עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by blitsi,

ברצוני לקנות את השילוש הנ"ל מKSP סניף אשדוד. חשבתי על ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוח אם: ‏MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E‎ או זה:‏M4A78-HTPC/RC AM2+, AM3, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI‎ או כל לוח אם אחר שתמליצו בתקציב. וזכרונות: ‏2x2GB Patriot Signature Dual Channel. וקירור למעבד או של AC או SCYTHE 150-200 שקלים. המחשב מיועד למשחקים, ברשותי HD4870 של סאפיר, ספק CORSAIR HX520 שיחזיק הכל בלי בעיה, מארז ANTEC 900 2. אם יש לכם רעיונות לשינוי הכל מתקבל בברכה.

2. איזה מעבד יותר חזק E8500 מול AMD Athlon 2 X4 620 לשימוש משרדי

3. Started by extra-g,

את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!

4. Started by eranir,

אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…

5. Started by Vidati,

יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.

6. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

7. Started by -Tal-,

איך הזכרונות האלה? G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מומלץ? יש משהו יותר מומלץ? תודה

8. Started by shemiraz,

אז בשעה טובה שידרגתי את המעבד הישן שלי e6600 למעבד חדש q9550 ושאלה קטנה על טמפרטורות במנוחה כרגע על 35 ככה כי קצת חם פה היום ברגיל היה איזה 3-4 מעלות פחות,לפי הטמפרטורות של כל ליבה בנפרד אז יש לי 2 ליבות שהטמפרטורה שלהם תמיד גבוה יותר ב 2-3 מעלות מה2 האחרות האם זה תקין? במאמץ הוא על 47 מעלות... מבחינת הטמפרטורות מנוחה ומאמץ אני יודע שהוא ממש בסדר(המארז והאוורור אצלי מסודרים יופי)

9. Started by EVGA-yuvalll22,

אני בדלימה מה לקחת את MSI P55-GD65 או אתה ASUS P7P55D שינהם טובים פחות או יותר ,שינהם טובים לOC מגיע ל4 GHZ בקלות תלוי במעבד.. את אסוס בתוספת 50 שח ,היתרון בMSI בBOOT יותר מהיר מאסוס ,החיסרון שבMSI כרטיס קול מובנה פשוט לעומת באסוס .. אז קיצר מה אתם הייתם לוקחים ? מבחינת מחיר האסוס הוא בתוספת 50 שח בביקורות אומרים שMSI טוב גם ASUS ??? תודה ד"א המעבד שאני קונה הוא I5 750

10. Started by x-filer,

איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000

11. בלוח MA 770-UD3

12. איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני

13. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

14. Started by MaxZ,

תראו, נכון יש על כל לוח אם צ'יפסט, הדבר הזה באמצע? מה הוא עושה? לאן הוא מחובר? יש לי לוח אם ישן, ופירקתי את הצ'יפסט (הוצאתי אותו) ואני רואה שאין לו חיבור ממשי, רק דבק שחיבר אותו ללוח אם ועוד 2 קלפסים כאלה. הוא סתם ליופי? יעני להראות את שם החברה, או שהוא עושה משהו?

15. Started by abarbotel,

מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?

16. Started by AboveBeyond,

שלום , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק הפרטי ( אני איש IT אבל מתעסק יותר בשרתים וניהול) אם מישהו יכול לעשות לי סדר ולתת לי הסבר מה ההבדלים בין המעבדים שאני ארשום ואם באמת אני צריך אחד מהם core 2 duo core 2 quad i5 השימוש העיקרי שיהיה לי זה במיוחד אינטרנט ( הרבה טאבים פתוחים ) , סרטי HD , אולי משחק או 2 שירוצו עליו , וvmware מה כדאי לקנות היום ? מה הולך להיות בעתיד הקרוב שאולי כבר שווה להשקיע בi5 ? תודה לעוזרים

17. איזה לוח כדיי יותר בכללי.. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2UWzsrOiRbMPGYpw http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 השימוש היה לעבודות משרדיות בגדול ואולי HD מעבד AMD AX2 245 2.9GHZ זכרון 2GB 800HZ HD 80GB X2 WD IDE

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ארז

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by Despair,

חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. Started by Alroit,

אשמח להמלצה לזיכרון מהיר 4GB ddr2 1200MHz עבור OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. Started by SeeYouInHell,

שלום! רציתי לשאול אני קונה מחשב חדש הנה המפרט: מעבד AMD Phenom II X2 545 Box ₪489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM3545B לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ₪354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪117 כמות:1 http://w…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by Doron.C,

אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לרכוש זיכרון 4GB (בגלל השתדרגות לWIN7) ותוכנות ובאופן כללי מחיר רציפתי. רציתי לשאול כמה דברים: 1.איזה סוג זיכרון מומלץ ואם אפשרי לרכוש 4GB 800MHZ?? 2.כמה זיכרון מקסימלי אפשרי לשים בנייד? 3.אודה לסוג זיכרונות מומלץ +קישורים.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. הביאו לי כמה זכרונות של DDR2 יש לי זכרון שעובד בתדר 667, והתדר של הזכרונות שהביאו לי הוא נכוך יותר. השאלה היא האם התדר הגבוהה ירד לתדר של הזכרונות האחרים או שהוא ימשיך לעבוד עם 667 ואילו האחרים יעבודו עם התדר שלהם?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  25. שלום אני פועל עם מערכת הפעלה VISTA ואני מפעיל הרבה תוכנות בו זמנית כך שאני מגיע לזה ש1.5 גיגה מנוצל. האם יהיה כדאי להחליף את הזכרונות ל4 גיגה? אני עם G.Skill 800Mhz 2X1GB PK 4-4-4-12@810 אני על OC של 9.5X410=3900Mhz הלוח שלי הוא Asus p5q Pro האם אני אצטרך זיכרונות של 800MHZ או מעבר?(זאת אומרת אם אעשה OC לזכרונות למרות שאני יודע שזה לא כל כך משמעותי). האם כדאי יהיה לשדרג ל4 גיגה 2X2GB ?או יהיה כדאי להוסיף 2X1GB לקיים? או שאולי להוסיף רק גיגה?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.