מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: GIGABYTE GA-945PL-S3-RH לבין GIGABYTE GA-945P-S3-RH ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש המבוסס i5 2500K GTX570 או HD6850 CF דיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504896.0 ואני קצת מתקשה בבחירת לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שיאפשר OC לאזור ה4.5 וגם OC לכרטיס מסך בעתיד פונקצית ה הVURTU היא משהו שהייתי רוצה אך לא על חשבון יכולות OC. התקציב על 900 שח אבל מעדיף לחסוך. כנראה שהמחשב יקנה ב TMS וחשבתי על הלוח הזה http://tms.co.il/product/10247 מה דעתכם? יש לוח עדיף? לוח בלי VIRTU ויותר זול?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס על מעבד I5 , ואני ממש לא מבין בזכורנות כך שאני צריך את עזרתכם. O.C לא מתוכנן, בטח שלא לזכרונות . מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום. בתור מחשב משני בבית יש לי AMD Athlon 3100+ Thoronton על גבי לוח ECS 741 כמדומני (מבוסס על SIS741) את המחשב הזה קיבלתי מחבר ששידרג. שמתי עליו זיכרון 1 ג'יגה WIFI USB, כרטיס GEFORCE 4 MX 440, והתקנתי עליו WIN7 ועבד יופי (כמובן, כשכל האפקטים הויזואלים מכובים). אתמול קיבלתי מאדם אחר לוח אםD845PESV עם מעבד פנטיום 4 שאיני מזהה (כתוב עליו intel01, pentium 4, 2.40 ghz 512/533 1.5v) וכרטיס GEFORCE 6600. כמובן שאת כרטיס המסך החלפתי, שאלתי היא האם כדאי להחליף גם את הלוחות אם (בהנחה שאין לי בעיה לעשות UNIVERSAL RESTORE ולשים עליו את אותה מערכת מותקנת). ברור לי שמדובר בענתיקות, אבל זה בתור מחשב משני בבית, ואם עובד, אז למה לא? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe זה הלוח שני חושב שמאד טוב ל OC למעבד שלי 478 3K G.Skill F1-3200DSU2-1GBFX שוב מה אתם אומרים? יש לי ספק של TT: TR2 430W
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הלכתי עם חבר שלי ל 2 חנויות, לא זיגזג KSP וכאלה ובנינו מפרט, עכשיו שתמיד ביקשתי AMD בחנות הראשונה מה אמרו לי?? שאין למעבד הזה תמיכה בעברית אז שאלתי אותם מה הקשר אז הם אמרו שאם אני מתקין ווינדוס בעברית לא יהיה לזה תמיכה בעברית. נו באמת יש משהו בדבריהם? עוד חנות שהלכתי אליהם אמרו ש AMD נשרף אחרי 3 שנים ויש להם מלא לקוחות שנשרף להם ואינטל לא נשרף ויש להם אחריות "לכל החיים" מה הוא אומר לי? שהיה לו מעבד פנטיום 1 שנדפק והחליפו לו לסלרון 1000 חדש, סתם תחמן שקרן או מה? עכשיו חבר שלי סגור ונעול על אינטל בגלל שהמון אמרו לו שיש הרבה מקרים שAMD נשרף אחרי 3 שנים ללא OC.. הייתכן? או שכל החנויות חרא אחד גדול?
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם חשבתי שזה מעניין אותכם לראות תמונות של הלוחות החדשים של היצרנים שמבוססים על ה NFORCE 4 ... אז הנה : ASUS http://www.theinquirer.net/?article=19087 EPOX http://www.theinquirer.net/?article=19108 MSI http://www.theinquirer.net/?article=19026 לאף אחד מהם אין כרגע תמיכה ב SLI (שתי כרטיסי מסך) אבל כמובן שיש שם את ה PCIe שמחליף את ה AGP... כמוכן יש שם קצת משאר ה SPECS של הלוחות, מדובר שם על תאריך יציאה של 19-21 לחודש. מה אתם אומרים ? כדאי לקפוץ על המציאה ישר, או שכרגיל כדאי לחכות עוד איזה חודשיים או יותר שיוציאו את ה REV2 ויתקנו את התקלות של הדור הראשון של ה CHIPSET...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתכנן לקנות בתחילת חודש דצמבר הקרוב מחשב, את המפרט שלו ניתן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372820.0 על כל החלקים מלבד המעבד אני סגור, וההתלבטות הגדולה שלי היא הבחירה במעבד המתאים. הבנתי כבר שכשמריצים משחק מה שבעיקר משפיע זה הכרטיס מסך, אבל רציתי לדעת בכל מקרה איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל משחקים כבדים לשנה הקרובה? איזה מעבד יהיה אופטימלי למשחקים כבדים בחצי שנה, שנה הקרובה ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי (ASUS p5vd2-mx) ללוח חדש, כיוון שהוא עושה לי הרבה בעיות. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300. אני רוצה לוח זול יחסית. ראיתי בלוחות המומלצים ב"דביק" את ASUS P5KPL-CM שנראה מתאים, אבל בעקבות הנסיון הרע עם הלוח הנוכחי, אני לא בטוח שאני רוצה שוב לוח של ASUS. ראשית אני רוצה לשאול האם למישהו נסיון אישי עם הלוח הזה (ואם כן - מה דעתו עליו). שנית, אני מעוניין בהמלצה ללוח דומה של Gigabyte (עדיף), או חברה טובה אחרת, בסביבות המחיר של ה-ASUS הנ"ל (ראיתי את GA-73PVM-S2H ב"דביק", אבל הוא קצת יותר יקר) תודה מראש לעוזרים. רון.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הפיסקה הבאה נלקחה מהחדשה "הפטיש משנה כיוון" שנכתבה ב27/8/ (היום): "אם להיות מציאותיים, המעבר ל 64 ביט אכן יתרחש באופן מלא במוקדם או במאוחר, וכבר היום אנו עדים לגסיסתם של מעבדי האת'לון, כנראה כצעד פינוי דרך ל Hammer. אך למרות זאת, התחזית של AMD לתחילת 2004 נראית אופטימית קצת יותר מדי..." המשפט המודגש מעורר בי ספקות וחששות- אני מתכנן כבר זמן לא קצר לקנות מחשב חדש, ועל הרגע הראשון ידעתי שאני לוקח AMD (פעם ראשונה איתו). ועכשיו, איך שקראתי את הפיסקה הרגשתי שאולי אני טועה? :-\ ואם באמת זה נכון שמעבדי האתלון גוססים, אז איזה עוד אפשרויות יש לבוחרי AMD (הביתיים) לקנות? ??? (הרי הם לא יקחו את מעבד השרתים.. :) שתבינו, אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד …
-
- 47 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ההמתנה הארוכה מגיעה לקיצה ומעבדי Alder Lake הופכים לזמינים עבור כולם - האם אינטל הצליחה במשימתה להשיב את כתר הביצועים לחלקה? צללנו לבחינה מעמיקה של דגמי Core i5 ו-Core i9 החדשים!לכתבה
-
- 46 תגובות
- 15.7k צפיות
- 3 followers
-
-
איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה בקשר ללוחות אם מהסוג H67. אני יודע שאם אני רוצה לעשות אוברקלוק אז כדאי לי לקחת לוחות אם מהסוג P67/Z68. אבל השאלה שלי היא:האם הלוח אם מהסוג H67 תומך בכלל באוברקלוק? כלומר,האם אוברקלוקינג על לוח אם מבוסס H67 אפשרי אך מוגבל או שאי אפשר לעשות איתו אוברקלוק? תודה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-