עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by harel123,

איזה זכרונות עדיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות ‏DDR3 2133Mhz ‎ - ‏2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II CL9-11-9-28‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  2. פורום שלום! התחדשתי במעבד sandy bridge i-7 2600k. איזה לוח אם מומלץ עבורו בתקציב של 400-600 שקל. מתוכנן אוברקלוק קל שלא מצריך ציוד הקפי מלבד הקירור הסטנדרטי. יש כרטיס גרפי חיצוני - nvidia 570. וזיכרון 4 ג'יגה DDR3 1600 Mhz. הולך להריץ משחקים כבדים וסרטי בלו-ריי בסלון. אם יש שאלות/בקשות תרגישו חופשי. בברכה, אלכס.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by 00Amir,

האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?

4. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את המעבד הזה בשילוב לוח אם תואם, ובעזרת כרטיס מסך 260GTX רציתי לדעת לאיזה תוצאות הוא אמור להגיע, האם המשחקים של היום אמורים לרוץ היטב?, לאיזה סלוט מחברים את המסך עצמו והאם התיאום בין הכרטיסים מלא?. תודה רבה

5. די נסגרתי שאני אקח את ה i5-2500k מבחינת המעבד לגבי הלוח אם, אני מעוניין לקחת אחד מבוסס על Z68 כי אין תכנון כרגע לקנות כרטיס מסך. מה שאני צריך זה בקר Firewire על צ'יפסט של Texas Instruments מכיוון שאני מגיע מתחום היצירת מוזיקה וזה עובד בצורה הכי טובה משאר הצ'יפסטים עם כרטיסי קול חיצוניים. רצוי כמה שיותר יציאות USB 2.0 ו2 יציאות USB 3.0 (אני רואה שזה כבר די סטנדרטי). מקום ללפחות 16GB של SDRAM. עד היום המחשבים שהרכבתי לעצמי או קניתי היו עם לוחות אם של ג'יגה-בייט ואני די מבסוט מהם. ניסיתי לבדוק דרך הmanual של 3 לוחות אם של ג'יגה-בייט באתר, אבל לא מצאתי שום אזכורים לבקר כזה. הלוחות שבדקתי : ga-z68a-d3h-b3 ga-z68ma-d2h-b3 ga-z68p-ds3 אני מעריך שאין לי צורך לקנות לוח אם במעל ל60…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. בלוחות אם מסוימים בתושבת 2011, כבר ידוע שאפשר להגיע ל 64GB של DDR3. השאלה הזאת גורמת לי לשאול (וזאת ללא היכרות של ממש עם RamDisk), האם - לפחות תאורתית - אי אפשר "להעמיס" על ה RAM את מערכת ההפעלה (ובעצם לייצר מהירויות על שללא ספק משמידות כל SSD בן זמנינו)? או שבעצם זכרון ה RAM מטבעו לעולם לא יכול לחזיק מידע לאחר שכובה? הסיבה שגרמה לי לשאול את השאלה, היא שראיתי ווידאו שבו הושוו הביצועים של SSD דור 3 מהיר במיוחד, לביצועים שמספק ה RAMDISK. הנה התוצאות (שהם לא פחות ממטריפות את הדעת - אין דרך אחרת לבטא את זה מצד ימין, כמובן, ה RamDisk, ומצד שמאל SSD מהיר בעל ממשק ה Sata6: כדי להאדיר עוד יותר את התוצאות, הזכרון RAM שבו נעשה שימוש כאן הוא 1333MHz בלבד (!) תו…

7. שבוע טוב חברים, אני צריך לקנות מחשב ויפה שעה אחת קודם (הנוכחי עומד להחזיר את מעבדו לבורא כל רגע), לפני כמה ימים קראתי כאן על ההשקה של המעבדים החדשים של אינטל, (כתבה כאן) ואני תוהה אם יש טעם שאחכה שיגיעו לארץ או לקנות מה שיש כבר עכשיו. מה דעתכם ? הייתם מחכים במקומי ? שבוע טוב..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3776#sp במפרט של הזיכרון כתוב:Dual channel memory /3 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by shushan99,

מעבד של אינטל 8 ליבות ? שלום אני מחפש מעבד של אינטל עם 8 ליבות טהור. בנוסף רציתי לשאול ראיתי מעבדים כמו I7-2600 שכתוב שהליבות שלהם זה 4/8 מה זה אומר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yamamoto,

נתקלתי במארז המעניין הזה שמגיע עם ספק של 600 וואט SilverStone SG07 תמונה סירטוןאני מחפש המלצה ללוח אם MINI ITX הייתי שמח לדחוף לשם MICRO ATX אבל לא נראה לי שזה אפשרי אני מעדיף צ'יפסט Z68 ואם אין כזה דבר אז לפחות משהו עם אפשרות לאוברקלוק וכמובן לא יקר מידי ועם יציאות USB 3 ויציאות וידאו ואם מישהו מכם מכיר מארז דומה בגודל כזה אז אני פתוח להצעות

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום! אני מחפש לוח אם למעבד I5 2400, שישמש לרוב עבודה משרדית + משחקים. והלכתי לעיבוד עם סוגי הציפסטים והקומבינציות שיש... לכן אני צריך המלצה או לפחות כיוון איזה ציפסט אני צריך. הבנתי שהP67 והZ68 זה יותר בשביל מעבדי K. הדרישות שהיו לו: יציאה לפחות אחורית של USB 3. חיבור PCI אחד. חיבור IDE אחד. (על IDE וPCI אני מוכן לוותר אם זה מייקר יותר מידי את הלוח). רצוי שהיה לו גם PCI Express ×4 לכ.הרחבה. אני אשתמש ב8GB לפחות זיכרון לכן מבחינה הזאת כל לוח יתאים. וכ.מסך ככל הנראה ישב עליו זה 6850 או GTX 460. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nitzanj,

אני מחפש משהו שיהיה זול אבל יחזיק מחשב אמיתי (לא איזה atom). המחשב יהווה HTPC, צריך לתמוך ב-FHD בצורה חלקה לחלוטין. ככל הנראה הוא גם יתפקד על תקן 'שרת אחסון' אז צריך 4 SATA אבל לא צריך ביצועי כתיבה/קריאה מרשימים אז SATA III זו לא דרישה. כרגע שמתי את העיניים שלי על שילוב בסגנון הזה: Intel Core i3 2100 MSI H61M-E23 מדובר על סדר גודל של 800 ש"ח (tray). ייתכן ואני אוכל להביא באותו מחיר (ואולי קצת פחות) i5 2500. האם יש חבילה זולה יותר שתיתן את אותם ביצועים (או חבילה במחיר זהה שתיתן ביצועים יותר טובים..)? תודה. * אני אשמח לקבל תשובות גם ביחס ל-i5 וגם ביחס ל-i3 כי אני עוד לא יודע אם אני אוכל באמת להשיג את ה-i5.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by ulayze,

הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bennash,

1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים. 2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות. א. מה יכולה להיות הבעיה ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 בי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  18. מה קורה עם מעבדי הבולדוזר (הרציניים, אלו עם 8 ליבות, לא כל מיני דוגמיות שקיבלנו עד כה) ? הקיץ חלף עבר לו, גם ה 19 בספטמבר ואנחנו ברבעון רביעי של 2011 ומכיוון AMD אין שום ציוץ. האם יש איזשהו תאריך יעד ? משהו ?

• 243 תגובות
    • 35.3k צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם,לא ידעתי היכן לשאול אז אשאל כאן.המחשב שבחתינה אצלי עוד 4 חודשים ימלאו לו שנתיים. מהיום שקניתי אותו הוא דלוק 24/7 ברציפות לא מכבה אותו בכלל.השאלה היא האם זה עושה נזק למחשב לטווח הארוך? כלומר האם הלוח אם, והכץ מסך יכולים להינזק מכך? וספק הכח וכו? ראיתי למשל על הקופסא של הלוח אם כתוב 50,000 אלף שעות... אחי למשל מכבה כל לילה את המחשב.והוא טוען שככה הוא נשמר יותר.מי צודק? ומה כדאי לעשות?תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. קימים מספר ציפסטים שתומכים בAM3+ מה האיתרונות של כל ציפסט 800 ו900 והאם אני לא מעוניין בSLI או CF עדיף לי לקחת 870 או שהעבודה יותר יעילה עם 970 או 990 תודה

21. איזה זיכרונות לבחור: 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 או אם תמליצו לי על משהו בטווח מחיר של עד 350 שקל גם סבבה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  22. היי, לוח האם שלי:P8Z68-V PRO. זיכרון:CROSAIR 8GB DDR3 1600MHZ - DUAL CHANNEL. מעבד:i5-2500K. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. ספק כח:+ENERMAX MODU 82 כרטיס מסך:GIGABYTE AMD HD6970 2GB. גירסאת הביוס:0902. *אני חושב,שבעיה זו,החלה לאחר הפסקת חשמל. שאלה נוספת:יכול להיות,שזה החל עקב הפסקת חשמל,אם בכלל יש לזה קשר? תודה רבה מאוד מראש .

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום לכולם-ש לי אפשרות לרכוש את הזיכרון הזה: http://www.ebay.co.uk/itm/RAMOS-4GB-DDR3-1333MHZ-PC3-10600-COMPUTER-DESKTOP-PC-MEMORY-DIMM-RAM-UPGRADE-/130578826830?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1e671ac64e RAMOS 4GB DDR3 1333MHZ PC3-10600 COMPUTER DESKTOP PC MEMORY DIMM RAM UPGRADE 2 שאלות כרגע יש לי 2 סטיקים מהזיכרון שבחתימה ונשארו לי עוד 2 סלוטים פנויים .מכיוון שהזיכרון ממש זול חשבתי לקנות 2 סטיקים. 1: האם הוא מתאים ללוח שלי?בחתימה מופיע הלוח. 2.האם הביצועים לא ייפגמו?כי הזכרונות שיש לי יקרים עם תיזמון נמוך. ואפשר לשים 2 מודולים של 2 גיגה ו 2 גיגה ו2 של 4 גיגה ו4 גיגה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by oren99,

לוח האם שלי מוצהר שתומך בDDR2 עד 1300 MHZ האם יש להשיג כאלו זכרונות? המקסימום שראיתי הם 1066

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by justUser,

דיונים על AMD Killers לא כ"כ פופולרים בפורום הספציפי הזה. יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.

דיונים חדשים בפורומים