מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מדובר במעבד E5-2687W, זה אותו מעבד כמו I7 3930/60 רק בגרסה המלאה עם כל 8 ליבות ו20MB קאש והוא מאפשר עבודה עם שני מעבדים על לוח. http://guru3d.com/news/intel-8core-sandy-bridgeep-benchmarks/ התוצאות מORB ונעשו על לוח X79 רגיל. http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34292
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Intel-Core-i-74960X,23270.html מסתבר שהולכה תרמית זה תכונה ל-enthusiasts בלבד. ככה זה כשאין באמת תחרות.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
יש לוח שתומך בשתי מעבדים ביתיים ????????????????? ובקשר ל פנטיום d צריך לוח מתאים בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא בעניינים אבל נראה לי שבקרוב אני אחליף מחשב, אז באתי לבדוק. אני התרגלתי שבפורום הזה ובכל שאר פורומי החומרה אף אחד לא התייחס לאינטל ברצינות. כל מי שהחשיב את עצמו למישהו רציני קנה מעבד של AMD. ועכשיו עושה רושם שיש מלך חדש בשכונה... האם זה נכון שאינטל עומדת לעקוף את AMD בגדול בחודשים הקרובים (גם בביצועים וגם במחיר) ?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז מה עושם? ישלי של חברת GEIL אים תיזמונים של CL4-4-4-12 אים אני מוסיף של חברה אחרת זה יזיק הוא משהו?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי בבקשה אז ככה המחשב שלי הוא AMD 3000 64 BIT ויש לי 2 סטיקים של 256 שעובדים כDC והארד דיסק של 80 ג'יגה אז הקומבינציות שאני חושב אליהם זה: 1) לקנות עוד 2 סטיקים של 256 והארד דיסק נוסף (ואז יהיה לי זיכרון של 1 אבל החיסרון יהיה שלא יהיו יותר סלוטים פנויים) 2) לקנות עוד 2 סטיקים של 512 סך הכל יהיה לי ג'יגה וחצי (שאין לי מושג עד כמה הוא אפקטיבי) אבל להישאר עם הארד דיסק מציק רק של 80 ג'יגה ( שלא מספיק לכלום). עוד דבר שכדאי שאציין שחבר הביע לי פעם זיכרון משומש של (256) והכנסתי אות למחשב בנוסף ל2*256 והוא עשה לי מסך כחול (בקיצור דפק לי אותו) אז הבאתי אותו לדוד שלי שביקש ואצלו הזיכרון עובד כמו פנתר ובזכותי יש לו עכשיו 512 במקום ה256 .... תודה רבה לכל התותחים ....
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. נאמר רבות בפורום שלמהירות הזכרון יש השפעה מעטה (אם בכלל) על ביצועי המערכת. הבוקר נתקלתי בכתבה הבאה - שמתייחסת אמנם ל APU החדש של AMD, אבל מעלה את השאלה ביתר שאת. הנה: http://gigabytedaily.blogspot.com/2011/07/using-high-performance-ram-with-amd.html
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
לא יודע נראה לי מוזר למרות שINTEL היא חברה כל כך גדולה תמיד AMD מדווחת על טכנולוגיות חדשות ואחרי כמה זמן INTEL מודיעה שהיא מיישמת אותם כאילו INTEL תמיד אחרי AMD ביישום טכנולוגיות חדשות אבל השאלה היא למה AMD חברה כה גדולה (יחסית) לא מצליחה להפיק ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רבותיי, כמה אפשר להתווכח על איזה מעבד טוב יותר? יש פה לא מעט אנשים שיגידו שהמעבדים של INTL טובים יותר ואחרים שיגידו ש AMD. בסופו של דבר הסטייה באחוזים בין המעבדים של שתי החברות נע בין 3-6 אחוז (ואני מדבר על המעבדים התקציביים 3800-5000 של AMD לבין הקונרו המקביליים) אי לכך ובהתאם לזאת עדיף כרגע לקנות את מה שיותר זול. ותקנו אותי אם אני טועה.
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חפירות בפורום וקריאת כתבות ומאמרים ברחבי הרשת + הסברים טכניים ובעיקר אחרי יציאת תושבת ה AM2 שה"ייתרון" הגדול והברור שלה הוא תמיכה ב DDR2 אני עדיין לא מצליח להבין מה הייתרון של ה DDR2 על DDR ??! תאורטית הבנתי את העקרון - הבקר מושך שני בייטים במקום אחד בכל קלוק של הזכרון. יופי סבבה, אבל התזמונים שלהם לפי מה שראיתי ממש נמוכים - DDR2 800MHZ בתזמונים של 5-5-5-14 אמור לתפקד בדיוק (אם לא פחות טוב) כמו DDR400 2.5-3-3-7.. אז מה לעזאזל הייתרון שלו בכלל ? אולי מחיר ? מה אני מפספס פה / לא מבין נכון ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מהכתבה שהופיעה אתמול ניתן להסיק שברוב השימושים הביתיים הרגילים לא תהיה ל I5 נחיתות מול ה I7 920, אבל לא נאמר כלום על ה I7 החדשים. האם יהיה כדאי לשקול קניה שלהם ? האם יש להם יתרון כלשהוא על ה I5 בעולם האמיתי (ולא רק על הנייר) ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
בהתאם לכתבה שהתפרסמה באתר (http://hwzone.co.il/news/1186252119/43916/) בגלל שהמעבדים החדשים יוצאים בעתיד הלא כל-כך רחוק, זה מוריד את הכדאיות של קנייה של מחשב נכון לעכשיו? כי ישנו סיכוי שבזמן הזה כבר הDDR3 ימכר בסכומים נורמליים ויראה יעילות גדולה מהDDR2.. אז, מה אתם אומרים? שווה לחכות את החודשיים-שלושה האלה, או שבכלל עוד חודשיים-שלושה הקנייה של זה לא תהיה ריאלית? או לא שווה, ביחס לאפשרויות עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לא הבנתי, הRDR יותר מהיר, אבל למה הוא PC 800 והDDR PC 2700 , מישהו יסביר לי? כי אני מתחיל להתחרט שיש לי 382 RDRAM ולא DDRAM...
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אז חדשות טובות כניראה, האוברקלוקר הנודע der8auer החליט לשלם מכיסו וליקנות TR 1950X מהחנות ולפרק אותו ולחשוף את ארבעת הליבות שלו לאחר שיוף בכדי ליבדוק את הטענה של AMD שכאילו 2 הליבות הנוספות הן ליבות דמה רק לצורך מכני לתמיכה בHSF, אז מיתברר שממש לא, מדובר בליבות אמיתיים עם כל הPCB, לכן הוא גם חושב שבעידכון הבא הם כן יחשפו מעבד 32C/64T לשוק הHEDT! אז לכל מי שמיתלבד בין תושבת הX299לX399 כעת יש עוד סיבות לישוקל כי אני לא רואה אינטל מציגה מעבד 32ליבות בחתיכת סיליקון אחת שתתאים לסוקט הקיים, אפילו למעבד 6 ליבות החדש הם נאלצו להחליף לוחות! .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-