מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב! האם יש תכונה שמאפשרת לשמור הגדרות BIOS על מדיה חיצונית, כמו DOK או כל מדיה אחרת? לדוגמה: לאחר קניה של מחשב, אני מעדכן את ה- BIOS. את ההגדרות הנ"ל אני רוצה לשמור, כך שבמקרה של איפוס, אני אוכל להעלות את ההגדרות מההתקן החיצוני במקום לעדכן הכל מחדש. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד 3000 AMD 64BIT עכשיו שאני מחפש אני מוצא כל מיני סוגים אחד טרי אחד בוקס אחד עם ליבת וניסה אחד עם ליבה אחרת אחד עם מספרים שונים.... תאמת לא הבנתי כלוםםםםם אם מישהו יכול להסביר לי על הכל ולתת לי הצעה למעבד שאני יקנה........... תודה מראש.......................
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אוקיי...אז יש לנו את ה-SDRAM ויש לנו את ה-DDR, שעובד במהירות מכופלת מאשר ה-SDRAM. עד כאן הכל ברור. עכשיו, מה הם ה-Single Channel DDR וה-Dual Channel DDR, ואיפה נכנס ה-DDR2 בכל הסיפור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שמעו מת לי המחשב הוא נתקע לי על ה"ברוך הבא" ואני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הזיכרון ולהתקין אותו על מחשב חדש וכל התמונות והמוזיקה שיש לי שם ישמרו.. אפשרי??
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שמעתי שDFI לא תומכת בזכרונות VALUE מסויימים, זה נכון? האם זכרונות VALUE של KINGSTONE יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למשל האם הוא משתלם? והאם הוא עדיף על ה e8400 של אינטל?. למה לא ראיתי שמצעים אותו במפרטים? איזה דגמים יש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמתי לב שמעבד חד ליבה של אי מ די עובר את הדואל קור של אי מ די במשחקים זה נכון ואם כן אז אפשר איזה מבחן שמוכיח
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב אז בזמן הלא כל כך אחרון, אלא כל הזמן ! אני רואה תמיד שמנסים לפרגן לAMD ורק ממליצים על AMD ודיי הולכים על AMD כמו עיוורים, אני יכול אפילו לציין שבמספר ביקורות של אתרים מכובדים רואים שמעבדי אינטל מקבילים מנצחים אבל אומרים על הAMD, הוא עשה עבודה טובה... הוא בכל זאת טוב וכאלה, ממש כאילו שאומרים לילד מפגר אתה משתדל יפה... דיי מצחיק אני מוכרח להגיד. ומנגד אני רואה שנאה לאינטל וחוסר פירגון, למרות שהיא שולטת בשוק הגבוה ובכלל בשוק לדעתי, המעבדים שלה היום הם הכי הכי טובים עם ביצועים מעולים ביחס למחיר. ומה עוד מוזר שאפשר לראות שהמון המון אוברקלוקרים קונים AMD בשביל לעשות לו OC ולא INTEL למרות שלאינטל יש כמה מעבדים שיכולים להגיע רחוק משהו פחד ! מישהו יכול לתת סיבה למה כל כך אוהבי…
-
- 80 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
דיווחים על מחסור בערכות השבבים עבור לוחות האם התקציביים מהדור העכשווי הם לא מה שקיווינו לקבל עם כניסתה של שנת 2021לכתבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
האם נפלה טעות וזה תוייג כמאמר במקום חדשה ? מלבד תיאור יבש של מה המעבד מכיל, אין התייחסות לביקורות, השוואת ביצועים וכו'. או שסתם נחתכו כל העמודים אחרי הראשון ? http://hwzone.co.il/articles/shanghai_launch/
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=GIGABYTE+GA-P35-DS3L חייב תשובה מיידית עוד היום אם אפשר מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? 10X
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום , הבעיה שלי היא כזאת , יש לי שני כרטיסי זיכרון DDR400MHZ שכל אחד מהם הוא 1GB של חברת CEON . הזיכרונות מותקנים כ DUAL CHANNEL על לוח אם של חברת MSI דגם K8N NEO 4 PLATINUM עם צ'יפסט של NVIDIA ULTRA 4 . הבעיה היא שכשהמחשב עולה אז בנתונים הראשונים רשום שהזיכרונות עובדים ב DUAL ועל 200MHZ , לאחר שעלתה מערכת ההפעלה WINDOWS 7 , הפעלתי את תכנת EVEREST וגם שם רשום שהתדר עבודה הוא 200MHZ . מה הבעיה בבקשה ואיך פותרים אותה ? בעיה 2 , הכרטיס מסך הוא מסוג GEFORCE NVIDIA 6200 עם 256M זיכרון , הכרטיס לא מובנה בלוח אם . הבעיה היא כזאת , כידוע יש לי 2G זיכרון וכאשר הוינדוס עולה ואני מפעיל דיאגנוסטיקה של כלי מערכת (DXDIAG) רשום לי בנתונים הראשונים שייש לי בערך 1600M זיכרון וכאשר הולך ל…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הדגמים יקראו X38 Diamond, X38 Platinum נא לא להתייחס ל-Diamond בתמונה הבאה, זה מתערוכת compotex, זה יהיה ה-Platinum של החברה. התמונה הראשונה למעלה זה ה-Diamond הרישמי. MSI תשחרר איתם גם באנדל מכובד..
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
GA-8I945PG ו GA-8I945PG-RH מה ההבדל בינהם והאם הוא משמעותי כ"כ, כי לאחרונה ממליצים רק על הRH כלפני איזה חודש זה היה רק ה GA-8I945PG הלוח אם הוא למחשב שהולך לעשות אוברקלוק d 805
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי שאלה בעניין הזכרונות. הלוח אם שאני עומד לרכוש הוא ASRock B85-M Pro-3 ושני דימים של Kingston HyperX 1866Mhz DDR3 אחד בנפח 8GB ואחד בנפח 4GB. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בשני דימים בנפח שונה ואקבל תפוקה אופטימלית או ששני דימים בנפח שונה לא יתפקדו בצורה אופטימלית ויש להשתמש בשניים באותו הנפח? ומה דעתכם על הלוח אם? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא שימוש כבד בתוכנות אנליזה ומחקר כמו MATLAB ואולי שימוש קל ב-FM16. תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס זכרון אחד מסוג DDR1, כרגע קיים כרטיס במהירות 400MHZ. הבנתי שמבחינת מהירויות אם אקנה כרטיס במהירות שונה הם יעבדו ביחד במהירות הנמוכה יותר. אבל עד כמה חשוב שהכרטיסים יהיו זהים מבחינת חברה/דגם? האם שני כרטיסים לא זהים לחלוטין יכולים לעבוד ב-dual channel? אם לא, עדיף כרטיס של 1GB מאשר שניים של 512MB שלא עובדים ב-dual channel, נכון?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם כרטיסים חדשים צריכים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם חריץ PCIE-X16 ורציתי לדעת אם אני יכול לשים עליו שני כרטיסי PCIE-X1 כלומר גם את זה: http://www.ebay.com.au/itm/220842675267?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 וגם את זה: http://usb.brando.com/2-port-usb-3-0-pci-express-card-with-20-pin-header_p02412c061d015.html
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-