עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SilentBob,

עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by N.S,

לוח אם :asus- a7n266-vm עד כמה די די אר הוא תומך....? אני חושב שעד 512 האם אני צודק? ואמ הוא תומך עד 512 מה יקרה אם אני אשים 768 די די אר..זה יעזור או שזה יהיה כמו לשים 512?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אתמול קמתי בבוקר, אחרי יום מרוכז בכימיה, פתחתי תמחשב, ולהפתעתי המחשב לא עבד. שומעים שהכל עובד, האור של המחשב כשהוא דלוק עובד, אבל לא רואים כלום על המסך, ובכאילו המחשב לא מתקדם ולא שומעים כל צפצוץ שהכל תקין. בדקתי כרטיס כרטיס, את כל הזכרונות, את הארד דיסק את הסי די והדי וי די ועדיין, כלום לא עבד. בסוף הוצאתי את הסלולה של הלוח אם, הוא התאפס, והכל עבד אותו יום ואמרתי : "מסתורי למדיי אבל עדיף לא להתעסק אם זה עובד". היום אני אחרי הבגרות בכימיה בא שמח פותח תמחשב ושוב קרה אותו דבר, חיכיתי שעה לאחר שהוצאתי תסלולה הביוס התאפס והכל עובד עכשיו. בדקתי תסלולה יש בה עדיין 3 ואט, אז היא לא פגומה או משהו כנראה. המחשב לא עבר אוברקלוק, הדבר היחיד שעשיתי יום לפני שזה קרה זה להחליף את ההיטסי…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Ro-K,

מעבד AMD64 3000 s939 הטמפ' לא גבוהה מידי?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by babu,

למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14038&PHPSESSID=208b05325ecfb9c54018c69739926145 מעניין כמה הוא עושה ב SUPER PI? :o :o ---EDIT--- כתוב שם X2 זה אןמר שזה כפול ליבה...

7. Started by d_caspi,

שלום לכולם. לפני משהו כמו 3 שנ ים הרכבתי לעצמי את המחשב שלי, שמבוסס על מעבד 64bit של Amd (2Ghz) 512MB זכרון וכונן קשיח של 80GB. אני בצבא רוב הזמן, ככה שלא יוצא לי להתעסק הרבה עם המחשב, אבל בזמן האחרון האיטיות שלו מתחילה להעיק. אני משתמש בו בעיק לפעולות שיגרתיות - גלישה בפיירפוקס, סרטים, וכו', וקצת תכנות, ככה שאני לא צריך להפוך אותו למכונה אכזרית. רק משהו שיריץ את כל אלה בכיף. אני רוצה לקנות 2 דברים - 1GB זכרון כונן קשיח גדול. באשר לזכרון - אני זוכר מהעבר ש- Kingston היא חברה רצינית וראיתי את הכרטיס - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz (KVR800D2N5/1G( לצערי, אני כבר לא זוכר איזה DDR אני צריך וכמה MHz זה טוב, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם. בנוגע לכונן קשיח, חשבתי על Western Digital…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by benor,

תראו בעצמכם, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות במפרט שלי. יש משהו לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום.אני מתכנן לקנות את המעבד X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core.אני רוצה לקנות מחשב למשחקים.במה שונה הקונרו מהמעבד הנ''ל ואיך בדיוק הוא יותר טוב למשחקים ממחשב כפול ליבה עם 64 ביט?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

i3 2100 HD 7970 במידה ולא קיים, האם בכל זאת רצוי לשדרג מעבד?

12. Started by HellBoY,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים לאוברקלוק (E8400) של בערך עד 4GHZ וזכרונות, סטיק אחד של 2GB. האם תיהיה בעיה להגיע לזה עם P43? חשבתי על EP43-UD3L. או שכדאי לקחת P45? (זה יוצא תוספת של עוד 50 שקלים) EP45-DS3L תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  13. קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא! השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ? ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?) עריכה: הכותרת שונתה.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by unknown man,

איזה מהם עדיף ל AMD? אם יש לכם עוד לוח אם בטווח מחירים שלהם (עד 700 שקל) תציעו בשמחה =]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by NeoSwf,

טוב, חרשתי כאן את ההודעות, הפכתי את הארכיון, אך לא מצאתי דיון ממצא בנושא אלה רק דיונים ספציפים על מעבדים מסוימים. אז אשמח לשמוע את דעתך בנושא או לינק למבחן אני יודע שאני חדש כאן ומצטער אם יש לי בקשות מיוחדות תודה שלומי

• 80 תגובות
    • 7k צפיות
  19. האם זה עוזר ואם כן במה? ושאלה אחרונה אני מזמין מחשב על איזה ללכת G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 או זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 כי ראיתי שקורסייר הוא לא תומך בכמה דברים ואם אני לא מתכנן אובר קלוק כדי לי לקנות את זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8801 וסליחה אם הייתי אמור לפתוח את הדיון הזה באותו תרד פשוט פה זה נושאים שונים

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  20. אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by NOLOL,

איך הלוחות של היצרן הנ"ל מה מומלץ למה ? לחדד מאוד בלמה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by miki26,

אני מתלבט בין שניהם שניהם מהירות 400 שניהם 512 וההבדל במחיר הוא 50 ש"ח האם שווה להוציא עוד 50 ש"ח וללכת על KINGSTONE?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Moo,

ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הזיכרון שלי מאוכסן במטמון אין לי מושג מה זה אומר והאם אפשר/צריך להוציא אותו משם וכמובן איך? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים