מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא קזה קניתי זיכרון ADATA ב KSP ולי במחשב היה כבר PQI הלוח שלי הוא ג'גה בייט GA8-ST800 אני חושב הבעיה בו כאשר אני מחבר את שתי הזיכרונות ביחד אז ב WINDOWS הכל עובד שאני משחק מישחקים זה עושה RESTART אחרי כמה דקות להזכיר לכם כל זיכרון בניפרד לא עושה את זה אלה שהם ביחד דבר שאומר שהם תקינים אני כבר ממש לא יודע מה אני יכול לעשות למישו יש רעיון שוב אני חושד בלוח עם למישו יש פיטרון לבעיה אני ישמח תודה לעונים סרגיי
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי i5 3570 ולוח h77-d3h לא רציתי אובר קלוק ולא לעבור למערך sli בשביל הצרכים שלי זה לא מספיק אז, הגעתי למסקנה שתריך להחליף אני אחליף את המעבד ל3570k ולוח z77 השאלה איזה לוח אם יהיה סביר ויעמוד בעומס לא רוצה להגיע מעל תדר 4.2 מחפש לוח עד 600-700 שקלים וכמובן קירור אוויר נורמלי למעבד . כמובן שהלוח יעלה לי פחות כי יש לי זיכוי של בערך 500 שקל על הלוח הקיים שלי. תודה רבה . כמו כן הצרכים הם סימולוטרי נהיגה על פני 3 מסכים כגון iracing ו rfactor 2
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ראיתי כמה לוחות אם של אינטל באתר SKYPC במחירים זולים יותר מהחברות המוכרות האחרות מומלץ לקחת לוח זול של אינטל או שעדיף להוסיף כסף ולקחת של חברה מוכרת אחרת כמו אסוס\ גיגאבייט? http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67BLB3~10~0.htm לוח של אינטל 453שח בי3 http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67CLB3~10~0.htm לוח של אינטל 476שח בי3 מבקש ייעוץ אני לא דורש חיבורים מיוחדים מהלוח וכדומה תודה חברים
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? ב-64Bit אני יקבל ביצועים יותר טובים? כיום המשחקים והתוכנות תומכות ב-64Bit?למה אני לא רוצה להיתקע. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך זכרון DDRII 533 512MB שיצטרף לזכרון אחר של AENEON שהוא גם DDRII 533 512MB וששניהם יעבדו בדואל צ'אנל.. על מה אתם ממליצים? תודה מראש, עריכה: לא לOC!!!
-
- 11 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. רציתי לשאול אם ערכת השבבים H55 החדשה של אינטל, היא כוללת USB3 או רק 2? באתר של GIGABYTE ראיתי שיש להם כמה דגמי H55 עם חיבור USB3, ואילו באתר של אינטל שהם עושים את השבבים יש 2 דגמים ל- H55 ובשניהם כתוב רק USB2. אודה לכם אם תוכלו להסביר את הענין. תודה רבה לכם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוגש באהבה לידידי אור כהן: https://world.taobao.com/item/570930966258.htm?spm=a21wu.10013406-tw.0.0.dee61a216H431y
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מתי נוכל לראות את הלוח אם המדובר של MSI X58 מוזל אמור לעלות משהו כמו 190 דולר בחול, מתי נראה אותו בארץ וכמה הוא צפוי לעלות פה ?
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
אני פסיעה לפני רכישת מחשב חדש, לפניי עמדה ההתבלטות בין i9 9900K ליד Ryzen 9 3900X, מצד אחד ה-3900X מפתה מאוד בגלל כמות הליבות אך גם כאופק שדרוג עתידי (3950X ביד שנייה בעתיד), מצד שני הוא נופל בביצועי גיימינג ליד ה-9900K. השאלה היא כמה הנפילה גדולה - ב-1080p, ב-1440p וב-4K? יש למישהו גרפים עדכניים שיכול לשתף אותם איתי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום הגיע זמן להחליף את הגרוטה שיש לי, נמאס לי מהמגע הרופף של הזכרונות והלוח. מחשב לשימוש רב תכליתי גם משחקים וגם עריכת סאונד וכולה. יש לי כרטיס מסך HD4850 ואני נשאר איתו כי הוא מספק אותי. חשבתי על החלקים הבאים: מעבד: Intel Core i5 2500 לוח:Asus P8Z68-V LE זיכרון:2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel 1600MHz CL9-9-9-24 סה"כ 1975 1. התלבטות בין לוח האסוס ל:GigaByte Z68X-UD3H-B3 די דומים, איזה נראה לכם עדיף? 2. המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא : Axp 2000 לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק Geil 256 333Mhz X 2 Radeon 9500Pro 128 MB WD 60 Giga 7200 אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט . אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה : לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ס…
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה באיזה מהירות עובד המעבד, בMHZ... והוא 64 ביט נכון... אז חייב וינדוס 64 ביט? תודה רבה. אלי.
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום מצאתי לפני זמן מה, חנות מאוד זולה באינטרנט אשר מתמחה בזכרונות למחשב מישהו יודע את הכתובת שלה? זאת חנות אשר אינה ישראלית במקור, אבל יש לה סניף בישראל.
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה? ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ברשותי מעבד מסוג Pentium 4 northwood C במהירות שעון של 3.0GHz עם קירור מקורי של אינטל טמפרטורת המעבד הממוצעת היא 55 מעלות אך במקרים קיצוניים מגיע המעבד גם לטמפרטורה של 70 מעלות זה תקין או שישנה בעיה במערכת שלי?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? שוה קניה? אני מתכננת לקחת אותו + P4 1.8 וזכרון עוד לא החלטתי... אני רוצה שיחזיק מעמד הרבה זמן ועם אופציה לשדרוג בעתיד... לוח טוב או עדיף לקחת משהו אחר? (האיפוקס למשל...) תודה מראש, חציל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי Athlon64 90nm 3200 שרץ בסטוק עם קירור סטוק. מאוורר Antec באחורי המארז וזהו. הטמפ' שהלוח (K8NF-9) מציג נשמעו לטענת חברי הפורום נמוכות מידי. בימי החורף הקרים לפני כמה שבועות, הייתי רואה 19 מעלות מיד אחרי cold boot, המעבד טיפס ל-23 מעלות ונשאר שם. עם הדלקת מזגן על חימום, הוא טיפס לכדי 25-26 ונשאר שם. היום, יחסית חם, הוא כרגע על 29 מעלות... אתמול נגעתי ב-HS שעל המעבד והוא היה קריר למגע. זה נשמע לכם מעט מידי? האם יש איזושהי בעייה בהולכת החום? או שאולי התמזל מזלי וקיבלתי סיליקון משובח?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-