עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rule The Pc,

אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בהמשך לחדשה שפרסמתי זה עתה. מה דעתכם על הלוח הזה מבחינת הביצועים שבביקורת? האם יש מקום ללוח אם כזה בארצנו הקטנטונת? האם תמליצו למישהו שהולך רק על אינטל על הלוח אם הזה על מנת לחסוך לו בשדרוג? גם חברות אחרות מציעות פתרון דומה. ל-ASUS יש את ה-P5P800, ל-ABIT יש את ה-AS8 ול-GIGABYTE יש את ה-GA-8IP775 (שלושה דגמים) מה שאומר שיש כבר ארבע חברות שחשבו על לקוחות של אינטל שרוצים מעבד מהיר יותר (ולא אכפת להם שהם חמים מאוד ) אך לא מוכנים לשלם הון תועפות על זה. הערות והארות - זה המקום כמובן.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by מאיה גרינברג,

מנהל בפורום המליץ לי לקנות את הלוח GA-73PVM-S2H כי יש שם את כל הפיצרים שאני צריכה אבל שמתי פתאום לב שה 7100 תומך DX9 ה X4500 הקודם שהיה לי תמך DX10 זאת אומרת שאני לא יוכל לשחק משחקים פשוטים כמו FIFA 2010 כי רשום על הקופסא DX10 מה לעשות ? G41 היה עדיף במקרה שלי ? אין משחקים היום שתומכים ב DX9 אנחנו בדור של 10 ועוד מעט ב 11 אוף ... וחוץ מזה ה 7100 חלש משמעותית מה X4500 נכון ? עכשיו כל משחק שאני אנסה להתקין יתן לי שגיאה בגלל חוסר התמיכה ב DX10 ? יש את הלוח P5N7A-VM עם 9300OB DX10 אבל הוא ממש יקר ! עולה 630 שקל !!!!!!!! והתמיכה בזכרונות עלובה DDR2 800.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לילה טוב , יש לי מעבד שאני מאוד רוצה להחליף, זהו, עשה את שלו , מדובר בAMD X2 4200 ,הוא בOC של2.6 +- ,עובד אחלה האמת, אבל עדיין, במידה ואני אשדרג מדובר בשגרוד רציני ובקיפצת מדרגה בביצועים? או שמה אני ארגיש שינוי אבל לא קיצוני, האם כדאי בכלל לחכות ולהחליף שילוש שלם של לוח ,מעבד וזכרונות? אני כבר לא יודע....צריך עצה. השימושים שלי הם כלליים, גיימינג, המון ,עריכת מוזיקה בקיובייס וצפייה בסרטים, ז"א אני עושה הכל במחשב, חוץ מלבשל ,להתקלח וסקס. ;D תודה מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. האם הרכבים הבאים טובים להרכבת מחשב: מעבד i5-7500 Kaby Lake לוח אם Gigabyte GA-H270-HD3 זיכרון Kingston 8GB DDR4 2133Mhz

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

"ככה בשקט יחסי יצאה הודעה לפני יומיים שAMD מפסיקה לייצר מעבדים. חברה סעודית קנתה את כל מפעלי AMD וAMD הופכת לחברת FABLESS כלומר הם יתכננו את השבבים והחברה הסעודית THE FOUNDRY תייצר את השבבים עבורם. הכסף הסעודי בא בדיוק בזמן ומחלץ את AMD מלשקוע עמוק בחובות וגם הכסף יעזור לAMD לעבור לטכנולוגית ה45 ננו מטר שאינטל כבר נמצאת בא מזמן. לא ברור מה גרם לחברת ההשקעות מאבו דאבי לזרוק מליארדים שכנראה הם לא יראו חזרה אף אחד לא יודע אבל כנראה ככה זה שיש כסף מנפט שבא לך משהו אתה קונה אותו." -ציטוט של חבר פורום פול גז הנמצא בדזרדן. מישהו מהכתבינו המופלאים יודעים משהו בדבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by DrowNz,

Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום אני רואה במבחני ביצועים שהמעבד 720 נותן תמורה יפה לעלותו אולם זיכרונות DDR3 יקרים יותר מ DDR2 האם ה 720 יתן אותם ביצועים על לוח Gigabyte GA-M85M-US2H NVIDIA® GeForce 8200 Chipset AM2 Plus http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2718&products_id=25474 ללא בעיות בגלל השילוב של מעבד AM3 עם זיכרונות DDR 2 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש ברשותי ספק כוח חדש של 400W שרצתי להחליף בספק הנוכחי שלי של 250W. לוח האם שלי הוא (MSI RC410M (MS-7173 וקיימות בו 28 כניסות כאשר בספק החדש החיבור ללוח האם בעל רק 24 (ספק הקודם בעל 28). האם אפשר לחבר אותו ללא חשש שהלוח יישרף?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by dids22,

