מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עוד מעט (ליתר דיוק כמה חלקים...) ואני מתלבט בין 2 לוחות אם החלקים שאני קונה: intel p4 3.2ghz 800fsb corsair 512mb DDR (2x256) pc3200 low latency memory kit gforce4 ti 4200 (מה שיש לי כרגע) אני מתלבט בין ה- MSI 865PE Neo2-S ל- ABIT IC7 Intel 875P (אם למישהו יש עוד הצעות ללוחות אם אני ישמח לשמוע) אני מחפש לוח אם עם ביצועים טובים בעיקרף ואני לא צריך שום לאן כי יש לי כבר כרטיס רשת שאני יעביר מהמחשב הישן (תקנו אותי אם אני טועה, אם זה לא אותו דבר) וגם שמעתי משהו בקשר ל PAT ??? אם מישהו יכול להסביר לי קצת על זה אני ישמח, ואם אני יוכל להפעיל את זה בשני הלוחות כי שמעתי שזה רק בלוחות 875. תודה רבה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סדרת מעבר, לפני הK10 שעתידים לבוא. לא מדובר בשינוי משמעותי, והשימוש באותה הארכיטקטורה, K8. השוני הוא בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום קטנה מאוד, של 45W. עוד תוספת, אפשרות להעלאת מכפלה ב 0.5 שיכול לתרום לOC. לכתבה : http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?p=414128#post414128
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD64. בחנות הציעו לי לוח אם Nforce 4 Ultra של Foxconn. ידוע לי שהחברה אחת מהיצרניות הגדולות (למעשה מייצרת את הלוחות עבור ג'יגהבייט). השאלה איך המוצרים שלה עצמה? בעד / נגד..... המוצר שהוצע לי ספציפית הו זה: http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS הדגם הינו: NF4UK8AA-8EKRS מישהו נתקל בסקירה שלו? תודה, שבת שלום.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ומחפש כעת לוח אם שיתאים למעבד פנטיום 4 (בין 2.4 ל 2.6 GHZ). הקריטריונים החשובים הם ביצועים, יציבות ותוספות. הדגש על: זכרון: 333 DDR תמיכה ב PC2700 - חובה USB 2.0 - חובה כרטיס רשת: 10/100 - חובה , 1GB - רצוי Firewire IEEE 1394 - רצוי מאוד Ultra DMA 133 - רצוי מהחיפושים שעשיתי עד עכשיו, נראה כי הצ'יפסט Intel 845 PE יכול להתאים. האם יש צ'יפסטים אחרים שבאים בחשבון ? על איזה לוח אם הייתם ממליצים ? תודה, Flash
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב זה התחיל בארד דיסק תקול אז החלטתי להחליף וגם רכשתי כרטיס מסך חדש HD5750 וגם מארז עכשיו הכרטיס לא מביא לי תוצאות הכי טובות יש לי כרגע AMD6000 מה אתם אומרים .בקשר לתקציב עד 1000 שקל
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער מראש על החפירה אבל הפרטים יעזרו לעוזרים להגדיר את הפיתרון הכדאי לי. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Q6600 לוח אם: ABIT IP35 PRO קירור מעבד: THERMALTAKE ULTRA EXTREME 120 מאוורר מעבד: DELTA 120/38MM 2300RPM מארז: LIAN-LI עם שני מאווררים 120/25MM מכניסים. אחד מהם DELTA ב-2300RPM שני מאווררים מוציאים. אחד מהם כמו ה-DELTA המכניס. טמפ' חדר בקייץ מגיע ל-34 מעלות. היום ניקיתי את המחשב לאחר יותר מ-3 שנים ללא ניקוי רציני והחלפתי משחה טרמית מאחר והטמפ' במצב רגוע ותדר עבודה של כ-1.8GHZ הגיעה לאזור ה-65 מעלות בליבה החמה ביותר. לאחר הניקוי, הטמפ' מגיעה לאחר כמה שעות עבודה ל-59 מעלות בליבה החמה בטמפ' חדר של 32.4 מעלות. סיבה נוספת להחלפה היא שלוח האם הזה ללא תמיכה יותר …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם: P6NG Neo-Digital מעבד: Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB זיכרון: 2 ג'יגה של זיכרון ג'נרי 800 Vista Media Center מה שירוץ עליו השאלה היא אם בעצם המחשב יעמוד ב-1080p בלי תקיעות וחלק? וגם אוליי אם פרו 9 יוכל לרוץ על זה חלק לא ברזולוציה הכי גבוהה משהו סביר?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האשכול שלי ננעל בהתקפת נעילות האחרונה של אט'לון בכל מקרה הנה הלינק למי שרוצה לראות מה כבר דובר בעניין ולמי שאין כח אז בקצרה. יש לי כיום לוח אסוס עם ציפסט i440BX עם מעבד P2 350. אני שואל לשדרג את המעבד שלפי הבנתי הוא נמצא ב SLOT1. שאלתי היא איזה מעבדים מהירים יש על הסלוט הזה (חלק מה P3? סלרונים?) או/ו האם יש מתאם שאני אוכל לשים מעבד יותר חדש. אנא אל תמליצו לי לקנות מחשב חדש, זה יקרה מתישהו, לא עכשיו. עכשיו אני רוצה לשים כמה מאות שקלים על מעבד יותר מהיר.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אחד הדילמות שלא כל כך הצלחתי לפתור .. איזה לוח אם לקחת? Asus Z97 Sabertooth Mark 1? GA-Z97 Gaming GT? יש לציין: מעבד - 4790K קירור - Nocuta NH-D15 זיכרונות - KingStone HyperX Beast 2x8G כרטיס מסך - GA 780Ti OC אשמח לדעת מה ההבדל המשמעותי בכל אחד מהם, אני משתמש באודיו אופטי למערכת גדולה מהממוצע... OC יהיה ברמה בינונית. כמובן אם יש הצעה ללוחות יותר טובים מ KSP אילת כמובן באותו טווח מחירים 1000-1200 (חשוב אילת כי שם רק מה שיש בחנות אפשר לקנות ואי אפשר להזמין מה שאין) תוודההה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , מה המחיר של זכרון kingSton 512/1GB DDR I. הלכתי לבאג הם אמרו לי 400 שקל בגלל שזה ישן אי אפשר להשיג וזה . עכשיו במחשב שלי יש לי 2 של 256 , (יש מקום לעוד כרטיסים ,יענו 4 ?) וגם אם נגיד יש לי עכשיו 2 של 256 ואני מוסיף עוד אחד של 1GB ומוציאאחד של 256, אז יהיה לי 1280 , כי לפי מה שהבנתי אי אפשר .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין i5 6500 לבין i7 6700. שאר המפרט החדש: DDR4 16G evo 850 660 GTX האם יש יתרון לi7 בחווית השימוש עם התוכנה סוני וגאס 13 פרו? זמן הרנדור פחות משמעותי. אני עורך בFHD. האם לדעתכם שווה להשקיע בi7? עם i5 המחשב יהיה "מושבת" בזמן הרנדור לעומת הi7? לא אוכל לעשות דברים במקביל? למשל עם המחשב הנוכחי שלי כיום phenom 965 8g ddr3 660 gtx התוכנה מגמגת כשאני מנסה להפעיל דרך התוכנה את מה שערכתי עד כה, במיוחד כשיש כמה שכבות זה ממש מרגיז. אני צריך להפעיל את הקטע עשרות פעמים עד שאוכל לצפות בו באופן חלק כמו שהוא אמור להיות. יש לזה קשר אולי ל660? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. יש לי דילמה איזה לוח כדאי לי לקחת : או Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 או Gigabyte GA-H87-D3H S1150 אני אישית לא רואה ביניהם ממש הבדל(מלבד בסוג סדרה) , אם מישהו מבחין בהבדל אשמח לשמוע בנוסף ראיתי גם את הלוח Gigabyte GA-H97-Gaming 3 S1150 שיקר יותר ב200 ש"ח משני הלוחות החדשים- למה? במה הוא יותר טוב?, מותאם יותר למשחקים? 2. האם כדאי לקחת את המעבד Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 על פני המעבד Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 ? יש הפרש של 200 ש"ח עבור הבדל לא גדול במהירות המעבד תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ? ככה ראיתי בזיגזג
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה בעתיד לקנות זכרונות חדשים במטרה ברורה: אוברקלוק. קראתי את הדיון על הA-DATA, והופתעתי מהביצועים שלהם, אבל למרות זאת, היא חברה לא מוכרת כמו OCZ או מושקין או קורסייר, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים? לקחת את הADATA, או לקחת OCZ או חברה אחרת שתציג ביצועים יותר טובים כמובן עם תזמונים יותר טובים. כמובן שאני מתכוון לזכרונות PC4000 אבל גם PC4200 יתקבלו בחיוב! בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש הצדקה למחירים הגבוהים של קורסייר ומושקין למשל.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קניית מחשב חדש , לדעתכם יש טעם לחכות למעבדים החדשים של אינטל? תכננתי על ה8700k , האם המצב של שוק המעבדים כמו המצב של כרטיסי המסך ברגע זה? שלא כל כך משתלם לקנות את הסדרה האחרונה כי עומדת לצאת עוד אחת והמחירים ירדו. מה לדעתכם הפער בין ה8700 ל9700 שיצא? מה לדעתכם התג מחיר של הi9 9900 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לנסוע לחו"ל עוד כשבועיים ולפי בדיקה ב www.newegg.com המחירים בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים בארץ. אבל אני פוחד מהענין של האחריות ולכן החלטתי לקנות שם רק את המעבד והזיכרון. וזה המפרט המוצע: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 672.26 nis את זה אני קונה בארץ AMD ATHLON XP 2500 "Barton" 333 FSB PROCESSOR CPU- OEM 87$ (374 nis) GEIL DDR RAM 512MB PC-3200 Value 400MHz Ultra 73$ (314 nis) את אלה אני קונה ב www.newegg.com אז ככה, אני לא מכיר חנויות בארה"ב. אם מישהו מכיר חנות יותר זולה - אני אשמח. דבר שני, תעירו לגבי המפרט עצמו - האם הרכיבים טובים ומתאימים. אני לא מתכנן אוברקלוקינג בתקופה הקרובה אבל רוצה להשאיר אופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחכמים :hi: אני לפני קנית מחשב חדש, שימושי OFFICE ו VIDEO EDITING וכמובן משחקים ללא דרישות מיוחדות (לא המילה האחרונה במשחקים) 1) INTEL או AMD, מי ולמה? 2) איזה לוח אם מתאים להמלצה מ-1 תודה מראש, יהודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-