עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  2. לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

שלום לכולם. הבעיה: יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון [מפרט], ויום אחד אחד מהם כנראה פשוט מת. את זה גיליתי לפני כמה ימים שעד אז חשבתי שזאת הבעיה שלי בגלל הצפצופים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 ואז בדקתי מה יקרה אם אני יוציא את הזכרונות ויבדוק אותם אחד אחד. מסתבר שברגע שאני מוציא זיכרון אחד הבעיה , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 , נפתרת. מצטער על החפירה, אבל זה אומר שצריך לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. הדלפות עדכניות מאמתות את התוכנית להשיק דגמי Ryzen ניידים עם ארבע ליבות עיבוד וליבת Vega 11 - וגם מצביעות על אפשרות למעבד Ryzen שולחני עם ליבה גראפית מובנית מפלצתית לכתבה

5. Started by omrit,

שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, יש לי מחשב Intel Core 2 Duo E6750 GA-P35-DS3 היה 2GB RAM, אחד הלך בגלל זה אני רוצה לקנות חדש\עוד מחיר שיהיה בסביבות 300-800

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  7. דגם חדש ממשפחת ה-Kaby Lake-R הניידת של יצרנית השבבים מספק לנו הצצה לשיפורים הצפויים בגזרת המעבדים התקציביים לכתבה

8. לביקורת: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1087222701,12512, רשום שם "למרות שטכנולוגית ה-64 ביט תיהיה חסומה" למה הם מתכוונים בכך שהם אומרים שהיא תהיה חסומה? מישהו יודע? אני חושב שזה קשור לפורום הזה.

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by menybo2,

שלום לכולם! אני חדש כאן קניתי לאחרונה מחשב חדש והטמפרטורות לפי דעתי גבוהות. להלן המפרט: מעבד: 3GB אינטל (1 ק"ש) לוח: 875i בוננזה - אינטל זיכרון 512 MB h.d: 160 MB כרטיס מסך: 128 radon 9200 ati הטמפר' הם: המעבד: נע בין 49 co ל- 52 מעלות רציתי לשאול האם זה המעלות האופטימליות שלו הוא שהוא צריך קירור במיידי??? דרך אגב איך המפרט (מחשב בעיקר לגרפיקה) תודה

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by israelnba,

כאמור, המעבד הנ"ל התווסף לרשימה, ניתן לראות בלינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ8200~3~0.htm התמחור שלו ממש לא מובן לי כאשר הQ8200 נמכר במחיר של 1100 ש"ח, עובד בתדר של 2.33GHz עם זכרון של 4MB. זאת כאשר ניתן להשיג את הQ6600 במחיר של 837 ש"ח(עבור גרסת Tray), עובד בתדר של 2.4GHz עם זכרון של 8MB. בנוסף, לQ6600 מכפלה של 9 לעומת 7 בQ8200, דבר אשר יקל על מלאכת הOC. אני לא חושב שההבדל בליתוגרפיה מצדיק את ההבדל במחיר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dorian13,

שלום, לפי ההמלצה בפורום מפרטי מחשב הזמנתי את הלוח GA-EP43-DS3 בחנות נאמר לי שאין להם את הלוח הזה אך במקום זה יש להם את ה-P43-ES3G ושהם בידיוק אותו הדבר. שמתי לב שב-GA-EP43-DS3 יש 8 כניסות USB ובלוח השני רק 6 גם לגבי הכרטיס קול יש הבדל במספר הכניסות 6 ב-GA-EP43-DS3 לעומת 3 בלוח השני. כניסות ה-USB לא קריטי, אבל מה לגבי הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Chymes,

אני שובר את ראש במשך שעה ועדיין לא החלטתי. אני צריך זיכרון DDR 400 256MB במחיר סביר, ביצועים טובים, יציבות ויכולות OC מרשימות. על איזו חברה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by see4,

יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=845E_Max זה הלוח המדובר, עכשיו אין לי מושג מה יתאים.. לא כתובות שם מגבלות מהירות וכאלה. למישהו יש מושג אילו יתאימו ואיפה אפשר להשיג? וכמה עלול לעלות?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Dj_CooL,

אני דיי חדש פא אבל יש לי כמה שאלות יש לי במחשב 2 גיגה רם ! ומעבד : q6600 עכשיו אני מבין שהוא לא ממש טוב לא טוב 4 ליבות חבל ויש לי ויסטה והכל סבבה .. יש לי שאלה שווה לי להחליף מעבד e 8400 ולקנות עוד 2 גיגה רם והמחשב לפני 8 חודשים קניתי אותו

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by Kolshamen,

קראתי באינטרנט ש775 ו1156 הם באותו גודל ואז יהיה אפשר להישאר עם אותו הקירור ! למישהו יש אימות או ידע בנושא?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by yair9_20,

יש לי לוח אם מסוג asush p4s533-e ואני צריך בשבילו זכרון 256 במהירות של 333 בחוברת רשום שהוא עובד עם הזכרונות :nanya ; samsung; micron; kingmax השאלה שלי היא האם הוא יעבוד עם זכרון מסוג: a-data או ld או xtron. שהם יותר זולים ויותר זמינים מהזכרונות הממולצים. האם כדאי לקחת את הסיכון?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Iron~Chef,

מהוא המעבד הטוב ביותר שאני יכול להשיג כרגע עבור סוקט 939 ואני מדבר ריאלית מחנות בארץ ובכמה אני משפר איתו ביצועים יחסית למעבד athlon 3000+ ?

20. שלום לכולם, השבוע הרכבתי מחשב חדש (סוף סוף), הרצתי בדיקת יציבות למשך הלילה (Prime 95 ו IntelBurnTest) ושניהם נכשלו והודיעו לי על Hardware Failure. לאחר חיפושים הגעתי לת'רד הזה שמודיע על בעיות של אי יציבות בלוחות החדשים של MSI ו B3 במיוחד: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=8076 הייתי מציע לא לרכוש את הבאנדל הזה כרגע עד שיצא עדכון ביוס בנושא. חד שמח לכולם.

21. אחרי ההכרזה על מעבדי Cascade-AP עם עד ל-48 ליבות, השלב הבא של אינטל הוא מסיבת עיתונאים שבה ידברו על ארכיטקטורות העתיד, בערך כמו באירוע ה-New Horizon מ-AMD לכתבה

22. Started by nadnad,

שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by Dubek,

אני רצה להחליף מעבד במחשב ישן שיש לי. רציתי רק לדעת אם בשביל להחליף מעבד אני צריך רק לשים את המעבד החדש בסוקט שלו, או שצריך לבצע פעולות נוספות? (למשל אם המעבד יותר חזק מהמעבד הקיים, צריך איכשהו להגביר את זרימת החשמל ודברים כאלה)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by LIOR1994,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח של AMD הצרכים שלי בעיקר זה הורדות,סרטים,ומעט מאוד משחקים המליצו לי על:AMD Phenom X3 8450 Box רציתי לדעת אם באמת יש הבדל בין ה-3 ליבות ל-2 ואיזה לוח אם מתאים איתו תודה רבה ואשמח לשמוע המלצות

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by KavKazoon,

היי אני רוצה להגביל מעבד בנייד שלי שיעבוד על מקסימום של 80 אחוז יש איזהתוכנ האו משו לעשות את זה?!! אל תשאלוט למה סיפור ארוךך

• 6 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.