עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sim,

למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by amir77a,

יש לי מחשב עם לוח אם של MSI Neo2 (שהיה להיט אדיר לפני כמה שנים). המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.4GHz. המחשב כיום הפך ל-HTPC ואני רוצה לחפש מעבד משומש חדש יותר. מהו המעבד החזק ביותר המתאים ל-Socket זה? תודה.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by OR007,

לקחתי מעבד P1 133 MHZ, רציתי לעשות לו חור בפינה ולהכין ממנו מחזיק מפתחות חמוד, אבל להפתעתי כל מה שהקדחה שלי עשתה זה לשרוט אותו קלות ! איזה מין חומר זה ?!?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by roilevi,

יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Swed,

P45 יצאו אבל רק 4 לוחות של ASUS המחירים לא בשמיים http://tms.co.il/cat/79/78:558 סתכלו אפילו P5Q עולה 688 שקל יקר ? והP5Q PRO לעומת זאת עולה 745 ? יקר ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. http://money.cnn.com/blogs/legalpad/2007/02/suit-intel-paid-dell-up-to-1-billion_15.html?source=yahoo_quote

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by sheff2k2,

יש לי מחשב i5 מלפני 7 שנים, עם לוח GA-B75M-D3H. כרגע יש לי 8GB זכרון(שני סטיקים של 4GB, מהירות 1333 של חברת GSKILL אם אני לא טועה). אני רוצה להכפיל את הזכרון, אך מכיוון שכל נושא תאימות זכרונות לא ברור לי, אני רוצה להתייעץ אתכם בדיוק מה לקנות, כדי שלא תהיה בעיה. קודם כל, האם ניתן באופן עקרוני לשים מספר אי זוגי של זכרונות, כלומר להוסיף סטיק של 8GB לשני הסטיקים של 4GB הקיימים, או שיש צורך לקנות 16GB זכרון ופשוט להחליף? כמו כן, מה לגבי תאימות דגמים? מצאתי את הרשימה הזו: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_ga-b75m-d3h.pdf מופיעה שם כמות מוגבלת של דגמים- האם זה חקוק בסלע? האם באמת אני חייב לשים אך ורק את אחד הדגמים המצוינים שם?…

8. המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by RayZ,

המחשב שלי מכיל את הלוח "ג'יגה בית" המחשב חדש,ובזמן האחרון הוא מאט. היכולות שלו גם לא ממש בהתאם לחומרה שלו,כי הוא כימעט המחשב הכי חדיש היום בשוק! רציתי לדעת,אם הלוח הוא הבעיה. וגם,אם הוא לוח מומלץ..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by liavna,

הי חברים יש ברשותי את הלוח הזה Gigabyte GA-F2A88X-D3H אשמח לדעת איזה מעבד כי מומלץ להרכיב עליו ואיזה זכרונות הכי מומלציםאם אפשר אז לינקים ישר ל ebay תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ככה החלטתי לשדרג בחודש הבא או בעוד חודשיים ואני מתחיל טיפה להתעניין...יש לי כרגע ספק 520 OCZ ומארז של טרמלטק ספידו...כרטיס מסך GTX285 של XFX XXX. קירור יש לי ביג טייפון ואם הוא מתאים גם לתושבות החדשות של המעבדים אני לא רואה סיבה להחליפו(פשוט מעולה גם באוברקלול של 3.4 ו3.6). מה שכן מעניין אותי והרבה זמן לא חקרתי ובדקתי זה את הדור החדש של המעבדים\לוחות\זכרונות. התקציב שלי כרגע המקסימלי עומד על 4 אלף לשלושת המרכיבים הנל.... כיוון שאני כרגע עם לוח של ASUS דגם COMMANDO מסדרת ROG אני חושב להמשיך איתם וכמו ב12 שנה האחרונות אני מרוצה מכל המוצרים שלהם... זכרונות אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק הזכרונות ולפחות מהפעם האחרונה שבדקתי קורסייר היו החזקים והאיכותיים ביותר(ב-DDR2) מה גם שאנ…

13. Started by NougaT,

הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800... וההבדל הוא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by asaf556,

השגתי לוח אם כזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ido,

לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני צריך שילוש למשחקים עד 1600 ש"ח אני מעדיף מעבד של AMD ולוח אם של ג'יגהבייט חשבתי לקחת AMD PHENOM 2 555 זכרונות DDR2 800MHZ הכי זול שיש לוח אם אני מעדיף שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3 של ג'יגהבייט אם יש כזה מאחר ובעתיד לא ישתמשו בDDR2 וכן אני אוכל להוסיף DDR3 למרות שיעבוד רק אחד מהזיכרונות

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by bati6,

האם יש הבדל כלכך גדול? אם לי ולעוד מישהו יש את אותו המחשב ולא יש 16 גיגה ddr4 ולי 16 גיגה ddr3 האם אני ארגיש שוני בין המחשבים?ש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by shklak,

http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בואו להכיר מקרוב את היתרונות והחסרונות של אחת מהאפשרויות העממיות בפלטפורמת LGA1200 החדשה של אינטל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by BuLa,

כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by spin,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש עד 3500 ש"ח שיהיה למשחקים ואוברקלוק וכמובן משהו שיחזיק תקופת זמן יחסית ארוכה תודה מראש!

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by YAIR,

רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים