מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום כבלי IDE ואחרי ששמתי אותם ההרדיסק השתנה ל66(מ33) והCD(52X ACTIMA( והצורב (2100E ימאהה) לא השתנו הצורב נשאר על UDMA 1 והCD נשאר על 33 הם היו אומרים להשתנות??? וההרדיסק הוא על 66 בגלל הלוח או שאפשר לשנות את זה איכשהו ??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מתכוון להשאיר את המחשב פתוח 24 שעות, האם הלוח של ASUS יספק את עבודתו בלהגן על המחשב שלי מפני התחממות, כי כולם יודעים כי מעבדי AMD מתחממים המון...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג עדכון ביוס ללוח האם של אסוס דגם A7V266-E ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים הבאים אני מתכוון לקנות מעבד חדש מ-newegg.com(כן כן אני יודע שלא שולחים לארץ אבל אני יכול להשיג), אני מתלבט בין ה-XP1600+ ה-1.6A וה-t-bred שתצא בקרוב, אני יודע שאם אני אזמין את ה-XP1600+ מהם אני אקבל סטפינג חדש וטוב(בגלל שהם מוכרים עשרות מעבדים ביום ככה שאין 'מצב' שאני אקבל אחד ישן) שיכול להגיע ל-1900Mhz עם קירור אוויר, גם ה-1.6A הוא אופציה בגלל יכולות ה-o/c הגדולות שלו, אבל צרכים לקבל כמה דגמים ממש מסוימים כדי להגיע איתו רחוק ואני לא חושב שאני אסתמך על המזל המגעיל שלי, ואחרונה היא ליבת ה-t-bred אני חושב שאני אחכה עד ה-3 במאי שתצנא מלא ביקורות על o/c שלהן ונראה מה יהיה, למרות שאני חושב שהן לא יהיו אוברקלוקרים גדולים, לפחות הסטפינגים הראשונים שיצאו ואין לי שום כוונה ל…
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי לביוס וראיתי משהו מוזר (בשבילי) יכולתי לשנות את המהירות של המעבד (נראה לי) יכולתי להעלות למהירות ממש מעולות יש לי מעבד amd 1100 athlon ולוח אם abit kt7a בעיה שניה משהוווווווו סופר מוזר המחשב שלי מזה scsi שאין לי בניסיונות למחוק אותו דרך הxp הוא חזר שוב ושוב (היה לי scsi בעבר במחשב וכמובן שהוצאתי אותו) בעיה שלישית יש לי מחשב מאוד טוב amd athlon 1100 לוח אם abit kt7a raid הארד דיסק ibm 30g rpm7200 זיכרון 256 3 מאוורים להארד דיסק ולצערי אחד מת (אולי הבעיה) cd-rom asus 50x yamaha 16*10*40 live value 128 מארז full tower geforce2 mx400 32 כרטיס רשת 10/100 וכמובן windows איכס פי [glow=red, 2, 300]עכשיו לבעיה[/glow] המחשב נתקע לי כל 10 דקות לשתי דקות וחצי מה לא עשית…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב............ga-7vrxp או ga-7zxr או ga-8irx???????
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב ואני צריך להחליף לוח אם, עכשיו... אני חשבתי ללכת על לוח ה sis745 של חברת msi. הסיבה שאני בוחר בו היא מפני שיש לו מחיר נמוך (יחסית) וצריכת חשמל נמוכה, וגם העובדה שלא שמעתי שום דבר רע עליו (ביצוע מקסימלי משחק עדיפות משנית אצלי) עכשיו... מישהו ממכם שמע משהו רע על השבב (בעיות תאימות,נפילות וכו...) היתי שמח עם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה טוב יותר לאוברקלוק? ה i850 או ה i845D ? מאחר ומחירי RDRAM לא מי יודע מה יותר גבוהים מ DDR מקביל (PC2700 ומעלה) , ומאחר שהפנטיום 4 רגיש מאד ל FSB שלו, ולרוחב פס הזיכרון, האם עדיף לרכוש את ה 4T2H על פני ה 4BDA? האם גם לו (i850) יכולות המהרה מרשימות,כאלו שיקחו Northwood 1.6 לגבולות ה- 2.4, כאשר הוא נמצא בלוח כמו ה 4T2H של אפוקס? 10x
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשביל זה יספיק לי amd xp 1800 ga 7vrxp kingston 256 pc333 h.d 15.3(אין לי כסף לחדש) hercules 3d prophet 8500 le עוד כרטיס רשת חוץ מהמובנה philips 12 8 32 asus 52 floppy ו3 מאוורים כולל על המעבד זה המארז
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
רצוי 450 MHZ, אבל אחרים יתקבלו בברכה גם כן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם אם כרטיס מסך על הלוח...דפוק ללא 3D והלוח ללא יציאת AGP 1. אם אני יקנה כרטיס מסך חדש על הPCI לא יהיו יתנגשויות חומרה בין הכרטיסי מסך ?! 2. איזה כרטיס מסך יהיה ראשי ותהיה אפשרות שהכרטיס המסך החדש יהיה ראשי 3. איזה כרטיס מסך זול עם 3D בכי זול ואיפה אפשר לקנות אותו ??? תודה מראש...
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אי אפשר להשתמש בו בעכבר עם דוס, פירושו אי אפשר להתקין ווינדוז דרך דוס. כי אין סריאל. איך אפשר להתקין בו חלונות אם כך?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המעבד מדיסון של אינטל יהיה לשוק הביתי או המקצועי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחכה לליבה החדשה של AMD ATHLON XP ה-T-BRED. חשבתי לקנות לוח אם מבוסס KT333 או KT400 שיהיה בעוד חודש\חודשיים נתמך ע"י לוחות האם. אז זאת השאלה: איזה לוח עדיף לי לקנות מבחינת ביצועים, אוברקלוקינג, אפשרויות, תמיכות (USB2, ATA133RAID וכו'...) וללא שום קשר למחיר: [glow=red, 2, 300]MSI[/glow] [glow=red, 2, 300]ABIT[/glow] [glow=red, 2, 300]EPOX[/glow] [glow=red, 2, 300]Jetway[/glow] [glow=red, 2, 300]ASUS[/glow] [glow=red, 2, 300]Gigabyte[/glow] כל אפשרות אחרת תתקבל בברכה. הדגמים הם החדשים ביותר של החברות. 8)
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
קניתי AMD Duron 1300Mhz לאחר ששברתי את הליבה של הAthlon 1333 שהיה לי. הרכבתי את המעבד, הדלקתי את המחשב ו...כלום. לא היה את רעש התקתוק מהרמקול במארז כמו שהיה כשהמעבד הקודם היה בסוקט שלו. אז הנחתי שהמעבד לא דפוק. לפי מה שנראה לי, הלוח פשוט לא מזהה את המעבד. מה אפשר לעשות? עדכון הביוס מהווה בעיה מכיוון שהמחשב לא עולה והמסך לא נדלק. האם זו באמת הבעיה? או שיש בעיה אחרת בלוח או ברכיב אחר? בכל מקרה, מה לעשות? נ.ב. - הלוח הוא Gigabyte 7VTX
-
- 36 תגובות
- 6k צפיות
-