DrLEON,

[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.

5. Started by snurf,

הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by shlomom,

היי, יש לי בעבודה כלי שרץ ברמת הדרייבר ובודק ביצועים של דיסקים מהירים מבחינת MAX KIOPS. עד היום רץ על מערכת אינטל z390 i9-9900K, לצורך שדרוג ל PCIe 4.0 עברנו כעת ל Ryzen 9 3900X עם X570 של Gigabyte Aorus זה ( 12 ליבות, 24 threads) והיתה ירידה משמעותית בביצועים. חשבתי שזה הזכרונות DDR 2.3GHZ והחלפנו ל 3.6GHZ, זה אומנם שיפר את הביצועים אבל עדין רחוק 15% בערך מהאינטל הישן. מדובר באפליקציה ברמת הקרנל שכותבת וקוראת הרבה מהזיכרון ועובדת על מספר ליבות. יש למישהו רעיון מה קורה פה? לפני שתשאלו: Latest BIOS updated, Windows 10 (1909) updated בביוס, זיכרון ב 3600, 1T. ובדוק דרך CPU-Z. כל רעיון יתקבל בברכה. הציפיה היתה …

7. Started by orenweb,

שלום אני מעוניין לדעת מה הרמה של המעבד הגרפי הבנוי ב Core I3 2100, לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל ואיזה רמה של משחקים הוא יכול להריץ. לדוגמא האם הוא יכול להריץ משחקים כמו StarCraft 3 על הגדרות כלשהם? האם בסדרות הגבוהות יותר של Sandy bridge כמו למשל ב Core I5 יש מאיץ גרפי שונה או שהוא זהה בכל הסדרה. שאלה נוספת, האם כאשר אני מתקין כרטיס מסך יש למאיץ הגרפי הבנוי תפקיד כלשהו או שהוא מנוטרל לחלוטין. (מפעת חוסר זמן פנוי למשחקים בעתיד הקרוב, אני מעוניין כרגע לקנות מחשב ללא כרטיס מסך ולשדרג בהמשך, אבל אולי פה ושם יהיה אפשר למצוא איזה שעה שעתיים למשחקים קלילים).

8. חבר'ה amd הפסיקה לייצר את'לון לסוקט 754? תודה!

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  9. http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=52214,52213 זה הוא קישור לאתר של אינטל ושניהם מושווים בין השינויים הצבועים בצהוב. השאלה שלי היא, הרי יש 2 דגמים: 2600K ו2600 הרגיל, מה כדאי מבין שניהם? ולמה ה-2600K מדובר יותר? למה המחירים שונים ביינהם? 2600 - $294.00 , $317.00 - 2600K.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Regev,

מה ההבדל בין שני הלוחות הללו של EPoX? EP-8K3A EP-8K3A+

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  11. סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן... ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by xtract1,

יש לי את המעבד הנל בסטוק..ועוד בחור'ציק פה אמר שיש לו D805 גם בסטוק.. בSP לי יוצא 42 שניות ולו יוצא 44 שניות... 1.רציתי לדעת אם התוצאה שלי נורמלית למעבד שלי? 2.ההפרש של 2 שניות בין המעבד שלי לשלו (שלי אמור להיות הרבה יותר טוב לא?) הגיוני? 3.עשיתי חיפוש קצת בגוגל וראיתי שיש אנשים עם אותו מעבד כמו שלי ותוצאות שונות..למה זה? 4.אני צודק ש-SP הוא מדד אך ורק לביצועי המעבד ולא תלוי בשום דבר אחר?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by ClubCaliber,

אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בהמשך לכל ההודעות שלי (תודה רבה לכל מי שעזר), החלטתי לקנות מעבד את'לון 64 (לא X2) ואיתו לוח. בגלל שיש לי כרטיס מסך AGP אני לא אוכל להשתמש בו. לכן אני רוצה לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם עם חיבור PCIe (כדי שבעתיד אוכל לקנות כרטיס). עדיף שיהיה x16 כדי שאם ארצה הלוח יתמוך בD3X10. (למרות שאני בספק אם אקנה כזה כרטיס למחשב החלש הזה) הלוח חייב לתמוך בDDR1 (ברירת מחדל ב939 לא?) כי אלה הזכרונות שיש לי היום ואני לא מתכנן לשדרג. (בגלל תקציב) המחשב מיועד להיות ראשי למשך כחצי שנה-שנה ואחר כך אני אקנה מחשב חזק. הוא אמור להריץ סרטים מדי פעם, ובעיקר לגלוש באינטרנט, ככה שהוא לא צריך להיות חזק. אני אשמח ללוח (וגם למעבד) שיוכל לעמוד באובקלוקינג (אבל לא רציני), למקרים שבהם אני אצטרך קצת יותר מהמ…

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  15. בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  16. | Q6600 VS E6600,E6750 אחרי מימוש כל המערכת שלי בחלקים ... נשאר רק פריט אוחד לקנות!!! מעבד !!! ואני לא יודע איזה ... המחשב נועד נטו למשחקים ראיתי את ההבדלים בסרטונים של אינטל ובגרפים של TOMSHARDWARE ... מחיר למעבד 700-1600 ש"ח תודה !!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by play2,

בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  18. יש לי בקשר ללוח כמה שאלות, מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת? חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה? החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל? חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GB http://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.html או A-DATA VITESTA DDR500 שני הזכרונות עולים אותו דבר, השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות. יש תשובה ;D ? thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by AppleJack,

ראיתי באתר www.digma.co.il זכרונות זולים של GEIL : Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 ב- 326 ש"ח , אם נכפיל ב-2 נקבל ג'יגה ב-652 ש"ח קישור למוצר בחנות: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=126&osCsid=f5678fadbc3c203df22bf2ec6b75fab2 קישור רשמי למוצר בחברה: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php לעומת זכרונות דומים אשר באים ביחד (חבילת DualChannel): Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series ב-630 ש"ח קישור למוצר בחנות: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_53&products_id=87&osCsid=f5678fadbc3c203df22bf2ec6b75fab2 קישור למוצר בחברה: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_tv_dc.p…

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה, וגרפיקה דו-מימדית. Intel P4 2.8 800Mhz FSB 256MB Micron DDR PC3200/400 x2 Gigabyte GA-8I875 (875P) ATX האם זה בכלל מתאים? P4 עם באס של 800MHZ, לזכרונות של400mhz? אם כך אז למה יש גרסאות גם של 400\533 ומה ההבדל בינהם? בתודה מראש. EDIT: אל תתעסקו לי עם הכותרות בבקשה.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by zone glide,

אני מתכנן לקנות מפרט חדש... בעקרון השיקול הוא האם להסתפק ב-16GB או שכבר ללכת על 32GB. השימושים שלי לא כבדים בעקרון.. לפעמים אבל אני כן מוצא את עצמי פותח המון כרטיסיות בכרום, וכנראה שגם אפתח עוד כמה דברים... האם זה ייתן יותר מרווח לנשימה בעתיד בלי לשדרג את הזיכרון? בעקרון השימוש הוא משחקים אבל גם זה לא יותר מדי... ואולי אני בעתיד אתחיל להתעסק קצת בעריכה.. האם במשחקים היום באמת יש הבדל בין 8GB ל-16 למשל?

22. Started by BoOoM2008,

עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בנושא בחירת לוחות ומעבדים. לפי דעתכם המקצועית בלבד, מה לדעתכם יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, מעבד Q6700 או מעבד Q9300? השוואה נוספת באותה שאלה, מה יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, לוח אם P5Q או לוח P5Q-PRO? תודה לכל העוזרים, אשמח לתגובות ממש בדחיפות, מהסיבה שמחר אני קונה את המחשב!

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  24. עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אני בקרוב קונה מחשב אני סגור על הכל חוץ מהלוח אם... אני לוקח מעבד E6300 ואני לא יודע איזה לוח הכי יתאים לו... אמרו לי שעם לוחות של יצרנים אחרים שהם לא INTEL יש הרבה בעיות ב BIOS ובגלל זה אני מבולבל לקחת לוח של ABIT? של ASUS? של GIGABYTE? לא מתעסק עם OC

• 10 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.