מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
מה האבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצא לוח אם עם PCI-E בשביל AMD 64 BIT 3200 939 בבקשה אם יש כאלה תגידו לי בבקשה :-*
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
האם מעבדי AMD באים עם מאוורר בילט אין כמו אינטל? לצורך העניין מעבד 3500+ 939A64
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעייה שלי היא שיש לי זיכרון של 512 מ"ב אבל כשאני נכנס לאיטרנט יש נפילה בזיכרון והוא יורד ל 170 מ"ב [ איטרנט בלבד כשאין שום תוכנות שפועלות ברקע ]. וכשאני יוצא מהאינטרנט ומנתק את החייגן , הזיכרון לא חוזר לעצמו, הפעלתי ספיבוטים משמידי מרגלים אנטיוירוסים [נורטון 2004 ] ושום דבר חריג לא נמצא . הלכתי ל msconfig הורדתי שיניתי והתקנתי את win xp מחדש ובקיצור לא מצאתי מה הבעיה . אחרי חיפושים נכנסתי ל task manger ושמתי לב שכאשר אני נכנס לאינטרנט יחד עם האקספלורר עולה קובץ שנקרא ccproxy.exe והוא צורך 152000k זיכרון וכשאני יוצא מהאינטרנט הקובץ נשאר פעיל ולכן הוא החשוד העיקרי. השאלה האים אני צריך למחוק את הקובץ הזה או מה תפקידו ואיך מנטרלים את גוזל …
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש (אינטל) והמליצו לי לקנות את המעבדים עם חיבור ה lga וראיתי שהלוחות שמתאימים נראו לי זה ה- asus p5p800 intel 865pe או לוח אם אחר עם הצ'יפסטק 915 אך ראיתי שאי להם חיבור agp רגיל אלא חיבור pci express מה זה אומר... איזה לוח יותר טוב? ואיזה כרטיסים יותר טובים? והאם כרטיס agp מתאים לכניסה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
ני עדין מתלבט איזה סוקט לקחת נראה לי שאני יקח את ה 754 אז אם אפשר לוח אם לכל סוקט(ולא נראה לי שאני יעשה אוברקלוק אבל תביאו גם שטוב לזה תודדה רבההה
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4? איך הוא? איך הביצועים והתכונות שלו? אני לא עושה אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכוווווולם, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העיקרוני בין סדרת OCZ value לבין OCZ GOLD ו OCZ PLATINUM כי לפי מה שזה נראה זה רק הציפוי שיש עליהם שהוא מוליך חום אבל בטוח יש עוד הבדלים...אולי תזמונים עידו
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד ולוח אם שיתאימו לעבודה עם המחשב אבל גם במישחקים. יש לי 2 אופציות מה כגאי??? 1.מעבד: p4 3.0 800 2mb 64 לוח אם: asusp5gd2-x ddr2 2. מעבד: k-8 3500+64bit 2000mhz לוח אם: biostar nf4 ultra
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הציעו לי לוח אם דיי טוב למעבד Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core Box Step E6 ב KSP. זה הלוח - http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 אך אני מעדיף לקנות את החלקים מ alef-alef.co.il, והייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שמוכרים כאן: http://alef-alef.co.il/index.php?cPath=30 שהוא יותר טוב מ ASrock 939DUAL ותומך ב AGP8X, בוא נגיד שאפשרות השידרוג ל PCI EXPRESS כמו שיש ב ASrock לא הכי חשובה לי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
אני חושב ל oc בינוני אני לא צריך יותר.. אם אפשר בגבול המחירים של 800.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיל את זכרון הראם שלי ולא ברור לי מה סוג הזכרון הקיים במחשב כרגע. ידוע לי רק שהוא 256 מגה. אני יודע שאני צריך ללוח אם שלי זכרון מסוג: DDR 266HRZ CL2.5 השאלה מה יקרה אם הזכרון המותקן כרגע במחשב הוא מסוג אחר, נגיד CL3 ? האם אפשר סוגים שונים של זכרון ?
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון למחשב עד 500 ש"ח יש לי סקוט 478 מעבד intel P4
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני צריך תמליצו לי בבקשה על לוח עם שתומך בחיבור PCIX ויש לו חיבור דואלי לזיכרון וכרטיס סאונד אונ בורד לא משו יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=9511 מה ההבדל ומי מהם יותר חזק? שאלה נוספת: ראיתי שבמפרט שלהם (שכתוב בעמודים שצירפתי) כתוב: "טמפ' מקסימלית: 65" למה הכוונה? לטמפ' המקסימלית המומלצת?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
האם יש דרך לשנות את זה? אני ראיתי בדף של הלוח אם שלי שכאשר יש שני זכרונות אז הם עובדים על 300MHZ אז למה אצלי עובד על 200? ואיפה בלוח אם אני משנה את זה(חיפשתי ולא מצאתי מקום לשינוי של זה) דרך אגב הלוח שלי הוא DFI NF3 250GB תודה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-