עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. האם זה נורמאלי שכל כך כוח מנוצל מהמעבד שלי (ראה מפרט) בעת הפעלת DIVX?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. משהוא יכול לתת לי פרוט מדוייק על כל סוגי המעבדים של AMD (לכמה MHZ שווה כל אחד) אני יודע ש1600 =1400 MHZ אז כמה שווים כל השאר?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי - כאשר רב השימוש בו הוא לצורכי עריכת וידאו, ופחות למשחקים. מאוד חשובה לי יכולת עיבוד טובה ואני לא מתכוון לבצע OC למחשב שאותו אקנה. שאלתי היא - מהו "השילוש הקדוש" המומלץ למחשב מסוג זה? הבנתי שאינטל עדיף על AMD לשימושים של עיבוד וידאו. האם נכון הדבר? איזה לוח הכי מומלץ? התקציב שלי לשילוש הקדוש הוא 3500 ש"ח. מה המלצתכם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולכם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.4 (אל תשאלו למה). אני שמעתי דברים טובים גם על ה - gigabyte 8IEXP וגם על ה -PB533E- Asus וגם על ה- Abit BD7 ו - SA7 . כולם באים עם אותן התוספות... משהו יודע מה ההבדלים ומה עדיף לקנות? ועד איזה מהירות זיכרון הלוחות הללו תומכים - 2100\ 2700\ 3200???? אני גם מתלבט לגבי הזיכרון , מה יותר עדיף - samsung, nanya ,micron ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני צריך למרוח משחה טרמית על המלבן הכסוף הקטן שיש במרכז המעבד הנ"ל, לפרי שאני מרכיב עליו את צלעות הקירור. אני לא ממש מבין בזה, מישהו יכול לומר לי שםשל משפחה טרמית זולה אך סבירה ? כמו כן היכן ניתן להשיג אותה ? (במספר חנויות מחשבים ששאלתי, אפילו לא יודעו מה זו משחה טרמית...)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. פתחתי דיון שחשבתי שהלך לי המעבד היום, למי שלא ראה אותו אני אספר את הסיפור. רציתי למרוח AC5 אבל PCH החליטו לשים לי מדבקת SUPER GLUE על הסינק במקום מדבקה תרמית! (הקצנה, בצחוק כמובן) אז שהוצאתי את הסינק המעבד יצא איתו! ניסיתי להחזיר את העניין למקום אבל בפינה משהו כמו 10-15 פינים של המעבד התעקמו מאוד וגם אחד מהם פשוט נפל... חשבתי שזה הסוף שלי! עם המון המון עזרה מאבא הצלחתי להחזיר את הפינים בערך למקומם המקורי (זה מאודדדדדדדדדדדד לא קל!!!!!) ואחרי מאמצים רבים המעבד נכנס לסוקט שלו. במפתיע המעבד פועל עם 477 פינים... מה שהופך אותו למעבד הראשון מסוגו לא ? אבל כמובן יש עוד בעיות, אחד מהקליפסים שתופסים את הסינק ללוח אם נשבר... והמעבד לא מוצמד לסינק... אם פותחים את המחשב הוא …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by urielka,

לוח אם עם כ.מסך מובנה(nforce 2) שיהיה טוב לאוברקלוקינג מעבד amd althon הכי זול אבל טוב לאובר קלוקינג 256 mb זכרונות טובות לאוברקלוקינג שיצא כמה שפחות אם אפשר פחות מ800 ש"ח(חייב שיהיה כרטיס מסך און בוארד מבוסס על nforce 2 כלומר Geforce4MX)

• 18 תגובות
    • 963 צפיות
  11. נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?

• 18 תגובות
    • 979 צפיות
  15. או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by NuXeR,

טוב ככה , שידרגתי את המחשב שלי (בגדול) ל- Epox 8RGA+ 512MB Winbond PC3200 DDR400 Amd athlon xp 1700+ 0.13 ואני עם : Radeon 9000 pro 64mb westren digital 20gb 24MB\S ספק ומארז גרועים. יש לי כרגע 1200 ש"ח לשפר...ויש לי הרבה שיפורים , אני יביא פה רשימה אם למישהו יש רעיון נוסף לרשימה בבקשה תגידו... השאלה שלי היא מה מהשיפורים הנל יתן לי ביצועים הכי טובים : 1)לקנות עוד 512MB זיכרון - 550 ש"ח 2)להחליף מארז + ספק ל-Compucase Super Midi Tower 6919 + Hec 300W עולה 410 ש"ח 3)לקנות HD של Maxtor 80GB 8MB - עולה 700 ש"ח 4)למכור ב-400 ש"ח את הרדאון ולשפר לרדאון 9500 פרו - 1200 ש"ח 5)לקנות קירור ל-OC הענק שאני מתכנן שזה SK-7 עם Tornado 80mm - עולה 250 ש"ח. מתוך כל אלו יש כמה אפשרויות ל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נכון שבד"כ תמיד כשיש ליבה חדשה למעבדים מסוימים נותנים לליבה הזאת כינוי נכון? :< אז ב AMD זה אמור להיות- נגיד במעבד 2100+ אז למה אני יכול לקנות רק של ליבה Thundbird B ? כאילו אם אני רוצה לקנות T-Bred B? ולמה ה T-Bred A/B לא מופיעים בטבלת המעבדים של AMD?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב ויש לי שלושה אופציות מתוך מעבדי AMD - האפשרויות-1700/1800/2000 איזה מעבד יהיה טוב יותר אם אני אולי יעשה OC? האם שלושתם טובים לזה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. למשחקים לא לOC

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kikkler,

אוקיי זאת ההחלטה האחרונה שנשארה לי בקשר למחשב שאני מזמין הכוונה היא למצוא לוח שיוכל לעמוד באוברקלוק רציני מאוד, אבל יציג ביצועים טובים גם במהירויות המקוריות בעיקרון הבחירה היא בין שני אלה, אבל אם יש לכם הצעות ללוחות אחרים עד 750, אני אשמח לשמוע

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Or ei,

אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by jamush,

אחרי הכל. מה יותר מומלץ מבחינת ביצועים בלבד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 3. 3-gram( 1 cc. ) tube. Artic Silver -6$ GeIL DDR RAM 512MB PC-3500 433Hz ULTRA Platinum Specifications: Type:DDR 184 Pin Dimm Speed:433MHz CAS 2 6-3-3 1T Density:32x8 Voltage:2.6-3.1 Features: 6 Layer, Low Noise PCB Tin Coated Platinum Copper Heat Spreader with 3m Patened Thermal Tape-217$ ASUS A7V8X LAN, Firewire IEEE1394, Serial ATA w/ RAID DDR400 AMD Athlon/Athlon XP/Duron Socket A, Processor Mother Board -Retail-135$ AMD ATHLON XP 2400 /266 FSB PROCESSOR CPU- OEM -186$ SAPPHIRE RADEON 9700 PRO 128MB DDR TV/DVI 8X AGP RETAIL-325$ מה אתם אומרים?? צריך לציין שהשימוש העיקרי זה מש…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.