עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by itelon,

יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?

4. Started by x^fighter^x,

ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.

5. כשאני לוחץ F1 בכל מסך בביוס זה פשוט מעלה רשימה של פקודות מקשים F3 לא עושה כלום בשום מסך, איך בדיוק מגיעים לאופציות תזמונים של הזכרונות בלוח הזה??

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  6. Started by mrraz,

אני גיימר בינוני מינוס אבל חייב שהמשחקים הכבדים שאני מפעיל יעבדו חלק. עכשיו אני מתכוון להרכיב מחשב חדש עם GTX470 ומתלבט אם לקחת 2 כפול 2 גיגה או 2 כפול 4 גיגה מה דעתכם. האם 4 גיגה מספיקים למשחקים כבדים ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  7. Started by gal_il50,

ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  8. אולי לוח אחד או שניים ? :-\ http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2490

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by Oranl,

היי, אני משדרג (עד כמה שאפשר לשדרג) מחשב ממש ישן. האם הזיכרון הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1440 מתאים ללוח Asus Cusi-M? (http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf)

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום סתם מענין אותי לדעת אם הלוח אם הזה תומך בכפולי ליבה K8NF-9

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by none77,

מה אתם אומרים על הדרוג? http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html הפנום הקשישים מדורגים גבוהה ומומלצים כקניה המומלצת עד 100$ http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-2.html מעודכן ל16/5 למה הi3 2120 מדורג 3 דרגות מעל הg2020? לא נראה לי ht עושה כזה הבדל

12. Started by jingel,

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה

13. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה

15. Started by .Joseph M,

היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by KF,

היי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה המשמעות של קניית לוח בגודל MICRO ATX ? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל למחשב של אחותי , בגלל שיש לו WIFI 6 וזה נורא חשוב לי. אבל מפריע לי מאד העניין שהוא מיקרו ולא בגודל סטנדרטי .. מנגד לוח אם אם בגודל סטנדרטי עם אותם הנתונים זה תוספת של 240 ש"ח . זה הלוח שאני מעוניין בו : https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103442 *בנוסף האם הראוטר שלי יתאים לWIFI 6 ? יש לי TP-Link Archer VR600

17. Started by selon1,

תודה לכולם

18. Started by iSolt,

מעבד i7 12700 / i5 12400 https://www.amazon.com/Z690-AORUS-AX-DDR4-Motherboard/dp/B09J6BWK2Z/ref=sr_1_1?crid=1KTRFPUTBW849&keywords=AORUS+z690+PRO+DDR4&qid=1644177521&refinements=p_n_feature_seven_browse-bin%3A10656895011%2Cp_n_feature_eight_browse-bin%3A16955296011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A2057458011%2Cp_89%3AASUS%7CGigabyte%2Cp_n_feature_six_browse-bin%3A2057506011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011&rnid=2224369011&s=pc&sprefix=aorus+pro+ddr4%2Caps%2C195&sr=1-1 https://www.amazon.com/GIGABYTE-Z690-AERO-DDR4-Motherboard/dp/B09L9DY4L1/ref=sr_1_2?crid=1KTRFPUTBW849&keywords=AORUS+z690+PRO+DDR4&qid=1644177521&refinement…

19. Started by UberGitter,

שלום, בבעלותי מערכת ישנה עם CORE 2 DUO. ברצוני לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון(ות). חשבתי על CORE I5 עם לוח אם שמתאים לשלושת סוגי המעבדים, עם USB3 וזכרון 4GB (סטיק אחד אם אפשר). תקציב שלי מוגבל ל1500. אשמח לקבל המלצות! בתודה, אני

20. מי רוצה 24 ליבות עיבוד פיזיות עם תדר פעולה של עד 5.8GHz עבור שתיים מהן? ברשת יש כבר פירוט מעמיק באופן מרשים של היכולות הצפויות לנו בדור ה-Core ה-13 השולחני מבית אינטללכתבה

21. Started by Yoav,

אני מתכוון בקרוב לשדרג P3 1GHZ שמריץ XP מ128SDR ל256MB SDR. שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין זיכרונות100MHz לזיכרונות 133Mhz ועד כמה ההבדל הזה חשוב?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by yuvalt,

היכן אני מוצא לוח אם שתומך ב-AMD 690G החדש כולל HDMI? תודה, -יובל

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום הדלקתי ת'מחשב והוא רושם לי לפני שהמחשב עולה בטרייה low זה סימן שהבטרייה ניגמרה?! אם כן מאיפה קונים בטרייה?!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by anx,

כמה "Cache" יש ל AMD Athlon 64 3200+ ??? K האם זה שונה מה 3000+ ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. Started by embedded,

אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.