עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eli33,

איזה זיכרון עדיף לקחת שניהם עולים אותו דבר Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או שבכלל עדיף משהו אחר... ואיזה לוח אם כדאי הכי לקחת הם עולים אותו דבר Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard Albatron K8X890 Pro II VIA K890 Socket 939 Motherboard DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard או שאתם בכלל ממליצים על לוח אחר לגמרי ד"א איזה צ'יפ יש בהם ושל איזה חברה...?? זה צריך להיות מתאים למערכת הזאתי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II H…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! חשבתי לבחור במעבד AMD64, +3000(במחשב חדש)ליישומים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, כמו מ-AVI או Divx ל- SVCD או DVD ,הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . . אך קיבלתי תגובות שדווקא הפנטיום 4 3.0G מתאים יותר לישומיי וידאו?. היום לדוגמא כדי להמיר מ- Divx ל- SVCD קובץ של הופעה בגודל של כ- 750MB עם מחשב פנטיום 3 , 450MHZ נדרש לי כ- 24 שעות רצוף עם 100% CPU USAGE ,עם תוכנת CUCUSOFT . ולכן המטרה היא להקטין למינימום את משך העיבוד. לסיכום, חשבתי שהבחירה של מעבד 64 ביט ולא 32 ביט מיועדת גם כהכנה למערכת ההפעלה החדשה(לונגהורן) כשתגיע ותתמוך במעבדי 64 ביט?. מה דעתכם? בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  3. Started by icq27086783,

שלום ! האם מישהו הצליח להריץ את הסטיקים האלה - geil 6400 ultra CL4 2GB kit-במהירות הSTOCK שלהם בצורה יציבה? (MEMTEST86 ) ללא שגיאות? אם כן תחת איזה מתח? בכל מקרה אם למישהו יש רשימת מתחים ותדרים של הזכרונות האלה שבהם נשמרת יציבות אשמח אם תודיעו לי ! עד עכשיו הזכרונות הללו פעלו אצלי בצורה יציבה תחת 533MHZ - 266 mhz fsb אשמח לקבל תגובות מכל מי שיכול לעזור להגדיר את הBIOS בצורה נכונה תחת הזכרונות האלו. icq # 27086783 icq27086783@gmail.com המערכת שלי : E6600 P5B DELUXE תודה לכולם ושבוע טוב !

4. Started by megas_xlr,

שילשום חזר לי המחשב מהתקנה וקיבתי לוח אם של gigabyte k8 triton ורציתי לדעת כמה הוא עולה והאם amd 64 bit 3000+ יותר טוב מ intel pentium 4 3.2 ghz 478 1m ???? תודה למי שמוכן לעזור :yelclap:

5. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. מתייעץ לגבי שילוש זול מאוד למחשב מדיה שמשמש גם לעבודה משרדית קלה בשליטה מרחוק. ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד. מצד אחד אני רוצה את הזול ביותר, מצד שני אני רוצה משהו שמסוגל להתמודד עם 4K או HEVC ברמת חומרה בקלות. כרגע חשבתי על לוח: Gigabyte B450 AORUS - 430 מעבד: Ryzen 3 2200G - 430 זכרון: 8GB בסיסי - 200 (עדיין לא החלטתי בדיוק מה) ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד במיוחד לאור ההשקה של הדגמים החדשים. האם כדאי לשים מעבד זול יותר, ולשדרג בעתיד רק את המעבד כי הלוח יתמוך במעבדים הנוכחיים? כרגע המחיר עומד על 1030 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוזיל את זה עוד?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  7. לוח אם שלי Gigabyte לסוקט 775 שולט על מהירות המאורר. מספיק שיש עומס קטן ביותר (למשל משחק) הוא מפעיל את הקירור במהירות המירבית וזה פשוט משגע אותי. איך אפשר לכבות את האפשרות או לפחות לשלוט על המהירות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by BooYaka,

אני כנראה מזמין מחשב היום, מזל טוב לי ;D בקיצור למחשב אני קונה 4 GB זיכרון והם מחולקים ל 4 יחידות Kingston 1024MB 667Mhz DDR2 CL5 4 יחידות של הזכרון הזה עכשיו אני מפחד שהמחשב שלי לא יזוז מהר כפי שאני חושב... כי זה 4 של CL5 לא של CL4 שזה מהירות יותר גבוה השאלה היא אם זה ממש ישפיע לי על המהירות של המחשב... (אני קונה 4 יחידות כי אני לא יכול לעלות מעל המחיר של 7000)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by שרול,

היי לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד שיש לי כעת למעבד מתקדם יותר (ליבה כפולה או יותר) ואני לא יודע במה תומך הלוח אם שלי ??? ??? יש לי לוח אם msi neo2 ms-7028 אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב אני יכול לשים על הלוח אם שלי ושתהיה לי תמיכה ושיעבוד תקין הfsb שלי הוא 800MHZ תודה לכל מי שיוכל לעזור לי כי זה די חשוב אני כרגע משתמש בפנטיום 4 530j

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by general328,

שלום לכולם, אני כרגע מסדר מחשב שהוא קצת ישן פנטיום 4, יש לו 256 זיכרון DDR 400 נאמר לי שאם אני יוסיף לו 512 DDR 400 המחשב לא יעבוד על 768 אלא רק על אחד מהזיכרונות, כלומר אם הזיכרונות לא מקבילים אז המחשב לא יינצל אותם האם זה נכון? הלוח הוא של אסוס: P4S800D

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ashand,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין זכרונות מסןג DDR2 במהירויות הנ"ל? שווה להשקיע ב-1066 או ש-800 יתן אותם ביצועים? הלוח אם שלי הוא ABIT IP35 PRO תומך עד -1066 אני חושב... לגבי תיזמונים...ככל שהם נמוכים יותר במספרים לדוגמא 2-2-2-15 או משהו כזה אז הלטנסי הרבה יותר טוב? ראיתי תזמונים של 6-6-6 והזכרון יותר יקר...מוזר... תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. Started by KoM,

האם יש חייה כזאת בטווח מחיר הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by Athlon-WINGS,

מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים

18. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  19. חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sha-256,

או ש- 300W מספיק? תודה! ???

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. שלום. מסתקרן לדעת מה רמת הביצועים (: תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by EagleX,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד מסויים (Dell Vostro 3450) ואני מתלבט בין שני המעבדים האלה. Core i5 2410 ו Core i7 2620, שתי האפשרויות למחשב הזה. ההבדל מתבטא במחיר - 1000 שקל שיאפשרו לי לשדרג את הזכרון ואת הסוללה. האם ההבדל בביצועים הוא כה משמעותי? משחקים לא הכי כבדים, עריכת תמונות בלייטרום, גלישה וסרטי HD (בעיקר..) אשמח לתשובה, תודה..

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. Started by ido-nava,

שלום, רציתי לדעת איך המאורר סטוק שמגיע עם המעבד intel i3 2100 box ? מבחינת שקט בעיקר. אני לא רוצה הצעות לקירורים אחרים, רק שואל על הקירור סטוק. תודה ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by yuvalfr,

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני כבר די סגור על הרכיבים, כאשר הבסיס כנראה יהיה AMD Athlon 3000. בדקתי מחירים, והמחיר של מעבד כזה (RETAIL/BOX') לפני מעל לחצי שנה היה 1400-1500 ש"ח, וכיום הוא 1,050-1,100, כלומר ירידת ערך מינימלית ביותר. אני מסיק שהסיבה לכך היא היבוא הבעייתי של מעבדי ה-64 לארץ, אבל לשמחתי קראתי כעת את הידיעה כאן ב-HWZONE שהבעיה נתפרה. השאלה היא - כמה זמן לחכות עד שארכיב את המחשב החדש? לאיזה מחיר צפוי מעבד ה-3000 (או 3200, גם אפשרי) לרדת? באתר newegg המחיר של מעבד AMD Athlon 64 3000 RETAIL הוא 161 דולר, כלומר 724 ש"ח. אפשר להעריך שבארץ המחיר בקרוב יהיה 800 ש"ח? בקיצור, שווה לחכות בכלל?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by idanaz,

שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים