מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3. בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי. אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מחפש לקנות שני סטיקים של 4 ג'יגה שיתאימו ללוח האם שבכותרת (ver 1.1). תחת ה-specifications באתר של גי'גהבייט כתוב שמתאים לזכרונות של 4 ג'יגה, אבל נאמר לי ב-RSM בעבר שלא כל הזכרונות עשויים להתאים. יש למישהו המלצה בשבילי? מוכרח שיהיו בעלי פרופיל סטנדרטי (בלי תוספת גובה לקירור) בשל גוף הקירור למעבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103025
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבריה שלום אני בונה מחשב חדש ואני פשוט כבר לא יודע מה לבחור בלוח אם האופטימלי אני צריך חיזוקים לבחירה להלן מספר לוחות ועזרו לי בבחירה GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4וGigabyte GA-M51GM-S2G Gigabyte DFI INFINITY NF-M2 G AM2 ASUS - M2N-E GAM55PLUSS3G Gigabyte P5B Deluxe GA-965P-DS3 אודה לסיועכם הדחוף בברכה :s05:
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך שילוש למשחקים עד 1600 ש"ח אני מעדיף מעבד של AMD ולוח אם של ג'יגהבייט חשבתי לקחת AMD PHENOM 2 555 זכרונות DDR2 800MHZ הכי זול שיש לוח אם אני מעדיף שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3 של ג'יגהבייט אם יש כזה מאחר ובעתיד לא ישתמשו בDDR2 וכן אני אוכל להוסיף DDR3 למרות שיעבוד רק אחד מהזיכרונות
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ASUS P5B-VM Intel G965 Chipset Socket 775 Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 עושה אוברקלוק!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שזה ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם - כפול ליבה , תמיכה ב 64 ביט) יש לו ביצועים מעולים , מיחר זול מאד יחיסת לכפולי הליבה האחרים ( 1629בלוגיק ) ויכול לעשות OC בקלות ל 3.2 MHZ עם קירור אוויר לפי ביקורות באנטרנט . חוץ מזה נראה לי שבעתיד יהיו יותר יישומים שמייסמים בצורה טובה יותר את היתרון שבכפולי הליבות, כך שזה מעבד עם אורך חיים בביקורת הזאת למשל http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/sandra.htm הוא עוקף את ה ATHLON 64 3800 וגם את FX 57, ובשאר הבנצ'ים ההפרש הוא ממש קטן לפעמים לטובת 3800 ולפעמים לטובת ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם ה 3800 עולה הרבה היותר ממנו, על FX57 בכלל אין מה לדבר מבחינת מחיר) הערות : 1. אז מה אם אין לו EIST , משום מה זה לא מפריע לי.... עדיין…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והמהירות מאוד לא מספקת אותי הנה המפרט המלא Pentium D 930 3.0 Ghz 2x2Mb cache Thermaltake Big typhoon + Arctic Cooling Ailver 5 ASUS P5WD2-E Premium 975x Ocz 1024Mb Gold Performence Edition 6400 4-4-4-8 FSP Bluestorm 500w PFC WD 250GB 16Mb Cache 7200rpm Nec DVD 4450 DL+- BFG 7900 GT OC 256mb 256bit Gigabyte 3D Aurora Logitech Media Elite Microsoft Explorer Wireless 2.0 - Night Vision Creative X-FI Elite Pro Creative Gigaworks S750 7.1 700W RMS שאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהזכרון שמותקן הוא pc2 4200 שמה שמותקן באמת זה pc2 5400 אז שמעתי מישהו שהיה לו בעיה דומה והציעו לו לשנות בביוס ידנית את זה ל זכרון ddr2 667 וגם אני שיניתי וזה לא עזר…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל את הלוח "ג'יגה בית" המחשב חדש,ובזמן האחרון הוא מאט. היכולות שלו גם לא ממש בהתאם לחומרה שלו,כי הוא כימעט המחשב הכי חדיש היום בשוק! רציתי לדעת,אם הלוח הוא הבעיה. וגם,אם הוא לוח מומלץ..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+? איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-