עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, יש לי תקציב של עד 2500 ש"ח לקניית מעבד לוח אם וזיכרון בלבד. חשבתי לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד: Q9400 לוח אם: P5QC (משולב DDR 2 +3) של ASUS זיכרון: OCZ 4GB - מתלבט בין DDR2 800 MHZ\1066MHZ או שכדאי כבר להשקיע בDDR3 אם ההבדל משמעותי אני לא צריך אותו למשחקים אלא לשם לימודים של ניהול רשתות, ז"א שאני צריך להפעיל מספר מערכות הפעלה כגון win2k8 server, win 7, win vista בו זמנית ולכן החומרה שבחרתי יחסית חזקה. לגבי הלום אם - לא יודע מה לבחור, זה נראה לי הכי סביר תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 16:47:45 מישהו ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. זה משנה? מפרט: Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) -------[ SPD ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ DIMM3: [ TRIAL VERSION ] ] Memory Module Properties: Module Name [ TRIAL VERSION ] Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type [ TRIAL VERSION ] Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by Static,

שלום, מחפש בסיס טוב למחשב חדש שמיועד להיות המחשב הראשי בבית הוא ישרת להורדות טורנט, מדיה סנטר, ומשחקים (CSGO, BF, ושאר FPS) הרכבתי את המפרט הבא, האם יש משהו לשפר להחליף ממה שבחרתי ? (אלו הרכיבים שאני צריך את כל הציוד ההיקפי ודיסקים קשיחים יש לי כבר) מעבד + לוח אם: 1195 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte B250M-D3H DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 510 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1890 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC מארז: 490 ₪ - NZXT Phantom 410 Black ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מחיר סופי: למזומ…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  4. Started by computer_freak,

כי בעצם E6300 זה לא ליבת קונרו... ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by MaxZ,

תראו, נכון יש על כל לוח אם צ'יפסט, הדבר הזה באמצע? מה הוא עושה? לאן הוא מחובר? יש לי לוח אם ישן, ופירקתי את הצ'יפסט (הוצאתי אותו) ואני רואה שאין לו חיבור ממשי, רק דבק שחיבר אותו ללוח אם ועוד 2 קלפסים כאלה. הוא סתם ליופי? יעני להראות את שם החברה, או שהוא עושה משהו?

6. "Of course you are not going to be able to run a Prescott at that speed in a box. In fact it is a moot point if you can run one at conventional speeds in a box" מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18693 כעת אותו אתר שעשה את ההמהרה של הפנטיום 4 עשה גם משהו מעניין עם FX53: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42687 טוען שיכול יותר אבל צריך לוח אחר.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. Started by lihay,

אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…

9. Started by itail,

אהלן, יש לי מחשב Q9400 + 4GB זיכרון DDR2 800MHZ. קיבלתי לאחרונה 2 סטיקים של 1GB בתדר 667MHZ. למיטב הבנתי, אם אחבר אותם אקבל 6GB זיכרון ב667MHZ, נכון? מה עדיף לדעתכם? אופציה נוספת היא לחבר את הזיכרונות ולעשות OC, האם זה אפשרי? תודה! איתי

10. אני לא גיימר כבד ואם יהיה לי כרטיס מסך זה עד 4070 לא יותר , איך הוא בשביל גיימינג בינוני ועבודה מולטיטסקינג עם הרבה תוכנות ברקע מלא טאבים , תוכנות VLC , VBOX וכו’ … , הוא שווה משהו ? עולה 527 שקל ללא מאוורר .

11. אורח Penedo
    Started by אורח Penedo,

Hello, I own a Gigabyte GA 7n400 (not Pro or Pro 2 or anything else) and its manual says that it supports up to 3Gb. It has 4 memory slots. I've bought 3 DIMM's of 1 Gb each to discover that the PC won't boot with them. I now see that the manual says that it only supports up to 512Mb DIMMS. If so - how can I install 3 Gb on it, if at all? Do I read the manual right about this? If it doesn't support 3Gb - what's the maximum configuration I can expect? 4 DIMM's of 512Mb each? The manual is available at: http://au.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_7n400pro2_e.pdf Thanks for any help.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. אני צריך המלצה למעבד לוח אם וקירור למעבד מעדיף watercooling.. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX 660, ספק כוח 500 ווט של CM, ו8 גב ראם שאני רוצה להעביר למחשב החדש. תקציב של בערך: 1800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  14. Started by NIR36,

אהלן חברים מתלבט לגבי מערכת מבוססת קונרו E6600 לגבי שתי הזיכרונות הבאים: 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817&products_id=11907 לגבי האחרון יש אותו במלאי של החנות שאני אקנה מערכת ממנה ב1720 ש"ח אין להם מין הסתם את הMUSHKIN הדילמה היא אם לקנות את הזיכרונות שאני מעונין בהם יותר(MUSHKIN) ולהביא אותם לחנות שאקנה ממנה לצורך הרכבת המערכת(מארז ספק וכו הכל משם) דיברתי שם עם בחור שאמר שזה אפשרי-השאלה אם חיסכון של 430 ש"ח בזיכרונות(1720-1290) לא יפגע במשהו מבחינת אחריו…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by davidwcg12,

הייתי היום בחנות מחשבים והלוח אם שרציתי (asus p5b-vm) לא נמכר יותר , במקום זה המוכר הציע לי לוח אם של אינטל : intel DG965RYCK אני אשמח לשמוע המלצות / ביקורות על הלוח אם הזה כדי שאדע אם יש טעם לקנות אותו . (רק שתדעו - המחשב הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה , עריכת וצריבת סרטים , עבודות משרדיות ומדי פעם גם משחקים ) אני מוסיף גם לינק מאתר הבית של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm המפרט שאני רוצה הוא : core 2 duo 6300 kingstone 2x512 mb 667 mhz wd 160gb lg gsa-h10 לוח אם -? בעיקרון התקציב גג שלי ללוח אם הוא עד 850 ש"ח , אז אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע .(בעיקר ללוחות אם משולבים עם כרטיס קול ומסך) תודה רבה , חג שמח.

16. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. היי, רכשתי באמצעות התייעצות באתר מחשב חדש שהמעבד שלו הוא כאמור הנ"ל, i5 3470 וכ"ס מסך 7870 xt. המחשב עצמו עדיין לא הגיע, אז אני מנצל את הזמן ללמוד קצת על החומרה החדשה. ראיתי שמעבד הזה יש כ.מסך מובנה hd 2500. הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שאנשים מריצים משחקים כמו סקיירים, בגרפיקה די נחותה אמנם אבל בצורה סבירה. האם מדובר בכ.מסך סביר לאור המשחקים שהוא מריץ (כמו באטלפילד 3)? כמו כן, אני בספק אמנם, אבל יש סיכוי שהוא מוסיף לביצועי כ.מסך שיש לי במערכת? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. Started by NirL93i,

אני לא יודע איזה מעבד לקנות....חשבתי ללכת על ליבה משולשת של AMD 2.3 אבל אני לא יודע אם זה הכי טוב...חשבתי גם על ליבה מרובעת....בקיצור אני צריך ת'עזרה שלכם לבחור מעבד טוב ובמחיר לא רע (של AMD)..חחחח תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by bdl,

שלום, אבקש את עזרתכם, יש לי מעבד p4 3.06 ht socket 478 (sl6pg) ואני צריך המלצה ללוח אם טוב.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by Menuval,

שלום, יש ברשותי מחשב עם לוח אם p7p55-m יש בו כרגע שני סטיקים של 2GB, הייתי רוצה לשדרג את הזיכרון ל8 או אפילו ל16. זה המפרט של הזיכרון בלוח: 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2200(O.C.)*/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  21. Started by 123456789,

??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. מה ההבדלים בין השניים מלבד הפרש של כ 200 שח בין הp לL האם זה כל כך משמעותי?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  23. Started by NeoNate,

שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by DXM,

שלום אני בדילמה כרגע: האם לקנות את הE5200 או לקנות את ה5200X2. הE5200 עולה 70 ש"ח יותר מאשר השני, ובמפרט דל תקציב כל שקל חשוב. עכשיו אם נצא מנקדות הנחה שהלוחות שאני אשתמש הם GB GA P31DS3L מול הASUS M3A וכל שאר המפרט שווה מיהיה עדיף. (הספק יהיה HEC 400TRT, מארז-לא סגור, 9800GT, וכו') כמובן שייתכן אובר קלוק בתנאי שלא תיהיה לי בעיה עם ההספק. דבר חשוב נוסף הוא שיש לזכור כי על פי מה שידוע לי מעבדי AMD הבאים יתיאמו גם AM2+.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. Started by Force,

שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.