מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ? רוני
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה פינים אמרתם שיש להם? שמועות ראשונות בOCW מדברות על 940 פינים ב-M2 (ולא מעל 1000 כמו שחשבו) אבל בלי תמיכה במעבדי 940 קיימים, ו-638 (בניגוד ל-754 הקיימים) בתושבת ה-S1 לניידים. נראה לכם אמיתי? http://www.ocworkbench.com/news.stm
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבבי הסיליקון עדיין לא הולכים לשום מקום, לפחות בעשור הקרוב - אך צפו לעוד ועוד מזעורים בתהליכי הייצור מיצרנית השבבים הגדולה אשר שואפת לחזור למחזורי שדרוג דו-שנתיים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה . לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY . מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה . תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע דואל קור e7400 , לוח אם של Gigabyte Ep45-DS3L כרטיס מסך HD6950 וזכרון 4G DRR2 רזולוציה 1920X1080 Full hd בעקרון , הכרטיס מסך סבבה , לפחות אני חושב ככה זה שאר המערכת שלא ממש עושה את העבודה. היעד העיקרי הוא BF3 באיכות טובה וחשיבה קדימה. התקציב הוא כ2000 שקלים או קצת יותר , כמובן שעדיף הרבה פחות למעשה אני צריך עזרה בבחירה נבונה של לוח אם ומעבד , כמו כן האם יש צורך לשדרג את הזכרון שלי ? ושאלה אחרונה , אני צריך מערכת קירור (ספק 620W)? תודה רבה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים. מה המצב? אני קונה מחשב שמיועד לOC ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר כדאי לי ואגיע איתם יותר רחוק עם: A64 3500+ VENICE DFI LAN PARTY NFORCE 4 והזכרונות של OCZ או של גייל OCZ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1662&products_id=10261 גייל: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1712&products_id=10598 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1712&products_id=10600
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום כרטיס זכרון בודד DDR3 שכתוב עליו triple channel אבל לא כתוב שם שום דבר על dual channel (ועל זכרון אחר ראיתי שכתוב dual channel + triple channel) האם זה אומר שזכרון זה אינו תומך בערוץ כפול? מה, אי אפשר לקחת 2 כרטיסי זכרון כאלו מסוגו ולעבוד ב dual channel ? אם אני זוכר נכון ערוץ משולש או כפול לא תלוי בכלל בכרטיס זכרון עצמו, אלא במעבד וכמובן תמיכה בלוח. או שאולי אני טועה פה במשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
XP שעובדים על MAX 133FSB?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משחק בעיקר overwatch על ההגדרות הכי נמוכות. אני חווה אי יציבות באפן קבוע ולעיתים הfps גם יורד עד ל-100. ובאופן כללי הfps לא יציב וזה גורם לקירטועים במשחק כי יש לי מסך 144. גיליתי שאם אני מגדיר בtask manager את העדיפות לגבוהה (set priority) עבור המשחק אז הfps הממוצע עולה פלאים והמשחק עובד 99% מהזמן חלק לגמרי. לפי msi afterburner כמעט כל הליבות נמצאות על אזור ה95+ בזמן משחק לעיתים גם מאה. משחק בfhd מה המשמעות של זה? האם המעבד שלי פשוט מעפן? מצרף את המפרט המלא רק שבמקום 960 יש לי כרטיס 1060 gtx של חברת gainward
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב דיי ישן . שנקנה לפני 4+ שנים המפרט בחתימה הלוח הוחלף לפני חצי שנה לgigabyte x58 usb3 רציתי לדעת האם כדי לשדרג את המעבד ? המעבד שיש לי היום זה הגירסה הראשונה CO חשבתי לשדרג ל Intel Core i7 950 SLBEN Quad Core Processor שמצאתי למכירה ב 90 $ היה שינוי? בנוסף האם אפשרי, לקנות 3 סטקים של זכרונות רגילים ולשים על לוח שעובד Triple תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שיתאים למעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Socket AM2 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צמיחה מרשימה בקנה מידה בינלאומי, עם גידול של 40% לעומת רבעון מקביל אשתקד, פשוט מדהים. AMD מחברה של כ- 4 מיליארד דולר מכירות בשנה (מה שהיתה עד לתקומתה המחודשת ממרץ 2017 וריזן...) נהפכה לחברה שכבר ברבעון הראשון של 2018 מכרה 1.65 מיליארד דולר, לטובת קצב מכירות שנתי מסדר גודל של סביבות 6 מיליארד דולר בשנה. **את 2016 סגרה סביבות 4 מיליארד, את 2017 עם 5 מיליארד, ואת 2018 צפויה לסגור עם 6 מיליארד. זה אומר שמ- 2016 החברה הוכפלה פי אחד וחצי. הרווח התפעולי ממשיך לעלות יפה, מקצת מתחת ל- 30 אחוז (לפני התקומה המחודשת), עד כדי 36% ברבעון האחרון. AMD מפגינה רווחיות כבר רבעון שני (או שלישי לא זוכר) ברציפות, לעומת שנים רבות ש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיו המחירם של המעבד החדש של אינטל - הפרסקוט? בוא נגיד שאני מתכנן שידרוג ללוח אם חדש (לא אכפת לי איזה חברה), זכרונות חדשים (גם לא אכפת לי איזה חברה, אבל שיהיה מהיר וגדול - לפחות 400 מגה הרץ ולפחות 512 MB) וכמובן המעבד החדש הפרסקוט (המהירות לא חשובה, אולי איזה 3 ג'יגה הרץ...), כמה העסק אמור לעלות לי. אפילו אם אין לכם הערכה מדוייקת, אז תנו לי הערכה ממה שאתם יודעים בנתיים (אתם המומחים, לא אני... ) תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים הamd יהיה 3200 venice , לא מתוכנן oc
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חיפוש ממושך לא מצאתי לוחות לפנטים 4 אני מחפש לוח זול, במחיר הנמוך ביותר שיענה על הדרישה של מעבד פנטיום 4, כל השאר לא חשוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן אנשים זהו מעבד הסנטרינו החדש, אך הוא אינו תיפעולי... שוב מצטער על התמונה הגרועה, היא צולמה בפלאפון... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-