מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זיככרון 2*256 של GEIL GOLDEN DRAGON CL2 6-3-3 400MHZ אז איזה זיכרון אני יכול לקחת? חשבתי על 2*256 של CORSAIR אבל זה CL2.5 אז אני לא יודע אם זה יעבוד ויהיה לי 1GB בדואל... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה ללוח אם + מעבד. בלוח אם צריך להיות DDR3.. וPCI-E 2.0 המעבד - לא יודע.. העיקר שיהיה טוב (שיריץ משחקים.. כמו CRYSIS 2 ) אני יכול לקנות מחנויות בחו"ל.. אם זה EBAY ואם זאת חנות אחרת.. העיקר שיהיה הזול ביותר, מחיר מקסימלי: 700 ש"ח / 210$ כולל משלוח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה חלקים למחשב חדש, יש לי כמעט הכול בבית(מפרט צד ימין <--) הזמנתי את החלקים האחרונים ב30.10.. אחד מהמוצרים שהזמנתי הוא המעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX המחיר שלו בחנות הוא: 2,670 ש"ח ולפי מה שרשום בעדכון האחרון שלכם כאן באתר: http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1131819586,77286, יש הורדה במחירי המעבדים.. עכשיו לפי מה שאני רואה המעבד אחרי ההורדה אמור לעלות בין 1900 ל 2000... (לא יודע בדיוק על כמה עומד הדולר..) בכול מקרה השאלה שלי היא כזאת: המעבד אמור להגיע השבוע ואני לא מעוניין לשלם את 2,670 ש"ח שאני יכול לשלם 1900 2000... כי חבל.. אני יכול להשקיע את זה על משהו אחר.. ולפי מה שראיתי רשמת שAMD עדכנו את המחיר…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי מלא פעמים את הצוואר בקבוק הזה מה זה אומר לדוגמה שהמעבד מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? תסבירו לי בכללי מה זה צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ציפסט לקרנל אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשב הקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
לפני שאני קונה P5QL-E ומתחרט :-)
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי עד עכשיו מהפורום, יש 2 סוגי ליבות לA64, והם ה NewCastle וה Clawhammmer. (תקנו אותי אם אני טועה.) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הליבות ביחס ספציפי אלי - המערכת שאני קונה תשמש בעיקר למשחקים, ללא קידוד וידאו וכאלה. אולי קצת פוטושופ, אבל זה לא העיקר. המעבד שבניתי עליו הוא A64 2800, עם לוח EPOX EP-8KDA3J. מתוכנן א"ק, אמנם לא ממש בהתחלה, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת פתוחה ולכן אני קונה גם קירור TT POLO. בעצם יש לי 3 שאלות. א. האם סוג הליבה שאני אקח בכלל משמעותית בשבילי, כלומר האם עלי להתעקש על סוג מסוים, ואם כן - על איזה? ב. האם יש סיכוי שהמכפלה של ה A64 תגיע פתוחה...? ואם לא, אתם מכירים מקום שיכול לפתוח אותו תמורת סכום סמלי..? אני פשוט מפחד להרוס את המעבד, אף…
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
ככל הנראה ההזמנה שלי מהחנות שבה הזמנתי עומדת להתבטל (עקב ההמתנה הארוכה לרכיבים), אז אני כבר מתכנן את הלוח\זיכרון שיחליפו את אלו שלקחתי... ישנן שתי אפשרויות העומדות בפניי: 1. אופציית הDDR, זיכרון- הקורסאיר 3000, לוח 4G4A+ של אפוקס. 2. אופציית הRDRAM, זיכרון- קינגסטון 1066, לוח אביט TH7-II. כסף כרגע לא מהווה קריטריון, אני אקצץ בחלקים אחרים ואסתדר איכשהוא... השאלה היא מה עדיף לדעתכם, מבחינת O\C ברור שעם הDDR אני אגיע יותר רחוק...אבל עם הRDRAM יהיו ביצועים טובים יותר ככל משאני יודע. מה שמושך אותי עוד לקראת הDDR הוא הDUAL DDR שאמור לצאת בחודשים הקרובים..ולהשאיר את הRDRAM הרחק מאחור. מה דעתכם? על איזו אופצייה ללכת?
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני מזמין שילוב חדש למחשב שלי, אני גיימר כבד מאוד ואני צריך כמה שיותר כוח לכן מחפש אפשרות כמה שיותר טובה, הכרטיס מסך עכשיו הוא הGTX560TI שיוחלף בעוד כשבועיים לHD6970 ובהמשך יחובר עוד אחד כזה לצורך CF, ככה שאני צריך שילוב כמה שיותר חזק בתקציב שלי. החלקים שהולכים לעבור לשילוב החדש: קירור למעבד NH-D14, כונן קשיח 1TB וצורב,מארז V9 מאוורר מאוד, ספק כוח HEC WIN+ 700W, כרטיס מסך GTX560TI ATT. עכשיו שאני חושב מה יהיה לי עדיף, מה אתם אומרים מה עדיף לOC כבד ולמערך CF של HD6970 ? 1- שילוב חזק כולל OC על P67. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪995 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 MSI P67A-G45 B3 P67 CHIPSET…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מניח שזה המקום לשאול, המארז שלי הוא: Thermaltake M5 הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4731#sp תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כעת ניתן לחשוף את מבחני הביצועים של סדרת Ryzen 3 החדשה מבית AMD - שוק המעבדים הזולים כבר לא יהיה אותו הדבר לכתבה
-
- 31 תגובות
- 6.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש לוח אם [שמתאים לQuad-core] שתומך בSLI ל8800 GT החדש לפי מה שהבנתי ה8800GT צריך PCI-E x16.. מצאתי לוחות שיש להם 2 PCI-E x16 אבל לא כתוב כלום על SLI אז אני לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכורן במחשב שלי מ8 ג"ב ראם ל16/32. כרגע אני משתמש במעבר יחסית ישן core i7 2600k עם לוח אם asus p8p67 mpro. צוואר הבקבוק שלי הוא בזיכרון ולכן אשמח להמלצות ( בעיקר מודאג מההתאמה של זיכרון רלוונטי למערכת היחסית ישנה הזו). מעוניין לקנות ישר, עדיף באיסוף עצמי מאזור חיפה/ קריות. מוכן להשקיע סביבות 300-450 ש"ח ל16 גב. תודה מראש על העזרה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה זכרונות מהבאים הכי טוב: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel או 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Yellow Frostbyte RadioActive Edition Series Dual Channel תודה!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם אופטרון 146 שיהיה בו OC ובעקרון הזמנתי את הOCZ rev 2 אבל אני יכול לשנות ויצא בפנדה זכרונות G SKILL אז הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הבא הוא טוב לOC או עדיף על הOCZ: G.Skill EXTREME DDR 600MHZ PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLA תודה
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-