עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.

2. Started by shu sha,

טוב אז בלוג'יק יש כל כך הרבה חברות לזכרונות ואני לא כל כך יודע מה הכי אמין ולא מבין בתזמונים וביחסי העלות\מחיר של זכרונות אילו מהבאים הכי יתאים לי למחשב AMD בלי OC: מחיר\חברה A-DATA - 540 GEIL - 545 KINGMAX SUPERRAM - 549 KINGSTON - 577 PDP - 541 HYNIX - 515 SAMSUNG - 535 SUPERTALENT - 569 TWINMOS - 585 טוב הייניקס הכי זול השאלה אם הם אמינים והבנתי שיש כרטיסים של חברות מסויימות עם מאפיינים מיוחדים האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי... הבנתי למשל שלזכרון של גייל יש קירור(???) כל הזכרונות הנ"ל הם 512מב ו400מהצ... כאמור אני לא עושה אובר קלוק דעות עצות חוות דעת ותגובות מנסיון אישי הכל יתקבל בברכה תודה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by er4n,

אהלן חברים, לקח לי הרבה זמן אבל העיקר הגיע הזמן:) בפוסט שפתחתי בסאב פורום ייעוץ לפני רכישת מחשב המליצו לי להתייעץ כאן לגבי איזה זכרון יתאים ללוח אם שלי לפני שאני רוכש הפוסט המדובר windows 7 64bit sp1 8gb ram  intel Core i5-3470 cpu @ 3.2 ghz Samsung 850 evo ssd 250gb slot #1 slot #3 @Spaghet ו @smalul הזהירו אותי מאי התאמה בין הזכרונות או בין הזכרון החדש ללוח אם. ניתוח הנתונים ע"י @Spaghet (סקרינשוט) אז אשמח להמלצה לזכרון שיתאים (מבחינתי, המקסימלי שיתאים למחשב הנ"ל). תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו..... מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי.. חג שמח וכשר אחים שלי!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. איך הלוחות של ASrock חוץ מזה שהם זולים? הרכיבים איכותיים הלוח עצמו איכותי?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ohad Shimoni,

ערב טוב ושבת שלום יש תוכנה שבודקת את תקינות הלוח אם? כמו למשל שיש בדיקת סקטורים לארדיסקים, או memtest לזיכרון וכו. יש תוכנה כלשהיא שבודקת מקצה לקצה את הלוח?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ev,

שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj

11. Started by The Coolest,

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=465961 במשחקים הקונרו ממש שולט...

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jacobra,

זה תקין? לא אמור להיות רשום שם 2?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DJO,

היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bluemail,

כדאי כיום להשקיע ולקנות 1 או עדיף מרובע ליבה ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nec_000,

The battle for the 50$ justification Ryzen 5 1400 vs. R5 1600: 4-core vs. 6-core https://www.youtube.com/watch?v=vlXa7eMzEnk

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המעבד מתקשר עם הגשר הצפוני ב64ביט בפעימה והזכרונות מתקשרים עם הגשר ב 64בביט בפעימה אבל בדואל צאנל כל אחד מהזכרונות שולח 64 ביט זאת אומרת 128 אז מה נותן הדואל צאנל אם המעבד יכול להעביר רק 64 ביט עוד 64 סתם??

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Aviram Tavor,

היי, בחיפוש אחר מחשב נייד חדש, אני שם לב שהרבה דגמים באים עם מעבדים של 2 ליבות. לדוגמה, המעבד i3-1115G4 : https://tms.co.il/workstations/notebooks-tablets/notebook?product_id=105509&sort=p.price&order=ASC סליחה על הבורות, זה לא סטנדרט ״ישן״ מדי? או, שעבור מחשב נייד בסיסי זה מספיק? (בהנחה שמדובר בשימוש די קל כמו הרצת קוד פשוט, מסמכים, דפדפן ומקסימום נטפליקס, ובהנחה ששאר הפרטמרים לא רלוונטיים, או דומים למחשב בלינק). או, שבכל זאת רצוי להתעקש על 4 ליבות? וגם, אני מניח שמעבד חלש יותר יתן יותר זמן סוללה? אני שואל ספציפית כאן ולא בפורום יעוץ לפני קנייה, עניין המעבד זה הדבר היחיד שחסר לי להבין. תודה!

19. Started by tgen,

שלום, יש לי לוח אם P4P800 מעבד P4 2.4 זיכרון 256x2 DDR וספק 400W רציתי לדעת אם הלוח אם והספק יעמדו בזה אם אני ירצה לשדרג את הזיכרון ל- 1G ואת המעבד לאחד מהחדשים שמתאים לסוקט 478 מה אתם אומרים, יש מצב? ???

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ptyahoo,

ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by NETANELKOREN,

למשחקים,סרטים,מהירות ולא OC

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה

25. רציתי לדעת (אם אפשר כמה שיותר במפורט) למה קיימים ברוב לוחות האם חיבורי SATA 2 בנוסף ל3. אני מודע לכך שקיימת בעיה בנוגע לחיבורי הUSB במערכות, שלרוב הם מתקשות לפעול בהפעלה הראשונית של המערכת ועוד כמה מספרים לא מבוטלים של תקלות, בגלל הבקרים ששונים בד"כ אחד מהשני (אפשר לומר ש2 פשוט יותר יציב מ3). רציתי לדעת אם המצב דומה בנוגע לחיבורי הSATA גם כן, ואם לא אז למה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים