מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחסוך במילים: האם המעבד שבנדון מהווה צוואר בקבוק במשחקים (משודך ל HD 5870)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין Intel Pentium M Processor 725 לבין Intel Pentium M Processor 725A ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר? איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט? תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפי ההשוואה הבאה: Northwood 533Mhz bus (currently, last models will come with 800MHz bus, but they will cost a lot) L1 cache = 8k L2 cache = 512k SSE2 Hyper Threading I Presscot 800Mhz bus (last models will come with 1066MHz bus) L1 cache = 16k L2 cache = 1M SSE2 + PNI (Presscot New Instructions) Hyper Threading II אתם יכולים לראות שהפרסקוט הוא באמת KICKASS ביצועים הרבה יותר טובים מהנורטווד... יגיע עם הסוקט החדש: Socket T כלומר בלי פינים מבוסס על מגע כמו הטאג'ס... ויתן ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר טובים באוברקלוק (לא רק לפי נתונים אילו) עם הקירור המתאים כמובן... *בנתיים בכל מקום אמין שקיבלתי פרטים עליו היתה כתובה מילה אחת "Revolution" !!! עכשיו אני בנתיים…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה, ורציתי לדעת קצת על מידת החום והרעש- כמה הם פולטים, והאם הם באמת יכולים לפגום בחוויה? והאם צריך מאוור אקסטרה או משהו מיוחד? להשוואה יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 והוא פולט חום ברמה שמעצבנת אותי. תודה רבה!! אשמח גם לשמוע חוות דעת לגבי ביצועים והFSB של 1066 אני די משמש במולטיטסקינג( לדוגמא: תוכנת ביטורנט ברקע, הפעולות במחשב מבוצעות ע"י זיהוי הקול של וינדוס ויסטה-נ.ב זה פועל די אחלה, שומע קצת מוזיקה, הרקע של המסך זה וידאו בתוכנת DREAM SCENE, גולש לי באינטרנט, וצופה בסירטונים ביוטוב)
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות את q9300 6 ק"ש או q6000 כי יש לו 8 ק"ש אני צריך לקנות וזקוק לחוות דעת סופית
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה!? בשילוב מעבד אינטל פנטיום 4 2400 ....?! תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למשהו יש מושג מה קורה עם המעבדים האלו מתי הם אמורים לצאת לשוק יש את סידרת הברודוול שמתעכבת ומתעכבת לפי מה שהבנתי שתי הסדרות אמורות לצאת ביחד (הפרש של מספר חודשים בין סירה אחת לשניה ם )אבל ההשקה של ברודוול התעכבה אינטל תנסה לגזור את הקופון ולא נראה לי שתדלג על התקלה (ברודוול) כך שמבחינה צרכנית (בתור אחד שרוצה לקנות מחשב ) מה אני אמוק להבין אין לי בעיה לחכות קצת מס חודשים אחרי הכל מבחינת ביצועים גרידא - בלי כל הקישושים של בלי כבלים, העברה אלחוטית מהירה,ליבה וידאו תומכת 4K, תמיכה בהתקנים מהירים שעוד לא הומצאו (תקנים בלבד)... וכו (אני לא מזלזל - עבדו על זה טובי המוחות וזמן רב ) אבל אני לא יודע מה זה יעזור לי מבחית ביצועים בבית כשני מתחבר EA או מפעיל קובץ אקסל בכל הסירטני…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
INTEL SLI בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3135
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בBIOS של הנייד את האופציה הנ"ל והיא מכובה. ממה שהבנתי אם האופציה דלוקה היא מפעילה מגוון של פקודות ואפשרויות הגלומות בחומרה כדי לסייע בהפעלה של מכונות וירטואליות (VirtualBox\VMware ?) יש סיבה שזה מכובה בברירת מחדל? יהיו השפעות לא חיוביות אם מדליקים את הפונקציה? בהתחשב בכך שאני מתלמד במערכות הפעלה שונות על VirtualBox הדלקת הפונקציה תסייע?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אוקי אינטל אומנם מספקות עם המעבדים שלהם מהירות שעון גבוהות אבל ... משהו בליבה לא פועל כמו שצריך הוכחה: אתם יודעים שאינטל הוציאו את הסלרון ב1700 מגה הרץ עם 400 FSB רק כדי להתחרות ב Amd Duron 1300 Mega-Herz כמובן שהסלרון לוקח את הדורון אבל לא ממש בהרבה לכן זה עוד פעם מראה משהו על הליבה והנה עוד הוכחה: Amd Athlon 2100+ מתחרה ב INTEL P4 2000A והאינטל עוקף אותו בקצת למרות המהירות שעון שלו שהיא: 2000 Mega-Herz ושל ה Amd היא רק 1733 והFsb של אינטל הוא 400 מגה הרץ לעומת ה Fsb של Amd שהוא 166 מגה הרץ או שנראה לי 266 אבל תראו מה קורה פה האינטל מוביל בקצת לאורך כל הדרך זה שוב פעם מראה משהו על הליבה ועל האריכקטורה של המעבד לפי דעתי אינטל צריכים להפסיק את הייצור של המעבדים שלהם (לא…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
https://www.cpubenchmark.net/market_share.html חזרנו לימים העליזים של Athlon מול פנטיום של אינטל
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
im looking for a new triplet CPU+MB+memory what to buy (and which parts , models ( intel 2.6 or amd 64 3000+ and which motherboard and memory is the best for them and which combination will be the best? please answer on english or russinan if u can , many thanks.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
היי צריך עזרה לפני שאני הולך סופית על מעבד: חשוב לי ביצועים למשחקים והאופציה לשמור אפשרות שדרוג בעתיד מה עדיף לי אינטל או amd לגיימינג כבד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מקביל בביצועים ל- XP2000, EPOX 8K5A2 מקביל לו בINTEL גם לRDRAM וגם ל DDR
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מבין במעבדים לשרתים? אני חושב לקחת את המעבד הזה לשרת שלי, מישהו יכול לתת לי חוות דעת והשוואה לאחרים! נ.ב. עכשיו יש לי על השרת E6400 רגיל, 2.13.....והE5320 הוא 1.8 רק...... צריך ממש עזרה...
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzEwNzcsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-