עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שיתאים למעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Socket AM2 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RoiShacham,

יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ilanb0,

אם אני לא מתכנן OC, ורוצה מעבד ברמה גבוהה (סרטים ומשחקים) - איזה מעבד עדיף מבין שתי החברות? דרך אג, במפרטים ראיתי שמעט הכל זה המלצה ל - AMD.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה . לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY . מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tom123,

מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by אני1,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב vestro 3500 ולשדרג את הזיכרון מ- 2 GB ל- 4. אתמול דיברתי עם המוקדנית של dell והיא אמרה לי לקחת בחשבון שהאחריות שהם נותנים מכסה רק את הזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב. אני פוחד ממצב שבו משהו ישרף ו- dell יאשימו את הכרטיס שלא באחריותם וככה בעצם האחריות שלי לא תקפה. לפיכך יש לי מס' שאלות: 1) במחשב יש 2 סלוטים. האם הזיכרון מגיע בשני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס נוסף של 2 ג'יגה? 2) איך אני יכול לדעת שלא הכניסו כרטיס נוסף של 2 מחברה אחרת? 3) אולי עדיף לוותר על שדרוג הזיכרון, ללכת עם המחשב למעבדה מוסמכת ולבקש שיכניסו לי כרטיס נוסף של dell של 2 ג'יגה. 4) יש לי אחריות NBD (טכנאי בבית הלקוח)- האם יש אפשרות שהוא יגיע עם כרטיס נוסף וככה אני אקבל מהם א…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Asafalfa,

מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב... אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות? לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה? אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כמה פינים אמרתם שיש להם? שמועות ראשונות בOCW מדברות על 940 פינים ב-M2 (ולא מעל 1000 כמו שחשבו) אבל בלי תמיכה במעבדי 940 קיימים, ו-638 (בניגוד ל-754 הקיימים) בתושבת ה-S1 לניידים. נראה לכם אמיתי? http://www.ocworkbench.com/news.stm

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by THE PEDIGREE,

שלום רב, כרגע יש לי את DUAL RAM של 1 גיגה שם החברה GEIL השאלה שלי - האם KSP מוכרים זיכרונות בסטים כלומר DUAL KIT אם לא האם זה יהיה בסדר לקנות 2 סטיקים של 512 של A DATA ??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by guyfaran,

?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. :AR15: :AR15: מעבד:Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון: CORSAIR RDRAM 256MB CMXR 1066 כרטיס מסך:ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver אז ככה: אמרו לי שאין לוח אם לRDRAM שתומך ב800MHZ של המעבד. אבל אני לא בטוח אז מישהו יכול לימצוא לי לוח אם שמתאים והוא טוב כמו GIGABYTE או ASUS? תודה מראש!!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-1950x-cpu-performance-benchmarks-leak/ מה דעתכם?

17. Started by Aviv943,

היי חברים. אני מחפש קיט חדש להחליף את הישן. הישן הוא 4gb מדגם G.Skill DDR3 2x2 1600 MHz CL 7-8-7 24 ECO מעבד amd 965 be@3.8 לוח אם GA-870A-UD3 הקיט החדש רצוי לקנות מ ksp. תקציב 700 בערך. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה בערך בביצועי STOCK ללא כל OC למה הוא משתווה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xb,

קניתי מחשב שתומך ב-Dual DDR ואיתו שבב זיכרון אחד של : Twinmos PC2700 512 memory chip ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד שבב אחד בידיוק כזה ולעשות Dual של 1024 או שעדיף לקנות Samsung PC3200 256x3/2 ולעשות dual ? ואם 333 או 400MHZ זה באמת כל כך משנה? תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mor_anter,

מה המעבד הכי עצבני לסוקט 478!!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TheBeast,

בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. XP שעובדים על MAX 133FSB?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן אנשים יקרים. מה המצב? אני קונה מחשב שמיועד לOC ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר כדאי לי ואגיע איתם יותר רחוק עם: A64 3500+ VENICE DFI LAN PARTY NFORCE 4 והזכרונות של OCZ או של גייל OCZ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1662&products_id=10261 גייל: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1712&products_id=10598 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1712&products_id=10600

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ofir123,

שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש, הגיע הזמן, אני עוסק בתלת מימד וגם משחק במשחקי AAA עכשיו עלה לי רעיון ללכת על מחשב של 2 כרטיסי מסך 480 של אמד שיתנו ביצועים כמו של 1080 במחיר נמוך יותר משמעותית(הם 14 ננומטר ועם יחס ביצועים/לצריכת חשמל מעולה) ואמרתי לעצמי למה לא לקחת את זה יותר רחוק אפילו וללכת על הארטיכטקטורה הבאה של אמד הZEN, אז כך הבנתי שהמעבד הזה יעבוד עם סוקט AM4. הבעיה שאני לא יכול לחכות עד שהמעבד הזה יצא...כנראה ברבעון הראשון של 2017 אולי בתחילת 2017 ומצד שני זה לא כזה רחוק עוד חצי שנה לפחות. חשבתי עכשיו לחכות ל480 פולריס ולקנות מחשב חדש עם לוח אם עם סוקט AM4(כבר קיים אבל עדיין לא יצא מסחרית) ומעבד בולדזור זול יחסית שלא מגביל את הכרטיסי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים