עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by BenBezalel,

שלום לכולם.! אני מעוניין לקנות זכרונות נוספים למחשב. ברשותי כרגע 2GB DDRII 800MHZ שלKINGSTONE אשר מורכב על לוח DG41TY שישלו שני כניסות והוא יכול לתמוך עד 8GB. בימים האחרונים עברתי ל-WIN7 32BIT בעיקרון אני רוצה להשאר עם ה- 32 ולא מעוניין לעבור ל- 64BIT. עכשיו האם כדאי לקנות עוד זכרון נוסף תואם למה שישלי?(לא נראה לי שישלי משהו כ''כ טוב) או לקנות שניים חדשים אותו דבר? התקציב הוא עד 400-500ש''ח.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by דנה9,

יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by momo777,

שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by hagayben,

שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by danikingh,

אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. כי שלי במאמץ 48.. מנוחה 46..

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by maor1587,

שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  10. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1197

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. לוח שתומך במרובי ליבה גם מי שלא בקיא באמת בבקשה לא להגיב סתם

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. Started by danikos,

שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by RA,

שלום שלום, רכשתי (אחרי נבירה בפורומים פה) את הASUS הנ"ל, והבגעתי לשלב חיבור ספק הכח, והותקלתי: הASUS מצפה למחבר 24-פין + חיבור 4 או 8 פין (EATX12V). 1. לספק שלי, EATX12V יוצא ב 4 פין. בלוח, 4 מ 8 הפינים סגורים עם כיסוי. האם זה אומר שהם מתאימים גם לספק כמו שלי? 2. זה קשה יותר: הספק שלי יוצא עם חיבור 20 פין, + כבל של 4 פין שנראה כאילו הוא בנוי להיות מולבש למחבר 20 פין ולהתחבר ביחד. אני מצרף תמונה. זה באמת ככה? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by אלבר,

איך הלוח? אני צריך לעבודה גרפית + OC. מה החסרונות שלו? הוא ב300 שח זול מכל דבר אחר איזה זכרונות הייתי ממליצים? אני צריך 8 גיגה.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. יש לי אפשרות ליקנות את המעבדים הבאים: שח' מעבד E6300-250 E8400-550 Q8200-720 הבעיה זה שאין לי הרבה כסף ואני צריך מעבד חזק ויעיל לשנה הקרובה (מבחינת משחקים). אני לא בונה על שנה שלמה אני רק רוצה ביצועים סבירים גם במשחקים כמו GTA IV וכו' יש לי גם הצעה ליקנות יד שניה E7500 ... תעזרו לי אני צרין OC טוב ויעיל מעבד חזק וחסכוני וזול כל הצעה תעזור לי (גם למעבדים לא כתובים) לוח אם -‏EP43-UD3L

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by mazinya,

הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. יש לי אפשרות ליקנות E8400 ולוח ‏EP43-UD3L ב850 ש"ח האם זה שווה יותר מ Q8200 ‏EP43-UD3L במחיר 1175 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 12.09.2009 בשעה 18:30:38 הקפצה ענין דחוף לעוד יומיים עזרה מהירה בבקשה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. איזה מעבד יותר חזק יותר טוב בביצועים? Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray או core i5 750, s1156, 8MB Box תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by abarbotel,

שלום לכולם אני כל הזמן קורא פה על כל מיני שמות של מעבדים חלקם של אינטל חלקם של AMD נוצר לי בלאגן שלם בראש כי כל השמות נורא מבלבלים, חלק זה dual core וחלק זה cure2due חלק אני רואה רשום אקסטרים ועל חלק בכלל quad וכל דגם כזה עם מספרים... מישהו בבקשה מוכן לעשות לי סדר בבלאגן של כל המעבדים ולתת קצת הסבר.. מה נחשב מהיר יותר מה טוב יותר וכו.. ולמה חלק אומרים שמחשב כפול ליבה לפעמים טוב יותר ממרובע ליבה תודה לכל העונים זה מאד חשוב לי!!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  20. Started by redead,

בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..

21. היי , יש לי לוח ASUS P5KPL-CM מעבד Q8200 , 4 ג'יגה זכרון קינגסטון DDR2 מהירות 800 כרטיס מסך GEFORCE 9500 512MB עכשיו רציתי לשדרג ללוח עם צ'יפסט מתקדם יותר שיתמוך לי גם ב DDR3 ראיתי את ה ASUS P5QC .. מסדרת P45 שיתמוך גם במעבד שלי [sOCKET LGA 775] ואז חיטטתי קצת בזאפ וגליתי שיש גם צ'יפסטים של P55 שמה שהבנתי זה יותר מתקדם ומה אני מגלה שהוא יותר זול מ P45 איך זה יכול להיות אני כבר מבולבל בתחום המחשבים תראו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=737601 זה מהמעבדים עם SOCKET LGA 1156 עכשיו אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו כי אני יצטרך גם לשדרג מעבד ל I7 , I5 שזה יקר לתקציבי [ הריי המעבד שלי הוא SOCKET LGA775 וממה שהבנתי הסדרה הזאת לא תומכת במעבדים אלו רק בחדשים יותר] תכננתי ל…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by arbily,

שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. שלום, אני מחפש זכרונות מתאימים ללוח אם הישן שלי אינטל D850GB. האם הזכרונות שמציעים פה בטרייד זון מתאימים בשבילי? http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php?cat=28&stype=1&si=sdram&perpage=9&sort=1&stype=&limit=&cat=28&ppuser=0

24. Started by i-kramba,

אני חייב לשדרג את המחשב שלי ואני צריך סטיק של זיכרון 1 ג'יגה ddr1 מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בזול ? .המחירים של סטיק כזה בחנויות בארץ נע בין 190 ל-270 .ראיתי באיביי סטיק כזה ב-10 דולר אבל אני לא רוצה לקחת סיכון . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש, הזמנתי אותו עם 4 גיגה http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 וב CPU ID כתוב לי שהוא pc2-6400 400MHZ האם הזכרון עובד על 400 ולא על 800?? ועוד משהוא קטן קיבלתי את המחשב על לוח של גיגבייט 770. עכשיו הוא אמור להיות 710SB על האריזה כתוב (REV2) אבל בCPUID כתוב שהוא 700SB אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא הזה... תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.