מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, יש לי שאלה מעצבנת... אני לא מבין למה בכל מיני חנויות מחשבים זיכרון 800MHZ CL4 עולים לפעמים 70% ויותר מזיכרונות CL5??? ומה בכלל משפיעים התזמונים? תודה. נ.ב: ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ... יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2 בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם . בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים . כנ"ל בין סלרון לפנטיום . אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה. אף טכנאי לא יודע מה זה ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נכון לעכשיו 2 סתיקים של 256MB Hyundai HYMD232 646B8R-D43. אני משתמש בעיקר באינטרנט,תכנות בסיסי( C,PASCAL,C++),סרטים וחמור. מערכת הפעלה WIN XP סרויס פאק 2. השאלה היא אם אני מוסיף עוד 512 האם זה יגרום לפחות תקיעות/פעולה איטית של מחשב כאשר החמור פעול ביחד אם אינטרנט או שלא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי במפרט - תבדקו אם הוא בכלל תומך מעבד כפול ליבה, אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה שיציג לי חלק HDTV הכי כבד :H264, 1080P וכו'. שיהיה חזק יחסית, והכי סטנדרטי, לא משנה לי, שהמחיר יחסית יהיה נמוך. לא להתפרע, מעבד חזק וזול. תודה
-
- 16 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכם. שי לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS Z370-F אני צריך זיכרון שמתאים למעבד וללוח שיש לי. איזה זיכרון אתם ממליצים בשבילי? קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טיזר חדש מבית חברת MSI עשוי להצביע על כך שליבות ה-Zen 2 יגיעו אלינו במערכי CCX מוגדלים עם שש יחידות בכל אחד מהם, במקום ארבע בלבד כיום לכתבה
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב הנייד שלי Lenovo Z580 מ 4GB ל 8 או 16GB רציתי לשאול מה המקסימום זיכרון שאוכל להתקין במחשב זה? ואשמח להמלצות לזכרונות שאוכל להתקין(ואם הזכרונות זמינים באתרים כמו Amazon,Newegg זה יהיה מבורך) צירפתי תמונות מהתוכנה CPU-Z אם זה עוזר.. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
הטמפרטורה הממוצעת של מעבד הRYZEN 2700X שלי עומדת על 93 מעלות(באדום) על פי SPECCY. המעבד שלי כרגע לא עושה כמעט כלום מבחינת מאמץ, יכול להיות שהכלי הזה לא עובד טוב עם RYZEN? או שהמעבד שלי באמת כל כך רותח?
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הנתונים הכלכליים של יצרנית השבבים לרבעון הראשון של 2019 היו חיוביים - אך ההערכות להמשך הביאו לנפילה בערך המניה לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אירוע ה-Next Horizon Gaming של AMD ב-E3 מביא איתו עוד פרטים בנוגע לביצועי ה-Ryzen 3000 שיגיעו למדפים בחודש הבא לכתבה
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב חדש עם מעבד שיהיה מתאים למולטי טאסקינג בעיקר עריכה וידאו עשיתי על המעבד בנצמרק על הנייר הוא נורא חזק זה טעות באתר או שהוא באמת כזה ? https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i7-3770-vs-AMD-Ryzen-5-3600-vs-Intel-i7-9700/896vs3481vs3477 הוא נותן ביצועים כמו מעבד I7 של אינטל שעולה 1130 שקל לפני מע"מ .
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב שיהיה עליו וינדוס 8 ובנוסף אני רוצה שיהיה את האפשרות להתקין אקינטוש (צורך תיכנות ) ורציתי לדעת עם המפרט הזה יתאים ויתמוך לאקינטוש? מעבד : Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155 |555 לוח: ASROCK H67M B3 |457 זיכרונות :G.Skill Sniper 2x4GB Low Voltage DDR3 Memory (פשוט הם יושבים לי בבית סתם ללא שימוש) הרדיסק:Western Digital Caviar Blue 500GB|335 כרטיס אלחוטי :Edimax EW-7711IN
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עברתי על די הרבה ת'רדים כאן ואני רואה שבהרבה מהם 'בור ועם הספר' אומר שרוב הזמן המעבד בIDLE. IDLE הכוונה לכך שהמחשב מחכה (עם שומר המסך/מסך מכובה) או שגם עבודה רגילה (גלישה, טורנטים 24/7, אופיס ועוד...) זה IDLE? אם LOAD זה 100% מעבד עובד וזה צורך X , אני מניח ש33% CPU USAGE זה X/3? יש איזו תוכנה שיכולה לעקוב אחרי המעבד שלי לכמה ימים ולהציג לי גרף עבודה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם יש לי מפרט מיושן יחסית (לוח אם G45, מעבד E8500 וכרטיס מסך GTX470, זכרונות 4G 800H[שתי סטיקים של 2G]), ולכן אני חווה ביצועים חלשים במשחקים, האם שדרוג הזכרונות יעזור לי בשיפור הביצועים? עד כמה שאני יודע GTX470 הוא כרטיס לא יותר מסביר, שגם ממנו אני לא נהנה מספיק כיוון שיש לי מעבד ממש מיושן שגורם לי לצוואר בקבוק. העניין הוא שגם לוח האם יחסית מיושן, ובכל מקרה שדרוג אחד או יותר משלושת אלו זוהי כבר דרישת תקציב מוגזמת (גם כך הכרטיס מסך זה שדרוג שהרגע ביצעתי). מה שלא מוגזם מבחינה תקציבית זה להחליף את שתי הסטיקים שלי ל-2 סטיקים של 4G כל אחד, במהירות 1333 הרץ (המקסימלי שהלוח אם שלי מסוגל להריץ לפי האתר הרשמי של אינטל). השאלה היא האם השדרוג שווה את ה-300~ ש"ח, האם אכן …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוקל קניית מחשב חדש שמתי לב שבלוחות אם כשבוחרים במעבד I5 אז יש כרטיס מסך 2500HD של אינטל וכשבוחרים מעבד I7 אז הכרטיס מסך שעל הלוח קופץ ל 4000HD .... למה? זה לא תלוי בלוח? זה תלוי במעבד? מה ההבדל בין כרטיסי המסך הללו ? בהנחה שלא ארכוש כרטיס מסך ייעודי אלא אשתמש בזה שעל הלוח. (אני לא משחק משחקים. רק פה ושם עורך סרטים וגרפיקה) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אף פעם לא טרחתי ... זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#bios עכשיו ממה שהסתכלתי יש לי ביוס בגרסה F4, ואני רואה שיש הרבה שדרוגים שם לביוס. נתקלתי בעמוד הזה במקרה כשהורדתי דרייברים חדשים לווינדוס 8. אז יש טעם? ואם כן איזה גרסה לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 3570K שיעבור אוברקלוק עוד 3 שנים בתום האחריות (אם אני לא אקנה חדש) וGTX 660. כרגע יש לי זוג זכרונות 2GB 1333MHZ 9-9-9-27 של קינגסטון (2X2GB). לקחתי אותם מהמחשב הקודם שלי, ועם אחד מהם יש בעיה שלפעמים המחשב פשוט לא נדלק איתו בלי להוציא ולהכניס כמה פעמים ולנסות מחדש. עם המחשב החדש זה קרה לי רק פעם אחת , וכשלקחתי את הזכרון הדפוק לנסות במעבדה של אייבורי כשקניתי לא עלה להם גם המחשב עם הזכרון הזה. אבל כמו שציינתי אין איתו בעיה במחשב החדש. הרצתי MEMTEST ויצא תקין. בכל אופן אני קצת חושש מהזכרון הזה ולא בא לי לזרוק את הכסף על עוד זוג של 2GB ולגלות שהזכרון ההוא דפוק, ככה שאם כבר אני קונה אז אני אקנה סט 2X4GB 1600 1.5V 9-9-9-24 של קרוסאיר ב435 ש"ח. הPAGEFILE אצלי …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
AMD פיתחה כונן וירטואלי על זכרונות RAM לא מצליח למצוא את הדף שלהם להורדה משהו זוכר איפה האתר להורדת התוכנה ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בעקבות הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/526801-Radeon-HD-6850-האם-אני-מקבל-ביצועים-הגיוניים שבו שאל הבחור על הסיבה לFPS הנמוך שהוא מקבל באיזה MMO והראה צילומסך שבו לא המעבד ולא הכרטיס הגרפי לא הגיעו לנצילות של 100%, התעוררה אצלי שאלה. בפורום כרטיסי מסך כנראה לא כל כך יודעים, אז אני פותח שאילתה חדשה ושואל פה (שזה גם יותר הגיוני). תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיש מחשב HTPC. מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל שהכרטיס הכרפי שלהם הוא HD4000 הראשון הוא [h=1]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 שמגיע עם מאוורר כבר - מחיר 680[/h]השני Intel corei i3 - 3225 S1155, 3.3Ghz הוא 683 ש''ח מה כדאי? ולמה? הכרטיס הגרפי של הראשון הוא 4400. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-