עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tomerb1,

אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב... אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות? לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה? אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שדרגתי את המחשב שלי ללוח אם והמעבד המפורטים בכותרת ובבדיקות ביצועים של AIDA64 בכל המבחנים התוצאות נמוכות מאשר לוח האם ומעבד הקודמים GA-H55-USB3 עם מעבד i5-760 בעשרות אחוזים ואם אני משווה לתוצאות של מעבדים מאותה משפחה עם לוח אם דומה http://hwzone.co.il/reviews/mb/corei7_performance/4 ההפרשים הם אפילו גדולים עוד יותר 50-60% לרעת השילוב הנ"ל. הביצועים היחידים בהם התוצאות של השילוב הנ"ל לעומת השילוב הקודם הם טובים יותר (בהפרש לא גדול) הם בקריאה / כתיבה לזכרון (העברתי את הזכרונות DDR3 1066 בין הלוחות). הגדרות ה-BIOS איפסתי לברירות המחדל, ללא שינוי. איך ייתכן שלוח אם תותח כזה עם מעבד חזק נותנים תוצאות כל כך גרועות? אני מפספס משהו? הגדרות? אשמח לכל עזרה בנושא.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 ובהגדרות של המחשב וגם בתוכנה Everest זה מראה לי שרשום CPU Type AMD Athlon XP, 1253 MHz (12.5 x 100) נגיד אני לוחץ על המחשב שלי ואז קליק ימני עם העכבר ואז מאפיינים זה רושם לי amd athlon tm 1.25 GHz מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 916 צפיות
  4. http://www.hexus.tv/show.php?show=195 סרטון קצר על המעבר לייצור 45nm פה בישראל כבוד למגזר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Man Mans,

שלום, יש לי מחשב עם זכרון של 4 ג׳יגה בייט ראם ואני רוצה להגדיל אותו ל8 ג'יגה בשביל משחקים (גיימינג), אבל אני לא ממש יודע איך להוסיף את הזכרון בפועל אגב, עקבתי בדיונים והבנתי שזה תלוי בסוג של הלוח אם ובזיכרון ומשהו עם הביוס. כי לפני כמה שנים הוספתי זכרון ראם ללוח אם והוא נשרף (זה היה זכרון ישן במחשב פנטום 4 כך שדימובן לי למה זה לא היה חלק..), ואני לא רוצה לנסות סתם זכרון.. תודה.

6. Started by yotam.m,

יש לי שתי שאלות בקשר לזכרונות האלו... קודם כל כמובן שרציתי לברר איפה אפשר לקנות אותם כי בחנויות מוכרות אני כבר לא רואה שמוכרים אותם האם זה יכול להיות? כמה עולה כל סטיק 256 512 128 או מה שיש היום? והשאלה השניה שלי בקשר אליהם האם יש RDRAM ב DUAL CHANEL?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי קינגסטון ואיך אני יודע איזה CL הזיכרון שלי ?! Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 זה התיזמונים לפי אוורסט ! איך אני יכול לשנות אותם ולמה הכי כדיי ?!!?! Memory Timings @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DIGITAL,

האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. (מקווה שזה המקום הנכון לפוסט) אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב עם השקעה של עד 10 אלף שח. אני עצמאית והמחשב הוא כלי העבודה היום יומי שלי, אני עושה הרבה Multi tasking עם תוכנות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו לפעמים והבן זוג כבר בונה עליו לגיימניג. דרוש לי מחשב חזק להרבה שנים (הקיים שלי כבר בן 7 ועדיין סוחב). נאמר לי כי בסביבות אוגוסט יש איזה כנס אי שם בו מציגים את הדור החדש של המעבדים ואחריו בדר"כ יורדים המחירים. אני רוצה לקנות מעבד i7 הכי חזק שיש שהוא עדיין במחיר שפוי (שפוי פלוס גם בסדר אם נכנס בתקציב). ראיתי שיש כבר מעבדים עם 8 ליבות עם נתונים יפים. בין 15MB ל 20MB זכרון מטמון כבר יש קפיצה כפולה במחיר (6 ליבות ו 8 ליבות בהקבלה). האם ידוע למישהו בהסתמך על שנים קודמות או ניסיון שאכ…

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by sanne,

מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..

11. Started by michmoch,

שלום רב. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט ??? בין מעבד 4 ליבות Q9300 למעבד 2 ליבות E8400. הבנתי כי 4 ליבות מתאים לריבוי ישומים. מה הכוונה המעשית ב"ריבוי ישומים" ? פתיחת מס' רב של דפי אקספלורר ? עבודה אקסל, ווורד , אינטרנט וסריקה בתוכנת אנטי וירוס במקביל ?? מה ההבדלים המעשיים בין 2 ל- 4 ליבות ? והאם זה נכון ש- "עדיף לקנות 4 ליבות במחשבה לטווח הרחוק" ?? ( כדי "למשוך" עוד שנה שנתים עד להחלפת המחשב או שדרוגו) לא מתוכנן OC , לכן אין צורך להתייחס לנתון זה בדגמי המעבדים הנ"ל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shkaf,

שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by curdi1,

שלום לכולם איזה מ-2 המעבדים הנ"ל יותר חזק לשימושיים משרדיים וצפייה ב-HD ? האם ישנם מבחני השוואה בין השניים ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי במחשב 8 גיגה ראם של קינגסטון ואני שוקל האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של זכרון כמוהו כדי להגדיל את הנפח ל-16 גיגה כיון שכרגע הזכרון הזה הוא מאוד זול יחסית (270 ש"ח), השאלה היא האם זה יתן לי איזושהי תוספת בביצועים של המחשב ואם זה לא יתן שום תוספת אולי בכל זאת כדאי לקנות לצורך העתיד מכיון שעכשיו הם זולים? המחשב משמש לגיימינג בעיקר וגם לגלישה וצפייה בסרטים. לא מתבצעת על המחשב שום עריכה גרפית כלשהי. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. הציעו לי מפרטים לבניית מחשב השימושים יהיו למדיה סנטר סרטי HD + אינטרנט + ושימושי משרד איזה שילוב עדיף ? BLKDG45ID + E7400 = 1100 או Gigabye- GA-E7AUM-DS2H + E5300 = 950 האם ההבדל בביצועים משמעותי ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by CosmicGate,

שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by WinInc.dll,

לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני בקרוב קונה מחשב חדש מבוסס AMD שיחזיק לי אזה שנתיים שלוש ורציתי לדעת אזה לוח אם יותר טוב/משתלם/שווה! מכל הבחינות . אז יש 4 לוחות אם שאני מתלבט בינהם בסטוק 939 . ואני צריך שהלוחות יהיו מהסדרה הכי חדשה NF4Ultra הינה הלוחות מה דעתכם?.... Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D שיהיה שווה מכל הבחינות! אני דווקא אוהב את הGigabyte כי לדעתי הוא ניראה הכי טוב . אבל מי אני שיחליט יש עוד הרבה אנשים שמבינים אני יתן להם להחליט .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי לוח g41m-es2l ניסיתי לשים עליו מעבד pentium d 930 WINDOWS 7 64BIT לא עולה WINDOWS XP כן עולה *הניחוש שלי שזה קורה כי לא קיים למעבד E.I.S.T והלוח ללא אפשרות ה E.I.S.T במעבד לא יכול להעלות את WINDOWS 7 ---------------------------------------------------------------------- *במעבד הקודם שכן תומך באפשרות ה E.I.S.T רציתי לעשות אוברקלוק, אז ביטלתי כמובן את אפשרות ה E.I.S.T בשביל יציבות ואז שמתי לב ש WINDOWS 7 לא עולה, אז החזרתי את ה E.I.S.T למצבו הטבעי (עובד) ככה גיליתי שלמעבד חייב להיות E.I.S.T כדי ש WINDOWS 7 יעלה ---------------------------------------------------------- אני יודע שזה נשמע הזוי אבל, אם למישהו יש פיתרון, אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 976 צפיות
  25. שלום לכולם. אז.. הנושא בכותרת, המפרט הנוכחי רשום בצד. אני לא רוצה השקעה מטורפת (כמו בכל הפעמים עד היום) בשביל לסחוט עוד 100-300 מה"צ. גם אם אשב לי בנחת על 3GHZ בבאס של 333 עם זכרונות 800 לא מיוחדים - אהיה שמח(למרות שזכרונות 667 יספיקו כי הבאס נעצר ב333, אבל אני לא רוצה להגביל את עצמי). אני פשוט מנסה להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג הזה, ועם כל הכבוד לX2 3800 שלי שרץ ב2.6, אני בטוח שה E4300 ב3 ישאיר אותו באבק, מה גם שאוכל להפטר מהבעיות שיש לי עם הצ'יפסט NF4 Ultra וה X-FI . אני מאמין שאגיע למהירויות גבוהות יותר (אני אשתמש ב CNPS 9500 שלי, או ב TT Big Typhoon או ב גיגהבייט 3D Rocket II שהביצועים שלו זהים ל TT BT. אני יודע שיש מעבדים שיגיעו גבוה יותר, אך תזכרו שאני לא מחפש להשק…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.