עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 איזה מהם יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by A1eX,

ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה כדאי מבחינת יחס ביצועים/עלות ? Intel Pentium IV 2.4C GHz 800MHz או AMD Athlon XP 2800+ ???

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sxs,

כנראה אני קצת לא מעודכן... הבנתי שזה סוג של DDR מהם זיכרונות TCCD? מה מיוחד בהם? אילו מהירויות הם באים? כמה הם עולים? איפה אפשר להשיג בארץ? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני ממש יום לפני הזמנת המחשב (השני) שלי, ועכשיו אני מבולבל מעט. תכננתי לקנות- מעבד- פנטיום4 , 2.8 נורטווד (אם לא אמצא אז פרסקוט) לוח- p4p800 e delux. עכשיו יש את המעבדים 775. המחיר שלהם דומה. האם הם עדיפים ? אם כן,אני נעול על לוח של אסוס (ופנטיום). איזה לוח שלהם הכי דומה לp4p800 e delux, אך למעבד 775 ? (גם בתכונות וגם במחיר) ראיתי 2- Asus P5GD1VM Asus P5GD1 אחד מהם תומך בציפסט P, והשני ב G. מה ההבדל ? לחץ כאן הם דומים במחיר ללוח שרציתי, אך אני לא מכיר אותם טוב. אשמח לעזרה והבנה בנושא ,בהקשם האפשרי. (חיפוש לא מצאתי את מבוקשי) תודה ושבוע טוב

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס core2duo E6600 לשימושים רגילים (אינטרנט, matlab, sims וכו'). לא למשחקים כבדים ובלי OC. הוצע לי לקנות לוח intel westchester BLKDG965WHMKR שעל פניו נראה סביר (מכיל 6 SATA, כניסת 1394 וכו'). מה דעתכם על הלוח הזה? האם שווה לקנות אותו או להוסיף כמה מאות שקלים עבור לוחות של חברות אחרות (כמו ASUS, GIGABYTE וכו') תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂

10. Started by wow,

חוץ מהמהירות שעון ? ז"א מה נותן לי ה-4MB שיש ל-E6600 ?

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Cupid Me,

היי האם לדעתכם תהיה בעיה להשתמש בכרטיס מתאם בלוח זה עם כונן NVME? תודה

12. Started by iveco,

איזה שילוב עדיף ? מעבד i5 11400F + H510 או מעבד RYZEN 5 5500 + A520 העלות של שניהם כמעט זהה 700 שקל +- , בדקתי בנצמרקים שניהם פחות או יותר אותם ביצועים

13. ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18? (ביד- לא מותקן במחשב ;D)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by OmerL,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by orlupo,

ביבואן המחשבים מור לוי יש כבר את ATLON XP 4000 ב-4580 שקל ואת ה- FX-55 ב-5200 שקל. אלו המחירים שנועה יקנו אותם מהיבואן אז אל תצפו למחירים כאלה... בכל מקרה המחירים מחושבים בשער דולר של 4.5 שקל.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yam_sh,

אהלן אנשים מה קורה רציתי לשאול משהו, יש לי מעבד P4 2400 והטמפ' הממוצעת שלו היא 50 מעלות. האם זה נורמלי?? מה אני יכול לעשות עם זה??י

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום! אני מעוניין בהמלצה ללוח-אם בגודל micro ATX עבור מעבד AMD בתושבת AM2 עבור מארז HTPC שלא תומך בלוח-אם יותר גדול. אני צריך שללוח-אם יהיו שלושה חריצי הרחבה PCI, מכיוון שבנוסף לכרטיס מסך PCI-e, אני רוצה להתקין עליו כרטיס קול M-AUDIO Revolution 5.1, כרטיס לכידת וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 וכרטיס eSATA. במידה וקיים לוח-אם מתאים עם יציאות eSATA מובנות, אז לא צריך כרטיס eSATA ואפשר להסתפק בלוח-אם עם שני חריצי הרחבה PCI. כמו-כן, אם יש לוח-אם עם כרטיס קול מובנה ברמה של ה-M-AUDIO Revolution 5.1 או יותר טוב, אז זה גם עדיף. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Silverblade,

יש ליAXP 1800 והוא מתחמם בצורה אדירה הוא מגיע ל 60 מעלות והלוח מגיע ל41 מעלות יש לי דרגון אורב ומארז אנרמקס עם ספק אנרמקס ,הצד שלו גם פתוח כל המאווררים עובדים ואין שום שינוי המעבד מרוח הארטיק סילבר 2 מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by michaelr,

יש כיום מיליון ואחד חברות שמיצרות לוחות אם אני רוצה לפתור אחת ולתמיד מיהי החברה הכי טובה בעולם ביצור לוחות אם ASUS GIGABYTE DFI MSI ///// באמת שאין לי שמץ של מושג . ולכם יש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by compman12,

אהלן, אני מרכיש מחשב HTPC. מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל שהכרטיס הכרפי שלהם הוא HD4000 הראשון הוא [h=1]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 שמגיע עם מאוורר כבר - מחיר 680[/h]השני Intel corei i3 - 3225 S1155, 3.3Ghz הוא 683 ש''ח מה כדאי? ולמה? הכרטיס הגרפי של הראשון הוא 4400. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yp3,

נתקלתי בהצעה זולה של אייבורי שמכילה לוח ECS דגם H61H2-M3 B3. יש שם הצעות עם לוחות אחרים אולם המחיר עולה ב200 ש"ח. איך החברה הזאת? האם היא אמינה? האם ההפרש במחיר שווה את זה? לינק למחשב באייבורי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי התלבטות בין שלושת לוחות האם הבאים: Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Gigabyte GA-7VRXP REV 2 EPOX 8K5A2 KT333 NEW קודם כל, למה כולם זה REV2 או NEW? מזה זה אומר? עכשיו להתלבטות, האם יש הבדלים משמעותיים ביניהם? ואיזה אחד מהם הכי כדאי ולמה? (אני לא עושה ולא עישה אוברקלוקינג) הMSI הכי יקר, הGIGABYTE הכי זול אבל לא בהפרש גדול. נ.ב חשוב שיהיה בלוח כרטיס קול ONBOARD, מכיוון שאני לא הולך לקנות מערכת רמקולים טובה בעתיד הקרוב. תודה מראש תומר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לילה טוב , יש לי מעבד שאני מאוד רוצה להחליף, זהו, עשה את שלו , מדובר בAMD X2 4200 ,הוא בOC של2.6 +- ,עובד אחלה האמת, אבל עדיין, במידה ואני אשדרג מדובר בשגרוד רציני ובקיפצת מדרגה בביצועים? או שמה אני ארגיש שינוי אבל לא קיצוני, האם כדאי בכלל לחכות ולהחליף שילוש שלם של לוח ,מעבד וזכרונות? אני כבר לא יודע....צריך עצה. השימושים שלי הם כלליים, גיימינג, המון ,עריכת מוזיקה בקיובייס וצפייה בסרטים, ז"א אני עושה הכל במחשב, חוץ מלבשל ,להתקלח וסקס. ;D תודה מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Trin1ty,

שלום . רק אתמול החלפתי כרטיס מסך ( 8600 - GTS 450 ) , וכאמור לא היה אמור להיות שם צוואר בקבוק עם המעבד . הביצועי מערכת + משחקים נוראיים , וכמובן שהתייעצתי עם רבים ב"פורום כרטיסי מסך " בנוגע לבעיה .. והגענו למסקנה שצריך לחכות לDRIVER עדכני . אך כשהרצתי 3DMARK 06 ֹ( מספר פעמים ) , שמתי לב שהמעבד מוציא פשוט תוצאות נוראיות . במקרה הכי גרוע 200 + ובמקרה הכי טוב 1800 . בהתחלה חשבתי אולי על בעיית התחממות יתר , וישבתי שעה על סידור חוטים במארז + החלפת משחה טרמית למעבד . שיפור במעלות אבל כלום בפועל . ברצוני לדעת אילו תוכנות קיימות עדכניות ישנן לבדיקת ביצועי מעבד . תודה .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל האם הוא שווה ביצועים לגרסת ה 1336 900?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים