עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zeev86,

ביקשתי מפרט בפורום ונתנו לי מעבד הבא: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX חבר אמר לי שבשביל משחקים, עדיף להשקיע את הכסף במעבד רגיל, יותר טוב מאשר 2 מעבדי 2.3 GHz. האם זה נכון? שמעתי גם שיש מעבדים מחוברים, לא מחוברים, מישהו יכול בבקשה להבהיר לי מה עדיף כיום בשביל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? (אני מדבר רק על מעבד, לא כרטיס מסך). תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by yousux,

שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, בימים אלא קרוב משפחה שלי מרכיב מחשב חדש ואני עוזר לו בנושא. כבר יש את כל החלקים ורק חסר מעבד. אני מאוד אשמח לקבל המלצות למעבד. כאמור המחשב מבוסס על לוח אם עם צ'יפסט Z87, השימושים העיקריים במחשב יהיו: אינטרנט אופיס צפיה בסרטים adobe premiere - הוא צלם חובב ומשתמש בתוכנה זו בשביל לעשות עריכות וידיאו. הוא משחק במשחקים לעיתים מאוד רחוקות וגם אז זה משחקים קלילים אז הוא החליט לא לקנות כרטיס מסך. יש תכנון לעשות בעתיד OC למעבד אז צריך מעבד K. צריך מעבד שבא בתצורת TRAY כי הוא לא מעוניין בקולר של אינטל. המון תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by amisha,

התייחסו בשני סעיפים : 1.במצב רגיל (תזמוני חברה ותדר של 400 MHZ ) 2. OC 3.שינוי תזמונים קיצוני לאגרסיביים אלו המתחרים להלילה : בפינה הכחולה יש לנו את המתאגף מבית GEIL העמיד למכות מתח של 3.1V ורוחב כתפיו הוא כ 495 מגה הרץ בזמונים רגילים במכת מתח של 3.0 : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1483740607.htm בפינה השמאלית יש לנו את המתאגרף מבית OCz בעל התזמוניםהרגילים המצויינים של 3-2-6-2 ויכולת תדר של 433 מה הרץ!! ( עמידות למתח עדיין לא נוסתה!!) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3500+Platinum+Edition שניהם בעלי צ'יפים של 4.5NS אז באו נתחיל בקרב!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Predator,

היי, הייתי רוצה לדעת למה אין Chipset למעבדים של AMD, שתומך ב DDR2 ? האם יכול שהעובדה שהמעבדים של AMD עובדים במהירות וצורה שונה מהמעבדים של Intel ולכן אין לDDR2 משמעות עבורם ? (דבר שלא נראה לי הגיוני בכלל!). ה-NF4 שיצא רק עכשיו ותומך בניסים ונפלאות אבל לא תומך במשהו ש Chipset מבדור הקודם של Intel תומך כבר יותר משנה ? אשמח לקבל תשובה מלומדת בנושא תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by b127,

מחפש לוח לOC סביר ושיתמוך בויסטה בעתיד. המחשב מוזמן באיבורי, ואין להם לוחות של גיגהבייט, אז נא להמליץ על משהו אחר, במחיר של 400-700 +- מזמן לא התעדכנתי במצב השוק, אז קשה לי להחליט.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231071 ו- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231073 והאם השני הרבה יותר טוב מהראשון... שווה להשקיע עוד 30 דולר?

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by NuXeR,

היי, אני מתחיל להתעניין ברכישה של שילוש חדש לטובת שדרוג המחשב הנוכחי. כרטיס המסך יהיה HD7970 מהרכישה הקבוצתית, וייתכן שיתווסף אליו עוד חבר זהה (אני מריץ Eyefinity) אני מחפש עזרה בבחירת שילוב של מעבד-זכרון, ייתכן שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך אבל כרגע אני קצת מבולבל בנושא התושבות ולכן מבקש עזרה. ראיתי 1366, 2011, 1055 ועוד.... מה ישן, מה חדש, למה יש יתרונות/חסרונות, האם כדאי צ'יפסט Z77 או X79 למשל ? כמובן שאני פונה לאחר קריאה בפורום ובגוגל, אך אני עדיין מבולבל ואשמח לקצת עזרה או הכוונה. תודה, תומר

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by Lirux,

לאיזה מעבד אטלון משתווה הopteron 144 או ה- 146? בסטוק כמובן, ולאיזה רמה של מעבד הוא יכול להגיע באוברקלוק. דרך אגב אשמח לבנצ'ים שלו לעומת מעבדים "חדישים" בשוק.

