מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
המטרה: משחקים, אמינות, יציבות. מומלץ: תמיכה ב OC, אפשרויות קירור טובות יותר, בנדל עשיר יותר. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אחרי שהתיאשתי מה asus a8n sli דלוקס שלי. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים על שתי אלו. ABIT KN8 Ultra http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=285 GIGABYTE K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הוא תואם לאחור למעבדי I5 ? למשל מודל 760 ? במידה וכן האם יש לו יתרון על פני הלוחות הרגילים של P55 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא ראה יש כתבה על סוקט 939 חדשה באתר ובה יש לינק לכתבה של anandtech ובה יש תוצאות של fx-53 נגד intel petium 4 3.6ghz שהוא המעבד מבית אינטל הכי מהיר נגד המהיר ביותר מamd ובתוצאות המעבד של amd מוחץ את המעבד של אינטל בהכול איפלו בקידוד סרטים! לינק לכתבה:http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2128&p=1 אז רק חסר לamd לשפר את היכולות בעבודה עם הרבה מטלות ואז יש פה מעבד מושלם ד"א:יש גם מעבד 3800+ שהוא קצת יותר טוב מהfx-53
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח-אם שתומך במעבד INTEL מסדרת ה 900 (סדרת כפולי ליבה)... התקציב הוא עד 1500 ש"ח (אבל רצוי כמה שיותר זול אבל גם שיהיה טוב) *מעוניין רק בסדרת ה NFORCE 4 של NVIDIA ורצוי מאוד של ASUS!!! אם אפשר גם לינקים...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו כאן קנה/הרכיב מחשב עם הפלטפורמה החדשה של amd ? יש התרשמויות ? תמונות ממחשב כזה ?
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
עקב בעיות בלוח האם אני צריך להחליף אותו באחד חדש שלא יעלה על 600 ש"ח כולל הרכבה מחברת פנדה. המפרט שאליו הלוח אם צריך להיות הוא זה: מעבד INTEL P4 1.8G BUS-400 כרטיס מסך ATI Sapphire 9600XT 256MB 128bit זכרונות 2x256 KingStone 400Mhz DDR PC3200 דיסק קשיח Maxtor 60GB 7200rpm עכשיו אני לא יודע אם זה יעזור אבל זהו הלוח אם שהיה לי עד עכשיו: לוח אם ABIT SA7 (SiS645DX) + LAN + Audio תודה רבה, אופיר
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחד המקורות האינטרניים בנושא: https://adoredtv.com/exclusive-zen-3-to-feature-10-15-increased-ipc-32-mb-of-l3-cache-per-ccx/ כרגע אנו מבינים שרצו לבצע הצגה של הדור הבא על הנייר ביוני הקרוב, אך בשל משבר הקורונה = Covid 19, ההצגה נדחתה לאוגוסט/ספטמבר נכון לעת כתיבת שורות אלו. מה מבינים שהדור הבא המכונה Zen 3 (סדרה 4000 הבאה), ישנה לעומת Zen 2 (סדרה 3000 הנוכחית): שמאחדים את ה- CCX לראשונה כך שכל 8 הליבות של המעבד יהיו מחוברות יחדיו באותו מודול CCX. המשמעות היא כי הזכרון מטמון מדרגה שלישית המכונה cache level 3, יהיה משותף לכל שמונת הליבות. זוהי אותה נקודת תורפה/חולשה של מעבדי AMD הנוכחיים, לעומת מעבדי אינטל, שכאשר רץ יישום או …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שה REAL TEMP נותן TJMAX " לא מדוייק בעליל " ולא התייחסתי ברצינות לתוכנה , אבל מה ? נכנסתי לאתר של אינטל וראיתי משהו וחשבתי שאני רואה לא טוב או מדמיין , בדקתי טמפרטורות ומה קראתי ? שה TJMAX של G2020 זה 105 מעלות ? אתם רציניים אינטל ? איך יכול ? המעבד רק יגיע ל 80 מעלות הוא יעלה עשן זה לא מעבד של מחשב נייד אין מצב שמעבד של מחשב נייח יגיע לטמפרטורות כאלה , איך יכול להיות שהתוכנה REAL TEMP יודעת במדוייק את ה TJMAX של ה G2020 של אינטל , 105 מעלות מדוייק כל הזמן חשבתי שזה חרטה . אז לפי האתר של אינטל אני יכול לגלוש חופשי ב 80 מעלות לא ? יהיה לי פער של 25 מעלות מהמקסימום , אין מצב נראה לי זאת טעות .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון מסוג: Kingston 4GB KVR16N11S8/4. הרכבתי את הכרטיס, אבל יש צפצופים מהמחשב. נסיתי להוציא את הכרטיס הישן ולהרכיב רק את החדש, אבל המחשב מגיע לשלב שהוא קוראים את הזיכרון ומפעיל את עצמו מחדש. האם הכרטיס זיכרון לא מתאים או שהרכבתי אותו לא נכון? זה המפרט של המחשב שלי:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום יש לי Q9400 +DFI X48 + HD4850 CF האם המעבדים החדשים I5 שווים את הפרש הכסף? והאם הם חזקים משמעותית? המחשב משמש למשחקים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 B - עובד בבאס 533 הרכבתי אותו בלוח אם מתוצרת אינטל: d865pcd הלוח תומך בדואל צ'אנל ויש זיהוי בביוס של דואל צ'אנל אך האם בגלל שהמעבד הוא פנטיום 4 נורטווד B ולא C הוא לא יודע לנצל את הערוץ הכפול של הזיכרון? שמתי שני זכרונות של DDR 333.
-
- 41 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של PCPARTNER לפנטיום 3. בהפעלת המחשב מופיע בפינה: 694ס-696b-6a6ljprac-00 ניסיתי לבדוק באתר של PCPARTNER ולא ממש הצלחתי למצוא BIOS לזה. מישהו יכול אולי לעזור לי למצוא את העדכון הספציפי שאני צריך?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני חושב לשדרג את המחשב הגיימינג שלי טיפה, למעבד חזק יותר המפרט שלי נכון להיום חלונות 7- 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte R9 290 זכרון 8GB מעבד i5 2500 לוח שלי זה - ASRock H67M-GE . הבנתי שהלוח הזה מגיע עם LGA1155 קודם כל מה המעבד המומלץ בשביל הלוח הזה? הבנתי שהסוקט הזה די ישן כבר , אבל אני לא מתכוון להחליף לוח בזמן הקרוב והשאלה השניה האם שווה להזמין מעבד מחול לפני התגובות על אמינות, תקלות.... אני רוצה להגיד שהזמנתי מאות מוצרים דרך איביי ולא פעם קיבלתי כסף חזרה כשמשהו לא היה בסדר. אז פה אין לי שום בעיה עם הזמנה מאיביי השאלה שלי האם זה כדאי סתם לדוגמה ניקח את i7-3770K שבארץ עולה סביבות 1550שח באיביי זה יוצא עם משלוח 1250 שח http://www.ebay.com/itm/SEALED-Brand-New-I…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אין לי ממש מושג מדוע, אבל לאחר עדכון ביוס (ויכול להיות שינויים אחרים שנעשו תוך כך, מבלי לשים לב במודע), כרגע תוכנת הניטור AIDA מצביעה על תזמוני זכרונות באופן הבא: 11-11-11-30-CR2 זאת לעומת המצב הקודם, שם נכתב CR1 הייתי שמח לדעת מה המשמעות של הדבר תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העניין הוא שכרגע המחשב שלי בלי מעבד,מה שאומר שאני צריך מעבד, המעבד שהיה לי הוא מה שמופיע במפרט. העניין הוא שאני רוצה להיות יציב על לפחות 4.7GHZ, עם הזכרונות שלי ועם הלוח שלי ממש לא תיהיה לי בעיה. בנוגע לקירור של המעבד ברשותי Tuniq שעבר מספר מודים ובתוכו גם מאוורר של 110CFM ,אני גם נמצא במצב טוב שכן המחשב שלי מאוד מאוורר עם עוד 4 מאווררים של 110CFM ועוד 2 של 80CFM. עם הE7200 שהייתי על 9X440 ומתח של 1.55 קבילתי טמפ' מקסימלית של 62, לא אמורה להיות בעיה להיות מעבד במקסימום גם על 65. עכשיו העניין הוא כזה שאני רוצה להגיע לתדר המקסימלי עם כמה שפחות מעלות וסיכויים לOC יותר גבוה, האם יש סיכוי שE8400 יתן לי מעלות יותר נמוכות מE8600? או שהE8500 יתן לי מעלות נמוכות? או שהסיכוי לכך ממ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב עם 4GB של זיכרון פנימי (אני גיימר כבד, וגם רוצה מחשב שאני לא אצטרך לשדרג\להחליף בזמן הקרוב). קראתי לאחרונה שווינדוס XP בגירסת ה-32 ביט שלה לוקחת 2GB לעצמה ומשאירה 2GB לאפליקציות. אפשר עם שינוי מסויים של הקובץ boot.ini לגרום לה להגדיר 3GB לאפליקציות ו-1GB לעצמה - אבל שוב, מניסיוני ווינדוס לא צריכה כל כך הרבה RAM כדי לפעול כראוי, ולכן זה סוג של ביזבוז. לעומת זאת הבנתי שלגירסת ה-64BIT של ווינדוס XP אין את ההגבלה הזאת. אז השאלות שלי למומחים פה הן: 1. האם כל מה שציינתי נכון 2. אם כן, האם כדאי לי להריץ את גירסת ה-64BIT על המחשב החדש? 3. קראתי קצת והבנתי שלגירסת ה-64BIT יש כל מיני בעיות תאימות, וצריך "להתעסק" איתה די הרבה. האם למישהו פה יש ניס…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיש מחשב HTPC. מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל שהכרטיס הכרפי שלהם הוא HD4000 הראשון הוא [h=1]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 שמגיע עם מאוורר כבר - מחיר 680[/h]השני Intel corei i3 - 3225 S1155, 3.3Ghz הוא 683 ש''ח מה כדאי? ולמה? הכרטיס הגרפי של הראשון הוא 4400. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף אחד לא סוקר את זה כמו jay - בהחלט מעניין כל אותן תובנות שיש לו במהלך הסקירה וכפי שהוא מציג זאת. מזכיר לכולנו שבניגוד להרבה סוקרים ברשת, jay מדופלם בעולם ה- IT וזה היה מקצועו כשכיר לפני שנעשה לסוקר עצמאי ביוטיוב:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים קטנים לגבי לוחות האם החדשים שלה בעלי ערכת השבבים X99 שיושקו בקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אין הרבה מה להרחיב מעבר לשאלה שבנושא לא לגמרי מובן לי מה ההבדל בין צ'יפסטים שונים (כלומר כאלה שבאים על לוחות אם). ביצועים? אמינות? אם זה בביצועים, אז מה זאת אומרת? אם לקחתי מעבד חזק, הרבה זכרון, אז מה התפקיד של הצ'יפסט פה (בהנחה שכל הרכיבים נתמכים ע"י הלוח ואין "צוואר בקבוק")? איפה החסרון אם אני לוקח לוח שתומך בכל מה שאני רוצה, אבל עם צ'יפסט ברמה נמוכה? (כלומר במה מתבטאת הרמה הנמוכה)? לצורך העניין, מדובר על ההבדל בין צ'יפסטים P35 ו-G33 של אינטל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-