עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by theduck,

מה ההבדל בין שתי הטכנולוגיות (למעט העובדה שה- HyperThread קדמה ל-Dual Core) ומי מהשתיים תומכת ביותר אפליקציות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by YoShow,

אני הולך לקנות מחשב חדש לקראת סוף יוני - תחילת החופש הגדול. האם יהיה כדאי לי באותו זמן להשקיע בdual core או לקנות AMD 64 bit עם ליבה אחת. המחיר של dual core כרגע הוא מוגזם. כמו כן האם בסוף יוני עדיין יהיה כדאי יותר לקנות x800xl או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eitan1980,

כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…

5. Started by qt1h00,

שלום, האם היום בכל לוח של אינטל יש DUAL DDR? האם צריך לסדר את זה או שברגע שמכניסים 2 סטיקים שמסוגלים לעבוד בצורה הזו הוא עובד לבד?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by PT,

למחשב החדש אני קונה 512MB זיכרון PC3200 אני יודע שזה יבוא בשני סטיקים של 256MB השאלה שלי היא אם אני עושה DUAL DDR בין שני הסטיקים המחשב יכיר אותם כ256MB עם פי 2 BUS, או כ512MB? אני לא הבנתי את זה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם כרגע אני במצב DUAL DDR עם שני זכרונות זהים לחלוטין של PQI אני רוצה להחליף אותם בשני זכרונות של 512 מגה אך מיצרנים שונים - שניהם זכרונות ג'נריים מיצרנים ג'נריים עוד יותר אך אני מניח כי התזמונים שלהם שווים, האם תהיה לי בעיה להפעיל אותם ב DUAL DDR או שהם יעבדו ועלולים לבוא מסכים כחולים או שהלוח יכול לסרב להפעיל אותם ב DUAL בגלל שהם שונים. אני מדבר על הלוח המופיע בחתימה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by erandb1,

נגיד יש לי 2 סטיקים של זכרון במהירות של 400mhz .עם מעבד של 800 מגה הרץ.אבקש לדעת האם אני יכול להשוות זאת לכביש שבו יש 800 נתיבים ובו 800 פעילים ? ואם אני יוריד סטיק אחד הורדתי 400 נתיבים ובכביש יש רק 400 נתיבים ? תודה ! אם יש לכם הסבר פשוט כיצד להסביר על דואל .אשמח לשמוע.

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by zvvz,

היום אני ארכיב את המחשב, והלוח אם שלי(ASUS P4P800 865PE CHIPEST) תומך בDUAL DDR. יש לי שתי ציפים של זכרון DDR, שניהם 256MEGA. איך בפועל אני מנצל את הDUAL DDR כך שזה יעבוד כמה שיותר טוב. תודה מראש. ;D

10. Started by Mortar,

האם יש אפשרות להריץ מצב של DUAL DDR ביחד עם 2 זוגות סטיקים בכלל? והאם יש אפשרות כזאת בלוחות מבוססים 875 או 865, תודה.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

מה עדיף, כרטיס אחד של 512 DDR או שתי כרטיסי 256 בDUAL ? ולמה..

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by BA,

אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR . האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת? תודה על העזרה...

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by TeaTime,

הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי לוח אם מבוסס nforce 2 שעדיין נימצא במסגרת האחריות . לאחרונה הוספתי לו עוד סטיק של mb512 ,אולם כל נסיונותי להגיע למצב שבו נעשה שימוש ב-dual channel ניכשלו (נעשה שימוש בשני סטיקים זהים והם הוכנסו לשני הסלוטים בצבע זהה שתומכים ב-dual ddr ) בסופו של דבר נאלצתי לשים את הסטיק השני בסלוט שאינו תומך ב-dual ddr , כך שאומנם הצלחתי להגדיל את הזכרון ל-1024 ,אולם לא בצורה אופטימלית היות והמערכת לא רצה ב-dual ddr . יש לציין שבמצב זה המחשב עובד מצויין . האם לדעתכם זאת סיבה מספקת להחלפת לוח אם בן שלוש שנים (האחריות מסתיימת עוד כחודש ) ? קשה לי להאמין שבכלל ימצא בידי היבואן \ החנות לוח אם זהה להחלפה . (ככל הידוע לי יצורם של לוחות אלו הופסקו כבר לפני כשלוש שנים ) ברור מאליו שהזכרונות…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yehielio,

יש לי 2 כרטיסי זכרון ולוח אם שתומך בdual ddr בלוח יש 4 סלוטים, איך אני מחבר אותם לסלוטים כך שזה יעבוד ב-DUAL? האם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה

• 18 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by mbs,

היי, אתמול קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ו-2X256 של GEIL ויש לי שתי שאלות: יש על הלוח שני סלוטים צמודים של זכרון (1 ו-2) ושלישי נפרד (3). במעבדה התקינו לי את הזכרונות על סלוטים 1 ו-3 שאינם הצמודים ואני העברתי מ-3 ל-2 כך שכעת הם צמודים. באיזה מצב אני עובד עם DUAL DDR, הראשון או השני? ושאלה שנייה - איך אפשר לוודא שאכן ה-DUAL DDR עובד? תודה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by kiki666,

אהלן חברה. שמעו. יש לי רק 2 סלוטים של DDR על הלוח, סלוט אחד 512 והשני 256. אני רוצה להחליף ת256 ב512, ורציתי לדעת מה זה dual ddr? זה שני כרטיסים של 256 או אחד של 512 פשוט מהר יותר? כי במפרט של אחד כזה כתוב למשל ככה: dual ddr 512 400 bla bla bla 256X2 מה זה אומר כפול 2?!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by efee123,

מה זאת אומרת שכתוב בזכרונות dual ddr3 ? נ.ב-ו- triple? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  21. לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by efee123,

שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by MortaL,

אתמול רכשתי זיכרון נוסף למה שיש לי 256 MB 333 הביצועים מאוד טובים (*שווה את ה250 שקל !) השאלה היא: הדואל עובד ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=465

25. שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.