עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pc_freak,

היום יש לי Q9400 +DFI X48 + HD4850 CF האם המעבדים החדשים I5 שווים את הפרש הכסף? והאם הם חזקים משמעותית? המחשב משמש למשחקים

2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות אולטרבוק שישמש בין היתר לעבודות Photoshop ו-illustrator קלות עד בינוניות. רוב המחשבים בקטגוריה מגיעים עם 8GB זיכרון ומצויידים גם בSSD בתקן NVME מהיר. כידוע כאשר אין מספיק זכרון, התוכנות פונות לSSD. האם כונן מהיר שכזה מפצה על המחסור בזכרון במידה כלשהי כאשר אצטרך לעבוד על קבצים כבדים יחסית? כמו כן, האם יש טעם להתעקש על זכרון DDR4 ולא LPDDR3? תודה ויום מצוין

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש שילוש(לוח.מעבד.זיכרונות)לגיימינג כבד..מעבד שיריץ הכל על האיכות הכי גבוהה..כגון קרייסיס..באטלפילד..GTA V.. תקציב כעיקרון 1200 אבל אני יכול להמשיך לחסוך עוד כסף..לא לוותר על ביצועים..רק תגידו מה כדאי ואני יחסוך KSP מת''מ..מזומן מפרט עכשיו: e7500 @3.7 ep-45 ud3lr 2x2 gb ocz 1066 gtx660 1440x900 enermax naxn 550

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המפרט שלי מופיע בצד, כאמור 4 * 512 סה"כ יש לי 2 ג'יגה.. האם כדאי לי לקנות 2 סטיקים חדשים של 2 ג'יגה כל אחד ולעבור ל4 ג'יגה? יורגש הבדל? אם כן איזה סוג זכרונות כדאי לקחת? תודה..

5. ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by DJ Avishay,

שלום אני הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב rdram או ddram לפנטיום 4 לא כי שמעתי שיש ddram שמישתווה לביצועים של rdram הייתי רוצה שגידו לי מה דעתכם

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by udi,

בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by moshe_91,

תגידו זכרונות של geil הם טובים ?.. זאת חברה טובה ?.. כי אני אישית לא מכיר את החברה הזו ... תגידו, אם יש לי כבר שתי זכרונות של 512 כל אחד עם הספק של 4-5-4-15 ואני מתכוון להוסיף עוד שתי כרטיסים של 512 כל אחד וההספק שלהם הוא 4-4-4-15 זה לא יגרום לבעיות ?.. איזה הספק מבין שני אלה תכתבתי הוא טוב יותר ?.. אהה ושכחתי להגיד ששתי הזכרונות הם של 667 מגה הרץ ... ?תודה מראש,?משה[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 19:24:50 אני גולש באתר דרך הפלאפון (נדפק לי המחשב) ככה שאני מצטער שאני מגיב ופשוט לא עורך את ההודעה שלי כי אני לא יכול ... תסתלו במפרט המחשב שלי שמתחת לכינוי איזה לוח אם יש לי כדי שתוכלו לענות לי על השאלות ...

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  10. שלום לכולם התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS 7 על כונן SSD חדש: Samaung 840EVO 120GB. רק לאחר ההתקנה קראתי על העניין של ACHI וגיליתי להפתעתי שלוח האם שלי מוגדר ל IDE. הגעתי לכאן, קראתי את ההצעות ובחרתי להתקין את קובץ ה-Fixit של MS ופעלתי לפי הקישור שצירף Gil28 בתגובה הראשונה. (זה הקישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/922976). לאחר התקנת הקובץ הפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי ל BIOS. ב- BIOS שיניתי את הגדרות ה SATA מ- IDE ל AHCI, שמרתי את ההגדרה החדשה ויצאתי מה-BIOS. מערכת ההפעלה עלתה והתקינה את הדרייברים הדרושים ל-AHCI ובסיום התבקשתי להפעיל מחדש. לאחר ההפעלה מחדש, שמתי לב שכונן ה- Samaung 840EVO ה-SSD, הכונן המכאני HHD וכונן התקליטורים, מזוהים כמו התקן USB עם אפשרות…

