עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ShaharSi,

אני יודע מה הבדל בין שני הדגמים השאלה כמה הדגם הTE חלש יותר מבחינת ביצועים?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Avi Albilya,

הי היום יש לי i7 4770 16gb ram 1080ti עם המסך הזה 144H https://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2430.html השימוש העיקרי הוא גיימניג כבד כל המשחקי באטל רויאל וסורבייבל אפילו אלו עם האופטמיזיה בשני שקל בין השאר COD BO4 BF V RDR2 אם יצא למחשב בקיצור סגנון האונליין פחות סינגלים כל המשחקים המאוד כבדים אני מקבל על מקסימום הגדרות באיזור 70-110FPS רציתי לדעת אם כדאי לשדרג למעבד חדש אם זה תמורה לביצועים? מה אתם אומרים ? תודה!

3. Started by Sarm1x,

מה יותר משתלם לי לקנות ? השימושים בעיקר זה גיימינג

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by LOOSE,

היי כולם, בבעלותי i5 4670k ויש לי את האפשרות לשלם מחיר מזערי יחסית ולקבל בעבור המעבד שלי, את ה i7 4790 (לא K). בהנחה שאני עושה OC ל i5, האם המעבר לאותו i7 זה נחשב לשדרוג בביצועים ? חשוב לציין שלי חשובים ביצועים במשחקים.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by VoLcAnO11,

שלום, הרכבתי את ה i7 4790 אתמול, יש לו קירור של אינטל. משום מה, התנודות של הטמפרטורה שלו מאוד לא יציבות, במנוחה הוא יכול לטפס מ-35 מעלות ל-66~67 מעלות. אני לא רוצה לנסות להריץ בדיקה של עומס, אני בטוח שהוא יגיע ל-80~85 מעלות בלי בעיה. ובאזור הזה הוא כבר יכול להגיע ל thermal throttling. לא? יש לי לוח אם H87 PRO של Asus אם זה משנה, ו 8 גיגה זיכרון ראם. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אורח vidoe

http://hwbot.org/hardware/processor/core_i7_4820k אני משתמש במחשב למשחקים ושואף להגיע לFPS המינימלי הגבוה ביותר, אני אוהב אוברקלוקינג, ואין מצב שאני קונה מעבד ולוח שלא מאפשר לי לעשות OC ,כל המרבה כי יבורך.(אני עושה גם בנצ'מרקינג בעיקר כשאני מרגיש בודד ועצוב). כמובן שביצועים ביחס למחיר זה שיקול שתמיד עומד בראש ולכן אני מעלה דיון זה. ה-AMD 720BE X3 שלי עשה עבודתו נאמנה,פתחתי לו ליבה נוספת (ביוס פרוץ) והוא יושב על OC של 3.6Ghz קבוע (מ-2.8ghz). אבל המעבד הזה כמה שהוא היה טוב מקרטע בFPS המינימלי במשחקי אונליין כבדים (BF3,CRYSIS 3 ,PS2 ) אני אוכל את הלב שלא שידרגתי את המחשב כשסנדי' 2500K יצא בזמנו, חיכיתי לאייבי בתקווה שיהיה שיפור אך התאכזבתי מכמות החום בOC שגרם הHIS "הגא…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by soft40,

צהריים טובים, אתמול הרכבתי מחשב חדש במפרט הבא : I7 7700K COOLERMASTER HYPER 103 GIGABYTE GA-B250M-DS3H 2X8 GB DDR4 2400 FURY 2X TRANDSCENDENT 240 GB SSD SEASONIC520W NZXTS340 SAPPHIRE RX480 8GB OC עידכנתי ביוס לגרסא אחרונה F6 WIN10 PRO בבדיקה ב HWMONITOR וב CPUZ המעבד לא עובר את ה 4403 MHZ ולא מגיע ל 4500MHZ "מובטחים" למישהו יש רעיון !? אין לי שום פיצ'ר מגביל ורשום מכפלה מ 8-45 בביוס

8. לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossi00,

איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by pazer005,

לאחר שכבר התקנתי את כל המערכת, אני פותח את CPUZ ואני מגלה שהמעבד שלי על 1199GHZ... יכול להיות? לא נגעתי בשום דבר בביוס, בטח לא ב-OC...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by thedarkman,

