עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יקרה משהו עם אני לא יחליף מייד את המאורר של הצ'יפסט עם הוא לא עובד ?????? המאוורר הפסיק לעבוד ונישאר רק הצלעות קרור מותר לי להפעיל את המחשב ומה יקרה איתו מקסימום ??? [עוד לא קראת את חוקי הפורום ? אתה באמת חושב שכל סימני השאלה האלו באמת מועילים ?]

• 11 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itayassa,

קודם כל תנו לי לפתוח ולהגיד בפעם השמינית שהבולדוזרים הם מעבדים לא מומלצים לגיימינג במצב הסטוק!אני ממליץ לקנות אותו רק אם אתם מתכננים לעשות OC משמעותי!! טוב, אז הרבה מאוד אנשים בעולם וגם בפורום הזה מתנגדים נחרצות לבולדוזרים ומכנים אותם מעבדי כושלים, ובאמת שאני מבין למה הם ביאסו אותם אבל לא ברמה כזאת... לבולדוזריה הייתה צפייה גבוהה מאוד והסדרה לא עמדה בציפיות, אבל זה לא הופך אותם למעבדים כושלים. OC: שום אני אמור, הם מומלצים רק במידה ותבצעו OC! מה שטוב בAMD שהם זולים, גם המעבדים ולרוב גם הלוחות אם מה שמאפשר לכם בתקציב זהה למערכת I7 2600, לקנות בולדוזר 8 ליבות, לוח אם ברמה גבוהה מאוד וקירור מעולה. לי יש מערכת לא חזקה מידי לOC ועדיין קיבלתי אחלה תוצאות…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. תגידו האם שווה לי לקנות אייאמדי 2200?? עם קירור של וולקנו 10?? ומה אתם אומרים על המפרט הבא? הוא לא כולל מסך כי אני קונה את המסך בנפרד באופיס-דיפוט כי הם זולים ויש לי שם תלושים AMD Athlon xp 2200+tray cpu 491.40 Gigabyte GA-7VA KT400 Motherboard(AGPX8) 388.80 DDR-RAM 512 MB 2700 SAMSUNG Original Memory 448 Thermaltake Volcano 10 Highest Performence Cooler 85.80 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HD 378.00 Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI 872.74 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 275.40 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb ps2 Silver-BI 65.78 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/TRANSPA 213.47 Computer Assembly 127.98 ס"הכ: 30660 …

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  6. ב-WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Salwaby,

אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  8. היא מראה לי CPU1 וCPU2 כאשר כל אחד מהם מראה טמפרטורה אחרת. האם יש לי שני חיישנים בסביבת המעבד?? ואם לא, אז על איזה מהטמפרטורות להסתכל ?

• 11 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by turtleman,

בהתחלה רציתי את ה EPoX EP-8KDA3J, אבל התקשרתי לפנדה ויש להם בעיות עם היבואן בקשר ללוח הזה. עכשיו אני חושב בכיוון של MSI K8N Platinum (שעולה יותר משמעותית ד"א), איך הוא? ואם אפשר להמליץ לי על עוד לוחות טובים... ושאלה לא כשורה, איך הזכרונות הבאים, בשביל 565 שקל? GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  10. מתכנן OC לסביבות ה-4.6G-5.0G ל-I5-2500K ללא כרטיס גרפי - איזה לוח Z68 מומלץ בדגש על יכולת OC ויציבות לאורך זמן? יש לי ניסיון לא טוב במיוחד עם GIGABYTE בלוחות מכל מיני סוגים ומחירים אז חשבתי על לוח ASUS. המלצות מבוססות ומניסיון תתקבלנה בברכה. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Cyron,

רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by avi-g2005,

מי מבינהם יותר טוב(הם אותו מחיר) 1.asus a8n-e 2.abit k8n ultra

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by levke,

השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by HeroesCut,

שלום, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים לcore i7 920 +X58SO, צריך זכרון מיוחד שמתאים להם או שאפשר להסתפק בזכרון רגיל של 4GB?

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  16. למישהו יש מושג איפה אוכל למצוא כזה? ניסיתי EBAY, אמזון ומה לא. אמזון רוצים מחיר מוגזם לחלוטין משום מה. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by מורדו,

זכרונות-Corsair 2x1024MB PC2-8500 DDR2-1066 5-5-5-15 TWIN2X1024-8500C5 ספק-OCZ GameXStream 700W SLI דגם: 700W - OCZ700GXSSLI כרטיס מסך-SAPPHIRE RADEON X1900xtx 512MB VIVO לוח אני כנראה אקנה- ASUS P5W DH Deluxe עכשיו אני מחפש מעבד לא הכי חזק אני אוהב אוברקלוק משהו שניתן להוציא לו תמיץ שיהיה לאחר אובר כמו הE6800X וגם יותר חזק.....תודה לכל עוזר

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  18. עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by Xilver,

שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by taotao,

יש לי פנטיום 4 3.0 עם GF5700LE 256MB עד כאן סבבה עכשיו אם אני לא טועה וקצת מהידע שלי אז יש לי שתי זכרונות כול אחד של 256MB עכשיו שאני מדליק תמחשב הוא אומר לי שהמירות של הDDR היא 400MHZ עכשיו אני שואל אם זה כללי של שתי הזיכרונות או רק של אחד מהם ואם למישהו יש הצעה לשפור ל1024 במחיר סביר וביצועים טובים תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by tenana,

היום התקשרתי להזמין מחשב מSKYPC והמוכר שם טען כי P35 טוב יותר מP43.. זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Atom Mother Heart,

אהלן החלטתי לקחת את המפרט המומלץ באתר (משרדי ב2500) אבל למקרה שלא יהיה את הלוח אם המומלץ יש לכם אלטרנטיבות אחרות? ואם תוכלו להמליץ על חנויות בב"ש תודה

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

האם שווה להחליף בין שני מעבדי פרסקוט 478 הנוכחי שלי: 3.0 גה"ז סטפינג E0 תמורת פרסקוט 3.2 גה"ז סטפינג D0 . בנוסף האם ההבדל במהירות ~ 6.6-7% משמעותי ומורגש? או שלא שווה כל ההתעסקות הזאת ולהשאר עם מה שיש לי?

• 11 תגובות
    • 623 צפיות
  24. הגעתי למסקנה המתבקשת שאין טעם להשאר בסוקט 939 רק בשביל הזכרונות. מכיוון שהכ. מסך שלי החליט שחרב עליו עולמו העניינים הסתבכו. [תופים] מפה לשם, זה הפתרון: e6300 Gigabyte GA-945G-S3 וסטיק כלשהו של DDR 667 בנפח ג'יגה. [/תופים] כך אוכל להסתדר עם האוןבורד לתקופה הקצרה שלפני ה1900XT שיגיע מאוחר יותר. אז מה דעתכם? צריך להבין שכל העניין חרג בהרבה מהתקציב המקורי, כך שכל חריגה נוספת אמורה להיות מינימום קדושה. (וכמובן שקיצוצים יתקבלו בברכה) ... בתקווה שהת'רד הבא שאפתח יהיה עם בנצ'ים ולא שאלות, אביתר.

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by gnk,

היי, יש לי כרגע את המעבד הנ"ל עם לוח אם ABIT AN8-SLI זיכרון SAMSUNG 2GB DDR 400 וכרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 6800GS 256MB חשבתי אולי לשדרג את המעבד ל- AMD X2 4800+ SOCKET 939 עצם השדרוג הוא כדי לדחות רכישה של מחשב חדש לחלוטין, השימושים העקריים שלי במחשב זה ממש מעט משחקים ועבודה סטנדרטית עם המחשב, בעיקר תכנות. האם כדאי? אולי למעבד אחר? ואם זה שווה בכלל? תודה!

• 11 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.