עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז בעקבות שני התרדים הקודמים אני גם רוצה להראות פה את המחשב החדש שלי (עוד לא חודש)ולשמוע את חוות דעתכם בקשר אליו. Mobo: Gigabyte GA-7VRXP (VIA KT333)l +Proccessor: AMD Athlon XP 2100 Memory: Transcend 512 DDRam 333Mhz Graphic Card: Gainward ultra 750 golden sample- Geforce4 Ti4600 Hard Disk: Maxtor 80GB 7200 RPM+ IBM 40GB 7200RPM Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 Case: Enermax 3 fans 450watt Speakers: Creative cambrdige soundwaorks-four points soround -5 speakers Monitor: IBM G78 Series CDR-W: ASUS 32X12.X40 אוקיי,חוץ מהבעייה בלוח אם שסידרתי אותה(אך אני עדיין ממליץ לא לקחת לוח אם מסוג זה)אז המערכת עובדת מצויין והחרטה היחידה שלי היא שאולי יכולתי לקחת כרטיס מסך מסוג…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by omrit,

המאוורר של הקירור למעבד שלי שבק. אני רוצה לרכוש מאוורר חלופי. האם כל מאוורר PWM יעשה את העבודה? האם אני חייב חיבור של 4 פינים? חיבור של 3 פינים עם מתאם גם כן יתן שליטה של הלוח על מהירות המאוורר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. במהלך מפתיע ולא ממש צפוי, מוסיפה אינטל למעבדי מותג הפנטיום התקציבי שלה את תכונת ה-HyperThreading, אשר היוותה בעבר את ההבדל המשמעותי העיקרי בינם לבין דגמי ה-Core i3 בעלי תגי המחיר הכפולים לכתבה

4. אהלן אני משתמש במעבד כפול ליבה כבר 3 שנים, ולאחר שהתקנתי את CALL OF DUTY BLACK OPS הבנתי שהמעבד היא הסיבה היחידה לכך שהמשחק מקרטע (יש לי 3 ג'יגה זכרון וRADEON HD4770 כרטיס גרפי). לכן.. החלטתי שזה הזמן לשדרג (נראה לי שהמעבד פשוט ישן מדי, אשמח אם תאשרו את הדבר). הבנתי שהדרישה המינימלית לCOD BO היא E6600 או X3 8750 של AMD. אני לא רוצה לעשות שינוי יותר מדי כולל של לוח אם בנוסף למעבד אז אם לוח האם לא תואם לאחד מהמעבדים האלה נראה מה נעשה.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בחודש 4 יום 22, כלומר בעוד 4 חודשים בערך, כל קווי המוצרים יוזלו כאשר הירידה היחסית הגדולה ביותר למרובע הליבות Core 2 Quad Q6600, מ 850$ ל 530$, מצד שני ה E6300 יימכר ב 163$. יצאו באותו יום גרסאות חדשות של ה 6300 ו ה 6400 עם 4 מ"ב זכרון מטמון. ה E4300 (אם אני לא טועה באותו תאריך, בכל אופן ברבע השני) יעלה 113$. הידיעה המלאה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=735045&starttime=0&endtime=0

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tgen,

שלום, יש לי לוח אם P4P800 מעבד P4 2.4 זיכרון 256x2 DDR וספק 400W רציתי לדעת אם הלוח אם והספק יעמדו בזה אם אני ירצה לשדרג את הזיכרון ל- 1G ואת המעבד לאחד מהחדשים שמתאים לסוקט 478 מה אתם אומרים, יש מצב? ???

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המחירים של הזיכרונות DDR2 ממש בקרקעית.... יש לי 2G כרגע < שעלו לי פי שניים! מימה שעולים היום....האם המחירים יעלו או ירדו יותר?(לאן יש עוד לרדת ?) בעוד שנה בערך > אני ישדרג כניראה לויסטה ....שאז אצטרך 4 G בשקט השאלה היא אם כדאי היום ליקנות עוד 2G ? THX

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כמובן שלוח זה יעבוד המהרה חביבה ואני מתלבט בין : P-4S 333 DDR + sb + lan P4 (sis) 4SDA DDR (478) 645Ultra (sis) DDR +sb עצות של המנוסים באלה..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי כמו שאפשר לראות בחתימה שני סטיקים של 256MB זכרון שכל אחד מהם עובדים על 400Mhz אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512 ולהשלים לג'יגה..... ופה באה השאלה..... הזכרונות שלי עובדים ב Duel channel אני רוצה לדעת אם שווה לבטל את זה בתמורה לעוד 512 MB או שלא... תודה לכל מי שעונה...... :yelclap:

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BuLa,

בדקתי את שני הסטיקים של 512 MB ב- DDR 400 בסמסונג- PC3200 במיקרון- לא היה כתוב ואני מצרף לינקים: מיקרון- http://www.zenit.co.il/936.htm סמסונג- האחרון בדף: http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1415146789_2.htm דרך אגב אני קונה לוח אם Gygabyte 7vax - יש סיכוי שהוא לא תומך ב-3200? תודה לכולכם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by מאיה גרינברג,

יש הבדל גדול ? מסתבר שלא http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=56&p2=83 AMD 720X3 ברמה של E7500 . מסתבר שגם בין 5300 ל E8400 זה לא כזה פער שאפשר למות ממנו : http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=56

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon רציתי לדעת אם תוספת של עוד 2 GB ram ישפרו ביצועי משחק (לדוגמא cod6 וכאלה) ואם כן אז אני מעוניין לקנות מ- ksp עוד ram. שמעתי שלא כל חברה תומכת באחרת וגם אני לא בטוח שללוח אם יש עוד מקום לזיכרון אז בבקשה תבדקו אם תומך ואם כן איזה זיכרון לקנות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mrbamba,

מעבד AMD Phenom 2 955 3,2Ghz לוח אם GIGABYTE GA-880GM-UD2H 1.4rev 2 כרטיסי זכרון corsair 2gb (single stick) DDR3-1333 CL9 VALUE SELECT מעוניין לקנות כרטיס נוסף של 4GB ורציתי לדעת אם יש הגבלה כלשהי מבחינת מעבד ותיאום בין הזכרונות. מבחינת לוח האם אני לא חושב שצריכה להיות בעיה יש מקום לארבעה כרטיסים כשכל אחד יכול לתמוך ב 4GB. לגבי המעבד אינני בטוח. האם אפשר לשלב 2 כריטיסים של 2GB עם כרטיס אחד של 4GB כשכרטיס האחרון מיוצר ע"י חברה אחרת? והאם אפשר שכרטיס זה יהיה במהירות 1600Ghz או שעשויה להיות בעיה עם הכרטיסים האחרים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by bluemail,

כדאי כיום להשקיע ולקנות 1 או עדיף מרובע ליבה ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nec_000,

דור שני של מעבדי zen של AMD מושק באפריל הקרוב. יורדים מ 14 ננו מטר לייצור ב- 12 ננו מטר, תדרי העבודה יהיו גבוהים יותר, והיצרנית טוענת כי השפור בבצועים יהיה מעל 10% פר ליבה. אמנם המעבדים החדשים יעבדו כמצופה גם על לוחות האם הנוכחיים בעלי ערכות שבבים מסדרת 300 וסוקט AM4, אך במקביל יושקו גם ערכות שבבים חדשות מסדרה 400, שישפרו את הביצועים, את התמיכה בזיכרונות, ויציגו יכולות חדשות. מעניין ... עוד השקה שכבר פורסמה פה בפורום אך מוזכרת בסרטון של hardwareunboxed, היא הדור החדש של מעבדי APU של AMD מבוססי ליבת Ryzen. חיכינו לזה הרבה זמן וסוף סוף זה הגיעה. הגדולה שלהם היא היכולת להוציא לראשונה את ryzen 3 אך הפעם משולב ליבה גרפית, נקודת חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, כמומחה קטן מאוד בלוחות אם (ובמחשבים באופן כללי) ניגשתי להשוואה בין ארבעה דגמים של GB. http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3853,3772,3855,3812 אשמח לקבל הבהרות לכמה שאלות שעלו על הפרק תוך כדי עיון בטבלת ההשוואה: 1. הדגמים המסומנים ב MA הינם בתצורת micro ATX. מה משמעות העניין מעבר לעובדה שמדובר בלוחות קטנים ביחס ל ATX הסטנדרטי? 2. לדגם ה H67MA-D2H-B3 שני חריצים בלבד לכרטיסי זכרון. עד כמה הדבר מהווה חסרון? 3. דגמי ה D2H אינם כוללים DisplayPorts. מה הייעוד של יציאות אלו? הבנתי כי מדובר ביציאת ווידאו מתקדמת אך לא ברור לי מהו השימוש בפועל. 4. כמות וסוגי חריצי ה PCI משתנים בין הכרטיסים. כיצד אוכל להעריך למה אני זקוק? הנחת העבודה היא שאני מעו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by netanel11234,

שלום אני רוצה לעדכן את הBIOS, אבל רציתי לדעת מה המשמעות של האות 'D' בגירסת ה BIOS והאם לעדכן לגירסא הזאת או לעדכן לגרסא אחת מתחת? תודה.

19. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול על ההבדלים במעבדים בין היצרניות Intel וAMD. במידה ונקח שני מעבדים מאותה רמה פחות או יותר, יש סיבה להעדיף אחד מהחברות?, במה ההבדלים באים לידי ביטוי? תודה מראש!

20. Started by avivlyaviv,

היום פירסם האתר Fudzilla נתונים חדשים אפשר לומר קצת מדאיגים על זיכרונות הדור הבה DDR3 זיכרונות אלו אמורים להגיעה לתדרים גבוההים בהרבה מDDR2. האתר מדווח על תיזמונים של הזכרונות החדשים 800Mhz =5-5-5 /6-6-6-* 1066Mhz=7-7-7-* 1333Mhz= 8-8-8-* 1600Mhz=9-9-9-* כמו שאפשר לראות זיכרונות ה1600Mhz יעבדו על 9 CL! בשורה זאת בהחלט בשורה לא משמחת ואף מדיאגה יחד עם זאת מגיב האתר כי הוא בטוח שחברות כמו OCZ וCorsiar ישפרו העתיד את תיזמונים אלו. אך השאלה כמה זמן יקח להם עד שהם יצליחו לשפר את התיזמונים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. רציתי לדעת (אם אפשר כמה שיותר במפורט) למה קיימים ברוב לוחות האם חיבורי SATA 2 בנוסף ל3. אני מודע לכך שקיימת בעיה בנוגע לחיבורי הUSB במערכות, שלרוב הם מתקשות לפעול בהפעלה הראשונית של המערכת ועוד כמה מספרים לא מבוטלים של תקלות, בגלל הבקרים ששונים בד"כ אחד מהשני (אפשר לומר ש2 פשוט יותר יציב מ3). רציתי לדעת אם המצב דומה בנוגע לחיבורי הSATA גם כן, ואם לא אז למה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by carew,

שלום. כרגע המחשב שלי עובד על 2 סטיקים של 1GB DDR3, סה"כ 2GB. הלוח אם שברשותי הוא: gigabyte ga-p35c-ds3r והוא תומך ב : בעקבות התחלת עבודה עם תוכנות כמו סולידוורקס ומטלב אני שוקל לשדרג את הזכרון. האם יש טעם בכלל? אם כן מה מומלץ? (במסגרת מגבלת תקציב של 500 ש"ח) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mgs_foxhound,

היי, אני חדש בפורום. רציתי לשאול מה דעתכם על הדגם הבא: ‏512Mb 400MHz Corsair (CMX) CL2‎ תנו חוות דעת. אני אשמח אם יש לכם המלצות לזכרונות אחרים שיותר נראה לכם כדאיים. תודה רבה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ORLY9992,

מה ההבדל בין דגם gigabyte GA- Z170- HD3P שמחירו 674 בksp , לבין דגם gigabyte GA- Z170X- UD3 ( שעליו המליץ smalul ) ומחירו 882 בksp ? הדגם השני איכותי וטוב יותר בהרבה מהראשון שציינתי ? לציין בקשה מה ההבדל מלבד שאר אפשרויות וחיבורים , בדגש על שלבי ייצור מתח למעבד ופרמטרים נוספים שקשורים לאריכות חיי לוח האם ועמידותו

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הי, אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש בייתי מבוסס מעבד i3-4160 איזה מבין הלוחות הבאים הכי כדאי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים