מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי כרטיס קול על הלוח, ואני רוצה להתקין אחד אחר (HERCULES GAMESOUND FORITISSIMO II) זה אפשרי???
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת ואיכותית:
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
like i said before i'm going to buy the ultimate motherboard for my northwood,i look for an intel 865 PE chipset and i saw this gigabyte, a few q about him: GA-8IPE1000-G (Rev 4.x) was it suposed to be a graet performance MB? will the 8 chenel sound card (build-in) has a great quality for the creative x-free spekers? how he is in standing for the P4S800D (655FX) x? will i feel the difernt betwin the SIS chip to the INTELChipset? can you give me a review about him from a proffesional hW site? i need some ansewrs today cuz tmrw the MB is deliverd to me from Ebuy you can ansewr me in hebrew 10X a link for the mb in gigaqbyte website http://www.gigabyte.com.tw…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4B NORTHWOOD והלוח הנ"ל איך אני מאפשר את שית ההיפר טרטינג הזאת? שמעתי שיש משהו בביאוס או משהו אם גאמפר A31 מישהו מכיר יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הציעו למשרדי לרכוש את המחשב לעיל ב-2400 שקל כולל אחריות ל3 שנים. האם המעבד e-2160 והגיגה זכרון יספיקו לעבודה משרדית עם ויסטה? או שהמפרט לא ממולץ בכלל ועדיף לי להרכיב לבד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק היא גם הראשונה שתאמץ את הדגמים החדשניים מבית אינטל לכתבה
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת HP, אחת מיצרניות השרתים, תחנות העבודה, שולחניים וניידים הגדולות בעולם הצהירה כי היא מפסיקה את ייצור תחנות העבודה המבוססות על איטניום 2, בהדגישה הביקוש הגובר למערכות מבוססות מעבדי זיאון בעלי יכולות 64 ביט הידועים בכינוי EM64T. לא עוד איטניום 2 בתחנות עבודה של HP "HP מפסיקה ייצור של תחנות מבוססות איטניום 2. מתוך הקשבה ועבודה משותפת עם לקוחותינו ושותפינו בשוק תחנות העבודה, הגענו למסקנה כי המוקד בתחום זה עובר אל טכנולוגיית הרחבת ה X86 ל 64 ביט" אמרה דוברת חברת HP ניטה מילר לנציג XBit labs. בעת ההודעה אין באתר HP תחנות עבודה מבוססת איטניום 2 אולם החברה עדיין מאפשרת ללקוחותיה לרכוש שרתים מבוססי איטניום 2 של אינטל. EM64T - זאת הדרך הנכונה, טוענת HP ..... בהמשך מצוין כי…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד של אינטל - פנטיום 4 2.4, עם מהירות באס של 800mhz. אני מבין מה אומר ה-HT - זו טכנולוגיה ש"מחלקת" את המעבד הפיסי לשני מעבדים לוגיים, ומאזנת את העומס בין שני המעבדים האלה. כל אפליקציה שאני אפעיל תתמוך בטכנולוגיה הזו? ואם לא, איזה אפליקציות כן יתמכו? אני משתמש ב-win2000 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ? זה מוסיף הרבה בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הבנתי שבשניהם הכוח של המעבד מוכפל או שיש 2 מעבדים מישהו יכול להסביר את ההבדל? מה יותר חזק? תודה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שי כתב בדיון אחר. דעתי היא ש-HT עוזר במקרים מאד מצומצמים עד 30% או שליש ליבה בקירוב. כאשר העומס הוא חישובי ב100% HT פוגע בביצועים. HT עוזר כאשר העומס על המעבד משלב הן IO והן חישוב טהור ואז באמת ניתן למצות עוד טיפה מהמעבד. מאידך, הדבר נכון גם ללא HT כלומר, אפשר להרוויח ביצועים ע"י הרצת עומס עם יותר ת'רדים מהליבות בפועל. הנה ניתוח SCALING של ביצועים למספר ת'רדים של i7-39XX על אובונטו 64 ביט. http://openbenchmarking.org/result/1112140-AR-UBUNTU12028 האם אפשר לקבל אפקט דומה ל-HT באופן ידני? אפשר לקבל אפקט דומה לזה של HT ע"י אילוץ המבחן לעבוד ביותר תהליכונים מאשר מספר הליבות. כאשר אילצתי את x264 לרוץ ב12 ו-18 תהליכונים (למרות שיש לו רק שש ליבות), התוצאות היו טובות יותר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה שמעתי הרבה על דבר שנקרא HTPC והבנתי שהמשמעות של זה היא Home Theater PC. לפי השם זה רעיון נחמד, אבל אין לי מושג מה בדיוק HTPC צריך לדעת לעשות, כלומר אילו רכיבים צריך להשיג בשבילו? אם למישהוא מכם יש אחד כזה או יודע מה צריך להיות בו, אנא אמרו לי. מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
חשבתי על זה מעבד - I3 3220 לוח - GIGABYTE GA-H77N-WIFI (חייב 2 יציאות HDMI) זיכרון - kingstone 4GB 1600MHS (את הזיכרון יש לי) מארז - COMPUCASE 8K01-200W כבלים - HDMI 2 מטר * 2 תקן 1.4 דיסק קשיח 320GB (יש לי את דיסק קשיח) מתאם - לדיסק קשיח "2.5 כמה יכול לעלות דבר כזה? יש רכיבים דומים זולים יותר? אני חייב חיבור של WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר יש ירידה באיכות בין אינטרנט קווי לאלחוטי? אפשר לבנות מארז דומה מקרטון / פלסטיק ? יש מדריכים לזה? "עשה זאת בעצמך" ?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין להרכיב מחשב HTPC אני מתקשה בבחירת לוח אם,כרטיס מסך ומעבד רוב השימוש במחשב יהיה לסרטים וגם קצת משחקים אני ישתמש במארז http://www.amexdigital.com/505bdr_frontb-s.gif המארז הוא Low Profile ומפה מתחילה הבעיה שלי המחשב ישמש למשחקים ובגלל זה קשה לי למצוא לוח אם עם כטיס מסך מתאים או כרטיס מסך Low Profile אשמח אם תמליצו לי על לוח אם , מעבד מתאים , אם צריך אז כרטיס מסך Low Profile תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות HTPC לחדר שינה שיש קיר משותף בין החדר שלי חדר הילדים כך שאני יוכל להשתמש במחשב פעם אני, ופעם הילדים מארז אני בונה לבד ממארזים ישנים "מודינג" ספק יש לי ממחשב ישן + זכרון 4GB 1600MHZ ודיסק קשיח 160GB ממחשב ישן מה שחסר לי זה לוח-אם+מעבד+מאוורר חשבתי על מעבד I3 3220/3240 לוח-אם GA-H77N-WIFI וקירור סטדרטי של אינטל SLIM (הלוח חייב להיות אם 2 יציאות HDMI) ביציאות HDMI יש סאונד בשתי היציאות? (זה מעוד חשוב שהיו בשניהם) וגם WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר מה אתם אומרים על הבחירה? תודה
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זכרון KINGSTONE 4GB 1600MHS + דיסק קשיח 160GB (יש לי מהמחשב הישן) אני צריך מעבד - I3 4160 קירור - INTEL SLIM לוח - H87N-WIFI מארז - HEC 8K01 (יש מארז קומפקטי יותר מומלץ? צורב אני לא מתקין) יש מפרט יותר מומלץ לפי עלות / תועלת? בתקציב של 1200 ש"ח אפשר לקנות את החומרה? אין מבצעים של סוף שנה בחומרה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-