מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי את אחת הטלוויזיות של LG שתומכות בגיימינג ב4K ו120 HZ ובינתיים יש לי rtx 2070s , ryzen 2700x ואת הלוח אם של ה B450 אני שוקל בדור הנכנס של כרטיסי המסך, כשיצאו קירורים מצד שלישי, לשדרג ל3080 או אפילו 3090 על מנת לנצל את הפוטנציאל של המסך לתומו, האם כדאי לי לשדרג כבר את השילוש? אני ידע שלוח האם הזה הוא לא להיט ומגביל מאוד את המעבד ושברזולוציות כאלו המעבד הזה יכול להיות bottleneck. גם מעניין אם הX16 בPCI יספיק לכרטיס מסך שכה. על הוצאה מסדר גודל שכזה אעשה עבודת מחקר משלי כמובן, אבל בפורומים בדרך כלל נותנים לי נקודות התחלה טובות. אשמח לייעוץ, האם ולמה נראה לכם שכדאי לי לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הוא במחצית הראשונה של 2005- כדאי לקנות היום את הA64, מן הסתם רב התוכנות שאמורות להשתפר בעקבות ההרחבה ל64 כבר עובדות על הגירסאות של 64 ביט. (פוטושופ, פרמייר, יוליד, מאיה וכו...) מה שאומר שבעוד חצי שנה מחשב עם A64 יוכל להיות חזק יותר ממה שהוא היום.... ההנחה שלי נראת לכם נכונה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מעבד ה-Alder Lake החזק ביותר של אינטל מתחיל להופיע אצל משתמשים ברחבי הרשת, והם משתפים אותנו בכמה פרטים מענייניםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
סוכ המעבד E6300 אני מחפש לוח-אם עם : 1.אפשרות לRAID0 2. 4 חריצי זכרון DDR2 3. והכי חשוב לי זה שהכרטיס קול OB יהיה הכי איכותי שאפשר להשיג במחירים הללו 4. ESATA יהיה תוספת נחמדה 5. OC אופצייה לא יותר מזה ללוח אני מחבר את המפרט בחתימה בנוסף לעוד HD ובנוסף לכרטיס מסך שאני ארכוש בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי היא בערך 40 מעלות אבל לפעמים הוא מתחמם בלי סיבה. בלילה השארתי אותו דולק והוא הגיע ל48 מעלות כשלא פעל שום ישום שיכול להעלות את הטמפרטורה שלו והצי'פ שלי הגיע בערך לאותה טמפרטורה (אין אוברקלוק על המחשב הזה). מה יכול לגרום לזה כי השארתי בכלל את המארז פתוח בלילה ואני לא רואה סיבה לכזאת עלית חום
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות את הABIT IP35 PRO ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הIP35P. והאם הוא שווה 850 ש"ח? תודה;]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
ברשותי היה לוח אם של ג'יגאבייט מסוג GA-7DX+ ובו מעבד Athalon xp 1600. הלוח כנראה גורם בעיות ואני מחפש להחליפו בלוח חדש. טכנאי שידרג לי ללוח עם רכיבים מובנים ובמקום AMD 2600 שהובטח, נמצא כי הלוח הגיע עם מעבד "און בורד" של CPU Type AMD Athlon XP, 1466 MHz (11 x 133) 1700+ . שהינו לבטח לא כמובטח. אין בליבי טינה כי הוא הבטיח לקבל כל החלטה שלי אם אחליט לא לקחת את הלוח הזה. אני מעוניין לרכוש לוח שיתאים למעבד הקודם - היינו לחזור למצב בו המחשב יפעל עם המעבד הקודם ועם לוח תקין. מה ניתן לקחת במקום? מה צריך לדעת על מנת לבחור את הלוח המתאים (בהנחה שאיני רוצה לשדרג את המעבד)?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שעולה לי המחשב בתדר 2.4 המקורי לפני זה היה על 3.00 (OC שעשיתי) וכל שאני נכנס לביוס לבדוק זה באמת על 334*9 ותדר 3GHZ אבל כשעולה המחשב זה חוזר לתדר המקור. האם בעיה במכפלה? כבר בדקתי CIE ו-EIST מבוטל ואין שום מנגנון לחיסכון בחשמל.....
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך המשולב משתמש בזיכרון משלו או ב ram של המחשב? (Asus M2NPV-VM) אני מתכוון לשים 2X512 ולא מתכוון לשחק בו במשחקים. אם אין לו זיכרון משלו האם זה עלול להוות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למעבד AMD 64 ביט. כרטיס קול, כרטיס רשת ו-firewire חובה תקציב גמיש, מוכן להשקיע על לוח טוב. (סביבות 600-700 שקל) תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
מישהו רוצה מעבד עדכני עם שש ליבות במחיר התחלתי של 150 דולר? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
י שלי שאלה לגבי לוח אם של msi p35 neo האם הוא לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
יש מעבד 478 גיגה זיכרון ddr1 מעבד 2.8 האם כדאי להחליף ללוח תומך amd ומעבד 939 3800 הסכום בערך אלף שקלים השיקול שאני רוצה לוח תומך pci 16 ומעבד יותר מהיר המטרה זה למשחקים עכשיו השיקול שלי זה שאני רוצה לחסוך כסף לכן אני אשתמש בזיכרון במארז בארד דיסק בכונן dvd cd rw לסיכום האם כדאי והם יש לוח ddr 1 שתומך במעבד כפול ליבה של amd מה אתם אומרים כדאי הזיכרון שיש לי 256 כפול 4 מה שאומר ASRock 775Dual-VSTA לא יעזור לי כי הוא תומך רק בשני חריצים של ddr 1
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לוח אם של גיגהבייט GA-7N400-L וייש לי איזשהי בעייה עם הטמפ' של המעבד...ואני חושב שהחיישן מזייף..יש איזה דרך לבדוק את זה?..ואיפה הוא ממוקם בלוח הזה?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כעת קיים אצלי במחשב זיכרון סלוט אחד של 512 ddr 333 של חברת corsair, מה הייתם ממליצים בתור זיכרון נוסף ל-512 , ומה יכולה ליהיות העלות.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה האם יש על הלוח 8i945p של gigabyte כרטיס קול מובנה 5.1 והאם הוא ברמה סבירה? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-