עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי את הקיט הזה gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR2 שהוא בעל זרם נמוך 1.25 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=390 אני מוסיף קיט נוסף RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL עם זרם 1.5 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=355 ואני לא ידעתי שיש הבדל בזרם שהזמנתי ורק עכשיו ראיתי רשום על שניהם שיש תאימות ללוח שלי (ASRock Fatal1ty P67 Professional) ושניהם אותו תיזמון ראיתי הזיכרון עוד לא הגיע. רציתי לדעת עם יש סיכוי שהם לא הסתדרו ביחד? או יגרם נזק? תודה רבה שנה טובה =] עדכון:בסוף הבאתי זיכרון סנייפר נוסף שם מתח זהה של 1.5 ושמתי אותם ביחד והכל בסדר את הסנייפר ה1.25 הוצאתי והוא מתוכנן לשימוש במחשב אחר שיהיה בבית.. תם ונישלם

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום אני מתכוון לקנות E6300 אבל בניגוד לארץ יש באתר הזה המון לוחות אם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לוח שיאפשר בעתיד שדרוג קל ואולי OC קל (לא משהו כבד) ובמחיר סביר (אני לא צריך משהו ב1000 שח) מה ההשקעה הכי טובה שיש שם? ראיתי כל מיני לוחות של MSI שעשו רושם נחמד. הנה קישור לחלק של לוחות האם: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by iveco,

יש לי אפשרות לרכוש ב 600 שקל או : אינטל H510+I3100F או AMD A320/520/B450 + 5500 יש לי אפשרות ל 3 לוחות עם ציפסט שונה אני יודע שהמעבדים יחסית ישנים אבל יש לי כרגע I3-7100 ואני רוצה לשדרג עד 600 שקל ובכל מקרה השידרוג יהיה משמעותי

6. שלום אני אוהב לעיין בעיתונים במדורים של מחשבים וכדומה, ואני כל הזמן רואה שם לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך וכאלה שלא. אז לפעמים שאני מסתכל במפרטים מציינים שם במיוחד שאין כרטיס מסך משולב כאילו זה משהו לא טוב, ואין לי מושג מה זה אומר( אני יודע פיזית איפה זה ). מישה יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? ומה השלכות של כרטיס מסך כזה או כזה? תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ההורים שלי החליטו לפנק את אח שלי הקטן במחשב חדש.. הם רוצים להשקיע במחשב כמה שפחות כנראה משהו ב1700 שקל. לי כרגע יש מחשב סבבה - E6300 2GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400W וחשבתי לעצמי - במקום לקנות E7400 ולוח אם רגיל, להוסיף קצת כסף מעצמי - ולקנות מעבד ולוח אם טובים לOC ולהביא לאח שלי במקומם את הE6300 + הלוח אם שלי (שאינו מתאים לOC) בעבר פחדתי לעשות OC. אבל אני יודע שבלי שינוי מתח זה אמור להיות ממש פשוט.. וכיום אני מעוניין לעשות זאת.. השימוש הוא למשחקים כבדים! התקציב - אני מוכן להשקיע בדבר שהכי שווה ביחס ביצועים/מחיר. אז איזה מעבד אתם ממליצים לי, איזה לוח אם, ואיזה זיכרונות? ואם צריך איזה מאוורר למעבד? המטרה להגיע לOC כמה שיותר גבוה.. בלי שינוי מתח, ובלי סיכון למעבד.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by cupra,

הזיכרונות מהסידרה החדשה של מאשקין מבוססי bh5 החדשים : מערכת בדיקה : amd athlon fx-55 dfi sli-dr bios 5/10-2 tul x850xt phase-charged זיכרון מקורר על ידי 2 מאווררי 120mm טמפרטורת החדר - 25.5c מתחילים להתחמם : 230mhz 1.5-2-2-0 מגיעים למהירות סטוק של 250mhz ב 1.5-2-2-5, ה tras שונה ל 5 שם הוא נותן ביצועים מקסימלים : ממשיכים לעלות : 270mzh 2-2-2-5 זה היה מקסימום ה mhz היציב, במתחים גבוהים יותר הזיכרון כמעט ולא הראה שינויים משמעותים ואפילו להפך, מקסימום mhz הגיע ל 278 -2-2-2-5. סוף שבוע שקט [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by assaf990,

הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by yossi051,

אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ashkenazone,

אהלן חברים, אני מחפש לוח למפרט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293154.msg2576987#msg2576987 אפשר לראות שם את הDS3L שהוא אחלה, אבל אני מנסה לחסוך בכל המפרט הזה, אז אני נפטר מהזכרונות הטובים, עובר לקינגסטון שזולים ב100 ש"ח ואני גם חושב לקחת Abit IB9 - חיסכון של 60 ש"ח. התכנון הוא 400X9 = 3.6GHZ מה שגם האביט יכול לתת לי ואני רק מפסיד קצת ביצועים על צ'יפסט "מיושן". הבחור שאליו המפרט מיועד לא חושב שישדרג, אני מעריך לפחות שנתיים. אז מה אתם אומרים? אין שידרוג, בקושי הפסד ביצועים לא?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Jack_g,

AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by guyby,

לאחרונה נתקתי במעבדים חדשים i3/i5/i7 שאני לא מכיר אותם ממש אבל אני קורא עליהם קצת אבל יש לי בעיה בבחירה. מבחינה כספית עדיף לי i3 אבל אין לי שמץ של מושג מה זה התוספת של הגרפיקה שיש למעבד, לדוגמא: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בנוסף נניח אני לוקח את לוח האם של GIGABYTE שמתאים לו (מבחינת התמיכה במעבד) H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI יש לו כרטיס מסך מובנה HD. אז האם זה מספיק חזק להרצת משחקים כמו FIFA / PES / CallOfDuty ? כמה זיכרון גראפי יש לו, האם הוא לוקח את זה מהזיכרון הראשי של המחשב או מהמעבד? האם כדאי לקנות בכל אופן כרטיס נפרד כי המובנה הזה הוא בסיסי למרות שיש יציאת HDMI? נא עזרתכם, הטכנולוגיה התקדמה מאוד וזה לא מ…

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by shlomom,

היות ומדובר בזכרונות מסוג חדש, אני מניח שזה מתאים לכאן: http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?Cat=~10~~484947675~Product~~0~&ru=&SiteName=hayadan&Clt=&Bur=973941882&PHPSESSID=b2c9413a3257ed1b1db85ee751b0e500 פיתוח זכרונות מסוג חדש - בשיתוף חוקרים ישראלים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by urdead,

OPTERON XEON ראיתי שבלוח-אם של שניהם יש שני מקומות למעבדים אז רציתי לדעת כמה דברים.(אני יודע שזה לסרברים אבל תענו בבקשה) שני מעבדים זה יותר טוב מכפול ליבה? אם כן מה יותר טוב.... ואם רע למה ... וכשאני קונה את אחד מהם אני מקבל מעבד אחד או שניים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mishmish,

טוב התקשרתי לksp כדי לשאול איזה ליבה יש למעבד 3500 .. והם אמרו לי שהם לא יודעים ... אז הם הביאו לי ת'סטפינג שלו... ada300aep4ax cbazc0446vpmw 1145035k40124 מישהו יודע איזו ליבה זו ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by go_go,

סקירה של לוח אם חדש של חברת ASROCK התומך בשידרוג עתידי של סוקט M2 כמו כן בזכרונות DDR2. הלוח תומך בכרטיסי מסך בפורמט AGP ובפורמט PCI-EXPRES אולם לא ב-SLI. ספק הכח עם 20 פינים ותג מחיר של 74 $. http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=1

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by HumanFly,

הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by T-Flash,

שלום האתר OC Workbench פירסם את טבלת התוכניות של AMD למעבדים בסוקט AM2. אז ככה, לפי הטבלה, ב 6 ליוני יצאו המעבדים הכפולי ליבה X2 לסוקט AM2 מ +X2 3800 עד X2 5000+ בנוסך להם, יצא AthlonFX-62. ברבע השלישי של 2006 יצא המעבד X2 5200+ כמו שאתם רואים,יהיו רק 3 מעבדים חד ליבתיים לסוקט AM2: 3500+ 3800+ 4000+ :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב הנייח הנוכחי שלי בגלל העובדה שהוא כבר לא סוחב את כמות המולטיטסקינג שאני זורק עליו. את המפרט הנוכחי ניתן לראות מצד ימין. כרגע המעבד שלי לא מצלייח לעלות עם האוברקלוק שהוא היה בו כבר כמעט שנה. וכבר שבוע שהמעבד לא מצלייח לעשות פוסט עם אוברקלוק זניח, מדובר על אוברקלוק של יותר מ 200MHZ והמערכת לא עולה ואני מקבל BSOD בעלייה של הוונדווס. אני בדקתי את האפשרות שהזכרונות פגומים אך המחשב עולה מצויין בסטוק למעבד ואנדרקלוק לזכרונות עם בדיקת MEMTEST. אני בדקתי את האפשרות שהספק לא מספק את ההספק הדרוש (CAPACITOR AIGING) אך עם ספק חדש של 550W HEC היה אותו מצב לכן הכול מצביע על המעבד. התקציב הנוכחי שלי הוא בסביבות ה500שח. ברצוני להעלות את יכולת העיבוד של המ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי! רכשנו לאבא שלי מחשב הכולל AMD ATHLON 64 2800. מכיוון שהוא לא ממש אוהב לקנות תוצרת גרמנית, רציתי לשאול האם המעבד הזה מיותר בגרמניה, או שמא אלו רק המעבדים החדשים יותר בסוקט 939? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Robo,

היי חברה.. אני מחפש אתר מארה"ב, שמוכר רכיבי מחשב.. (תורידו מהפרק את COMPUSA...) (לא חייב אתר שעושה משלוחים לארץ..) --------------------------- אני צריך כרטיס מסך ב-600$ ומעבד ב-MAX 350$ (אניטל P.4..) ודיסק קשיח 80G sata 7200 rpm. תודה מראש.. ---------------------------------------- נ.ב מה ההבדל בין שני אלו: http://www.directron.com/bx80547pg3200f.html http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=319446&pfp=BROWSE

• 16 תגובות
    • 904 צפיות
  24. לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by aloneg,

שלום. אני רוצה לדעת איך אני יכול לדעת את מהירות הזכרונות המותקנים אצלי. קניתי לא מזמן כרטיס זכרון של 1 ג'יגה בנוסף לזה של ה-256. החדש פועל ב667 MHZ אבל הישן לא ידוע, ויש מצב שמעט אז החדש. אז איך אני בודק את זה, ואם זה אכן זכרון יותר איטי???, האם כדי להוציא אותו על מנת לקבל מהירות גבוה יותר???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.