מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים - מעבד E6600 זכרונות Gskill 2GB PC6400 800MHz 4CL PK חשבתי ללכת על ה DS4, נראה לוח ממש נחמד ועם אפשרויות OC טובות.. אבל OMRIJ נתן לינק מ-XS שאומרים שיש בעיות עם GSKILL + DS4. אז אני לא ממש יודע מה לעשות - האם באמת יש בעיות? אילו בעיות? אם באמת יש בעיות רציניות, לאיזה לוח להחליף? - עד 1200 שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות בורד חדש Asus P4P800 Deluxe כבר החלטתי אז בבקשה אל תציעו לי הצעות כי יש לי אותו במחיר ממש נמוך... אז השאלה שלי היא - יש לי עכשיו בורד Asus P4S533-VM עכשיו ה- Bus speed של הלוח הזה הוא 533Mhz ואני לא בטוח שהמעבד שלי - Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz יתאים ללוח החדש שהוא 800Mhz?????
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd (ראה מפרט) יש לי את המעבד ביד עכשיו וכתוב עליו הרבה דברים ...באיזה שורה כתוב הסטיפינג?? השלב הבא אחרי שאני אדע מה הסטיפינג שלי אתם תגידו לי עם הוא טוב לאובר קלוק בתודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם ההבדל בין AMD לאינטל משמעותי למשחקים? איזה לוחות M יתאימו למעבד Phenom 9600 Socket AM2 BoxוAMD
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשורות נהדרות לחובבי הגיימינג ששוקלים שדרוג בקרוב - לוחות אם המבוססים על ערכות השבבים B450 ו-X470 יזכרו לתמיכה רשמית בדור מעבדי ה-Ryzen 4000, בניגוד להצהרות המוקדמות בנושא לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום מחפש מישהו שיודע איפה היכן למצוא לוח אם ABIT ואיזה סוג של מעבד + זיכרון לקחת עם הלוח הנ"ל. אם מישהו יכול להמליץ לי ולרשום לי איפה אפשר לקנות זה יהיה אחלה, אם תוכלו לכתוב לי גם לפרט פרט איזה סוג עדיף לקחת. (מחיר, סוג, חברה, ואיפה) ( לוח אם, זיכרון , מעבד). יהיה מעולה מאוד המחיר שאני מחפש בין 1000 ל- 2500. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20060414150548.html אבל אינטל לא אישרה את הידיעה. אבל כנראה זה נכון
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי לוח אם p4p800 e deluxe ורציתי לדעת כמה אר דיסקים ניתן לחבר בחיבור SATA
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על זכרונות טובים ככל הניתן עד 500 ש"ח עבור Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L (למיטב הבנתי כדאי זכרונות עם באס 800Mhz) ,תודה !
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קודם כל, אני צריך מעבד לויסטה (שיעבוד חלק) - נכון לעכשיו יש לי את המפרט השני בחתימה עם מעבד PD 915 2.8GHZ@3.5GHZ אבל זה נראה כאיו הויסטה כבדה מדי בשבילו.... אז דרוש מעבד שיוכל להריץ את הויסטה שלי בעיות, מן הסתם אחד שטוב בOC. אני משחק גם משחקים כבדים מדי פעם כמו GRAW, R6:VEGAS, Test Drive Unlimited ועוד..... אז חשוב שיהיה מסוגל להסיץ אותם על הגדרות גבוהות. ככל הנראה יהיה את הכרטיס מסך X1950XT דבר שני, אני צריך לוח אם שהוא: א. מיועד לOC- לא יודע איזה מעבד אתם תתינו לי אבל הוא יעבוד OC של כ700GHZ עם זיכרונות 667MHZ. ב. 4 חריצי DDR2 - בשביל 4GB לויסטה (אני עובד גם עם תוכנות עריכה כבדות) אממ, זה נראה לי.... יש הצעות? חשבתי על IB9 ועל איזה E2160 , מה אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן r9 290 ולדעתי הגיע הזמן גם לשדרג את המעבד והלוח אם. כרגע אני עם i5 2500k עם oc ל 4ghz לוח אם gigabyte z68x ud3h b3 קירור scythe mugen 2 השימוש העיקרי הוא בעיקר גיימינג, מבקש המלצה למעבד ולוח אם עם אופציה ל oc, ddr4, אופציה ל sli בעתיד. התקציב בסביבות ה 2000. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ASUS P5Q PRO ASUS RAMPAGE לוח אם למשחקים ואולי אוברקלוק "עדין"
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי , כיום ברשותי זיכרונות CORSAIR 3000MHZ DDR4 אני מעוניין לשדרג לדור החדש את המערכת כגון מעבד לוח וקירור. האם כדאי לשדרג ללוח עם תאימות ל DDR4 או לחכות ל DDR5? האם המהירות של הזיכרונות לא יגרמו לצוואר בקבוק? כרגע אני עם : I7 8700K , Z370 AROUS ULTRA GAMING , קירור של AROUS , MSI 3070RTX
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
המחשב משמש בעיקר לתכנות פרט לכך - שימוש משרדי רגיל - אינטרנט, Office וכו' לא משמש למשחקים לא מתכוון לעשות אוברקלוק מעוניין ביכולת עיבוד גבוהה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-