מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון ? כאילו בכל המפרטים זה או המעבד הזה או הזה, עם הפרש של בערך 600 שח, אין מדרגה טובה באמצע, ה3600X היה יכול להיות בינייהם אבל לפי הביקורות הוא לא שווה את התוספת מחיר ל3600 אינטל 9600 נמצא במחיר שבין 2 המעבדים האלה אבל גם כן לא שווה את הכסף, אני לא מפספס משהו נכון ? עריכה: שכחתי לציין ryzen 7 2700 אבל גם הוא פחות טוב לפי מה שהבנתי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
P45 יצאו אבל רק 4 לוחות של ASUS המחירים לא בשמיים http://tms.co.il/cat/79/78:558 סתכלו אפילו P5Q עולה 688 שקל יקר ? והP5Q PRO לעומת זאת עולה 745 ? יקר ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה הבדלים ביניהם מבחינת החיבורים מלבד Thunderbolt 3 , אם אפשר הסבר גם מה זה בדיוק החיבור הזה , הוא קשור גם לחיבור לרשת או לא ? ואם זה הבדל של 200- 300 שח , אז מה עדיף יותר ביניהם ? ויש לעומת זאת גם את הדגם master של gigabyte z390. אז מבין ה 3 האלה מה הכי מומלץ? חשוב לי מאוד ה wifi והמהירות של זה ובכלל מבחינת חיבורים אם זה הבדל של 300 שח לפה או לשם אז להשקיע בלוח אם שהכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחיר מעבד כרגע משוער לעמוד על 1000$ בלבד לצרכן 16 ליבות - 32 threads סוקט S3 חדש http://wccftech.com/amd-ryzen-16-core-threadripper-whitehaven-4094-socket/ **השוואה ישירה ל- ryzen 7 בתמונה מטה. ryzen 7 מימין, ryzen 9 משמאל השקה זו של ה- Ryzen 9 בחודש הבא, מוציאה להשקת אינטל I9 את האוויר מהמפרשים ומרנדרת אותה כהשקה לא מעניינת ובלתי רלוונטית...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קיים ברשותי כרטיס זיכרון אחד מסוג DDR2-533 של חברת Infineon, וזה לא מספיק עבורי. היכן ניתן למצוא זיכרון זהה (סוג, נפח, תדר, חברה)? הכי קרוב שמצאתי זה זה. http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=DD02610533AE&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=82 אולי כדאי להחליף את הזיכרון הקיים בשניים חדשים עם תדר גבוה יותר?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הבא: לוח אם - Gigabyte H87-HD3 LGA-1150 מעבד - Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core זכרונות - CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 הארדיסק - SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s MLC Internal Solid State Drive (SSD) מע הפעלה - Windows 8.1 64bit ע"פ הבנתי מהחוברת של לוח האם, ונסיונות חוזרים להתקין את הדרייברים של לוח האם והסאונד Realtek HD audio manager - לוח האם הזה אמור להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. אני לא מצליח לגרום לזה לקרות. המחשב מחובר למסך אחד באמצעות יציאת ה-VGA, למסך שני באמצעות יציאת ה-DVI, ולטלויזיה 42" באמצעות יציאת ה-HDMI מלוח האם. ניתן לראות על מסך הטלויזיה את המחשב ולעבוד איתה כמס…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי ככה:לחבר שלי יש את המפרט הבא: P4 1700 עם 400 באס ATI RADEON 9800PRO לוח אם של GATEWAY משהו די מסריח וזיכרון SDRAM שתי סטיקים של 128 וסטיק של 256 אז הנה השאלה..... שווה לו לשדרג את הזיכרונות? אל תתיחסו ללוח אם כי יש מישהו שיביא שיביא לו לוח טוב עם תמיכה בDDR! אז תתיחסו בבקשה רק להבדל בביצועים של הזיכרונות! הוא מתכוון לקנות שתי סטיקים של 256 של GEIL במהירות 400 (זה הסטיקים VALUE)שיעלו לו 385! תודה לעוזרים! ואני מבקש לא להתייחס לבחירת זיכרון אחר או ללוח אם!
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך שילוש למשחקים עד 1600 ש"ח אני מעדיף מעבד של AMD ולוח אם של ג'יגהבייט חשבתי לקחת AMD PHENOM 2 555 זכרונות DDR2 800MHZ הכי זול שיש לוח אם אני מעדיף שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3 של ג'יגהבייט אם יש כזה מאחר ובעתיד לא ישתמשו בDDR2 וכן אני אוכל להוסיף DDR3 למרות שיעבוד רק אחד מהזיכרונות
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוב מתלבט האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה של 2.8 או על מעבד אינטל רגיל שתומך כמובן 64 ביט ורץ בתדר של לפחות 3 GHZ. אני לא מתכוון לשדרג במהלך 3 השנים הקרובות. אני כבר לא ממש משחק במחשב , אוהב את המחשב רץ חלק ומהיר והייתי מעדיף שיריץ מס' משימות בו זמנית עזבו כרגע את הפרמטר של התקציב. התיחסו לנושא בלבד תודה
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהם הזכרונות הטובים ביותר ל OC ע"ג DFI NF4 עד 1500 ש"ח למודולים של 2X512 MB? בתחילה חשבתי לרכוש מודולים של 2X1 GB לצורך בניית מערכת למשחקים וחשבתי על אחד מהבאים לצורך הרצה אסינכרונית תןך OC למעבד בלבד: Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3265 אך נאמר לי ע"י לוגיק שישנם בעיות תאימות בין ה GEIL ללוח של DFI, ובנוסף ש 2GB זה OVERKILL ומספיק 1 GB מה דעתכם על אמירה זאת בנוגע למערכת למשחקים?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה תגיד על השילוב הזה? got better? (סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3251#ov או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=jy0uafxYBCrJwksC&templete=2 אשמח לקבל המלצות ממי שמכיר או משתמש בהם איזה יותר טוב וכדאי אני אישית רגיל ללוחות אם של אסוס אף פעם לא איכזבו אותי (אבל זו רק דעתי) שימושים שיהיו במחשב: OC (לא משהו רציני) עבודה עם תוכנות עריכה כגון פוטושופ ואוטוקאד ועוד תוכנות חישוביות של בלימודים שלי לגבי המעבד אני קונה את I7 950 זיכרונות יהיו כנראה של קורסאייר DDR3 1600
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי מעבד AMD 64 ביט (3000+), ומישהו אמר לי שמוכרים מעבדי אינטל 64 ביט במחירים לא גבוהים יחסית. אמרו לי שהאינטל 64 ביט הוא "חיה" ושזה מעבד פשוט מצויין, אבל מה, לא כל כך שמעתי עליו כמו ששמעתי על ה-AMD. מישהו מכיר את המעבדים האלה? שמע עליהם? בקיצור, מה כדאי לקנות? AMD 64 או Intel 64 bit ? (וכמובן, למה?? - איך הביצועים? הבנתי שפתרו את בעיית ההתחממות, זה נכון?)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה מעבד עדיף לי יש אחד של אינטל שהוא 2.8Ghz Dual - Core ויש אחד של AMD שהוא Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO(חד ליבה) איזה מעבד עדיף לי אם המחשב יהיה בעיקר למטרת משחקים ואינטרנט?אני בכלל לא משתמש בתוכנות של גראפיקה, ובכללי, אני בכלל לא משתמש בתוכנות עזבו עכשיו את הכ. מסך, לוח אם וזכרון, כבר דאגתי לזה לפי מה שהבנתי AMD עדיף למטרות אלו, אבל המעבד של אינטל שציינתי הוא כפול ליבה וAMD לא... ושמעתי שהרבה דברים בקרוב יפעלו על מעבדי DUALCORE, לצערי אני לא יכול להוסיף עוד כסף בשביל מעבד כפול ליבה של AMD. אגב, למי שמשתמש במעבדי AMD, איך האמינות שלהם? הם מחזיקים פחות זמן מאינטל? כי אף פעם לא התעסקתי עם AMD אז... מה עדיף לי?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל את הלוח "ג'יגה בית" המחשב חדש,ובזמן האחרון הוא מאט. היכולות שלו גם לא ממש בהתאם לחומרה שלו,כי הוא כימעט המחשב הכי חדיש היום בשוק! רציתי לדעת,אם הלוח הוא הבעיה. וגם,אם הוא לוח מומלץ..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-