מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
מהם הזכרונות הטובים ביותר ל OC ע"ג DFI NF4 עד 1500 ש"ח למודולים של 2X512 MB? בתחילה חשבתי לרכוש מודולים של 2X1 GB לצורך בניית מערכת למשחקים וחשבתי על אחד מהבאים לצורך הרצה אסינכרונית תןך OC למעבד בלבד: Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3265 אך נאמר לי ע"י לוגיק שישנם בעיות תאימות בין ה GEIL ללוח של DFI, ובנוסף ש 2GB זה OVERKILL ומספיק 1 GB מה דעתכם על אמירה זאת בנוגע למערכת למשחקים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד המחשבים שלי בעל לוח Gigabyte p35 ds3 משמש לגלישה ולימודים ואני מחפש לו זכרונות כי כרגע הוא עובד על 100% שימוש בזכרון הקיים. כרגע מותקן עליו 2 זכרונות של1gb כלומר סה"כ 2gb, חיפשתי 8gb כדי לתת לו אוויר(ממה שהבנתי מהאתר של היצרן שזו הקיבולת המקסימלית האפשרית ללוח הזה) מבדיקה שערכתי מסתבר שהסיפור זול וההשקעה שווה למרות שהמחשב כבר עשה את שלו בלשון המעטה...העניין שחוץ מתדר ונפח אין לי מושג בפרמטרים השונים שמצויינים כאן: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=ddr2+8gb+desktop&_sacat=0&Total%20Capacity=8%20GB&_dcat=170083&rt=nc&LH_ItemCondition=1000 אודה למי שידע לכוון אותי למה שמתאים ללוח שלי\…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה לשדרג ולהחליף למעבד יותר טוב עד 600 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה תגיד על השילוב הזה? got better? (סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול קמתי בבוקר, אחרי יום מרוכז בכימיה, פתחתי תמחשב, ולהפתעתי המחשב לא עבד. שומעים שהכל עובד, האור של המחשב כשהוא דלוק עובד, אבל לא רואים כלום על המסך, ובכאילו המחשב לא מתקדם ולא שומעים כל צפצוץ שהכל תקין. בדקתי כרטיס כרטיס, את כל הזכרונות, את הארד דיסק את הסי די והדי וי די ועדיין, כלום לא עבד. בסוף הוצאתי את הסלולה של הלוח אם, הוא התאפס, והכל עבד אותו יום ואמרתי : "מסתורי למדיי אבל עדיף לא להתעסק אם זה עובד". היום אני אחרי הבגרות בכימיה בא שמח פותח תמחשב ושוב קרה אותו דבר, חיכיתי שעה לאחר שהוצאתי תסלולה הביוס התאפס והכל עובד עכשיו. בדקתי תסלולה יש בה עדיין 3 ואט, אז היא לא פגומה או משהו כנראה. המחשב לא עבר אוברקלוק, הדבר היחיד שעשיתי יום לפני שזה קרה זה להחליף את ההיטסי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון ? כאילו בכל המפרטים זה או המעבד הזה או הזה, עם הפרש של בערך 600 שח, אין מדרגה טובה באמצע, ה3600X היה יכול להיות בינייהם אבל לפי הביקורות הוא לא שווה את התוספת מחיר ל3600 אינטל 9600 נמצא במחיר שבין 2 המעבדים האלה אבל גם כן לא שווה את הכסף, אני לא מפספס משהו נכון ? עריכה: שכחתי לציין ryzen 7 2700 אבל גם הוא פחות טוב לפי מה שהבנתי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
P45 יצאו אבל רק 4 לוחות של ASUS המחירים לא בשמיים http://tms.co.il/cat/79/78:558 סתכלו אפילו P5Q עולה 688 שקל יקר ? והP5Q PRO לעומת זאת עולה 745 ? יקר ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש איזה הבדלים ביניהם מבחינת החיבורים מלבד Thunderbolt 3 , אם אפשר הסבר גם מה זה בדיוק החיבור הזה , הוא קשור גם לחיבור לרשת או לא ? ואם זה הבדל של 200- 300 שח , אז מה עדיף יותר ביניהם ? ויש לעומת זאת גם את הדגם master של gigabyte z390. אז מבין ה 3 האלה מה הכי מומלץ? חשוב לי מאוד ה wifi והמהירות של זה ובכלל מבחינת חיבורים אם זה הבדל של 300 שח לפה או לשם אז להשקיע בלוח אם שהכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מעבד קונרו בקרוב עם תדר של 1066 חשבתי על זיכרון של 800 מגה הרץ אבל קראתי באחד השירשורים כן שהזיכרון יעבוד על 533 כלומר חצי ממהירות FSB רציתי לדעת איזה זיכרון יעבוד הכי טוב עם הקונרו בלי שיוגבל בביצועים לא היכרון ולא המעבד האם יש טעם לשים זיכרון של 800 במקום 533 או 667 נ.ב לא מתוכנן שום OC לא למעבד ולא לזיכרון
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוב מתלבט האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה של 2.8 או על מעבד אינטל רגיל שתומך כמובן 64 ביט ורץ בתדר של לפחות 3 GHZ. אני לא מתכוון לשדרג במהלך 3 השנים הקרובות. אני כבר לא ממש משחק במחשב , אוהב את המחשב רץ חלק ומהיר והייתי מעדיף שיריץ מס' משימות בו זמנית עזבו כרגע את הפרמטר של התקציב. התיחסו לנושא בלבד תודה
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103025
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מתכוון להשאיר את המחשב פתוח 24 שעות, האם הלוח של ASUS יספק את עבודתו בלהגן על המחשב שלי מפני התחממות, כי כולם יודעים כי מעבדי AMD מתחממים המון...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-