מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe יש לי מעבד4600 athlon x2 ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהמעבדים הבאים יותר טוב: i5 750 או i7 920 לוחות אם: i5: EX58-UD3R של GIGABYTE i7: P55-UD4P של GIGABYTE תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס על i7 860. באיזה לוח אם כדאי לי להשתמש? אני לא מתכוון לעשות OC (מעבר ל-TurboBoost שמגיע כסטנדרט), לא מתכוון לשחק במשהו רציני (כלומר כל כרטיסי המסך הכפולים וכד' לא רלוונטים), אבל כן מתכוון להשתמש ביישומים שיגרמו ל-CPU לעבוד הרבה וקשה (VM, עיבוד נתונים וכו'). אני גם רוצה שהטיפול במחשב יהיה קל - לוח מרווח שלא צריך אצבעות של ילד בן 5 בשביל להגיע לכל החורים שלו. וגם כמה שפחות מאווררים, כלומר לוח שיכול לעבוד עם קירור פסיבי על ה-chipset ועל שאר הרכיבים. כמו כן, כמובן לוח אמין מכל הכיוונים (חברה, אחריות, BIOS, רכיבים וכד'). על איזה לוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מערכת מחשב מבוססת INTEL מעבד pentium 4 ht 531 lga 775 שמורכת על לוח אם של ASUS p5s800-vm, גם המעבד וגם הלוח תומכים 64 BIT. עד פה הכל טוב ונחמד ... רק הבעיה היא שהאופצייה של ה - Hyper-Threading שלי משומה לא עובדת (הווינדואוס לא מציג לי ליבה מדומה) ובנוסף אני גם לא רואה את זה ב EVEREST, ז"א, האפשרות מופיעה לי כנתמכת אך מסומנת כמופסקת. הלכתי לBIOS וחיפשתי להפעיל את זה, מצאתי, הפעלתי והעניין נשאר בעיינו, אני קצת לא מצליח להבין למה זה ככה אם הכל אומר לי שהוא מכיר בפונקצייה אבל לא מפעיל אותה. ד"א, המעבד הספיציפי הזה עבד על לוח אם אחר שבוא הוא כן הפעיל את הHyper-Threading ושם ראיתי במנעל משימות\ביצועים, קריאה של 2 ליבות. אם מישהו מכיר לוח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הזכרונות הללו במחשב שלי - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 3 ג'יגה. התזמון אמור להיות 7-7-7-24 בקצב של 1600 מגה-הרץ לפי הכתוב. בפועל התקנתי אותם ולא נגעתי ב-BIOS. צירפתי תמונה מ-CPU-Z. אני לא מבין משם איפה רואים את ה-1600(או שזה 533 כפול 3?) ואיפה רואים את ה-"24", כי אני רואה רק 16. גם המתח הוא 1.5 ולא 1.65 כפי שכתוב במפרט הרשמי. אני מפספס פה משהו ואשמח ללמוד ולהבין. יום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום 720 של AMD שמגיע עם 3 ליבות 2.8Ghz אתמול פתחתי את הליבה הרביעית , הרצתי בדיקה ב occt של שעה ולא נמצאו אף שגיאות , סימן שהליבה תקינה. השאלה שלי היא , האם עצם זה שאני פותח את הליבה מסוכן למערכת? האם הקירור סטוק שיש לי למעבד לא יצליח לעמוד בזה והטמפרטורות יכולות להיות גבוהות מדי? זה מוריד את אורך החיים של המעבד ? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.! בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה. התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 . המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט. ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965. אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T . ( 3.4 > 2.8 ) אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0) השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?. (הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABY…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד הביצועים שלו יותר טובים?? AMD Phenom II X6 1090T או I7 930 שניהם עולים בערך אותו מחיר לכן אני מתלבט.. איזה לדעתכם עדיף??
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האלן הייתי רוצה לעשות OC לQ8300 שלי חבל לי שהלוח אם לא תומך הייתי שמח עם הייתם מציעים לי איזה לוח לקנות מחיר:כמה שפחות יעוד:2.8ghz+יספקו אותי מאוד.. מפרט HD5770 Q8300 600W 4GB DDR2 תודה על העזרה :]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למארז שלי יש 3 מאווררים. אחורי קידמי ועליון. לכולם יש קונקטור 3 פינים שיכול להתחבר ישר ללוח וגם אדפטר שמאפשר חיבור ישירות לספק. על הלוח יש לי שני שקעים: SYS FAN, וNB FAN. השאלה שלי היא איזה מאוורר לחבר לכל אחד משני אלה ואיזה לחבר ישירות לספק ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי... יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי ומעבד intel pentium 4 630 3GH אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..) אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך אבל במעבד אני ממש בדילמה עבדת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החליפו לי את הזיכרונות בסקייפיסי, שאלתי אותם אם זה אותם זיכרונות אמרו כן, בסוף יצא שהם שיקרו ושמו לי זיכרונות של בכלל חברה אחרת . בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק מה הדגם המדויק ששמו לי?
-
- 14 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לי מחשב משרדי (אופיס, סרטים באיכות רגילה ואינטרנט) איזה זוג עדיף? Pentium E5400, 2.7GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLB9V G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI- http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov או Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=594&f1=AMD+Athlon\%e2\%84\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=AM3&f6=C2&f7=45nm+SOI&f8=&f9=4000&f10=False&f11=False&f12=True MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL http://www.gigabyte.co…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי בעתיד יצאו מעבדים עם שבב גרפי מובנה ושיתמוך גם בדיירקטס 11 מזה אומר? שאם הכרטיס מסך שלי תומך דיירקטס 10 ויש לי ווינדוס 7 יהיה לי תמיכה מלאה בדיירקסט 11? משחקים יעבדו על דיירקטס 11? או 10?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רק מעבד אינטל. בתקציב העכשווי שאני יכול להרשות לעצמי יש את הi3 בעל סוקט 1156 ועם לוח אם H55. האם אני אוכל לשדרג בעוד שנה-שנתיים למעבד i7 בעל אותו סוקט? כאשר ההנחה היא שהמחיר שלו ירד והסוקט ישאר אותו דבר?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום הציעו לי עכשיו (הבנתי שהייתה ירידה קלה במחירים) למחשב שישמש למשרד, גלישה באינטרנט (כבד) + סרטים HD בעיקר שאני מעוניין שלוח האם יכיל את הכרטיס כמובנה 410 ש"ח | מעבד AMD Athlon II X3 425 Box + 450 ש"ח | לוח אם Asus M4A78 או באותו מחיר Asus M4A785-M סך מחיר למעבד ולוח אם 860 האם אלו מפרטים מכובדים או שבאותה תמורה ניתן לקבל שילוב טוב יותר ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות שאני לא מוצא להן תשובה או שפשוט בקריאה של מאמרים בנושא עדיין לא הבנתי את התשובה כי הכל רשום בשפה טכנית קצת מסובכת אז בכל אופן ריכזתי פה כמה שאלות שעדיין לא מצאתי להן תשובה או לא הבנתי א.מה זה DMI קראתי במאמרים פה שלמחשבי I5 יש שימוש בdmi לעומת qpi ? ב.לפי הבנתי qpi מקשר בין המעבדים בליבה במחשבי הדור החדש I7 רציתי לדעת בשביל מה צריך לקשר בין ליבות הרי הם לעומת מחשבי core2 יושבים יחד על אותו פיסה לא? אז למה צריך לקשר בינהם? ג. אם יש הרבה זיכרון פיזי בשביל מה צריך וירטואלי? לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב? ד.במערכת 32 ביט הזיכרון מחולק ל2 2 גיגה יוקצו למערכת ו2 לתכניות. איך משנים את זה? ומה עדיף? …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-