מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
i5 2310 - vs - i5 2400 ? מה עדיף מבחינת עלות תועלת? ההבדלים במעבדים, לפי עניות דעתי, קטנים. והפרש המחירים הוא (בRSM) של 130 ש"ח. האם זה שווה את התוספת הזאת? המחשב הוא בעיקר לשימושים ביתיים קלים ומשחקים (יש כרטיס מסך חזק יחסיתhis HD6870 ).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת תהבדלים בין המעבדים לגבי גימנייג משחקים בלבד i5 2500 or i7 2600 תודה מראש חג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או שעדיף לי להוסיף עוד סכום כספי קטן (עד 300 ש"ח) ולקנות משהו יותר חזק? אין צורך לשאול שאלות לגבי המפרט שלי וכו' אני כבר אסתדר עם זה. תנו לי הצעה לגבי המעבד בלבד בכל אופן השימושים זה למשחקים ותוכנות ,תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא בטוח שהדיון הזה מתאים לפורום זה אך בכל זאת החלטתי לפרסם כאן: בזמן האחרון אני פחות משחק, אבל יצא לי לשים לב שהמעבד שלי בשעת מנוחה עומד על בין 50 ל-60 מעלות עשיתי בדיקה של OCCT כדי לוודא שהטמפ' לא גבוהה מדי גם במאמץ, ולצערי נוכחתי לדעת שאני מגיע ל-85~87 מעלות ראיתי שהמצב רע, אז רציתי לצאת מהתוכנה כמה שיותר מהר אבל המחשב נהיה ממש איטי וקשה לו להגיב לתזוזת העכבר, אז כיביתי אותו אני לא יודע אם האיטיות הזאת נובעת מטמפ' גבוהה, אבל כרגע אני גם עם כרטיס גרפי פנימי של לוח האם (בגלל שאני בדיוק מתכנן לעבור לכרטיס מסך חדש) אז מה שבסך הכל רציתי לדעת זה האם יש אפשרות שזה בגלל שמדובר בקירור סטוק של אינטל? (כי פעם ראשונה שזה ככה גבוה) האם מריחה מחדש של משחה טרמית יכול…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם חוץ מטיפה תוספת תדר ב3570K יש איזה שינוי רצינינ ביניהם חוץ מזה שה2500K יכול להגיע לתדר יותר גבוה על קרור אוויר לעומת 3570K אני מתלבט גם בין שלושת הלוחות האלה GA-Z77X-UP4 TH GA-Z77X-D3H GA-Z77X-UD5H חשוב לי שיהיה על הלוח שמונה יציאות SATA עם תמיכה בCF ושיתנו לי כמה שיותר לנצל את המעבד זכרונות חשבתי על אלה http://ksp.co.il/?uin=14039 מארז יש כבר פרקטל R4 ספק 650W של סיסוניק וקרור מוגן 3 למעבד
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי אופציות: i5 2500k או i7 2600k יחד עם לוח אם DZ68DB ההבדל במחיר מבחינתי הוא 200 ש"ח. השימוש שלי במחשב יהיה די סטנדרטי (אולי קצת משחקים), ואני בינתיים לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך אלא להשתמש ביכולות הגרפיות של המעבד. ראיתי באתר של אינטל שההבדל ביניהם הוא: cache: i7 has 8mb and i5 has 5mb Graphics max dynamic: i7 has 1.35Ghz and i5 has 1.1Ghz בנוסף ל i7 יש יכולת hyper threading. האם ההבדלים הללו משמעותיים והאם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבורם. בנוסף יש לי אפשרות ללוח אם DZ68BC בתוספת של 83$ - האם כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי כאן בנושא "שילוב מוצלח (ומאותגר תקציבית) למכונת חישובים ועיבודי תמונה 2D כבדים?": http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489613.new;topicseen#new המליצו לי להתייעץ גם בפורום הנ"ל לגבי שילוב מומלץ לעבודתי העוסקת בביצוע עיבודי תמונה 2D וחישובים כבדים מבוססי CPU וCUDA. זיכרון של 8GB עם זמן גישה מהיר וערוץ רחב חשוב למדי ובכל מקרה יעשה שימוש בכרטיס מסך נפרד (כנראה GTX 460 או GTX 560 ) נראה לי כי שתי האופציות המובילות הן שילוב של i5 2500K עם לוח מבוסס P67 שיאפשר OC יציב וביצועים משופרים אל מול i5 2300+לוח זול יותר (מבוסס H67?) שיהיה זול משמעותית (ישאיר תקציב לשדרוג כרטיס מסך\דיסק או זיכרון במסגרת התקציב). אשמח לשמוע המלצות\תובנות לגבי הנ"ל…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ההפרש (הקל) במחיר ביניהם נכון להיום שווה את ההפרש בביצועים בהיבט הגיימינג ? או שה-3470 אינו מהווה צוואר בקבוק בעבודה עם כרטיסי מסך בלבל של GTX760 / HD7950 ועדיף לחסוך כמה שקלים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן משחק באטלפילד 3. אני הופתעתי בעצמי , כי המעבד הזה לא אמור להיות מסוגל לעבור את ה3.6 , ובזמן שכל הליבות עובדות הוא אמור להיות על מקסימום 3.4 , אז איך? יש למישהו הסבר?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום, כבר מזה כמה זמן שאני רוצה להרכיב מחשב גיימינג על מארז קטן (ITX). אחרי סקירה עמוקה בכמה ימים האחרונים הגעתי לצומת דרכים בעניין המעבד ולוח האם. שילוב 1 (אפשרות ל-OC למעבד): לוח אם: Asus P8Z77-I Deluxe. מעבד: Intel Core i5-3570K, קירור: קירור טוב בכ-150 ש"ח. מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 2350 ש"ח. שילוב 2 (ללא OC למעבד): לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI מעבד: Intel Core i5-3570 BOX, קירור: Stock. (שימו לב שזה לא גרסאת ה-K למעבד). מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 1600 ש"ח. ניתן לשים לב להבדל המשמעותי בין המחירים. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לכרטיס מסך העתידי כן. הדבר היחידי שקצת מעצבן אותי בלוח של Gigabyte הוא שיש לו כניסה של 4pin ב-ATX 12V, כמה זה מ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להלן המפרט הנוכחי שלי: לאחר שהגעתי למסקנה שאינני אעשה OC (מפני שמערכת שתהיה מתאימת-OC תעלה לי עוד 500 שקל, ובמקום זה אני מעדיף לשמור את הכסף ועוד מספר שנים לשדרג את הרכיבים או פשוט לקנות מחשב חדש), אני עומד בפני הדילמה אלו מבין שני המעבדים הבאים הכי משתלם: Intel Core i5-4690 3.5Ghz 3.9Ghz Turbo LGA1150 Tray VS Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray להלן ההבדלים ביניהם: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i5-4690 וכמובן הבדל של 425 שקל... מה דעתכם בנושא? האם שווה להוסיף כסף ל-i7 בשביל futureproofing והאם הוא שווה את הבדל הביצועים במשחקים? או שהחלטתי לא לעשות OC היא טיפשית, ואקבל ביצועים טובים יותר במשחקים אם את הכסף הזה אוציא …
-
- 25 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין i5 4690 לבין i7 4790. השימושים שלי הם בעיקר גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות קצת כבדות כמו Visual Studio/NetBeans. הייתי די בטוח שאני הולך על ה-i5, אבל אני מתלבט, בשביל לשדרג ל-i7 זה עוד 400 ש"ח. מצורפת תמונה עם החומרה שהחלטתי לקחת, ההתלבטות היחידה שנשארה היא המעבד. עד כמה אני אראה שיפור בביצועים בהתאם לשימושים שלי ולחומרה אם אשדרג ל-i7? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. יש ברשותי כרגע את המפרט הבא: RX480 8GB 2X8GB DDR4 2400Mhz CL15 Asus Z270-P LGA 1151 Intel I5 6500 1. השאלה היא האם כדאי כל עוד שיש את האופציה לשדרג למעבד מסוג 7700 או 7700K? 2. האם יש פה פוטנציאל OC למעבד מסוג 7700K? המחשב משמש בעיקר למשחקים, ולקראת BFV לדוגמא, ראיתי שמעבד מומלץ הוא I5 6500, למרות שבתכלס הוא דיי זהה לשלי. מה אומרים חברים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי. שמתי לב שכאשר אני משחק במחשב הכרטיס מסך מגיע ל100 אחוזים בניצול לאומת המעבד שנמצא בין 40 עד 60 אחוזים. האם זה מצב תקין? מפרט: I5 6500 3.2@3.6 16gb ddr3l 1600mhz cl9 RX480 8Gb Nitro+OC ASUS B150 PRO D3 משחק על רזולוציה של 1080p. משחק ב: Rainbow six Ghost recon wildland תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה ההבדלים משמעותיים? אני שוקל לקנות 2GB ב-DIMM אחד בשלב הזה, ולהוסיף עוד 2GB בהמשך (ואולי עוד 2GB בעתיד היותר רחוק, אם תהיה בכך תועלת). האם התוכנית הזו הגיונית? בנוסף, איזה מבין הזכרונות הבאים עדיף: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738408 תודה!
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
הפרש המחיר בינהם הוא 500 שקל! עכשיו, ההבדלים ששמתי לב אליהם, זה 200 מגה הרץ עיבוד וטכנולוגיה שמדמה 4 ליבות לוגיות. בכמה אחוזים i5 750 חלש מ- i7 860 ? ה- 500 שקל הפרש שווים את זה? השימושים שלי, צפייה בסרטים, חילוץ קבצים מווינראר, ומשחקים פה ושם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בלילה עדכנתי ביוס ב-Gigabyte UD2 לגרסא הכי מעודכנת (F11) ופרמטתי לאחר מכן, הכל נראה בסדר. Gigabyte רשמו בעדכון של הביוס שכביכול יש ניצול טוב יותר של הטורבו בוסט של אינטל, אז בדקתי את העניין עם SuperPI ויצא שדווקא אני מקבל תוצאה נמוכה יותר, לא עשיתי מזה עניין גדול עד שקלטתי משהו, הטורבו לו עולה על 2.8Ghz (אמור להגיע ל-3.2) אפילו בזמן שאני מפעיל את ה-SuperPI. הנה תמונה (אפילו גם בזמן דיפרגמנטציה שעשיתי ברקע): Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-