מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש הסבר מפורט למשמעות של הדבר הזה ואני מדבר על הסבר לשיטה ועל האופן בו היא משפרת את הביצועים של המחשב. אם אפשר קצת לינקים בנושא זה יעזור מאוד.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם וודאי יודעים, אינטל הוציאה עכשיו סדרה חדשה של מעבדים. המעבד הכי חזק שם מסדרת i5, הוא i5-4440. אם אני משווה אותו למעבד שיש לי מלפני שנתיים, ה-i5-2500k, אני מתקשה להבין איפה השיפור הגדול. נכון, המעבד החדש חסכוני יותר בהספק ותומך ב-instruction set (שגם כך אינו בשימוש כיום). אבל איזה יתרון של ממש יש לו על המעבד שיש לי מבחינת ביצועים? הסתכלתי למשל בהשוואה כאן ואני מתקשה להבין את היתרון: גם אם ה-haswell מהיר יותר בממוצע, התדר הגבוה יותר של ה-2500 יפצה על כך, והביצועים צפויים להיות דומים. אשמח להסבר מה החידוש הגדול לאחר שנתיים, ואיזו סיבה יש למשל למישהו כמוני לשדרג את המעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת, תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האור בקצה ההפסדים? ב-AMD מצהירים כי סיימו את תהליכי הייצור המרכזיים למוצרי ה-14 וה-16 ננומטר שלהם, ומבטיחים שנראה אותם בשוק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-למוצרי-העידן-החדש-של-amd-שיגיעו-בשנת-201/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שיריץ סרטים בלבד, אני רוצה מעבד קר כדי שלא שישמעו את המאוורר שלו (פעם אחרונה שבדקתי הוידאו שלי היה שקט ), לוח עם כרטיס קול מובנה, ועדיף גם עם כרטיס מסך מובנה עם TvOut בשביל חיבור לטלוויזיה. זיכרון 256 זול, לא משנה איזה מהירות. הדגש הוא על שקט וביצועים לסרטים בלבד. לא משנה אם זה אינטל או AMD או אפילו VIA, לא משנה DDR או SDRAM, שיריץ סרטים! עדיף גם במחיר זול מאוד. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג עם HD5850 \ GTX 460 תודה לפי פה אני רואה שהI3 לוקח אבל אני לא מסתמך רק על זה http://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=289 סתכלו למטה על המחשקים . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לימדו את הנושא המאד מעניין ואחד המשפיעים ביותר על האנושות בימנו. החומר הושג במסגרת לימודיי העצמיים, לאיתור ברנדים להשקעה בהם בתחום. מצאתי לנכון לשתף עמכם:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שזה דרייברים לצ'יפסט, אבל מה הם נותנים לי? ומתקינים אותם כמו בעידכון ביוס, כלומר בצריבה של פלאש, או פשוט כמו דרייברים של כרטיס מסך למשל. ד"א יש עידכונים לצ'יפסטים של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מדבר על DDR550... LC או LD או LE או LF את ההבדל בינהם אני יודע (עם תיזונים בPC3200 ובPC4400)... עכשיו מה הכי טוב לOC... ועד כמה בערך אפשר להגיע איתם??.. 650???
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4227 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2725 ההבדל הוא 100 שקל האם שווה לי להשקיע 100 שקל יותר? זה בכלל מורגש? המחשב רץ על ויסטה אולטימייט ומשמש בעיקר לעריכת סרטים וסאונד ומשחקים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-1950x-cpu-performance-benchmarks-leak/ מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיו המחירם של המעבד החדש של אינטל - הפרסקוט? בוא נגיד שאני מתכנן שידרוג ללוח אם חדש (לא אכפת לי איזה חברה), זכרונות חדשים (גם לא אכפת לי איזה חברה, אבל שיהיה מהיר וגדול - לפחות 400 מגה הרץ ולפחות 512 MB) וכמובן המעבד החדש הפרסקוט (המהירות לא חשובה, אולי איזה 3 ג'יגה הרץ...), כמה העסק אמור לעלות לי. אפילו אם אין לכם הערכה מדוייקת, אז תנו לי הערכה ממה שאתם יודעים בנתיים (אתם המומחים, לא אני... ) תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שאקנה מחשב, רציתי להבין כמה דברים, ברשותכם: מחשב שישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים ישנים או זולים (דיאבלו, חולית, TFTD) - האם יש לו צורך בסדרת ה i3,i5,i7 של אינטל, או שעדיף ה core 2 quad? עד כמה כדאי לחפש לוח אם עם USB3 או SATA2 או DDR3? לאיזה שימוש כדאי להתעקש על כל אחד מהם? איך יודעים מה הנתונים הנכונים? לגבי לוח אם Gigabyte P55 UD6 - באתר motherboard.org הוא מוצג עם USB3 + SATA2; בזאפ הוא מוצג עם USB2 + SATA; באתר הטיוואני שבקישורי החנויות הוא מוצג... בטיוואנית. אז מי צודק? אם מחשב נישא מפסיק לתפקד - אפשר לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב רגיל כדי להציל קבצים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל מפגישה כמה ממהירים בעלי שם עולמי בכדי לקחת את הדגם החדש לקצה גבולות הפיזיקה - ולשבור כמה שיאים עבור דגמים מתומנים בדרך לשם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו קניתי לוח חדש של ABIT NF7 הבעיה היא שאני מדליק את המחשב צריך להיות רשום DUAL400 ורשום במקום DUAL333 איך אני עושה שזה יהיה 400 ?? ורציתי לשאול צריכה להיות מנורה אדומה דלוקה בלוח אם גם שהמחשב לא דלוק ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-