עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

יש לי 600-650 שקל לשדרג את המחשב ואני מחפש לוח אם במחיר הזה.. המפרט כתוב למטה הדרישות שלי: שהיה אפשרות לאוברקלוק אפשרויות שאני מאוד מאוד מאוד ישמח אם היו זה: רייד פי סי איי אקספרס א(אם היו לי עוד אני יכתוב בהמשך) תודה יונתן 8)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אחים שלו מתי יוצא המאבד החדש של ENTEL ??? אני חם חם לקנות אוטות 1

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GladiuS,

אז אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות בין ה Asus B150m k לבין ה gigabyte b150m d3h זה שאר המפרט של המחשב: מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2570 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1657Mhz Strix דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - Red ספק כוח: 290 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 גוף קרור למארז: 158 ₪ - Fractal Design R2 Silent…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by רספיוטין,

מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by jambo222,

נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מתלבט בין PC3200 לבין PC3500. שתיהם שתי סטיקים של 256.. ואני לוקח 8RDA PLUS הבעיה היא שבאתר www.8rda.com יש TIPS להשיג 200FSB ורשום שם "Use Twinmos PC 3200 or other DDR PC3200 and up uses winbond chip (Corsair XMS PC3500C2 is not recommended, they are really over-rated) " אז אני מתלבט יכול להיות שה PC3200 יגיעו ליותר באס מאשר ה PC3500?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by idanohh,

טוב אז יש לי מעבד ולוח אם רק מה שאני לא מבין זה מה זה ה System Bus ומה זה ה System Clock מה זה אומר לגבי המעבד והאם אצלי זה תקין או שאפשר למשוך אותו עוד ...??? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. האם אנו נמצאים בעידן בו ניתן ליהנות ממשחקים עדכניים גם ללא כרטיס גראפי ייעודי כלל? לקחנו לסיבוב את ה-Ryzen 5 3400G, המעבד העוצמתי ביותר בעל הליבה הגרפית המובנית שיש ל-AMD להציע, בשביל לבדוק לכתבה

11. שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by reuven61,

יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by michaelr,

יש כיום מיליון ואחד חברות שמיצרות לוחות אם אני רוצה לפתור אחת ולתמיד מיהי החברה הכי טובה בעולם ביצור לוחות אם ASUS GIGABYTE DFI MSI ///// באמת שאין לי שמץ של מושג . ולכם יש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ravid,

יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lipa,

כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?

17. Started by A1eX,

ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום אני צריך המלצה כדי לשדרג את המעבד ושאר החלקים שהוזכרו בכותרת לחדשניים יותר . אני מוכר אותם ואני מוכן להשקיע כ-2800 שקל לשלשת החלקים אז מה אתם ממליצים ? חשבתי על E6300, לוח אם לא ממש יודע וזכרונות 2GB 800MHZ מכיוון שקניתי את המה שיש לי עכשיו וחשבתי אשני לא יעשה אוברקלוק בחיים כי זה היה מספיק חזק אז ... אז עכשיו אני רוצה את החלקים עם יכולות לאוברקלוק. תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קראתי שהמעבד הנל " supports dual-channel DDR4-2666 memory" , מעבד שתומך מהירות 2666 , יחד עם זאת רוב האנשים שבונים היום מחשבים מרכיבים זכרונות בהמלצה של 3000-3600 מגה הרץ , מה אני אמור להבין מי זה , שאין ניצול מספיק טוב של המעבד לזכרונות או מה או אין קשר בכלל בדברים ?

21. Started by ady,

שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…

22. Started by yosi b,

אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. את ה-E6600 הייתי מריץ על 3.2 (8x400), במתח ה-stock השלו. השגתי אופציית שידרוג\החלפה ל-Q6600 (משלם את ההפרש - 400ש"ח ~) שידרגתי... (יש לי אפשרות להתחרט) הבעייה היא אוברקלוק - ה-Q6600 הזה משגע אותי ! המקסימום שהוצאתי ממנו בינתיים זה 2.7 (300x9) איך שאני עובר את ה-1200 QDR יש בעייות בוינדווס (אם בכלל עולה). עם ה-E6600 הייתי עובד על 1600 QDR ביחס מסונכרן Linked-Synched - מה שהיה משפר לי גם את ה-latancies ובכלל עבד מעולה. אז מה אני עושה עכשיו? :-\

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by CyberGod,

שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by NTT,

שלום, יש לי את המפרט הבא: 1.מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 3.זכרונות: 2x(OCZ 2GB DDR2 800MHz CL4) 4.כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB TypeB 5.כונן קשיח: 2x(Western Digital WD2500AAKS) - 250GB,7200RPM,16MB Cache 6.כונן DVD: LiteOn DH-20A3S 7.מארז: NZXT AirFlow King Tempest 8.ספק כוח: Corsair VX450W ואני לא יודע איזה מעבד לבחור,הQ9450 או הE8400, המחשב הזה הולך להיות אצלי ב4-5 שנים הבאות,ואין לי מושג איזה מהמעבדים לבחור. יש כאלה שאומרים שהביצועים של ה8400 יותר טובים,כי אין היום מספיק תוכנות שתומכות בקוואד. אך עם המחשבה לטווח הארוך,ככל הנראה שהתוכנות בעוד שנתיים לא יתמכו ב4 ליבות,אלא ב16...(אני מקווה ) אז איזה מהם לבחור? *לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.