מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני ארכוש מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה לוח אם מתאים לדרישות שלי תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי מעבד I7-920 עם לוח של ASUS P6T וזיכרון 3GB 1600MHZ של חברת GSKILL בכמה נראה לכם שיהיה אפשר למכור את החלקים הללו?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בהמשך לדיונים האלה (שימוש ב-MATLAB, C, Modelsim, Xilinx ISE שכולם אינם מרובי-נימים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458572.msg3916158#msg3916158 בסוף קניתי I7-930 עם 6G זיכרון שבפועל היה איטי בכ~10% מה--E8500 כששניהם בסטוק (ה-E8500 מגיע רחוק בהרבה ב-OC הרי). ממה שקראתי עד עכשיו, ה-E2500K ב~1000 ש"ח נותן שיפור של 30-40% בישומים חד-נימיים בהשוואה ל-E8400 והוא גם OCר קיצוני בהרבה עם 4 ליבות ולא שתיים. עם מחירים סבירים בהחלט ללוחות P67 מיד עם ההשקה אני שוקל לשדרג סוף סוף... עד היום עוד לא קם מתחרה ראוי ל-E8500 שלי בתחום הזה... גם אחרי כל כך הרבה שנים. מה דעת המומחים? גם LAME ןגם WINZIP לא ממש מרובות…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קראתי כמה ביקורות ומבחינת ביצועים 2 הלוחות האלה נותנים ביצועים זהים ב OC לדגמים יקרים יותר . כלומר מבחינתי הלוחות הכי משתלמים כיום למעבדי SB . הלוחות ישולבו עם SB2600K . השאלה שלי היא מי יותר טוב מבינהם ב OC ?? לא כל כך מצאתי ביקורות באינטרנט שמשווים בין שניהם על מעבד 2600K, לכן אני צריך עזרה ממישהו שאולי ראה השוואה ... כעקרון ה ASUS אמור להיות טוב יותר בגלל הניהול חשמל המתקדם יותר מזה של GIGABYTE, אבל תכלס אני לא יודע ... מישהו יכול לעזור ?! תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים נכבדים אני מתכנן מחשב לצורך עריכת וידאו (פרימייר ) מקצועי מהמעט שקראתי לSB יכולת משופרת בתחום קידוד וידאו כיום התוכנות עושות שימוש ביכולות של הכרטיס הגרפי למטרה זו שאלתי היא האם זה אמור לחסוך ממני במידי את הצורך להשקיע בכרטיס גרפי חזק האם זה דורש עידכון תוכנה אודה למי שיתרום לי מידיעותיו ניסיונו
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים למערכת Sandy Bridge הוא מגיע במתח של 1.5 V שהבנתי שזה מה שצריך אולם באתר של G.Skill אין שום אזכור לגבי התאמתו ל -Sandy Bridge זכרונות DDR III 1600Mhz - 1x4GB G.Skill RipJaw Edition http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11261 אשמח לתשובה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לנושא במפרטי מחשב הגעתי לשאלה באיזו פלטפורמה להשתמש אינטל או AMD. לינק לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487225.0 בקיצור רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר ועד כמה. Athlon II x4 640 או i3 540 ולמה כאשר אני מחפש את המעבד של AMD באתר שלהם אני לא מוצא אותו (הוא לא קיים במבחר ) גם באתר של השוואת חומרה הוא לא נמצא. http://www.anandtech.com/bench/CPU/2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שלא תתייאשו לפני שתסיימו לקרוא. אני פשוט חייב להסביר את המצב. אני חושב שאני די מבין במחשבים. למדתי אלקטרוניקה ומיקרו-מעבדים. הרכבתי בעצמי כמה מחשבים ובזמנו אף כתבתי כמה תוכנות ב ASM16 ו- WinASM32 כשהארוכה ביניהן הייתה כ- 1400 שורות של קוד (לא ממש מרשים אבל עדיין...). מה שקרה זה שהפסקתי להתעסק בכל הדברים האלה לפני כ- 12 שנה. איני מתעדכן בכל הטכנולוגיות החדשות ומשתמש במחשב שלי בתור כלי עבודה שבעזרתו אני מרוויח כסף. פעם ב- 3 – 4 שנים אני מתעדכן וקונה מחשב חדש וזה בדיוק מה שאני עושה כרגע. מן הסתם אני רוצה לקנות משהו ש-"מרביץ עבודה" ועם זאת איני רוצה לשלם על משהו שלא יהיה לי בו שימוש. אני הולך לרכוש חלונות 7 פרופשיונל (הגרסה האנגלית) ולבנות את המפרט סביב מעבד של אינט…
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מאיזו סיבה זה נובע? האם זה בגלל שפאי בודק ביצועים פר ליבה אחת ומהצד הזה אינטל עדיין לוקחת בגדול? כי אפילו מעבדים ישנים יותר של אינטל מסידרת EXX00 לוקחים את הפנומים II היקרים ביותר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לנו מחשב עם לוח אם עבור התושבת הישנה. כרגע המעבד הוא E4300 וזיכרונות DDR2. הלוח תומך גם בזיכרונות DDR3,יש לו סלוטים מיוחדים לכך בנוסף. האם כדאי לשדרג אותו למעבד חזק יותר שמתאים לתושבת הזאת? האם כדאי להחליף את הזיכרונות ל DDR3? האם יהיה שיפור משמעותי בשימוש במעבד מרובה ליבות חלש יחסית או כפול ליבות חזק? או שפשוט למשוך איתו שנה-שנתיים ואז כבר להחליף את הלוח/זיכרונות/מעבד, למשל למשהו מהסדרות החדשות שיצאו עם כרטיס גרפי משולב. השימושים הם פשוטים למדי, גלישה,אופיס,סרטים וכדומה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך- GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card בלוח אם : Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET יש לי שני חיבורים של PCI Expres בחוברת של הלוח אם מופיע שחיבור אחד הוא PCIx4 ובשני PCIx16 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4 מה ההבדל בינהם ולהיכן צריך לחבר את הכרטי מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב לחבר, שאין לו את הדיסקים המקוריים של המחשב. אני צריך למצוא את הדרייברים למחשב intel celeron d 346 לא הצלחתי למצוא אותם באתר של אינטל, וגם לר בכל מיני נסיונות חיפוש בגוגל. תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לאחי הגדול יש מחשב שהוא רוצה להסב ל HTPC המעבד ולוח האם חייבים שדרוג (amd athlon ישן ולוח אם תקול) אני תוהה אם אני יכול לחפש מעבד+לוח אם שיתאימו לזכרונות הנ"ל או שאין לי טעם ועדיף כבר לקנות שילוב מלא טוב יותר לצפייה באיכות 1080p.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שכל לוחות ה P67 מגיעים ב DC ... יהיה איזה צ'יפסט בקרוב שיהיה בעל TC ? ממש מוזר לי שבדור החדש של אינטל עדיין החליטו להמשיך לשלב DC ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כ 10 חודשים קניתי את הזכרונות שלי 4 גיגה של גי סקיל(מפורט למטה במפרט) ב 660 שח!!! אני רואה עכשיו זכרונות עולים ממש זול כ 300 שח לקיט של 4 גיגה.. בלי קשר ראיתי שמישהו מוכר פה טרנסקנד ב 250 שח 4 גיגה. האם שווה ? במהירות 1600. האם 8 גיגה ייתן לי איזה שיפור? אני יודע שכרגע למשחקים לא יהיה שיפור-אבל האם לעתיד? או שכדאי פשוט לחכות עד שאני באמת אצטרך והמחירים עוד יותר יירדו? תודה
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
התקנתי עוד 2GB זיכרון במחשב, ה CPUZ מזהה אותו ואומר לי שסה"כ יש קצת מעל 3GB אבל כשאני נכנס למחשב שלי בלחיצה ימנית>מאפיינים הוא לא מופיע. צריך איזשהו עדכון? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT בSKYPC... 210 ש"ח. לפי ההבנה שלי מדובר על סטיק בודד למרות שהמחיר קצת זול מדי אולי משהו שקשור לחברה/תזמונים ? מה דעתכם? ויש להם עוד אחד ב238 ש"ח: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ומעל זה: Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ב286 ש"ח תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-