עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם. אני בתהליכי רכישת מחשב שמטרתו- משחקים, עריכה גרפית ומשרדי... נעזרתי בפורום של המפרטי מחשב אבל כרגע יש לי שאלה בנוגע למעבד ספציפית: המעבד עליו חשבתי הוא E5200 של אינטל. אבל נאמר לי כי לא כדאי לקנות כבר dual core כי הוא ישן ומומלץ לרכוש Core 2 duo. לי אין מושג בתחום... מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? עדיף להשקיע עוד כסף לCore 2 Duo? או ללכת בכלל על AMD? למחשב נכון לעכשיו לא יבוצע OC והוא לטווח הרחוק... תודה על העזרה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by gilboag,

עדיין לא הצלחתי למצוא את הלוח (P67) שהכי מתאים וזול לגיימרים שרוצים גם יכולות OC טובות גם תמיכה ב USB3 + SATA3 אבל לא חשוב עם יש או אין תמיכה בSLI/ קרוספייר... למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Bentel,

מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, עשיתי היום הזמנה למפרט שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות המליץ לי על כמה שינויים רגע לפני שסגרנו את ההזמנה, אבל בגלל שלא הייתי בטוח לגביהם, יש לי עד מחר להתחרט. השינויים הם: 1) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=232 הוחלף ב Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=231 Scythe Ninja 2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=251 מלכתחילה לקחתי את המעבד BOX בגלל האחריות לכל החיים וכי אמרו לי שהקרור סטוק סבבה לי כי אני לא עושה OC. המוכר בחנות אמר לי שאינטל כבר לא נותנים אחריות לכל החיים (?) למעבדים ולכן עדיף מעבד TRAY + קירור בנפרד. מה דעתכם? איך הקירור שהוא שם לי? 2) זכרונות …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב שיהיה כרטיס זיכרון אחד של 4 גיג'ה או שיהיה 2 גי'ה ו 2 גי'גה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Skippy,

ASUS P5B-VM Intel G965 Chipset Socket 775 Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 עושה אוברקלוק!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Achilllles,

מה ההבדל בין: -P8P67 M PRO -P8P67 -P8P67 PRO מסודר מהזול ליקר.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה

10. לכו בבקשה ללינק הבא(שפורסם פה בלקט ביקורות אחרונות) ותגידו לי שאיך זה שבבנצ'מארק הפנטיומים אוכלים את האתלון 64 בלי מלח... http://bjorn3d.com/read.php?cID=691&pageID=994

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, זו המערכת שלי: AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor (16 CPUs), ~3.7GHz Windows 10 Pro 64-bit X470 AORUS ULTRA GAMING MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 DDR4 V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK בעיקר למשחקים. האם כפיוצ'ר פרופינג יש טעם לשדרג ל 32GB (במיוחד כשהDDR4 הולכים ונעלמים מהשוק)? האם יש צוואר בקבוק במערכת הזו שיהפוך את השדרוג ללא כדאי? תודה

12. היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה

13. Started by Animor,

אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by rander1,

כותרת תודה

15. יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ? חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ? אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by jackhammer,

לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tomerna,

היי, אני בונה מחשב עם מעבד i7-4790 ולמארז mini-ITX. קיבלתי הצעת מחיר למחשב מKSP שכללה את הלוח Asus H97I-PLUS. הומלץ לי מהם בחום על סדרת הצ'יפים 97, לכן הלכתי ובדקתי אופציות שונות וראיתי שבחנות אחרת מוכרים את הבורד GA-Z97N-WIFI ב40 שקלים יותר. מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל המהותי בין H97 לZ97 הוא האוברקלוק שאין לי בו צורך. אך הבורד השני כולל בתוכו כבר WIFI שזה דבר שאני אצטרך לרכוש כך או אחרת. האם ישנם הבדלים נוספים שכדאי שאקח בחשבון בבחירה? האם לממישהו יש ניסיון עם אחד מהבורדים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב איך אני יכול לדעת מה לקנות למחשב שלי שיתאים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את החלקים הבאים. Pentium 4 550 3.4Ghz HT- LGA 775 - 1 MB L2 cache - 800Mhz front side bus Intel D915PB Motherboard Windows XP service pack 2 אני יכול לקנות את הכל, חדש ב 2000 ש"ח פלוס מינוס, מביאים לי את זה מארה"ב. אבל אני לא יודע אם כדאי ????? מה דעתכם ? ? ? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום בנים ובנות רציתי לדעת כמה מעניין אותכם מעבד הדור הבא של AMD הידוע כ Hammer. והאם הייתם מעונים לדעת עליו יותר ולקבל Review טכנולוגי עליו ועל נושאים קשורים כגון מה זה אומר מעבד 64bit, מה השינוי שמביאה לנו ארכיטקטורת ה Hammer, איך הHammer עומד (טכנולוגית) מול מעבדים אחרים כגון ה Athlon וה Pentium 4, לקבל הבנה קצת יותר מעמיקה של ארכיטקטורה וביצועי מעבד (ופלטפורמה). וכו' וכו' כמו כן האם מערכות ריבוי מעבדים מעניינות אותכם, כי פה חלק גדול מהשינוי שמביאה ארכיטקטורת ה Hammer. היו כנים, אני אשמח מאוד לקבל תגובות בנושא. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים