עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Idanp,

http://hkepc.com/hwdb/yonah-crossfire-3.htm

• 44 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Achiron,

לא נראה לי תקין. CPU-Z 1.44.1 report file Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 2 per processor Number of threads 2 per processor Name Intel Pentium Code Name Conroe Specification Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.D Extended Family/Model 6.F Core Stepping M0 Technology 65 nm Core Speed 1200.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800.0 MHz Stock frequency 2200 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byt…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בהתחשב בירידית המחירים ובכך שאפשר להשיג 4 ג'יגה באיזה 500-800 שקל, האם שווה לקחת שני KITS כאלו ולשים 8 ג'יגה? (כמובן שמדובר במחשב שיריץ מערכת 64 ביט כמו VISTA 64)

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ag43,

החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…

6. Started by need4steer,

קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ? חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ? אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BeBest,

שלום, אני מעוניין להחליף את לוח האם הקיים שלי H310 ללוח עם צ'יפסט Z390/Z270 כדי שאוכל לעשות OC למעבד מסדרה K דור 6. הבעיה שכל הלוחות שאני רואה עם התושבת LGA 1151, נכתב שהם תומכים במעבדים דורות 8 ו-9, אין אזכור לגבי דורות קודמים למרות שמדובר באותה התושבת. השאלה היא, האם המעבד שלי ייתמך (6600k) או שאין סיכוי כזה?

9. Started by assafmag,

יש רעיונות? האם כדאי לקנות את DFI INFINITY למרות שאני לא מתכוון לעשות OC או לוח אחר זול יותר ולשמור את ההפרש נגיד להוספת זכרון?

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. http://www.theinquirer.net/?article=30503 מראים פה שרק הווידוס לוקח 800 MB. ועוד שהם מפעילים את FEAR הוא צורך יותר מ 2 GIGA! זיכרון.

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. צהריים טובים החלטתי להשאר עם המעבד שלי לפחות עוד איזה שנה+ ואני מתכנן לעשות לו C@ לאיזה 3GHZ איזה לוח אם כדאי לי לקחת? Albatron PX865PE Pro http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1884 http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52# GA8IPE1000G Gigabyte http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=214

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי חברים בקצרה - האם Amd ryzen 5 2400g מתאים כמעבד (ללא כרטיס גרפי נוסף) למכונה משרדית +מולטימדיה שתחובר למסך 22"-24" FHD? (יספיק ללפחות 3 שנים). מטרה -עבודה איכותית ונעימה אבל ללא בזבוז כספי מיותר. . באריכות.. נראה לי שזו הולכת להיות חפירה. מקווה שתקראו בכל אופן ותעזרו לי אז אני בונה מחשב נייח (חשוב שיהיה נייח) עבור אדם קרוב שמת לו המחשב ואינו רוצה או מוכן להמתין. אני מתחילה בשילוש (וספציפית במעבד) ואשמח לשמוע וללמוד מהמומחים. ** מטרת המכונה- מחשב משרדי לשימוש לא כבד, עריכה גרפית ביתית קלה, סרטים, מעט מוסיקה ומשחקים ברמת הסוליטר ופאזלים ברשת (כלומר אין משחקים ). ** המכונה תחובר למסך 22-24" בFHD. ** המטרה שהשילוש יחזיק לפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by aragon,

מה עדיף יותר למעבדי AMD - ה GIGABYTE 7VAXP ULTRA או ה ASUS NFORCE ומה ינצל טוב יותא זכרון של SAMSUNG 256MB 4000MHZ (יש לי מעבד AMD ATHLON 1900 אם זה משנה) תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by zniibidl,

