עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SuperStyle,

אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מעניין אותי אם ניתן כבר להשיג בארץ לוחות כאלו. מישהו שמע, מישהו ראה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. השקת ריזן דור 3000 בקיץ האחרון ועימו המעבר ללטוגרפיה של 7nm, למעשה ליין מוצרים שנתן סנוקרת לאינטל מתחת לחגורה, הוביל לרבעון העסקי הטוב ביותר של AMD מזה 14 שנים. רצ"ב מצגת מעניינת מאד ומלמדת (היא בתחתית הפוסט - הורידו אותה משם). התמונה מעניינת לא רק את המשקיע הפוטנציאלי בשוק ההון, אלא גם את חובבי המחשוב וזאת משום שהחדשה הזו אומרת שישנה תחרות טובה בשוק, שבתורה תסייע להוזיל ולהנגיש את המוצרים לציבור הרחב, ובמקביל תסייע לזרז את קצת ההתקדמות הטכנולוגית בתחום, שכן בעת שמתרחשת תחרות עזה, כל השחקנים עושים מאמץ לרוץ קדימה במטרה להדביק את מתחריהם. תהנו... http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-third-q…

7. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by shshmul,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1244&item=6727604027&rd=1&ssPageName=WDVW אני יכול לקבלו החודש הזה

• 18 תגובות
    • 934 צפיות
  9. לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Boomer,

מישהו יכול להסביר לי למה זיכרון פנימי עולה כל כך הרבה כסף בימינו?? בקושי אפשר למצוא 512mb DDR 266mhz בפחות מ-800 ש"ח! מה גורם לזיכרון פנימי להיות כל כך יקר??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום עם לא נתייחס לאופציות השידרוג וכו' ניקח 2 מעבדים C2D E8500 ו i5 750 עם נשים את שניהם במחשב עם סירקולצויה טובה מאוד של 5 מאווררים במארז וקירור ברמה של thermalright ifx-14 (לE8500) ן NOCTUDA-NHD14 לi5 750 ,שהם זהים במחיר בערך. איפה יהיה פוטנציאל לOC יותר גדול?האם במקרה הזה עם לוח טוב אפשר להגיע ל5GHZ עם הE8500? ולמשחקים שתופסים 1-2 ליבות הE8500 יהיה יותר חזק?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by GZA3,

מה שמושך אותי לכיוון ה DFI זה הדברים הקיצים האלו: http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/Cables&all21.jpg http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/BoxFront&All1.jpg http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/OpenBoxes2.jpg מה שמושך אותי ב MSI זה שיש לו שלוש PCI וגם יש לו כרטיס קול 7.1 על הלוח מובנה מה שיוריד ממני את הכרטיס קריאטיב 7.1 (למרות שלא בטוח כי הקריאטיב שיש לי הוא 24 ביט) מעבר לזה לא מצאתי הבדל כזה גדול נכון שה MSI הוא SLI אבל במלא אני לא הולך להשתמש בו כל עוד הכרטיס שלי הוא לא תומך SLI (רדאון X850XT PE) שתי הדגמים שאני מדבר עליהם: MSI: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638#top DFI: http://www…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זיכרון OCZ - OCZ 400mhz DDR 512MB תזמון שלו - CL 2.5-3-3-7 timings פרטים נוספים: 400MHz DDR Unbuffered 2.6 Volts Lifetime Warranty 184 Pin DIMM ----------------------------- זיכרון GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value תיזמון: CL2.5 8-4-4 2T פרטים נוספים: , 5ns WLCSP , 2.6-2.95V , 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB 512 מ"ב אז מה אתם אומרים ? איזה זיכרון יותר מהיר? ואם מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ובפשטות את המספרים האלה מה המשמעות של המספרים האלה (ובעברית!), אני אודה לו.. תודה לעונים !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by uzana2004,

בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. נכון לכרגע אני כמעט וסגור על המעבד Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray השאלה היא אם באמת שווה להוסיף עוד כ-260 ש"ח ולקנות את : Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray או להוסיף עוד כמעט 300 ש"ח ולקנות את : Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray המחשב ישמש ללימודים בעיקר, הזרמת נתונים לסטרימר.. אני לא מרבה לשחק אבל תמיד נחמד שיש אופציה.. וכאשר יבחר המעבד הרצוי : מחפש לוח אם מיקרו [מיקרו כי המארז הוא מיני ATX] אשר יתאים ל"דור החדש" של המעבדים כרטיס קול 5.1 [יציאות סאב\אחוריים וכו'..] HDMI מחיר : סביבות ה-300-400 האם אפשרי להוציא במחיר הזה משהו בדרישות ? משהו שיחזיק מעמד ולא לשנה\שנה וחצי ? קצת יותר מזה.. ? ת…

• 17 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, לא הייתי בעניינים איזה שנתיים, נוצר הכרח והתחלתי לרחרח קצת ואני רואה שכל המומלצים באתר הם עם AMD. אני מבין שהם מייצרים ב 7NM, עדיין, מה עושה אותם לכל כך הרבה יותר מומלצים מאינטל בצורה כזו שאני לא זוכר? תודה רבה.

21. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש : I7 4970K MUGEN 4 16GB RAM Z97X-GAMING 3 SSD 240GB SEAGATE 1TB SEASONIC 750W WIN 8.1 64BIT ויש לי בעיה מאוד מוזרה עם הזיכרון פנימי, אחרי X זמן ( יכול לקרות אחרי שעה או אחרי 12 שעות ) השימוש בזכרון קופץ לאחוזים מאוד גבוהים ( 90%+ ). ברגע שזה קורה המחשב הופך להיות איטי בטרוף עד שאי אפשר להשתמש בו. חשוב לציין שהטמפרטורות של המחשב תקינות. אין לי מושג מה הבעיה ואשמח מאוד לעזרה ( בתמונה האחרונה המחשב עבר הפעלה מחדש ) תודה.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ונראה לי שאני אקח מעבדAMD ATHLON 64 4600+ (socket am2) x2 dualcore וכרטיס מסך GF 8800GTS 320MB EXTREME OVERCLOCKED HDTV 2xDVI לא יהיה צוואר בקבוק נכון? ואם כן איזה מעבד כדאי לקחת בלי להוסיף הרבה כסף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בכל מצב שאני מציב את המעבד התדר לא משתנה. (פנטיום 2 ) הנה שתי תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by deth213,

שלום, הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות DDR2 667 , באתר של הלוח אם אני רואה שנתנו לי לוח שאינו תומך, אלא עד 533 התקשרתי לחנות ואמרו לי שתדר הזכרונות נקבע ע"י תדר המעבד. יש לי DC805 - 2.6MHZ שעובד ב-533. האם הזכרונות באמת יכולים לעבוד עד 533 או שאין קשר וזה רק בגלל לוח האם ? דבר נוסף לגבי לוח האם, הוא של ASROCK וכתוב ב-SANDRA וגם באתר שיש לו ממשק AGI - שזה כמו pci-e x 4, האם זה משפיע חזק על הביצועים של הכרטיס מסך ? בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by AMD-GUY,

למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.