אהלן הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra 939 ואני מעונין לעדכן את הביוס אז במה העדכון עוזר? ועוד דבר איזו גרסה להוריד ?? את הכי חדשה ?היא בטא? http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS%20Ultra-939_More.htm תוודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by big z,

שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rango12,

איך זה שהמעבד הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11732 הוא בוקס ומגיע בלי קירור של אינטל? מה זה השטויות האלה וממתי זה ככה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hp1610,

אני מחפש מעבד שיגיע לי לסביבות 3.4 - 3.6GHZ. איזה שילוב מעבד/זכרונות יתן לי את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? ואם השאלה שייכת לפורום OC אני מתנצל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. התקציב שלי מאפשר לי לבחור את אחת הלוחות האלו : GIGABYTE GA-H81M-D2V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5131#sp ASUS H81M-PLUS http://www.asus.com/Motherboards/H81MPLUS/specifications/ על אחד מהם אני יתקין מעבד I5. חוץ מיציאת HDMI שיש ב ASUS, מה ההבדל ביניהם ? מה מומלץ יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Yosef Refaeli,

שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שלי, I7 4770, DDR3 ולוח תואם של גיגה בייט למערכת בתושבת 2011-3 אני משתמש במחשב לצורכי רנדר ועבודה ומעוניין ב I7 5960X DDR4 32 GB ולוח תואם הכי פשוט מבחינת תאימות של תוכנות ומערכת ההפעלה האם צפויות בעיות כלשהם ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. איזה זכרונות כדאי יותר לקחת? ראיתי שבנועה המחירים שלהם ממש זולים לזכרונות שם, עכשיו זה רק שאלה של מחיר. מה כדאי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 הם אמינים ה Team Xtreem האלה? כדאי לקחת אותם בשביל 80 שקל פחות? תודה לעונים

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shibby15,

אני לרוב לא עושה יותר מידי עם המחשב בעיקר משחק (SOF2 GTA3 THPS3 וכו...)ובאינטרנט. אני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בלפחות AGP X4 ובגלל שאני לא רוצה להחליף לוח ולהשאר עם הP3 אני רוצה להחליף גם מעבד. יש לכם משהו להמליץ לי (מעבד+לוח) בעלות הכי נמוכה ועדיין שייתן תמורה נורמלית. תודה מראש רום

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lmlm,

לרשימה המלאה: http://jonnyguru.com/news_details.php?id=206 הכי בולט לעיין: X2 6000 ב 238$ זה פשוט מדהים עד כמה AMD מוכנה לרדת במחיר ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shalomshalom,

אהלן, רציתי לדעת אם הP5N-D תומך בQX9770 והאם הוא לוח מומלץ באופן כללי (לSLI). תודה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by GZA3,

המטרה: משחקים, אמינות, יציבות. מומלץ: תמיכה ב OC, אפשרויות קירור טובות יותר, בנדל עשיר יותר. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אחרי שהתיאשתי מה asus a8n sli דלוקס שלי. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים על שתי אלו. ABIT KN8 Ultra http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=285 GIGABYTE K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האתר techspot העלה ביקורת השוואתית לביצועי מעבדים במשחק הפופולארי PUBG. באופן לא מפתיע מעבדי אינטל שלטו ללא עוררין בביצועים: עד פה אין שום דבר חדש או מרעיש... אבל בדיקה של אחוז הניצול מעבד מעלה שאלה מוזרה ביותר: % השימוש במעבדי האינטל גבוהה משמעותית ממעבד AMD בעל מספר נימים דומה (6/12 או 4/8) אפילו עם תדר נמוך יותר. יותר מזה, מעבד 4/8 כמו ה 1500X פועל בניצול של 35% בעוד מפלצת כמו 8700K פועלת בניצול 45% ומספקת הרבה יותר ביצועים, מעבד 4/8 של אינטל מגיע לניצול 70%) במילים אחרות מעבדי AMD מציגים ביצועים נחותים משמעותית (מיספרית, נתעלם מאם משמעותי או לא) לא בגלל שהם חלשים יותר פר ליבה או תדר אלא כי משהו במעבד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by subzero08,

ההתלבטות הסופית היא: i7 4790K עם לוח זול (עד 600+- שקל) i5 4690K עם לוח יקר וטוב יותר (עד 900+- שקל) אני רוצה לוח Z97 ומפוצ'ר ככל האפשר כמחשבה לעתיד אז בגדול זה לשים את הכסף על מעבד או על הלוח... השימושים פחות חשובים, רוצה את ההכי טוב במסגרת התקציב, ומחשב שיחזיק כמה שיותר זמן אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים והסבר שאלה נוספת, כמה זה קריטי BOX לעומת TRAY? פעם שמעתי שמעבדי BOX יותר איכותיים.. זה נכון? המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים