עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jorgito,

שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?

2. Started by tzahif,

בימים אלה אני שוקל רכישת מחשב חדש, אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ וכו') לקבצים גדולים, עיבוד וידאו וכו'. ראיתי שמחירי המעבדים החדשים מסוג Dual Core עדיין יקר מאד יחסית למעבדים ה"רגילים". השאלה היא האם כדאי להמתין לירידת מחירים קלה וללכת על המעבדים האלו (בשילוב כמובן זכרונות DDR2 מהירים יותר, לוח אם מצ'יפסט מתקדם וכו'), או לקנות מעבד מהרגילים.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  3. Started by xgamer,

שלום רב, אני כרגע שוקל האם לקנות מחשב חדש. יש לי בבית מחשב AMD 2500, עם לוח עם בעיה בזכרונות, וזיכרון 256 כי ככה זה עובד הכי יציב. אני עובד עם כמה תוכנות, ZEND,VISUAL STUDIO,PHOTOSHOP ובזמן הפנוי פרו אבולושן. רציתי לדעת קודם כל במה לבחור? אינטל או AMD? אני יודע שdue2 ממש מומלץ. התקציב למשולש כזה הוא 1500-2500, והייתי שמח לקבל דיעה האם ההפרש משתלם. מה גם אני מתגיס בקרוב, ככה שאת המחשב לא נראה יותר מדי.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  5. Started by moris,

היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סלחו לי! כיצד אני נכנס "לביוס" במחשב מאוד ישן? ניסיתי להכנס עם DEL או F1 אך לא הולך יש עוד הצעות? המון תודה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by dcaspi,

שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. ישנן בו חריצי הרחבה עד 4 זכרונות ע"פ מה שהבנתי (גם כאן בפורום) אי אפשר להוסיף זיכרון DDR2 ללוח הנ"ל האם כדאי להשקיע בהוספת זכרונות DDR? ובייחוד ,אם הבנתי נכון, שהמהירות של החדשים תהיה כמו של הישן? המחשב שלי (2.6 G מעבד) זוחל נורא....

8. סוף סוף קיבלתי אתמול את כרטיס המסך החדש שלי 8800GT וברצוני לשדרג את המערכת שלי שרשומה בצד. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד בתקציב שרשום בכותרת. המחשב מיועד למשחקים, סרטים, וOC. מהחלקים הישנים שלי אני יבנה מחשב נחמד לסרטים בסלון. נ.ב- בבדיקה שעשיתי אתמול לכרטיס המסך החדש שלי ללא OC ב3DMark06 קיבלתי 8400 נקודות (מפרט המערכת רשום בצד) מישהו יודע אם התוצאה סבירה על המערכת שלי? כי חבר שלי עם מעבד של אינטל Q6600 עם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי קיבל 10500 נקודות ללא OC. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by ZXY1,

עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  10. Started by cKb,

שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. Started by danielzy,

MA74GM-S2 עם Phenom II X3 720 לתקציב מינימאלי. כרטיס מסך ככל הנראה משהו בסגנון GTX260. יש גם אפשרות ל Q6600 עם לוח אם זול עד 300 ש"ח, תציעו. תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. שלום, אני הולך לשדרג את המערכת שלי מAMD+DDR לאינטל+DDR2 אני מחליף לוח, מעבד וזכרונות והשאלה שלי היא האם הווינדוס יעלה לי אחרי שאני אעשה את השינויים האלה או שאני אצטרך להתקין הכל מחדש? לפני כמה זמן החלפתי רק לוח מnForce 4 של גיגהבייט לnForce 4 של DFI והייתי צריך רק להתקין את הדרייברים של הלוח מחדש, איך זה יהיה הפעם?

13. בואו לגלות על ביצועי ספינת הדגל של אינטל בדור ה-Core ה-13 - המעבד הראשון שמגיע לתדר מפלצתי של 6GHz היישר מהקופסה שלולכתבה

14. Started by raiman1,

^ סליחה שאני נדחף. אף פעם לא הבנתי מה הכוונה "תיזמונים" , אני אודה לך אם תכול להסביר לי מה הכוונה.

15. איזה זיכרונות מKSP הכי טובים בשבילי עד 700ש''ח אני לוקח (כנראה) I5 750 עם ‏P55A-UD4P בקובץ המצורף יש את הזיכרונות שנוסו ונמצאו טובים ללוח הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by adirss,

יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. בתודה מראש.. תקציב עד 800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  18. Started by Orim23,

שלום לכולם, אבקש לקבל ייעוץ בנוגע ללוח אם Asus P5Q3 Deluxe (WIFI), להלן קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=diRYz5oR6oCEgWLw רכשתי מחשב עם לוח GA-EP45T-UD3R של Gigabyte: http://www.gigabyte.eu/products/pro...spx?pid=2937#sp לאחר שימוש קצר נתקלתי במספר בעיות אשר בדיעבד נבעו ככל הנראה מלוח אם פגום. עם פנייתי לחברה לצורך החלפה, ביקשו להתקין את הלוח הנ"ל של Asus כחלופה ללוח הקודם של Gigabyte. כיוון שתחום התוכנה הוא הקרוב לליבי, אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מכם כדי שאוכל לדעת שלא עובדים עליי חלילה תודה מראש לכל העוזרים !

19. Started by dbx22,

יש לי זיכרונות DDR 400 של INFINEON אני רק יודע שברדאון 9500 יש את הזיכרונות האלה... האם טובים מבחינת ביצועים ויכולת אוברקלוק?

20. שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה (מקווה שהפעם לא יינעל ... הבנתי את הטעות)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. Started by stingeR-,

כמו בכותרת, אני רוצה לקנות 2GB של DDR2 בסטיקים של 1GB עד 50$ מNEWEGG שיהיו טובים לאוברקלוק לבינתיים חשבתי על G.Skill 2GBPK 800Mhz 12-4-4-4 שעולים 50$ אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+4025+1052108080+1052308477+1052416064+1052508081&name=4 אלו האפשרויות לפי מה שנראה... וגם שמתי עין על אלו של WINTEC : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820161042 כמובן אלו זיכרונות 1066 שיהיו מעולים בשבילי השאלה היא החברה.. אני לא מכיר אותה לא שמעתי עליה כלום... בביקורות שם הזיכרונות נראים סבבה לגמרי... השאלה היא איך החברה ובתאכלס אם כדאי לקנות אותם... עריכה : הסתכלתי עכשיו גם על א…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

יש שם הסבר על כל המעבדים שלהם והקודים לזיהוי. אני מקווה שזה לא עבירה על חוקים,אם זה לא מעניין אז אפשר למחוק.לדעתי זה שווה. http://fab51.com/cpu/guide/opn-64-e.html

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  23. שלום הייתי מבקש מהמתמצאים בנבכי האותיות והקודים של לוחות האם, המלצה ללוח עד 600 ש"ח בגודל ATX או אפילו מיקרו. אין שום צורך ביכולת OC, אך רצויים מרבית החיבורים החדשים הקיימים כגון SATA6, ESATA, USB3, FW . חשובים 4 סלוטים לזכרון(ראיתי לוחות רק עם 2). אשמח להמלצה על לוח תואם AMD ואחד תואם אינטל בתושבת 1156.ישמש בעיקר למדיה כבדה לסוגיה כולל עיבוד וניגון. אגב, האם מישהו נתקל בטענה/תופעה שלוחות של ג'יגהבייט עם מעבדי אינטל, בשילוב כרטיסי מסך ATI, מגלים תקלות מעל הממוצע? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. מדובר בלוח האם GA-EP35C-DS3R. האם הוא תומך בתקן החדש PCI-E 2.0? ביררתי באתר של החברה ולא הצלחתי לקבוע בוודאות... תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  25. Started by ciauai,

הCPU-Z מראה לי משהו אחר הוא רושם 1866.7 זה לא אמור להיות 1866.0?? ולמה אני לא יכול לבחור למטה בפרוססור אחר? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.