עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי מפרט ואני מתלבט לגבי הזכרונות שמתאימים לו. המפרט הוא כזה (מיועד למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אני רוצה זיכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי? תקציב עד 400 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by CrashZone,

היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Jesper,

יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. *לנעול בבקשה אם כבר הופיע כאן* http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 ההוזלה לא כוללת את כפולי הליבה הקיימים למעט E4400 שיורד באופן סמלי מ133$ ל113$ תג המחיר הפנוי ייתפס ע"י E4500 בתדר 2.2GHZ בנוסף יוכרזו 3 כפולי ליבה חדשים מותאמים ל-FSB1333: E6550 בתדר 2.33GHZ עם 4MB קאש במחיר 163$ E6750 בתדר 2.66GHZ עם 4MB קאש במחיר 183$ E6850 בתדר 3GHZ עם 4MB קאש במחיר 266$ ההוזלה המרשימה במיוחד באה מכיוון מרובעי הליבה שיורדים בשיעור של כ50%: Q6700 עם מכפלה סגורה מופיע במחיר 530$ Q6000 יורד מ530$ ל266$, מחיר מיינסטרים של ממש ההוזלה באה כנראה כהכנה להשקה המתקרבת של K10 בקיץ מה שבטוח - יהיה חם

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by k22,

יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש? כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איזה לוח אם טוב יותר? אני לא עושה OC Asus P5QL PRO (עולה בפוקס פיסי 450) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=411 Gigabyte GA-EP43-DS3L (עולה בפוקס פיסי 505) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1729&CatCode=411 אני לא קונה באייבורי מי יתן לי ביצועים טובים יותר ? אם זה משנה אז אני יתן את המפרט שלי.... פשוט ללכת על מה שיותר זול ? אני קונה בפוקס פיסי וההתלבטות היא רק בין שתיי אלה רק הם בתקציב אז בבקשה לא לתת משו אחר שטוב יותר (אין להם P5QL-E) ראיתי שיש להם כרטיס קול שונה , של מי טוב יותר? וראיתי גם שג'יגבייט מציעים 8 יציאות USB אבל בתכל'ס אני לא צריך כלכך הרבה אז תעזרו לי , אני פשוט לא מבין בזה כלכך ..... זה בכלל משנה מה אני…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הי אני רוצה לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות למפרטים. ההיתי די סגור שאני הולך על שילוב של AMD Phenom™ II X4 BLACK EDITION 955 3.2GHZ 125W AM3 6MB ן Gigabyte GA-MA78LMT-US2H AMD 760G + SB710 AM3 יוצא בערך 1200 שקל כשהגעתי לחנות המוכר אמר לי שזה מעבד שמתחמם מאד וקירור הסטוק שבא איתו לא מספיק טוב ושאני יקח גם איזה קרור טוב ,תוספת של 150 ש"ח. פה אני מתחיל להתלבט במחיר הזה אני חושב שכבר אפשר לקנות מעבד CORE I5 + לוח אם(לא יודע איזה) אני מקבל מעבד קצת יותר חזק ש צורך פחות חשמל ושקירור הסטוק שלו אמור להספיק. איזה שילוב עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ברשת מאמינים כי מעבד מתומן ליבות למיינסטרים מבית מובילת השוק יוצג כבר בתחילת החודש הבא לכתבה

10. אהלן יש לי כרגע שני קיטים של DDR3 1333 סה"כ 8GB רוצה לקנות עוד 4X2 להגיע סהכ ל16גיגה רציתי לשאול לגבי קנייה של זכרונות במהירות 1600 עם שלי כמובן שיעבדו במהירות הנמוכה וזה לא חשוב לי רק רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב ולא יהיו בעיות הזכרונות שלי הם KINGSTONE האם גם התזמונים של הCL חשובים? או שזה לא קריטי ? תודה

11. שלום לכולם וחג שמח, המפרט שלי זה לוח אם MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K זיכרון g skill trident z cl16 3200 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI האם כדאי לשדרג ללוח gigabyte z370 aorus gaming 7 ומעבד I7 8700K יש טעם המחשב הוא בעיקר למשחקים תודה לעוזרים

12. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני משתמש כיום בלוח של Albatron דגם PX865PEC PRO 2.0 עם אובר קלוק והגעתי לבאס של 255 ואני שם לב שכשאני רוצה להמשיך מ255 בביוס אני פשוט לא יכול... כאילו זה המקס' (טוב זה באמת המקס') השאלה שלי היא אם אפשר לעלות יותר מ255 FSB בלוח הזה? כי אני רוצה לנצל את היכולת של המעבד שלי עוד יותר... או שיש אפשרות אחרת של להעלות מכפלה של באס בלוח הזה? המעבד שאני משתמש בו הוא של אינטל,P4 2.66HT וכרגע הוא עומד על 3.315 MHZ תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני לא רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש, והמחשב שלי מתחיל להרגיש לי ממש איטי (וגם יש לי בעיות בהצגת HDTV), אז החלטתי על שידרוג רק של המעבד בסוקט הקיים, שיספיק לי עד למחשב חדש שיבוא יותר מאוחר. ההתלבטות שלי היא בין ה-42+ לבין ה-38+, לשימושים רגילים, פוטושופ, HDTV (לא X264, אבל HDTV) והרבה, קצת משחקים ומולטי טאסקינג. איזה מהמעבדים עדיפים? אם יש מעבד אחר עד 1500-2000, שמתאים לסוקט 939 אני גם אשמח להמלצה! תודה רבה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by integral,

http://www.burntware.com/dc/ נחמד, הגיע ל 3.6 על מתח סטוק. עלה ל 3.9. ה 3800 ב 2.5 גיגה. תזכרו, חצי מחיר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'... במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4. מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי? או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854 אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים... גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות. גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yonni,

מי ייתן ביצועים טובים יותר. בעיקר בכל הקשור לעבודות גרפיקה, וידאו ואנימציה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by PandemicFan,

שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??

20. Started by redead,

יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by oha81,

שלום לכולם, יש לי לוח אם SuperMicro - X8DAi, שיושב במארז SuperChassis 743T-665B, הלוח בעל שני תושבות LGA1366, השאלה שלי היא כזאת, האם קיימת מערכת קירור מים, לשני תושבות המעבדים, והאם היא תתאים למארז שלי (E-ATX)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yz101,

כיום נמצא במחשב T5250 זה מעבד שמיוצר בליטוגרפיה של 65NM. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30786&processor=T5250&spec-codes=SLA9S האם מעבד T6400 יתאים במקומו? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40479&processor=T6400&spec-codes=SLGJ4 יש הבדל בין הסוקטים PPGA478 ל PGA478? מישהו יודע איפה אפשר לראות את רשימת התאימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמעבדים הבאים יותר טוב: i5 750 או i7 920 לוחות אם: i5: ‏EX58-UD3R של GIGABYTE i7: ‏P55-UD4P של GIGABYTE תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.