עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה בבקשה דעות ותגובות על הזכרונות האלו זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ כי באתר (Com4u) לא ראיתי שום מידע נוסף =( תודה מראש

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  2. בזמן האחרון (אפילו חודשים) חיפשתי מעבדי AMD כפולי ליבה בסוקט 939, אני רוצה אטלון, ומשהו בין 3800-4400. בנעה אמרו "יהיה בעוד שבוע-שבועיים" אחרי מספר שבועות שאלו אם לבטל את ההזמנה כי עוד לא הגיע. בעוד חנות אותו מקרה. האם בעיקבות AM2, פשוט הפסיקו להביא את 939 לארץ? כנראה עוד יש את החדי-ליבה, אבל אני צריך כפול ליבה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד? תודה לעונים.. :-*

3. שלום, הזמנתי מחנות כלשהי סטיק של Twinmos Speed Premium 433 Mhz BH-5, כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 בכדי להוסיף את הסטיק לסטיק דומה שכבר יש לי. כמובן שלקחתי ספציפית את הסטיק הזה ע"מ שאוכל לתת א"ק עצבני במתח גבוה. מפרט בחתימה. הזמנתי גם את גופי הקירור הנ"ל כדי לצנן אותם. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 הבעיה היא שהתקשרו אלי עכשיו מהחנות כדי להגיד לי שאי אפשר לייבא\לקנות\להשיג בשוק השחור אותם, ולכן הציעו לי לקנות את ה Twinmos Twister 400 Mhz במקום. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6745 ועכשיו לשאלות: 1) האם הטוויסטר הוא BH-5? 2) האם צפויות בעיות תאימות כלשהן בין הסטיקים, בין אם בסטוק או בא"ק? 3) האם אוכל לצפות שר…

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  4. יותר יקר מחנות המפעל של מיקרון ב 10$ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-546&depa=0 קשור לחנות המפעל של מיקרון לאותו מוצר: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=BL6464Z402&cat=RAM

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה

6. Started by pro.surfer,

היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MDK,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לחכות ל- athlon xp t-bred העניין הוא שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ואני רוצה מעבד שיהיה חזק כי אני לא הולך לקנות מחשב חדש לאחר זה במשך הרבה זמן... האם כדאי לי בכלל לקחת אינטל?! כרגע מחירי המעבדים דומים אבל אני ראיתי שב27 במאי תהיה ירידת מחירים מסיבית למעבדי AMD... האם T-BRED ידרוש עדכון רציני ?! אין לי תקציב מוגדר אך תקחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על מעבד - כי אני לא ביל גייטס, ואני רוצה לקנות מחשב קומפלט כולל מסך, אין לי כמה מליונים עודפים להוציא על RDRAM 1066 ומעבד Intel Pentium 4 2.26 ... תודה מראש, MDK

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל האם ההבדל ביניהם הוא גדול,האם הq8300 שווה השקעה של 300 שקל יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX or amd duel 4600 Duel Core ty

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  10. http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי Celeron D 320 עם זיכרון 256MB. החלפתי ל 1GB (הוצאתי את ה 256MB הישן ושמתי במקומו את ה 1G), אבל המחשב עדיין מזהה לי 256MB זיכרון (גם דרך EVEREST וגם דרך המחשב שלי->מאפיינים). המליצו לי להיכנס ל BIOS ולשנות שם את ההגדרות, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה צריך לשנות ב BIOS (בשאיפה בלי להרוס את המחשב ) ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤377 מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e Box ¤295

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  13. באפשרותי לקנות לוח של אסוסP5B הרגיל לא דלוקס במחיר טוב של 520 שקל מאיביי 1. עד כמה ובמה יותר טוב הדלוקס מהרגיל? 2.אם אני קונה OEM וזה ללא כל תוספות, אני תקוע בלקנות הכל מהחנות? 3.מי מבין הלוחות הבאים יותר טוב מהP5B הרגיל? Asus P5ND2-SLI nForce4 Asus P5B-E P965 Asus P5NSLI nForce 570

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by Gohan,

טוב אז אני רוצה לקנות CELERON1300( 256K Cache Inc. Fan Socket 370 0.13 Micron OEM (סלרון טוטלין) אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות :-[ אני רוצה לוח זול. מישהו יכול לעזור לי? אני לא עושה ולא יעשה OC!! תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by hal,

היי, intel 630 או e2140 ? למשחקים ועריכת וידאו חובבנית. תודה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Sting,

