עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonatan.mendelson,

התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה

2. Started by cool_boy-PP,

נערך......

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by naorai,

לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shloosh,

אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by coch,

https://www.guru3d.com/news-story/review-amd-ryzen-threadripper-2950x-and-2990wx.html אם זה מתישהו* בעתיד הרחוק\קרוב ימומש בגיימינג.. זה פשוט מטורף. ב Workloads שמנצלים את זה, מפלצת ביצועים. AMD לא נחים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by Wood-Elf,

אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ag43,

מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש למישהו מושג אם יש חנות בארץ שעדיין מוכרת את הזכרון הזה?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by or,

יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. Started by stak68,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hen1235,

מישהו חושב שה-NR מסוגלים להגיע ל-DDR2-1000? אותה שאלה לגבי ה-PK. יש עוד איזשהו זיכרון מומלץ במחיר של עד 1700 ש"ח, שמסוגל לעבור DDR2-1000?

• 101 תגובות
    • 9.9k צפיות
  12. Started by beekiller,

שלום לכולם למי יש נסיון עם הזכרון הזה? ממה שהבנתי הזכרון מיועד לעבוד באיזור ה 2 וולט , לכמה לדעתכם אפשר להגיע איתם , זה נחשב זכרון טוב? האם אמורים להגיע ל 900MHZ בקלות?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by white_rider,

למישהו יש מוסג אם לוח אם זה יכול להריץ את הזכרון שהזכרתי המהירות 667??? הוא יעלה איתם בכלל? תודה?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by yanivganor,

ראיתי כאן כבר ת'רד אחד בנושא הזה, והייתי מבקש להבהיר את הנושא. אני מעוניין ב Dual 512*2 . איזה זיכרון נחשב מוצלח יותר?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  15. הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by ZenMaster,

מישהו יודע איך משנים את המתח לזכרונות בP5W ???

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by broller,

כל הזמן אני ניתקל בין שני חלקים זהים אך שונים בחברה מכדי מבחינת יהילות ורמה gskill 2gb 800 cl5 cross 2gb 800 cl5 gskill יקר יותר בכ30 שח

18. Started by ma4351,

איזה חברה יותר טובה? ראיתי ש gskill הכי זולה ואח"כ ocz ואח"כ corsair למה corsair כאלה יקרים? יש לזה סיבה עקרונית? ודבר שני, מבחינת קירור על הזיכרונות, איך יודעים למה יש קירור ולמי לא והאם הקירור טוב? אני מחפש 4g ..מה שראיתי זה: -400 ש"חgskill ddr2 800mhz cl4 pi - 560 ש"חocz ddr2 800mhz cl4 corsair ddr2 800mhz cl4 dhx - 630 ש"ח חוץ מזה, יש סיבה לקנות 1066mhz אם לא מתוכנן oc

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by spider272,

הGTA IV תקוע עם החומרה הזאת: 6870 1GB ep 45 ud3lr 6GB wastern digital 500 green e7500 ולמישחק עדיין יש תקיעות..למה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by rikimaru,

האם אני יכול לשים על הלוח הזה את הקירור הזה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות I5 750, ואני מתלבט כל הזמן איזה לוח אם לקנות. אני הולך לשחק במשחקים כבדים והתקציב שלי הוא עד 750 ש"ח ללוח אם. יש לי כבר כרטיס מסך HD5850 וספק חזק 650W. זכרונות אני רוצה לקנות G-SKILL RIPJAWS 1600MHZ CL 7-7-7-24- 2N ב- 620 ש"ח וקירור NINJA 2 REV B ב- 180 ש"ח. את הכל אני רוצה לקנות מקי אס פי. יש לי התלבטות בין הלוחות אם שכתבתי בכותרת, מישהו יכול לתת לי רעיון מה כדאי לי לקחת? יתרונות, חסרונות ומה הכי מתאים למפרט שציינתי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eitany245,

שלום,יש לי שאלה בקשר ללוחות אם מהסוג H67. אני יודע שאם אני רוצה לעשות אוברקלוק אז כדאי לי לקחת לוחות אם מהסוג P67/Z68. אבל השאלה שלי היא:האם הלוח אם מהסוג H67 תומך בכלל באוברקלוק? כלומר,האם אוברקלוקינג על לוח אם מבוסס H67 אפשרי אך מוגבל או שאי אפשר לעשות איתו אוברקלוק? תודה לעוזרים.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by gilboag,

מישהו יודע להגיד מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים H67,H65,H61 של אינטל ? * בימים האחרונים כמי שבונה מפרטים לחברים אני נתקל בלוחות זולים יותר מה H67 המוכר של אינטל (H61 ו H65) ולא ממש הצלחתי להבין האם לגיימינג תקציבי יתאים לוח כזה מבחינת הביצועים ובלי קשר לפיצ'רים כמו USB3 SATA3 מספר סלוטים וכו'..? למי שמחפש שידוך זול כמה שאפשר למעבד כמו ה I3 2100 ועם כרטיס מסך ברמת ה HD6850+- - האם יהיה כאן איזה הבדל בביצועי הגיימינג מול H67 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.