עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין ללכת הפעם לכיוון אינטל במקום AMD ואין לי ממש מושג גדול בלוחות לאינטל התקציב שלי כ 500-600 ש"ח. אני מעדיף לוח שיתמוך ב DDR2 , PCI-E, אני לא ממש מבין בציפסט, עדיפות לכרטיס קול O/B טוב ועם כמה שיותר יציאות מחברה טובה כמובן ( יהיה נחמד שגם תהיה אופציה טובה ל OC ). בתודה מראש ושנה טובה !

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אחים שלו מתי יוצא המאבד החדש של ENTEL ??? אני חם חם לקנות אוטות 1

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by I21I21,

אני צריך את העזרה שלכם לגבי שדרוג מעבד ואני מניח שאולי גם אצטרך לוח אם הסתכלתי באתרים (ksp,ivory,tms) ראיתי ש12 ליבות יקר מידי בשבילי אז חשבתי על 8 ליבות מה ההבדל בין מעבד של intel לבין AMD? ראיתי ש8 ליבות של AMD יותר זול תקציב : עד 3000 שח, אפשר לחרוג אם צריך המטרה היא לגיימינג כבד המפרט שלי : Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 DDR3 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SHAY LOTAN,

תמיד בלוחות האם הישנים היה כרטיס מסך מובנה מאז ה GPU מובנה בתוך המעבד , השאלה אם בלוח הזה יש כרטיס מסך מובנה כי רשום שזה מובנה ולא רשום איזה דגם https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-A320M-S2H-V2-rev-11#kf

5. Started by ksn1981,

שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shibby15,

איך אני יכול לדעת באיזה AGP הלוח שלי תומך??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by זאק,

יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כאמור, מחפש שילוש. מבחינת משחקים כרגע אני לא משחק שום דבר כבד, בעיקר דיאבלו. ובהתאם גם הכרטיס מסך הוא GTS-250 לא חזק במיוחד. אבל בהמשך יצוצו משחקים יותר כבדים שאני אשמח להריץ בהגדרות קצת מעבר למדיום, ואני רוצה שמה שאני קונה עכשיו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס high-end כלשהו שיירכש בהמשך. מעבר לזה אני מתכנת הרבה והמחשב פה לא מתמודד עם זה כמו פעם. ומדי פעם קצת עיבודים, תמונות פוטושופ וכד'. כמו כן נדרש כרטיס קול on board עם יציאות אנלגיות 5.1 ומעלה כדי לחבר לרמקולים פה - אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול ייעודי. למרות שהדרישות לא בשמיים אני עדיין אשמח לקבל משהו חזק על גבול האוברקיל כי ככה כיף לי וכי ככה זה מחזיק הרבה זמן (קניתי לפני 5+ שנים את השילוש הנוכחי והוא לא אכזב, ולמעשה אם …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מדובר ביישום שנקרא Panorama Factory, זה יישום שלוקח מספר צילומים שצולמו אחד אחר השני תוך הזזת המצלמה מספר מעלות (לצד או למעלה או שניהם) בכל תמונה וחיבור התמונות הללו יחידו לתמונה אחת גדולה באופן אוטומטי לחלוטין. להמחשה, זה: נהפך לזה: זהו יישום כבד שמוריד את המחשב על ברכיו למשך זמן רב בשלב העיבוד המרכזי שלו וגורם לו לכאורה להיתקע ולא להגיב אפילו לבקשה להפעיל את ה Task Manager, כמובן שככל שמספר התמונות שמחברים גדול יותר נדרשת כמות זכרון גדולה יותר (ומשאבי מחשוב גדולים יותר), 2 גיגה בייט נגמרים בקלות (ומרכת ההפעלה משתמשת בכונן הקשיח כתחליף זכרון) כאשר מדובר במספר תמונות ברזולוציה גבוהה. קישור לאתר המוצר: http://www.panoramafactory.com/ בקיצור, יישום כבד שי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by gil_8e,

אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ToY_SoldieR,

מה יש לכם להגיד על הלוח M הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097&catcode=171 הינה המפרט: http://img244.echo.cx/my.php?image=finish0xs.jpg אל תשימו לב לכרטיס מסך כי אני קונה את הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= השאלה היא!!!! 1.האם כדאי לקנות את הלוח M הזה הנ"ל? 2.האם הוא יתאים למפרט ? :s05: תודה רבה מראש לכל העוזר!!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…

17. Started by ronik56,

יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, יש ברשותי מחשב נייד - Lenovo Ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8 במחשב מותקנים 2 זיכרונות של 4 ג"ב כל אחד [סה"כ 8 ג"ב]. אני מעוניין לשדרג את המחשב ל-16 ג"ב, [2 של 8 ג"ב או אחד של 16 ג"ב], אבל לא ממש מצליח למצוא תאימויות. אציין כי המחשב משמש לפעילות משרדית, לא מעבר. באתר של לנובו מצאתי את זה - קישור. באתר של ksp, למשל, יש מגוון זיכרונות שונים [קישור], אבל אף אחד מהם לא מופיע באתר של לנובו שקישרתי למעלה. השאלה היא אם אני יכול לרכוש כל אחד מהם ולהכניס בביטחה למחשב, במקום השניים המותקנים היום? ביצעתי בעבר החלפות לזיכרונות במחשבים נייחים, זה לא היה בעייתי אף פעם. פה משום מה, קצת מרגיש לי "מסורבל" יות…

19. מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. איך אפשר להבדיל בין סוגי הזיכרונות השונים כגוון DDR DDR2 DDR3 לפי החריצים ולא לפי מה שכתוב עליהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by NTT,

שלום, יש לי את המפרט הבא: 1.מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 3.זכרונות: 2x(OCZ 2GB DDR2 800MHz CL4) 4.כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB TypeB 5.כונן קשיח: 2x(Western Digital WD2500AAKS) - 250GB,7200RPM,16MB Cache 6.כונן DVD: LiteOn DH-20A3S 7.מארז: NZXT AirFlow King Tempest 8.ספק כוח: Corsair VX450W ואני לא יודע איזה מעבד לבחור,הQ9450 או הE8400, המחשב הזה הולך להיות אצלי ב4-5 שנים הבאות,ואין לי מושג איזה מהמעבדים לבחור. יש כאלה שאומרים שהביצועים של ה8400 יותר טובים,כי אין היום מספיק תוכנות שתומכות בקוואד. אך עם המחשבה לטווח הארוך,ככל הנראה שהתוכנות בעוד שנתיים לא יתמכו ב4 ליבות,אלא ב16...(אני מקווה ) אז איזה מהם לבחור? *לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש לאחותי הקטנה שיתבסס על i5 4440 ואני תוהה איזו ערכת שבבים אני באמת צריך , המחשב תכלס לצרכים בסיסיים וקצת משחקים , ברור לי שבחירת הלוח אם או הציפסט לא באמת משפיע על החלטות אלו,אבל בגלל שזה מחשב לאחותי הקטנה אני לא בטוח מה כדאי h81 או b85? אני באמת צריך כל מני פיצרים שבאים בb85 או שלהסתפק בפשוט יותר? זה גם שאלה כלכלית כי יש הבדל בכל מני מקומות שאפילו לפעמים בין 50-100 שקל

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני בודק את הזיכרון שלי אם הוא תקין?? : זה הבעיה שהוא עושה לי זה לא רק בתכונה הזאת http://img237.echo.cx/img237/8594/13tn.jpg

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yoav1000,

אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200 תודה מראש וסליחה על השגיאות.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.