מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
דור ה-HEDT החדש של אינטל מעניק לשוק הביתי כמות ליבות גדולה הרבה יותר מבעבר, אך נראה כי יש גם שינוי שרבים ממש לא יתלהבו ממנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי פה תופעה מוזרה ואקווה שתוכלו לעזור לי. ידידה שלי קנתה מחשב שיתאים לתקציב שלה: פנטיום 4 2.8 , 2X256 DDR , דיסק קשיח 120GB , לוח אם ASUS P4R-800VM ושאר הדברים הרגילים. התקנתי לה win XP , ולפעמים כל 10-20 דקות יש קריסה והמחשב נכבה, לעיתים דקה אחרי שעולה המחשב לעיתים לאחר שאני נכנס לאינטרנט או משהו כזה. חשבתי שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה וחיפשתי תוכנה לבדיקה ולא מצאתי, אך לאחר שקרס נכנסתי לביוס וראיתי טמפרטורה של 40 מעלות שעד כמה שהבנתי זו טמפ' תקינה. אולי יש לכם רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך לבדוק זאת ? תודה !! אבי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18? (ביד- לא מותקן במחשב ;D)
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיש מחשב HTPC. מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל שהכרטיס הכרפי שלהם הוא HD4000 הראשון הוא [h=1]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 שמגיע עם מאוורר כבר - מחיר 680[/h]השני Intel corei i3 - 3225 S1155, 3.3Ghz הוא 683 ש''ח מה כדאי? ולמה? הכרטיס הגרפי של הראשון הוא 4400. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel 975XBX Motherboard unmodded, no bios mods. Vapochill LS Modded by Chilly1 Memory @ 3-4-3-9 @ 1:1 Vcore @ 1.565v FUGGER שמוכר מהפורום XS שבר את ה 4GHZ בקונרו פשוט מדהים. יש מצב ל 5GHZ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד שיגיע לי לסביבות 3.4 - 3.6GHZ. איזה שילוב מעבד/זכרונות יתן לי את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? ואם השאלה שייכת לפורום OC אני מתנצל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חדשות טריות מהיום, AMD הולכת לעשות איזה refresh למעבדיה. האם טמון בהם איזה סוד כמוס שמאפשר לחלץ יותר ביצועים ? דגמי 3900XT ו- 3800XT וגם 3600XT בדרך לצרכן. עד ה- 16 ליוני נדע מה שונה בהם. אך בנתיים ניחושים/הערכות ברשת מדברים אולי על הוספת ליבות ותדרי פעולה בעקבות שפור הייצור. 3900XT יהיה (אולי) 14 ליבות, 3800XT יביא (אולי) 10 ליבות, ו- 3600XT יהיה (אולי) binned chip עם תדרים גבוהים במיוחד. *יודגש כי מדובר בהערכות בשלב זה. https://wccftech.com/amd-ryzen-9-3900xt-ryzen-7-3800xt-ryzen-5-3600xt-matisse-refresh-desktop-cpus-confirmed/ https://videocardz.com/newz/amd-to-announce-ryzen-9-3900xt-3800xt-and-3600xt-on-june-16th
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
פשוט יש לי עכשיו את המעבד הישן של amd שהיה אז מאד מוצלח 754 amd 3.0 .ואני הולך לקנות מחשב חדש amd3800x2 האם אני ירגיש הרבה בהבדל? בלי קשר לשימושים שלי כי אני משתמש בהכל .
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אינטל החליטה להוריד מחירים לפנטיומים למינהם ב21 בינואר: ב7 בינואר אינטל משיקה את .Q6600 2.40GHz, 8MB cache 1066MHz ב21 ינואר אינטל משיקה את E5300 ולE4300 עדיין אין תאריך אבל ברבעון הראשון של 2007 הוא יבוא http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35694
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ל i5 8600k יש לי לוח אם Gigabyte H110M-DS2 וזכרון ddr4 2133mhz השאלות שלי הם: 1. ראיתי באתר של אינטל שיש דרישה לזכרון DDR4-2666 האם זה אומר שעם הזכרון שלי המעבד לא יעבוד ? 2.ובמידה הוא כן יכול לעבוד האם הלוח אם שלי מתאים לביצוע של oc למעבד בעתיד ? תודה רבה לעזורים :)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם לדעתכם תהיה בעיה להשתמש בכרטיס מתאם בלוח זה עם כונן NVME? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי היתלבטות מאוד גדולה ביגלל התקציב יש את הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2255 ויש את זה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2256 לגבייהם לא בדיוק הבנתי מה ההבדלים ....... מלבד הגוף קירור של הגשר הדרומי שיש לו צינור נחושת מה שבראשון אין והשלישי זה הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2384 השאלה שלי היא אם הלוח הראשון עדיף מהשלישי ואולי ביכלל כדאי את השני בתוספת 200 שקל או שמא הפורמולה מנצח את כולם? ושווה 1300 שקל בעקרון מה שאני הולך לעשות איתו זה משחקים אוברקלוק רצחני ממש ממש ממש (Q6600) אז אני רוצה את הלוח שהכי מתאים לזה מבין השלושה וקרוספייר שמתי לב ששני הלוחות הראשונים יש גם אחד כחול ושניים שחורים ואילו בפורמול…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s? איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם? כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שלושת לוחות האם הבאים: Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Gigabyte GA-7VRXP REV 2 EPOX 8K5A2 KT333 NEW קודם כל, למה כולם זה REV2 או NEW? מזה זה אומר? עכשיו להתלבטות, האם יש הבדלים משמעותיים ביניהם? ואיזה אחד מהם הכי כדאי ולמה? (אני לא עושה ולא עישה אוברקלוקינג) הMSI הכי יקר, הGIGABYTE הכי זול אבל לא בהפרש גדול. נ.ב חשוב שיהיה בלוח כרטיס קול ONBOARD, מכיוון שאני לא הולך לקנות מערכת רמקולים טובה בעתיד הקרוב. תודה מראש תומר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
צהריים טובים לכולם, ושבת שלום אז אחרי היום הארוך אתמול, סוף סוף יש זמן לתת לכם סקירה קצרה על הלוח החדש. הלוח המדובר הוא ה P45-T2RS PLUS של DFI, מסדרת ה DK (צבע PCB שחור) הדגם נועד להחליף את ה P45-T2RS המקורי, ולכן מכיל עוד כמה פיצ'רים ובאנדל טיפה משודרג. תמונה של הלוח: רשימת תכונות ופיצ'רים: -מבוסס על צ'יפסט P45 החדש כמובן, בהתאם לשמו -8 יציאות SATA, כאשר 6 מהן (כתומות) נשלטות ע"י הגשר הדרומי ICH10R שכלול, ו ה 2 הצהבהבות דרך בקר Jmicron שהוסף ללוח. -2 חריצי PCI-e 2.0, עובדים ב X16 במצב יחיד, או X8 כל אחד במצב קרוספייר. לשים עליו 4850 לא תהיה לכם בעיה גם ב 1920X1200, אבל לרזולוציות גבוהות מזה או כרטיסי 4870.... כדאי לשקול X38/X48. - צמד חריצי PCI רגילים, ועוד צ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-