עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם הלוח P5E64 WS Evolution תומך בדיסקים קשיחים בממשק SAS? ואם כן, ישנה תמיכה ישירות על הלוח או שצריך בקר חיצוני שישב על אחד מה-PCIe? ואם זה בקר חיצוני, איזה בקר צריך שם? קישור לאתר היצרן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=640&l4=0&model=2131&modelmenu=1

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ברשת מאמינים כי מעבד מתומן ליבות למיינסטרים מבית מובילת השוק יוצג כבר בתחילת החודש הבא לכתבה

3. איך הלוחות של ASrock חוץ מזה שהם זולים? הרכיבים איכותיים הלוח עצמו איכותי?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. האתר Hardspell פרסם שערכת השבבים החדשה של AMD, ה-RD790 המיועדת לשוק הגבוה במיוחד (High-End) סיימה את פיתוחה והדוגמאות כבר בדרך. שם הקוד של ה-RD790 הוא "Hammerhead" והיא מציעה עד לשלושה חריצי PCIe היכולים לשמש שלושה כרטיסי מסך בתצורת Crossfire, תכונה ש-AMD מקווה שתעזור לה בהבסת שני כרטיסי 8800ULTRA ב-SLI של חברת Nvidia המתחרה. בנוסף לכך, ערכת השבבים גם תומכת ב-HyperTransport 3.0 ובמעבדי Phenom הצפויים. RD790 מיוצרת ע"י החברה הטייוואנית TSMC בליתוגרפיה של 65nm והיא מציעה צריכת חשמל טובה במיוחד. צריכת החשמל היא 3W במנוחה ועד 10W בעומס, בעוד שערכת השבבים הצפוייה של אינטל, ה-X38, דורשת 14.4W במנוחה ועד 35W בעומס. יצרניות לוחות-האם עסוקות בייצור לוחות חדשים המבוססים על ערכת …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yonni,

יש לי לוח אם של GIGABYTE 8IK1100 875P שיש לו DUAL BIOS. מה זה? למה זה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם: gygabyte k8nspro s-754, gbl, f/fire זיכרונות: יש לי 2 ג'יגה (2 של 1) ddr2 400 כרטיס מסך: Redeon 9800 pro מעבד: AMD ATHLON 64 3000 הלוח אם התקלקל... ואני צריך להחליף אותו אבל הוא ממש ישן ולא מצאתי מקום לקנות אותו.. בכל מקרה זה ממש זול, אז רציתי לדעת אם יש לוח אם שיתאים למפרט ויהיה יותר טוב? הרי במחירים האלה אפשר להשקיע עוד טיפה לשיפור משמעותי.. אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש ככה שרק זה מה שאני מתכנן להחליף- ואם מישהו ימליץ לי לקנות גם מעבד איתו בלא הרבה כסף שייתן שיפור גדול ויתאים לכל שאר הרכיבים אני אוכל גם לקנות עם הלוח אם מעבד קצת יותר טוב.. אני חושב שכל השדרוג הזה לא צריך לעלות על 600 שקל.. ככה שזה בערך התקציב.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by omri1958648,

שאלה קטנה לפני כמעט שנה המחשב שלי הפסיק לעלות המאווררים עבדו יש אור רק הוא עלה תמונה פתחתי אותו וראיתי כי המאוורר של הכרטיס מסך לא זז וכנראה הזמן עשה את שלו והוא נשרף לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי כי גם הלוח אם וגם הכרטיס מסך נשרפו ובגלל זה קניתי כבר מחשב חדש ונשאר לי 3 חלקים (2זיכרונות שכל אחד 2GB RAM DDR3 ומעבד I3 530 )השאלה שלי אם הלוח אם נשרף יש מצב שהוא גם שרף את החלקים האלו ? \תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

למשחקים,סרטים,מהירות ולא OC

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איזה לוח אם טוב יותר? אני לא עושה OC Asus P5QL PRO (עולה בפוקס פיסי 450) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=411 Gigabyte GA-EP43-DS3L (עולה בפוקס פיסי 505) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1729&CatCode=411 אני לא קונה באייבורי מי יתן לי ביצועים טובים יותר ? אם זה משנה אז אני יתן את המפרט שלי.... פשוט ללכת על מה שיותר זול ? אני קונה בפוקס פיסי וההתלבטות היא רק בין שתיי אלה רק הם בתקציב אז בבקשה לא לתת משו אחר שטוב יותר (אין להם P5QL-E) ראיתי שיש להם כרטיס קול שונה , של מי טוב יותר? וראיתי גם שג'יגבייט מציעים 8 יציאות USB אבל בתכל'ס אני לא צריך כלכך הרבה אז תעזרו לי , אני פשוט לא מבין בזה כלכך ..... זה בכלל משנה מה אני…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. AMD היא אמנם זו שמציעה את מעבדי 8 ו-12 הליבות הזולים ביותר בשוק - אך אינטל עשויה למצוא לעצמה נישה מוצלחת במרכז עם דגמי ה-Comet Lake הבכירים שלה לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Klayhamn,

אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברים. התקנתי SSD חדש (סמסונג 840) על לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-P55A-UD3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp ה SSD הותקן כמובן על בקר ה SATAT6 המבוסס על שבב Marvell 9128. על ה SSD הותקן ווינדוס 8 נקי וכמובן שבביוס אותחל ה ACHI. לצערי אני חש בקפיאות מידיי פעם גם ב SSD וגם בשאר הדיסקים שמחוברים לבקר של אינטל. התופעה קורית בפעם הראשונה שאני מנסה להיכנס חאיזושהי סיפרייה באיזשהו כונן. במקום להכינס מיידית יש דיליי די ארוך. כמובן שנכנסתי לגוגל וחיפשתי דרייברים לבקרים הללו, אך ללא הצלחה (לא באתר של Marvell ולא באתר של אינטל). ווינדוס 8 זיהה את הבקרים הללו בהצלחה, אך הדרייבר שבשימוש (מתוצרת מיקרוסופט) מאוד מיושן - משנת 2010 עפ"י מנהל ההתקנים. ניסי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מה עדיף MSI H97 GAMING 3 או MSI Z87-GD65? אני משדרג לוח ומעבד,עוד לא הוחלט איזה מעבד יכנס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by rami052,

הייי הזמנתי את זה Kingston HyperX Beast 8 GB Kit (2x4 GB) 1600MHz DDR3 PC3-12800 Non-ECC CL9 DIMM XMP Desktop Memory KHX16C9T3K2/8X וזה גם מה שהיה כתוב על האריזה ועל הפריט עצמו שקיבלתי התקנתי לתוך המחשב ובדקתי עם תוכנת בדיקת חומרה וכתוב שם על הזיכרון : Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) מה זה אומר ? שזה לא מה שהזמנתי או שאני לא מבין מה אני קורא אגב, אם זה חשוב אז יש במחשב לוח אם ASUS P8Z77-V LX LGA 1155 מעבד אינטל 3570k i5

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by wraithLord,

לוח אם ASUS H81MA, שבב Pentium G3250. קירור של ארקטיק די בסיסי (אין לי את הדגם). מה שהזוי לי ורציתי לשאול עליו זה שהליבות עומדות על האחת 21-23 והשנייה 24-26, כאשר החבילה ~31 קבוע... איך זה הגיוני שהלוח עומד על 20 מעלות מעל טמפ' הרתיחה ? יכול להיות שזה דפקט בשבב קריאה/בתוכנה, או זה ככה אמור להיות? אני משחק WOW, HOTS וLOL הכל על אולטרה עם AA גבוהה ביותר חלק קבוע 90 FPS ומעלה אז כאילו הכל פנאן אני רק שואל כי אני חושש ואני לא רוצה שאם הלוח פגום זה יפגע בכרטיס מסך.... GTX750 עריכה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 22C.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10830 לינק לדף המוצר בפנדה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/ לינק לדף זיהוי המוצרים של amd כמובן שזו הודעה חגיגית ביותר עבור רבים מאיתנו על הגעתו לשוק של מעבד זה בכל מקרה אותי אפשר לרשום כלקוח של מוצר זה! בהצלחה עריכה:אולי זה ייצור מיוחד עבור פנדה שאפילו במחלקת הפרסום של amd לא ידעו עליו :lol:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ngc224,

האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...

20. Started by I7210I,

שלום יש לי מעבד I7-7700K ושמתי לב בהשוואה כאן שהתושבות הם אותו הדבר בין שני המעבדים, זה אומר שהלוח שלי Asus z270f gaming מתאים לזה? ואם כן, עלי רק להחליף זכרונות או שגם זה לא? תודה רבה

21. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב, רכשתי אתמול מעבד I3 2100 (מספיק בהחלט לצרכים שלי בהתחשב בזה שאני עם מערכת של 6 שנים כבר עם מעבד AMD ATHLON 4200 2.2 GHZ אך הוא מקרטע לאחרונה) והייתי שמח לקבל המלצה לגבי לוח אם תושבת 1155, זיכרון 4GB וקירור הכי משתלמים. ראיתי בדיון המוצרים המומלצים שני לוחות אם שנראים מספקים אך תהיתי אם יש משהו אחר שאולי לא פורסם שם. זכרונות יש לי כיוון אבל שוב הייתי שמח לשמוע את דעתכם וכנ"ל לגבי קירור שהאמת אין לי יותר מדי מושג מה נחשב הכי משתלם בימינו. התקציב: 500-600 מקסימום. המארז FRACTAL DESIGN R3 עם ספק SEASONIC 512W. חנויות במרכז בלבד בבקשה. תודה רבה מראש, זאב.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.