מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
קצת יותר מ 50% מהמחשבים השולחניים שנמכרים כיום בשוק הפרטי בארה"ב מבוססים על מעבדי AMD וקצת פחות מ 50% מבוססים על מעבדי אינטל. זה לא כולל שרתים, ניידים, תחנות עבודה ולא כולל את שוק החברות, רק משחבים שולחניים שנקנים על ידי לקוחות פרטיים, מה שמכונה: retail desktop, שזה פחות או יותר, אנחנו. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20040913050508.html
-
היי מצאתי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג אותו יש לו מעבד די ישן ורציתי לדעת אם יש מעבד חדש יותר שמתאים לו המחשב ה HP Pro 3520 והמעבד הוא (Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30Hz 3.30 GHz) בקיצור מישהו יודע מה המעבד הכי חדש שמתאים למחשב הזה (אם יש בכלל) תודה מראש דגם מעבד ודגם הלוח אם מופיעים בקישור בהמשך
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכי רכישת מחשב שמטרתו- משחקים, עריכה גרפית ומשרדי... נעזרתי בפורום של המפרטי מחשב אבל כרגע יש לי שאלה בנוגע למעבד ספציפית: המעבד עליו חשבתי הוא E5200 של אינטל. אבל נאמר לי כי לא כדאי לקנות כבר dual core כי הוא ישן ומומלץ לרכוש Core 2 duo. לי אין מושג בתחום... מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? עדיף להשקיע עוד כסף לCore 2 Duo? או ללכת בכלל על AMD? למחשב נכון לעכשיו לא יבוצע OC והוא לטווח הרחוק... תודה על העזרה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואשמח לקבל עזרה מהמומחים פה שלפי דעתי הם 10 ;D עבדתי הרבה שנים עם מעבדי AMD ומעוניין לעבור ולנסות את האנטל . התקציב שלי עד 2000 שקל עם חריגה קטנה . (מקום הקניה הוא KSP) אני משתמש במחשב לצורך עבודה כעיקרון וקצת משחקים והשינוי רק בשלושת הדברים הבסיסיים -- מעבד + לוח אם + זכרון אהה אני באותה הזדמנות קונה לחבר שלי מסך מחשב ואני מתלבט בין שני המסכים האלו אז מה אתם ממליצים ולמה מדובר במחיר שלא יעלה על 750 שקל 1: KDF LW2200 LCD 21.5'' 2ms VGA DVI WideScreen Black 2: Samsung E2220X LCD 21.5'' 5ms DVI WideScreen Black ואם יש לכם המלצה יותר טובה אני אודה לכם מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ASUS P5B-VM Intel G965 Chipset Socket 775 Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 עושה אוברקלוק!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והמהירות מאוד לא מספקת אותי הנה המפרט המלא Pentium D 930 3.0 Ghz 2x2Mb cache Thermaltake Big typhoon + Arctic Cooling Ailver 5 ASUS P5WD2-E Premium 975x Ocz 1024Mb Gold Performence Edition 6400 4-4-4-8 FSP Bluestorm 500w PFC WD 250GB 16Mb Cache 7200rpm Nec DVD 4450 DL+- BFG 7900 GT OC 256mb 256bit Gigabyte 3D Aurora Logitech Media Elite Microsoft Explorer Wireless 2.0 - Night Vision Creative X-FI Elite Pro Creative Gigaworks S750 7.1 700W RMS שאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהזכרון שמותקן הוא pc2 4200 שמה שמותקן באמת זה pc2 5400 אז שמעתי מישהו שהיה לו בעיה דומה והציעו לו לשנות בביוס ידנית את זה ל זכרון ddr2 667 וגם אני שיניתי וזה לא עזר…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בג'יגהבייט לוח ds4 יש dual bios שזה שני שבבים כדי שאם ביוס אחד נדפק אפשר לגבות אותו עם השבב השני אבל בפרטים של ג'יגהבייט ds3 כתוב virtual dual bios, מה זה אומר? יש רק שבב אחד, מה הכוונה לביוס כפול ווירטואלי?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין שני מעבדים טובים-i7 2700k ו-i5 2500k. מצד אחד ברור שהi7 יותר טוב. אבל מצד שני, האם זה שווה את ה350 הפרש? אומרים שאין הבדל גדול ביניהם למשחקים. אבל אם אני משחק בסימולטור הטיסה של מייקרוסופט ושם לו הרבה תוספות והוא דורש הרבה כוח עיבוד, אז הi7 יביא תוצאות שרואים ממש שהם יותר טובות מהi5, לא? דרך אגב, אני מתכנן לבצע OC לסביבות 4.2ghz
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב חדש, עם מעבד +Athlon 64 X2 4200 עם הקירור הרגיל שמגיע עם המעבד. כנראה בגלל החום היום, המחשב כבה לפתע, ניחשתי שזה בשל החום, הפעלתי שוב, ולאחר כמה דקות עבודה הוא הגיע ל 80, 90, 95, 98 מעלות, וכבה... :-) 1. הוא כבר נכבה לי 3 פעמים, כלומר, הוא הגיע לטמפרטורה מקסימלית (לא הגבלתי ב BIOS), וכבה - האם מה שקרה הוא מסוכן למעבד ? 2. מה זה אומר ? שאני חייב לשים קירור נוסף / במקום הקיים ? מה בדיוק עלי לעשות ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלכך גדול? אם לי ולעוד מישהו יש את אותו המחשב ולא יש 16 גיגה ddr4 ולי 16 גיגה ddr3 האם אני ארגיש שוני בין המחשבים?ש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103025
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שזה ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם - כפול ליבה , תמיכה ב 64 ביט) יש לו ביצועים מעולים , מיחר זול מאד יחיסת לכפולי הליבה האחרים ( 1629בלוגיק ) ויכול לעשות OC בקלות ל 3.2 MHZ עם קירור אוויר לפי ביקורות באנטרנט . חוץ מזה נראה לי שבעתיד יהיו יותר יישומים שמייסמים בצורה טובה יותר את היתרון שבכפולי הליבות, כך שזה מעבד עם אורך חיים בביקורת הזאת למשל http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/sandra.htm הוא עוקף את ה ATHLON 64 3800 וגם את FX 57, ובשאר הבנצ'ים ההפרש הוא ממש קטן לפעמים לטובת 3800 ולפעמים לטובת ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם ה 3800 עולה הרבה היותר ממנו, על FX57 בכלל אין מה לדבר מבחינת מחיר) הערות : 1. אז מה אם אין לו EIST , משום מה זה לא מפריע לי.... עדיין…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לי איזה מעבד ? AMD Ryzen 7 3700X 3.6Ghz AM4 - Box או Intel Core I7-9700K מה יותר חזק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולאחרונה ראיתי מבחן ביצועים בTOMSHARDWARE שמראה שבמולטיטאסקינג AMD (שכולם בפורום מאד אוהבים) אוכל את האבק של אינטל. האם אני מפספס משהו? או שאינטל באמת ניצחו בDUAL CORE את AMD? ובנימה זאת, אם אני קונה INTEL, איזה קירור צריך? האם יש באמת הבדל בין 533 ל667 בזיכרונות(כי אין ממש הבדל במחיר)? ול930 איזה צ'יפסט צריך?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-