מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1501&Itemid=1 אני יודע שזה fudzilla אבל עדיין
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפה מספר ימים חלקים להרכבת מחשב. לפני הרכבת החלקים הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי התלבטות קטנה. קניתי את הלוח של ג׳יגהבייט x99 ud7 אחרי כמה בדיקות שערכתי הבנתי שבלוח G1 יש כמה יתרונות בודדים. הראשון הוא כרטיס קול של creative מובנה בתוך הלוח עצמו השני לפי הטענה של ג׳יגהבייט יש איזה סוג של חומרה נוספת שמשפרת את ביצועי האינטרנט בחיבור עם כבל. השלישי הוא שהצבע האדום דיי נחמד [emoji16] ועוד כמה פיצ׳רים של גיימירים (רגישות עכבר הוטקיז וכו׳) שניהם מגיעים עם אינטרנט אלחוטי ובלוטוס 4.0 מובנה (טוב לג׳ויסטיק של הסוני) ההתלבטות הנוספת היא בכלל לקחת את ה x99 SOC היתרון הבולט הוא ששם הגישה לאוברקלוק נמצאת על הלוח עצמו ומתבצעת על ידי כפתורים שנמצאים בצד ימין ללוח. יתרון נ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לוח הגיימינג המתקדם ביותר של גיגהבייט נוחת אצלנו לביקורת – ה-X99-Gaming G1 WiFi לכתבה: http://hwzone.co.il/x99-gaming-g1-wifi-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/ig965-gf6150.html
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רכשתי לעסק מחשב של Precision 690 DELL שמגיע עם שני מעבדי (כלומר סך הכל 4 ליבות) Dual-Core Intel Xeon 5160 3.0GHz, 1333 FSB, 4MB L2 Cache כמו כן לוח האם מבוסס על INTEL 5000X chipset וזכרונות FB שאלתי האם השילוב של הלוח והמעבדים הללו מהיר יותר מהמעבד הכי מהיר ה"בייתי" של אינטל QX6800 שבעצם גם כן נותן 4 ליבות תכלס מבחינת GHZ ו FSB ה XEON חזק יותר אבל לא מצאתי השוואות בין מעבדי XEON ל C2D בכל מקרה אשמח למידע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המעבד דיי מקביל בביצועים שלו ל 3770 , יש לו 4 ליבות ו 8 ליבות V יש לי הצעה עליו ב 50 שקל הוא טוב בתור תחנת עבודה וקצת משחקים מדי פעם ? למרות שהוא תומך עד PCIE2 . שווה לקחת או עדיף לקחת 3770 ? משום מה כולם רוצים 50 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את E8400 במעבד שיוכל לעבוד עם כל המשחקים היום. אני חשבתי על x5470 פלוס OC. חבר שלי נתן לי gigabyte ga-g41m es2L עם מארז פשוט. קניתי עכשיו Asus ares 3 (ראו תמונה). יש לי 3 שאלות: 1.האם זה המעבד הכי חזק שיש לשקע הזה? 2.האם הכל יוכל להתחבר? 3.איזה קירור למעבד כדי?
-
- 52 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב מקריאה ברשת הבנתי ששני הלוחות די זהים ..בשניהם כרטיס מסך מובנה..עםפיצ'רים דומים פחות או יותר ומחירים דומים.. מי לדעתכם לוח יותר איכותי מבחינת יחס עלות\תועלת והאם אחד מהם עדיף ל-OC קטן ? (למרות שיש כרטיס מסך מובנה שמגביל) . האם גם יש למישהו ניסיון אישי איתם בהמהרה ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב??? ולמה..? והאם יש הבדל בצ'יפסט 790 לבין780???
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז בשעה טובה הגיעו כל החלקים של המחשב חיברתי אתמול הכל ואני פשוט מופתע מהמהירות. לא רגיל לכאלה זמנים בכל דבר פשוט. חפרתי וחפרתי על כל חלק וזה מושלם הבעיה שיש בעיה קטנה המעבד: 12700K הלוח: z690 asus tuf gaming wifi d4 הזיכרונות: g.skil ripjaws 16X2 3600MHZ CL16 הלוח מזהה את הזיכרונות, כותב גם שיש dual אבל כשאני מעביר xmp ל enable המחשב לא מצליח לעלות. רושם בעליה safe-mode ולא מעלה תווינדוס.. מה הבעיה? רק אל תגידו לי שהלוח לא תומך בזיכרונות! עכשיו מלא בדיקות (גם פה שאלתי) כאילו אני קונה בית.. תודה!
-
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
מעבד xp 1800 אמור לעבוד ב 11.5X133 נכון? מסיבה כלשהי המעבד אצלי עומד על 12 במקום 11.5 ואני לא מצליח להוריד את זה יש לי לוחאם leadtek ncr18d זכור לי שפעם זה עבד תקין והכל התחיל להתבלגן אחרי אובר קלוק שעשיתי (אף פעם לא שיחקתי עם המולטיפלייר אלא רק עם הבאס) כרגע אני על באס נמוך והמעבד מזוהה כxp 1200 מגהרץ -שלא קיים בכלל לדעתי כל פאם שאני מעלה את באס מעל ל110 המחשב מסרב לעלות בכלל ואני חייב להוציא את הבטריה של הלוח אם בשביל לאפס הגדרות
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה הגיע לארץ ואין יותר מ3-4 יחידות מקסימום של המעבד הנ"ל האם זה נכון? איך אני משיג אותו אני רוצה כזה!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה לבעיה מוזרה לאחר התקנת זכרון הוספתי למחשב עוד 2048 מגה זכרון במהירות 800 מה"צ, בדיוק כמו הזכרון שאיתו הגיע המחשב בביוס מופיע כי בכל סלוט (מתוך 2 סלוטים תפוסים)קיימים באמת 2048 מגה ובסה"כ 4096 אך ב XP מופיע שבסה"כ למחשב 3325 מגה של זכרון על לוח האם של אינטל (צ'יפסט G35) יש לי 4 סלוטים של זכרון והוא תומך בעד 8 ג'יגה בייט של זכרון מצורף מפרט המחשב מ EVERSET כולל הבעיה כמובן (ואולי זה בעצם אמור להיות ככה, אשמח להסבר) תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היום התקנתי עוד 2 סטיקים של ג'יגה ראם בנוסף ל2 שהיו לי ביחד זה אמור להיום 4 אבל הוינדוס מזהה לי רק 3 האם יש בעיה פיזית או בוינדוס? איך אפשר לבדוק עוד כמה זכרון יש באמת ?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד כמה שחיפשתי לא מצאתי נשא דומה. התקנתי XP על מחשב עם 4GB RAM. XP לא רואה 4GB אלא 3GB בלבד למרות שב BIOS ניתן לראות 4. למישהו יש הסבר? יתר מזה האם XP כן מנצל את מלוא ה 4GB? כיצד ניתן לגרום ל XP לראות את כל ה 4?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
ביצועים באובר קלוק משחקים תוכנות ואינטרנט וכמובן ווידנוס אותו דבר מה יותר טוב? ולמה האיי אם די 2000 שנכסים לפרטים שלו רואים שהוא פחות מ2000
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד פלומינו XP 2000, יש לי אופציה להחליף את המעבד ל 1700 עם הליבה החדשה וה 0.13 מיקרון, עד כמה שהייתי רוצה OC, אני לא מאמין שאני אגיע רחוק עם GIGABYTE ו 512DDR PC2100, ככה ש OC גבוהה לא מתוכנן, השאלה מי מהמעבדים יותר חזק... נניח אפילו בלי OC בכלל... ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 90 ש"ח ולקחת XP2400 באריזה מקורית , או אפשר להסתפק ברגיל ( הם אותו דבר ? מקבלים מאורר? ) והאם יהיה לי קשה להתקין את המעבד על הלוח (מה אני צריך עוד בשביל זה ?)
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-