שלום , אני רוצה לשדרג קצת את המחשב על מנת לנסות ולמשוך איתו עוד כשנה הזמנתי את ה X1950 512MB ב AGP ואני מעוניין גם להוסיף עוד זיכרון , הבעיה היא שאני לא בטוח איך השידוך של שני הסטיקים שיש לי כבר כרגע יתמודדו עם תוספת של עוד גי'גה זיכרון זר אם בכלל רצוי לציין שאין OC והם עובדים על סטוק 400 אז האם ניתן להוסיף עוד גי'גה ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום,הייתי רוצה לדעת אם טכנולגיית 64 ביט של מעבדי אינטל נתמכת בכל לוח אם...כי אמרו לי שזה לא תלוי בלוח אלא במעבד עצמו...או שצריך להיות כתוב "64 bit ready"?? ואם כל לוח תומך ב 64 ביט אז מה זה אומר שכתוב במפרט של לוח אם "64 bit ready"?? בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  18. באיזה תוכנה אני יכול ?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. Started by WarSoul,

שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו. האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ? האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ? המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).

21. שלום, בדף הזה: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=33869&familyID=1&culture=en-US מצויין שהמעבד E8400 שאני מתכוון לקנות לא תומך בצ'יפסט P45, שזה בדיוק הצ'יפסט של הלוח P5Q שאני מתכוון לקנות... ברור לי שזה לא תומך אבל אני בכל זאת רוצה לברר פה... פשוט לא העליתי על הדעת שאם כתוב באתר של הלוח אם שהוא תומך במעבדי C2D אז הוא לא יתמוך בחלקם... סתם מסקרנות, מה יקרה אם אני אחבר את המעבד הזה ללוח הזה? יעבוד? יעבוד גרוע? יישרף?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום יש זכרונות שמדורגים למהירויות של 3200 למשל OCZ EL PC3200 Rev2 והם יכולים להגיע לddr 600 ויש זכרונות שמדורגים למהירויות גבוהות כמו Gskill PC4800FF והם מגיעים לאותם מהירויות ddr600 אז למה יש דירוג מהירויות כי יש זכרונות שמדורגים ל3200 והם מגיעים לאותם מהירויות כמו זכרונות שמדורגים ל4800 תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  23. היי בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש , אבל הדיסקים הקשיחים שיש לי כרגע יעברו אליו , כך שיכול לקרות מצב של המון התנגשויות של דרייברים בעקבות המעבר הזה . אבל אחרי שראיתי את השאלה והתשובה ל - "איך אפשר להחליף לוח אם מבלי להתקין מחדש Windows?" בדיון הנעוץ בפורום הבנתי שלא יקרה לי מצב של התנגשויות של כל מיני דרייברים (במקרה שלי - סוג של מעבד חדש / לוח אם / כרטיס מסך וזכרונות ) אם אני אעשה את מה שרשום שם אבל רציתי להיות בטוח מה לעשות , משום שבתשובה מצויין מקרה שבו מחליפים רק לוח אם (או גם כרטיס מסך) אבל אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה שלי , שיש לי כמה דברים חדשים ולא רק לוח אם וכרטיס מסך . אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה במנהל ההתקנים אני אצתרך להסיר , או איזה דרייברים בהוספה /…

24. הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. יש לי לוח - ASUS P4C800 E-DELUX. יש עליו 2 זכרונות זהים של קינגסטון, 400MHZ, של 512MB כל אחד. מקריאה אקראית,פתאום ראיתי באחד התרדים כאן, שאפשר לחבר אותם בצורה של DUAL, דבר שאף פעם לא שמעתי עליו. כרגע הם מחוברים בצורה "רגילה", נראה לי, פשוט אחד ליד השני (בצבעים נפרדים, אחד בשחור אחד בכחול). שאלות למבינים: 1. איך בעצם מחברים אותם ב DUAL? 2. האם יש צורך להגדיר בביוס? 3. מה נותן החיבור ב DUAL? כלומר מה ההבדל מעשית בין DUAL לחיבור כמו שעכשיו יש לי? 4. האם יש עוד פיצ'רים בלוח שלי שאני לא מכיר? (לא שאני בור,פשוט לא ממש מתעמק בזה...אל תשאלו "אז למה קנית אותו"- פשוט זוהי מערכת עריכת וידאו והיה חשוה לי לוח אם יציב ואיכותי). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.