• 12 תגובות
    • 8.1k צפיות
  11. שלום. ברשותי מעבד 3500+ ניוקסל 939. למיטב זכרוני אין הבל ביצועים בין הניוקסל לוינצ'סטר אלא רק פליטת חום קלה של 2 מעלות פחות.. אני יודע שליבת הוניס כוללת גם SSE3 אבל למיטב ידיעתי ביצועים במשחקים ודברים כאלו זה לא משפר אבל האם ליבת וניס מקנה ביצועים יותר גודלים משל האחרים ? במידה וכן אשמח גם לקבל אולי השוואה גראפית בין שלושת הליבות ולא השוואה מאולטרת כמו שראיתי פה בעבר ***** *********** ****** חחח ... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by uncommon,

אם יש תחום עם פערי מחירים מבלבלים לחלוטין זה הזכרונות. על מה לא הייתם מתפשרים ועל מה כן? המלצה על זיכרון שנותן יחס ביצועים-מחיר ראוי תתקבל בברכה. (כאמור מתייחס למעבד E6300).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתלבט בן : A8N-E עם ציפסט של nForce4 Ultra במחיר 650 ש"ח או A8V-E SE עם ציפסט של VIA K8T890 במחיר של 550 ש"ח שמעתי שללוח עם nForce4 Ultra יש בעיות של פליטת חום גבוהה אולי אני טועה חשוב לי בעיקר שיהיה אמין ויעבוד טוב בזה הרגע יש לי סמפרון 3000 939 ויותר מאוחר אני בונה על מעבדים כפולי ליבה

• 12 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Maniac,

מדוע במקומות שונים ראיתי המלצה דווקא על הגרסה הזו? אני מחפש 965 על מנת לעשות לו OC (מעבד בלבד), עם אוויר. דווקא בגלל שיש לו תדר 3.4 "מובטח" על פני 3.2 של 955. ולכן הנחה שלי שמשם הוא יהיה יציב יותר ל-OC. OC של 955 לא ממכפלה פתוחה - זה לפי תדר בסיס. אז למה דווקא ללכת על הדגם הזה? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי את המעבד הזה: AMD ATHLON XP 2600 BARTON+מאוורר של חברת TITAN , המוכר אמר לי שהוא והמאוורר המקורי של AMD עלוים אותו דבר אבל הטיטאן יותר טוב אז הוא שם לי את הטיטאן הנה המאוורר: http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm עכשיו יכול להיות שהלוח שלי מזייף{ABIT AN7} כי לא נראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 67-70 במנוחה כי נגעתי בהיטסינק וזה לא היה כל כך חם הייתי יכול להשאיר את היד שלי שם הרבה יותר זמן מדקה זה לא שרף בכלל ולפי מה ששמעתי זאת השיטה לבדוק אם הלוח מזייף. איך עושים עדכון ביוס?? אני צריך לעשות או שההיטסינק גם במעלות כאלו{67-70} לא חם כלכך שאפשר לגעת בו או שזה כבר אמור לשרוף ממש? תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gigabot,

היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by ShahafH,

אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  19. קיבלתי זיכרון ceon במקום אינפיניון שרשום בחשבונית האם יש הבדל בין הזיכרונות שמצדיק חזרה אל החנות. דרך הגב בדקתי באתר של ceon ואין שם את הזיכרון הזה - 400 mhz מה אתם אומרים מוזר לא? תודה

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by YoniG,

אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום כבר הרבה זמן לא קניתי מעבד ולכן גם לא התעניינץי כל כך אני אשמח להסבר מה נחשב היום למעבדים הסטנדרטים האם כפולי הליבה הם סף הכניסה החדש. מה עדיף כרגע כפולי ליבה של AMD או אינטל מה דירוג הסדרות מבחינת ביצועים ראיתי אתלון מכמה סוגים כפולי 64 ביט וכפולים 64 ביט וגם באינטל יש הרבה סוגים אני אשמח להסבר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by PCguy,

אשמח לדעת איזה מעבד עדיף ובעיקר מה ההבדל{ארכיטקטורה} בפועל? יש לינק ? תודה

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by -LosNir-,

אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  25. שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.