עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

i3 2100 HD 7970 במידה ולא קיים, האם בכל זאת רצוי לשדרג מעבד?

3. Started by HellBoY,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים לאוברקלוק (E8400) של בערך עד 4GHZ וזכרונות, סטיק אחד של 2GB. האם תיהיה בעיה להגיע לזה עם P43? חשבתי על EP43-UD3L. או שכדאי לקחת P45? (זה יוצא תוספת של עוד 50 שקלים) EP45-DS3L תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא! השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ? ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?) עריכה: הכותרת שונתה.

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by unknown man,

איזה מהם עדיף ל AMD? אם יש לכם עוד לוח אם בטווח מחירים שלהם (עד 700 שקל) תציעו בשמחה =]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by NeoSwf,

טוב, חרשתי כאן את ההודעות, הפכתי את הארכיון, אך לא מצאתי דיון ממצא בנושא אלה רק דיונים ספציפים על מעבדים מסוימים. אז אשמח לשמוע את דעתך בנושא או לינק למבחן אני יודע שאני חדש כאן ומצטער אם יש לי בקשות מיוחדות תודה שלומי

• 80 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. האם זה עוזר ואם כן במה? ושאלה אחרונה אני מזמין מחשב על איזה ללכת G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 או זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 כי ראיתי שקורסייר הוא לא תומך בכמה דברים ואם אני לא מתכנן אובר קלוק כדי לי לקנות את זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8801 וסליחה אם הייתי אמור לפתוח את הדיון הזה באותו תרד פשוט פה זה נושאים שונים

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  11. אני מתכנן בקרוב לקנות מזיגזג: P4P800 2.4C הבעיה שלי מתחילה בזה שאני קונה מזיגזג ולא ראיתי אצלם זכרונות יותר טובים מבינוניים לאוברקלוק חוץ מהקורסייר ש- א) עולים הרבה ב) לפי מה שידוע לי קשה מאוד להשיג אותם בארץ ואין את זה לזיגזג במלאי. אני מחפש זכרונות במחיר נורמלי לאוברקלוק מקסימלי. לא איכפת לי לבזבז עד 1000 שקל. אישית הייתי מאוד רוצה לקנות משהו כמו הגייל גולדן דרגון 3200 כי גם לא קשה להשיגם וגם הם עולים 750~ בפעם האחרונה שבדקתי 0_o אבל זיגזג בכלל לא מציעים אותם למכירה. מה אתם מציעים לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by NOLOL,

איך הלוחות של היצרן הנ"ל מה מומלץ למה ? לחדד מאוד בלמה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by miki26,

אני מתלבט בין שניהם שניהם מהירות 400 שניהם 512 וההבדל במחיר הוא 50 ש"ח האם שווה להוציא עוד 50 ש"ח וללכת על KINGSTONE?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Moo,

ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הזיכרון שלי מאוכסן במטמון אין לי מושג מה זה אומר והאם אפשר/צריך להוציא אותו משם וכמובן איך? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  17. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 B3 NOT OCed + Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35C-DS3R CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB --- Drives: Drive #1 - ST3500320AS (465 GB) Drive #2 - ST3500320AS (465 GB) Drive #3 - SAMSUNG HD203WI (1863 GB) Drive #4 - ST31500341AS (1397 GB) Drive #5 - WDC WD3200AAKS-22SBA0 (298 GB) --- Gigabyte Aurora 3D 570 - Stock Cooling +פלופי וצורב יש לי חוסר בזיכרון במחשב, אשמח להוסיף. השאלה היא אם יש מניעה מלהוסיף DDR3 1333MHZ אותם אני מעוניין לקנות בשל כדאיות לעתיד.. בעוד שנים מספר הסיכוי גבוה הרבה יותר שיהיה לי מה לעשות איתם מאשר עם עוד סט של DDR2 800MHZ. הגודל שאני מתכנן עליו הוא 4, הבנתי שזה הכי משתלם כרג…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  18. [אני בחו""ל עכשיו[אוקראינה]] קניתי את הכרטיס מסך 7900GT לוח אם: a8n-SLI SE SOCKET 939 FOR AMD CPU NVIDIA NFORCE 4SLI SUPPORTS DUAL PCI-E VGA CARDS ADVANCED OVERCLOCKING FEATURES מעבד עדיין לא קניתי.. אבל כנראה שאני יקנה AMD 3800 לא DUAL CORE לא כלום.. רגיל.. אני יודע שהמעבד לא משו..=[ אז מה אתם אומרים? אהה וכנראה אני קונה את המסך הזה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228_1639&products_id=12172

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  19. הי, קיבלתי הצעה על מחשב מחודש שיש לו מעבד I5 דור 3 בסה"כ חוץ מזה ההצעה משתלמת יחסית לשוק אבל אני לא בטוח האם זה כדאי לקנות מחשב חדש עם מעבד ישן. מה דעתכם על ההבדל בין הדורות השונים? יש לזה חשיבות גדולה? תודה

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  20. Started by havlin,

שלום האם הזיכרונות-CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail יתאימו ללוח intel bad axe או שהמהירות המרבית של הזיכרונות היא 667 ? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by lharpaz,

שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הזכרונות אמורים להיות בתזמונים של 2-3-3-6 אבל באתרי החברות שלהם יש * שכתוב בה cas 2.5 on amd platform משהו כזה... http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Rev+3 http://corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdf השני בPDF למי שאין acrobat reader שפשוט יכנס לאתר ויחפש twinxpc3200c2 אני מתכוון לקנות אותם אבל אני צריך לדעת היום אם הם ב2.5 או 2 כי אם הם ב2.5 אז אני פשוט אקנה VALUE ואם לא אז אני קונה אותם המערכת שתהיה לי מבוססת AMD 3200 VENICE S939 על לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מקווה לתשובה מהירה תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by tiger18,

לFמה מגה הרץ אני יכול להגיע אם אני יעשה OC ל E8500.?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by omri_ro,

יש על הלוח בנוסף למחבר הגדול של הספק (24 פינים) מחבר נוסף של (כמו שיש לכל פנטיום 4 של 4 פינים) ולידם עוד 4 פינים (ממש באותו מחבר) למה החיבור הנוסף? המפרט שלי הוא: הלוח המדובר כ.מסך GV-NX76T256D-RH מעבד E6300 זכרון 2GB 667Mhz

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  25. מכל שידרוגי המחשב שבן דוד שלי עשה הוא הותיר לי כמה חלקים שאני מקווה לעשות בהם שימוש... 3 סטיקים 256MB של זיכרון DDR 266 של HYNIX מארז + ספק (יחסית חדש) 400W סידירום X52 כונן דיסקטים 1.44 דיסק SEAGATE SATA150 80GB 7200 ובגלל התקציב המועט שלי (מקסימום 1000 ש"ח), חשבתי בכיוון של רק לקנות את החלקים שחסרים להשלמת המחשב: לוח אם (משולב כרטיס מסך) ומעבד... אני קצת חלוד בתחום המחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. רק חשובים לי מספר דברים: שהלוח אם יתמוך בשלושת הסטיקים של הזיכרון בתדר 266 הרץ, שיהיה לו סלוט לשידרוג כרטיס מסך עתידי, (אל תצחקו אבל אם קיים כזה דבר אז אפילו סלוט של PCI-E) ושהוא יתמוך בדיסק SATA הנ"ל. לגבי המעבד, זו בעצם העזרה שאני צריך מכם, איזה מעבד לקחת יחד עם איזה לוח (כמ…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.