מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
AMD או INTEL מה כדאי ואיזה דגם ותיזכרו הכי חשוב שהיה זול
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו התעסק כבר אם הלוח הזה!? אני מנסה להתקין אותו, ולא הולך... יכול להיות שהמעבד דפוק, אבל לפני שאני שולח את הלוח והמעבד לחברה, אני ינסה להתיעץ איתכם... המעבד הוא 1900 חדש , אז אין סיבה שיהיה דפוק, בכל זאת, כל החיבורים וגימפור על הלוח נעשו כמו שצריך, אבל הוא אפילו לא מגיב לחשמל :AR15: מישהו כבר התעסק עם הלוח הזה פה? תודה...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה למי שעוזר! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש לי p31g ואני רוצה להחליף אותו כנראה לאחד מסדרת ה athlon xp . אין לי תקציב גדול יש לי כרגע 1000 ש"ח ואני יוכל לחסוך עוד 400-600 ש"ח , אז אני צריך לוח אם שמתאים ל amd אבל תומך ב sdram כי יש לי 512mb זיכרון , שמתי את עיני על ה epox אבל אני לא בטוח שהוא תומך בזכרונות sdram . ובקשר למעבד איזה אתם ממליצים ?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עדיין לא החלטתי איזה זיכרון כדאי - ddr 266 או ddr 333... ראיתי בהשוואות ביניהם שגם כשddr 333 עובד בcas 2 הוא לא עובר משמעותית את ddr 266 עם cas 2, אז ברור שddr 333 עם cas 2.5 לא משתלם, במיוחד כשיש הבדל מחירים כזה בינו לבין ddr 266 cas 2 ... מה אתם ממליצים לי לעשות ??? ??? אני רוצה לקנות בחודש הבא, ואני לא מתכנן לעשות אובקלוקינג לזיכרון (וגם לא למעבד, כרטיס מסך...) האם כדאי לי לקנות עכשיו ddr 333 cas 2.5 או לחסוך 200 ש"ח ולקנות עכשיו ddr 266 cas 2, ואולי בעתיד להחליף ל-ddr 333 cas 2...? בכל מקרה אני מתכנן לקחת לוח אם gigabyte 7vrxp...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(כנראה הקניה תהיה מזיגזג) התקציב של לא גדול והמטרה לחסוך כמה שיותר בקניה הזו... אז ככה: אפשרות ראשונה שחשבתי עליה לוח אם : Gigabyte GA-7VTX-H Plus זיכרון: 256MB DDR BUFFALO מעבד: AMD XP 1800 אפשרות שניה: לוח אם: Gigabyte GA-7VRXP זיכרון: 256MB Transcend DDR 2700 מעבד: AMD XP 1700 אני ממש חוסך בשקלים כאין לי האפשרות לעשות קניה יקרה אז איזה אפשרות כדי לי ללכת? וסתם אולי יעניין אותכם אני קונה גם כרטיס מסך HERCULES 8500 LE ודיסק קשיח MAXTOR 40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה עדיף: מה עדיף, שמעתי שאינטל הוזילו את המעבדים ב-50%. PENTIUM 4 או AMD ATHLON XP, זכרונות DDR PC-2700, שמעתי גם וזה הוכח שזה המעבד (פנטיום 4) שעבר אופטימיזציה לווינדווס XP. לכן אני מתלבט... לא מתכנן אוברקלוקינג, וחשבתי שעם ז\ציוד הקירור לAMD זה יעלה לי כבר כמו מעבד אינטל בלי קירור כלל.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח טוב הסביבות המחיר שלך הוא הלוח של אביט שאיתו המהירו בסרט את ה-1.6a ל 2.4 יש או באסלנט והוא: ABIT SD7-533 645 http://www.exlmarket.co.il/index-new.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי 1.33 TUNDERBIRD, נשרף היום לגמרי, כנראה בגלל ישיבה לא טובה של המאוורר עליו, השאלה אם יש אחריות על מעבד במצב כזה!?? תודה...
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה לוח אם יש לאוברקלוק ממוצע בסכומים הנעים בין 400-650 ש"ח ואים אתם יכולים תנו לי דוגמה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי סתם מעבדים בחנויות שונות פתאום מצאתי "amd palomino xp 2000+" מה זה??? כמו פנטיום וסלרון מעבד לשרתים או משהוא אחר עוד שאלה הוא אמור להיות יותר חזק מהאטלון?? הוא אמור להיות יותר יקר מהאטלון?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם PcChips M921LR VIA שמבוסס על הצ'יפ P4X233. האם ה 233 אומר שאני יכול לשים זכרונות DDR במהירות 233 מגהרץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-