איזה ילד אחד אמר לי שלא שווה לי לקנות I7 920 אם אני לא עושה OC ל-4 GHZ הוא אמר שהיה לו אותו והוא החליף כי I7 רגיל הוא איטי מאוד והוא סוחב כמו מעבד Q6600? האם זה נכון? מה אתם מציעים לי?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by thedarkman,

I7 920 VS I5 750 איזה מעבד יותר טוב? איזה מעבד יותר משתלם? איזה מעבד יותר טוב לOC? איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? איזה מעבד מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by adis50,

מה היתרון של 7 על 5 ?? כי מבחינת תדרי שעון הוא אותו דבר 2.66 (שזה הרבה פחות משל הAMD 965 אבל עדיין הם פחות חזקים- תקנו אותי אם אני טועה) ובעזרת הטורבו הוא פחות (לפי התמונה שבקובץ שניק פרסם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adis50,

בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by r1sk,

נכון להיום, ינואר 2009, מחירהם של שני המעבדים הנ"ל (INTEL QUADCORE 9550 ו- INTEL i7 920) נעים בסביבות ה-1500+-. מצד אחד עומד ה-Q9550 , שהוא בעל 2.83GHz ומאכסן זיכרון מטמון של 12MB. מצד שני עומד ה-i7 920 , שהוא בעל 2.6GHz ומאכסן זיכרון מטמון של 8MB. שניהם זוכים לביקורות מצויינות בתחום הגיימינג, אך ידוע שרבוע-הליבה נוטה להתחמם מעט יותר מהרגיל. השאלה שלי היא כזאת; איזה מעבד הוא בעל הביצועים הגבוהים יותר וכיצד העובדה שזיכרון המטמון של ה-Q9550 גדול יותר, בנוסף למהירות המעבד הגבוהה יותר, משפיעה ? נ.ב - אם למישהו יש המלצה למעבד נוסף מצויין בתחום המחירים הנ"ל , אני פתוח להצעות תודה רבה לעוזרים וסוף שבוע מהנה!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by nirbar,

הי שלום.. האם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יראה את ההבדלים ומה יהיו ההבדלים בין המעבדים i7 920 לאומת המעבד i7 975 אני מדבר על כך ששני המעבדים עובדים במצב רגיל ללא עובר קלוק! פשוט כך כמו שהם מגיע מאינטל ישר ללוח.. אני מבין שה975 יותר חזק אבל איפה ואיך אני יראה את זה? והאם ההבדל הוא כזה גדול? תודה רבה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by roiv11,

למה ב-ksp ה-870 יקר יותר מה-930?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בהנחה ונתעלם מהכדאיות של רכישת מעבד I5/I7/X6 וכו' (ושימושי המערכת)... איזה מעבד יתן את יכולות ה- OC הטובות ביותר (וכמובן בסופו של דבר החזק ביותר) ?

19. Started by david2k,

כותרת* חבר שלי קנה לפני שנה מפרט עם מעבד כזה i7 960 ורק לפני יומיים הוא אמר לי פתאום שיש לו 2.95 בדקתי באתר של אינטל וראיתי שצריך להיות 3.2Ghz זה שהוא ילך ויחליף זה יקרה.. אבל מה זה@!#!@?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  20. הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ob,

I7 Gulftown מעבד עם 6 ליבות שאמור לצאת לעולם ברבעון הראשון של 2010 (אוטוטו!!) הולך לנצח פשוט הכל ! המעבד מיועד לסוקט של 1366 , מחירים עדיין אין . הנה אחד שנפל לו לידיים המעבד האדיר הזה . http://kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=131 http://kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=131&page=3

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Kolshamen,

אני יודע שאין בשוק עדיין אבל כבר יש סיקורים ובאנצ'מרקים: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3570 אז מה אתם חושבים.... מי מנצח ביחס עלות/תועלת..... משחקים, עריכת ודיאו/אודיאו....

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  23. Started by ilanb0,

מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?

24. Started by Cthulu,

שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by Kukishin,

מתכונן לקנות בקרוב בארה"ב XPS 15, האם כדי לי להתעקש על I7, מה שמעלה את המחיר לא מעט, או בשכל אופן כדאי כי כך הוא אמור להחזיר יותר שנים? שימוש עיקרי - תיכנות, עיסוק בקוד, רשת, מדיה. תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.