עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ForresT,

חברה י שלי בעייה חבר שלי בא אלי עם זכרונות של 512 pc3200 elexir 256 ram pc3200 digma 256 ram pc3200 geil זה הזכרונות שיש לי pc3200 digma pc2100 spectec הלוח שלי זה nforce4-k8nf9 עכשיו זה הבעייה בהתחלה שמנו את כול ה4 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו אחד של 512 2 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו את כול האפשרויות והמחשב לא עלה.. רק ככה הוא עלה- שמנו 512 ו256 מישו יודע מה זה לעזאזל יכולה להיות הבעייה? למה הלוח לא תומך בזכרונות האלה?או אולי זו בעייה אחרת?

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת מי אמור לתת ביצועים טובים יותר: Pentium 4 2.80GHz (HT; 800Mhz) or Pentium 4 3.06GHz (HT; 533MHz ומה בדבר ה Pentium 4 2.60GHz HT; 800MHz ? איפה הוא משתלב בטבלת הביצועים מול המעבדים הנוכחיים? ואם תוכלו להסביר מה נותן באס גבוה, זה גם יהיה נחמד.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי את שלושת המחשבים הבאים: הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי. השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+ למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל. איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מסמך פנימי מהשוק הסיני מרמז על כך שמעבדי ה-Summit Ridge החדשים והמבטיחים של מפתחת השבבים לא יהיו זולים כפי שקיווינו לכתבה

5. Started by sonic,

הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hosham,

עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד),והזנכרונות מגבילים אותו כך שאני משתמש במחלקים ל-599MHZ. האם יש אפשרות להעלות את התדר של הזיכרון למעל 667 ועדיין להשאר ביציבות מערכת?

• 13 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by white_rider,

מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים. Asus P5N32-SLI Premium http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדש דעות?

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  8. מי שזוכר אני רציתי את ה- OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 בסוף הלכתי צעד אחד קדימה וקניתי את ה- OCZ DDR2 FlexXLC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 שתי קיטים כאלה סה"כ 4 גיגה... כרגע לקחתי רק 2 גיגה + הזמנה לעוד 2 גיגה כי לא היה במלאי סה"כ 4 גיגה מהזיכרון המפלצתי הזה!! חברה CL3!!!! יאללה עוד 14 יום נקבל את הקיט השני ואז יהיה פיצוץ !!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  10. אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rotemk,

שלום לכולם, מקווה שזהו הפורום הנכון. אני מעוניין להשתדרג במחשב חדש לאחר 3 שנים. השיקול המרכזי שלי הוא מעבד חזק שישמש לפיתוח תוכנה ועבודה עם תוכנות כבדות יחסית (כולן במקביל). השאלה: האם לקנות משהו עכשיו (השבוע) או לחכות לסוף השנה שיצאו המעבדים החדשים של AMD (מרובע ליבות) ואינטל החזקים בצורה משמעותית מאלו היום? מבחינת נחיצות העניין ניתן לחכות מעט אם זה יהיה כדאי מבחינת כח העיבוד. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

שאלה קטנה בקשר ל 3200+ NewCatle אני מתכוון לקנות את המעבד הזה ( ואל תנסו לשכנע אותי לקחת אחר כי זה משגע אותי ) עכשיו אמרו לי שה NewCastle טוב ל OC רק בתנאי שיש לו Stepping cg אז השאלה שלי האם לכל מעבדי ה 3200+ של NewCastle יש Stepping cg או שאני צריך להתחיל לדאוג ולחפש NewCastle בעל Stepping cg? :-\

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by moshirez,

.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עדכון: שופו על הסייל הזה !!! נראה לי מציאה ! http://cgi.ebay.co.uk/GeIL-1GB-PC3200-DDR400-Memory-PC-Mac-G5-512MB-X-2-NEW_W0QQitemZ6820634158QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים ? שווה ? יוצא 500 שקל כולל משלוח לארץ, כאילו 250 שקל לסטיק... אני משער שבארץ זה עולה 350 שקל אחד __________________________________ יש לי כרגע זוכ זכרונות של TWINMOS בנפח 512 מגה כל אחד עם CAS2.5. נראה כי זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה מינימום (בשני סלוטים, DUAL CHANNEL)... אז ככה, אני משער שמומלץ שגם ה2 הנוספים יהיו אותו דגם של TWINMOS, ואני לא יכול, מהסיבה שתפורט בהמשך... אבל בקשר לCAS, אם זוג זכרונות יעבדו ב3 והאחרים ב2.5 אז כולם יעבדו ב3 ? (בדומה למהירויות שעון) יש לי…

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by subarel,

הייתי באייבורי מחשבים - וכחלק משידורוג מערכת מחשב הם הציעו לי זכרונות OCZ 800MHZ 1G..עם צלעות קירור.. עד כאן נחמד - אבל למה אני לא מצליח למצוא שום אתר ישראלי שמציע לי לקנות אותם? או איפלו בפורומים ובגוגל... או שאיבורי מנפיצים מוצר חדש? .. למישהו יש חוות דעת עליהם?(הזיכרונות לא אייבורי - זה יש הרבה בפורמים) בראל.

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition WTF? אני יודע שOCZ וNV חברים קרובים אבל לא ידעתי שעד כדי כך!

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  18. הקיים היום לוח שמצתאים לעמבד AMD ושאפשר לשים עליו DDR2 ..?? תודה לעונים..

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by bears,

מה ההבדל בין הלוחות האלה? אסוס: ‏P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 גי'גהבייט: ‏EP43-DS3L s775 C2Q http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 מבחינת המחיר ,האסוס טיפה יותר יקר. השאלה מי יותר נוח לאוברקלוק ובאיזה לוח אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי את המעבד הנ"ל עם לוח P7P55D LE קירור זלמן 7700ALCU כשקניתי אותו ניסיתי לעשות OC למעבד והבנתי שהקירור הזה לא בשביל זה.... עכשיו יש לי הזדמנות למחור לחבר את כל הסט הזה. ולקנות I5 2500K עם לוח מתאים? כדאי? המחשב בעיקר למשחקים....אבל אני עורך מדי פעם ווידאו.. הכרטיס מסך שלי כרגע GTX 275 בקיץ אני אחליף אותו ח GTX 570... איזו לוח כדאי ??? Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI P67A-GD53 Gigabyte GA-P67A-UD3P ASRock P67 Extreme4 Asus P8P67 MSI P67A-GD55 ASRock P67 Extreme6 Asus P8P67 Pro MSI P67A-GD65 מבין כל אלה ;D

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ras81,

יש לי EPOX 8KDA3+ עם שתי זיכרונות 512 DDR עכשיו נשאר לי מהמחשב הקודם זיכרון 512 SDDR האם כדאי לי להוסיך אותו או שהוא רק יוריד לי את היכולות של המחשב?

• 13 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by deelad,

קניתי לוח אם של DFI LANPARTY. איזה זיכרונות עדיפים?? (512*2) OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Revision 2 Dual Channel ב700 ש"ח. או PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 ב840 ש"ח?? תודה

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  23. לאור התוצאות שאומרות שניתן להגיע ל- 4.1GH ב- OC כאשר המעבד מגיע ל- 4 GH בטורבו , האם יש טעם בכלל לחשוב על OC ? או בכלל לחשוב על קירור מים שלא נותן לי כלום ? https://hwzone.co.il/יום-ה-ryzen-הגדול/ האם ניתן לומר ש- OC אין למעבד זה ? 100HZ נראה כמו בדיחה

24. Started by finish,

יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר? אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256 תודה לכל מי שעוזר

• 13 תגובות
    • 627 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט איזה מעבד לבחור בשבילו , אנא המליצו לי על מעבד הכי טוב בשביל המחשב החדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים.

• 13 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.