עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kibub,

הי רציתי לדעת אם יש לי לוח אם שתומך בזכרונות עד 800MHZ ויש לי זכרונות של 800MHZ אז אני לא יכול לעשות OC לזכרונות? כי אז כבר הלוח לא יתמוך בהם? אם כן אז לא עדיף לקנות זכרונות 667MHZ שהם יותר זולים ולעשות להם OC עד 800MHZ? תןדה לעזרתכם ???

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. שלום, קניתי לא מזמן את הריפרים של OCZ שזה זכרונות עם HPC מטורפים.. השאלה שלי האם אפשר לעשות להם OC ? ( שמעתי משהו על זה פעם אבל לא בטוח ) או שזה רק כדי לקרר אותם פיזית ליעילות רבה יותר... ואם אפשר לעשות OC במה זה אשכרה מתבטא? שיעני אם יש לי 800mhz זה יהפוך ל1000 mhz ? או מה. או שאם יש לי 4GB זה יהיה 8GB ? או מה..אני לא ממש מבין בזה אז אני אודה להסבר...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by hmickey,

לוח GA-G31M-S2L - במפרט שבספר רשום שהלוח תומך בזכרונות 667 ו-800 מגה"צ, עם הערה: "עיין באתלר לבדוק את הנתונים האחרונים בקשר לתמיכה בזכרונות". באתר של החברה כתבו שהלוח תומך גם בזכרונות של 1066 מגה"צ עם OC. השאלה שלי היא: האם הם מתכוונים לאוברקלוקינג דרך הביוס במסגרת אוברקלוקינג כללי, או שקיימית אפשרות של שדרוג הלוח (אולי ע"י החלפת רכיב כלשהו: צ'יפ, ג'אמפר וכדו'). שאלתי נובעת מכך שבין היתר, יש לךי זכרונות של 1066 מגה"צ שהלוח מזהה כ-800 בלבד. דהיינו, אני יכול להעלות את תדר הזכרונות ל-1066 בביוס ללא חשש?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?

5. Started by TaLTooL17,

אם אני בוחר באפשרות לעשות OC למעבד בTMS זה מבטל את האחריות על המעבד? ואיך ה-E4500 למשחקים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. Started by moshel7,

האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  7. Started by Mazumotte,

יש לי בנטיום 4 3GHZ ואני חושב לעשות OC כי זה די איטי היום(אני יודע שזה מעבד גרוע ל-OC). אם אני עושה את זה עם איזה שהי תוכנה האחריות עדיין מתבטלת? ד"א יש לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייבר של כרטיס המסך.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. Started by LazyBurger,

ראיתי שכמה אנשים עשו זאת, השאירו תזמונים של מהירויות נמוכות והמהירות הייתה גבוהה... יש לי E6600 ללא OC, וזכרונות 800 שפועלים על 5-5-5-18, האם אני יכול להוריד אותם לתזמונים של 3-3-3-9 כמו שהם יהיו במהירות 200MHZ ולהפעיל אותם במהירות 266? לוח אם: gigabyte 965g תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  11. עבור מעבד 2500K עם לוח אם מסדרה Z עד כמה מגביל חיבור 4 פינים לעומת 8?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by integral,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2242&p=5

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by Doron_Rajwan,

חברים, רוב האתרים לא השתמשו ב-BIOS האחרון, ולכן מדווחים תדרים של 4.9GHz בערך. זו אכן המגבלה של המעבד לפני העידכון. המגבלה ב-PLL, ושום קירור או מתח לא יעזור. סתם תשרפו את המעבד. אם יש מזל, תגיעו ל-5.1, וזהו. קצת באיחור הוספנו (=הכותב עובד באינטל) שיפור שמאפשר להגיע לכמעט 6GHz. צריך BIOS חדש. תופיע אופציה חדשה, שאני לא זוכר את הניסוח הסופי שהחלטנו עליו, משהו כמו "PLL Voltage Override". האופציה חייבת להיות מופעלת. בנוסף, המעבד חייב להיות stepping D2. אם קניתם בחנות, זה מה שתקבלו. אם יש בידיכם איזה engineering sample של D1, זה לא יעבוד. צריך להעלות את מתח ה-PLL מ-1.8 ל-2 או 2.05, תלוי בקירור שלכם. תנסו בזהירות, ולאט לאט. וכמובן את מתח הליבה. לאט ובזהירות, כמו שאתם עושים. אין …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by YAK33,

עד איזה באס אפשר להגיע באובר קלוק עם מעבד E6600 רק עם מאוור שמגיע בסטוק ? (הלוח הוא DS3 והזכרונות סמסונג 667)

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

תוסיפו את מעבדי הסמפרון בסוקט 939 !