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  10. מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by overload,

אתר החומרה של טום העלה לרשת את ההשוואה הכי גדולה לדעתי בין החברות. בהשוואה נמצאים כל המעבדים של שני החברות על כל בנצמארק אפשרי. מP4EE3.72GHZ עד P233MMX מFX55 עד אטלון K6 III 450 http://216.92.52.205/

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yellow,

שלום לכולם (כבוד ). אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athlon 64 3200+venice ושמעתי שהוא חיה רעה. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ והמעבד הזה רק 2.2GHZ,האם המעבד הזה יהיה יותר איטי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by tripstrike,

אנשים טובים אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי למשהוא יותר רציני וגדול מיועד למישחקים כבדים אין לי הגבלה של מזומנים אבל גם לא להגזים מיפרט מחשב AMD 3200 לוח אם - ASUS A8N-SLI DELUXE כרטיס מסך- ASUS 6600 GT זיכרונות- System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) KINGSTON תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש הבדל של ביצועים במשחקים, בן NFORCE3 ל-NFORCE4 או שההבדל היחידי הוא הפיצ'רים... ? ועוד שאלה, יש 1. nforce 4-X 2. nforce 4 Ultra 3. nforce 4 שלושתם צ'יפסטים שונים ?

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6000 - 7000 שקל. וראיתי שיש מלא מעבדים שלא שמעתי אף פעם. מה זה INTEL CENTRINO PENTIUM M ? מה עושה אותו כל כך יקר מפנטיום 4 ללפטופ? מה עדיף CENTRINO או פנטיום 4? או בכלל סלרון? וגם ראיתי לפטופים עם מעבד של AMD ATHLON XP-M. כדי לקנות ? המחשב ישמש למולטימדיה ומשחקים. יש לכם על מה להמליץ לי ? DELL, HP, IBM???? תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KOBI C,

איך אננימשחזר יש לי בפנים חומרים מאוד חשובים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by TZuKi,

הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lmlm,

אם משהו יצא לו להציץ באתר של גיגהבייט אפשר לראות "גירסא חדשה" של הלוח DS3. DS3P" http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2418 משהו יודע מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by Vortex,

לווינדוס. תודה.

• 14 תגובות
    • 654 צפיות
  22. כי קראתי באתר של ASUS שאפשר לעדכן את הביוס בלוחות למשל כמו ASUS STRIKER והוא יתמוך במעבדים עם 1333FSB אז מן הסתם אם הוא יתמוך בהם אז הוא יתמוך גם ב45NM??

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by yotam.m,

יש לי לוח של pc partner אני לא כל כך יודע את הסוג ולא רשום על הצ'יפ אבל אם זה יהיה חשוב אני ירשום אותו. בכל מקרה יש לי שתי שאלות בקשר אליו... 1) רציתי לשאול האם הגיוני שבעזרת ג'מפרים שעל הלוח אפשרי לקבוע את המכפלה של המעבד כי שי מן טבל על הלוח שמראה את המצבים של הג'מפרים וליד זה כתוב המכפלות. 2)על הלוח יש עוד טבלה שכתוב בה מהירויות 133 ו 100 MGHZ הלוח עובד ב100MGHZ אם אני לא טועה ורציתי לשאול אם אני ישנה את הג'מפרים ככה שהלוח יעבוד ב133 האם יכול לקרות משהו? להישרף?לא לעבוד?להתחמם? או כל דבר דומה והאם בכלל המחשב יעבוד על 133 MGHZ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  25. הנה הדגם: Gigabyte 8I-915P-Duo אני יודע שזה לא DFI... אבל בכל זאת.. מה אתם אומרים/חושבים על הלוח אם הזה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.