משום מה נהיה לי בלבול בגלל רישום באתר כלשהו האם קונרו הוא כפול ליבה או חד ליבה?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן, יש לי שאלה בסיסית, במחשב הנייד שלי יש 8 זכרון RAM, DDR4 2400, ואני מעוניין לרכוש זכרון נוסף, רק מיצרן אחר, ז"א, הזכרון שיושב במחשב כרגע הוא של Crucial, ואני מעוניין להוסיף זכרון של Kingston, שניהם 2400 ו DDR4, האם יש מניע כלשהו לא לשלב ביניהם? יעבדו יחד בהרמוניה? או עדיף שיהיה במחשב שני זכרונות מאותה החברה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שדרגתי את המחשב שלי ללוח אם והמעבד המפורטים בכותרת ובבדיקות ביצועים של AIDA64 בכל המבחנים התוצאות נמוכות מאשר לוח האם ומעבד הקודמים GA-H55-USB3 עם מעבד i5-760 בעשרות אחוזים ואם אני משווה לתוצאות של מעבדים מאותה משפחה עם לוח אם דומה http://hwzone.co.il/reviews/mb/corei7_performance/4 ההפרשים הם אפילו גדולים עוד יותר 50-60% לרעת השילוב הנ"ל. הביצועים היחידים בהם התוצאות של השילוב הנ"ל לעומת השילוב הקודם הם טובים יותר (בהפרש לא גדול) הם בקריאה / כתיבה לזכרון (העברתי את הזכרונות DDR3 1066 בין הלוחות). הגדרות ה-BIOS איפסתי לברירות המחדל, ללא שינוי. איך ייתכן שלוח אם תותח כזה עם מעבד חזק נותנים תוצאות כל כך גרועות? אני מפספס משהו? הגדרות? אשמח לכל עזרה בנושא.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ahbarush,

זה הלוח אם שלי: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic השאלה היא כזו - יש לי 4 סלוטים שאני אשכרה יכול לשים עליהם זיכרון? והאם זה יתמוך בלוח אם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10319 אם יש משהוא יותר זול - חברה יותר מוכרת / טובה אשמח לשמוע. עריכה: אם אני אשים 4 סלוטים של 2 GB זה עדיף / לא עדיף על סלוט אחד של 8 GB?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by swg,

כדי לקנות 8 GB? האם VISTA תומכת בזה בכלל? אני שמעתי שכן, אני לא יודע אם זה נכון או לא נכון. גם אם זה נכון זה קשור ללוח לא? יש לי VISTA ואני שוקל לעבור ל8 גי'גה... עכשיו אני עם 1 GB ולא הכל עובד חלק.... העבודה היומיומית תשתפר? הכל יפעל יותר מהר בצורה משמעותית? איזה יתרונות יש לזה? תודה מראש. מחכה בקוצר רוח. .swg

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קצת יותר מ 50% מהמחשבים השולחניים שנמכרים כיום בשוק הפרטי בארה"ב מבוססים על מעבדי AMD וקצת פחות מ 50% מבוססים על מעבדי אינטל. זה לא כולל שרתים, ניידים, תחנות עבודה ולא כולל את שוק החברות, רק משחבים שולחניים שנקנים על ידי לקוחות פרטיים, מה שמכונה: retail desktop, שזה פחות או יותר, אנחנו. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20040913050508.html

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי הזדמנות להחליף את שלושתם אני רוצה בעיקרון רק אינטל מסיבות לא ידועות... תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DXT,

האם KT333 באמת שווה את זה על KT266A? אני פשוט רוצה לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה הבדל מורגש. והלוחות אם זה אלה: 7VRX - KT333, 7VTXE+ - KT266A של GIGABYTE. ואני לא מתכננן לעשות אוברקלוקינג או מודינג או משהו כזה, אני פשוט רוצה לדעת האם כדאי לקנות KT333 ואז זכרון במהירות 333 או KT266A וזכרון במהירות 266.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Skippy,

ASUS P5B-VM Intel G965 Chipset Socket 775 Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 עושה אוברקלוק!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by טל משעלי,

שלום לפני כחודש קניתי לוח אם חדש z97x gaming 7 בנוסף לכרטיס מסך GTX 770OC 4GB עם 16GB של RAM ולפעמים כשאני מדליק את המחשב מגיע השלב של טעינת ה-BIOS והוא פשוט נתקע לאיזה 15 שניות ועושה ריסטרט ורק בפעם השנייה עולה אל הווינדוס. בעיה מוכרת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.