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  16. Started by 890iu,

לאור שוק חלש בשוק הזכרונות RAM OCZ עוזבת את השוק לטובת התמקדות בארדיסקים SSD החברה תפסיק את יצור הזכרונות ב- פברואר 2011 http://www.fudzilla.com/memory/item/21538-ocz-to-leave-dram-market

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by moshirez,

.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sofix4,

מה יותר טוב? שניהם DDR2 2048MB CL5 667MHz

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by BlackSheep,

אני מתלבט בין הזכרונות האלה: OCZ PC3200 Platinum Rev 2 OCZ PC3200 Gold VX בהתחלה רציתי לקחת Mushkin אך מאחר ואנוכי לא OCer, אז אמרו לי שעדיף לקחת זכרונות אחרים. עכשיו ככה, בהשוואת ביצועים של ה-Mushkin ועוד כמה עם ה-Platinum הפלאטינום היה תמיד בראש, אבל באתר של OCZ כתוב שה-Gold יותר מתאים לגיימרים. עיזרו נא לי, זה די דחוף הייתי אומר.

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. חברת OCZ הכריזה היום על מוצר יחודי למעבדי AM2. זכרון DDR2 PC2-5400 כלומר בתדר 667Mhz. בינתיים רק בקיט של ( 4GB (2GB X 2. ה-OCZ DDR2 PC2-5400 AM2 Special 4GB Dual Channel מנצל את היכולת של בקר הזכרון ב AM2 לפנות לבלוק זכרון גדול יותר (11bit במקום 10bit ) ובכך מקטין את החלפות הבלוקים (pages) וחוסך זמני גישה לבלוק חדש. הזכרון מומלץ לשימושים עתירי שימוש בזכרון כמו עריכת וידאו ותמונה מתקדמות ( Adobe Photoshop , Adobe Premiere or Sony Vegas ). הזכרון הזה מתאים לשימוש במערכת AM2 בלבד ולא יתאים לאינטל. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39477 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8629 http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20070508225305.html

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. הזיכרונות האלה עובדים במתח של 3.2V בתיזמונים של 2-2-2-8... עכשיו אם אני משאיר את התיזמוני סטוק 2-3-3-8...אבל עם מתח של 3.2V לכמה MHZ אני מגיע??..ל250??..יותר??.פחות?? ואם אני מעלה עוד קצת את התיזמונים למשהו כזה...3-3-3-8...איזה מהירות??

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by erezMASTER,

המחשב החדש שאני מתכנן לקנות הוא במחיר של 6K. מה דעתכם על ערכת הזיכרון הזאת? OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK במחיר של 660 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=21607 לדעתי OCZ אחת החברות הכי אמינות. דעתכם? אם אינכם מסכימים איתי אשמח להצעות לערכות נוספות על למחיר הנ"ל. אני מחפש ערכה חזקה, איכותית ולא מתפשרת על כלום.

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by ccc,

1. הזכרון הזה ירביץ לי איזה 240 באס בתזמונים של נגיד 2.5-3-4 בערך? 2. מושקין בלאק 3200 לוול 1 עדיף עליו? 3. מה ההבדל בין פלטינום אדישן EL DDR לבין אותו EL DDR רק בלי פלטינום חוץ משטר של 100 שקל? 4. הוא עושה בעיות עם EPOX NFORCE 2 ? 5. אם יש לכם זכרון אחר, בבקשה עד 800 שקל, שירביץ בבאס 240 בערך ושיהיה סטיק אחד לא דואל

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.